Mig og skolekammeraten

Så han satte sig over ved siden af mig og begyndte at lege med min pik og den reagerede ret hurtigt på hans leg, pludselig sagde han at jeg da skulle barberes…

Har siden min skoletid haft en god ven der er homoseksuel og han har altid joket med at når jeg skulle prøve ordentlig sex skulle jeg bare sige til.

En dag kom han forbi da han kedede sig og vi sad og surfede lidt på computeren da han gik ind på en side med noveller hvor han viste mig nogen af dem han havde skrevet de var rigtig godt skrevet men sagde mig ikke rigtig noget men da han var gået læste jeg lidt af dem og et par stykker af dem tændte mig selvom det var mandesex de var om.

I løbet af ugen tænkte jeg flere gange på om jeg skulle tage imod hans tilbud men modet manglede men da vi nåede weekenden skulle jeg ned og aflevere nogle billeder fra en fest og på vej hjem kom jeg forbi hans hus og tænkte at jeg da lige kunne hilse på.

Da han åbnede døren havde han kun et håndklæde om sig men han bød mig indenfor og i hans sofa sad der en anden fyr også kun med håndklæde så var ikke i tvivl om hvad der foregik så skyndte mig at sige at jeg ikke ville forstyrre men min ven sagde at en øl kunne jeg vel tåle. Det var åbenbart mere end fyren mente og han sagde at han skulle hjem så han gik ind og trak i tøjet og væk var han.

SEX I DAG?

Kunne godt se på min ven at det havde han ikke regnet med så undskyldte hvis jeg havde ødelagt hans aften men som han sagde var det kun sex han gik glip af.

Han fortalte at de havde været på vej i spa da jeg kom, og nu når den var fyldt om jeg så ikke ville med deri havde jeg været før uden det betød noget så vi tog øllet med os og hoppede i spaen . På et bord ved siden af stod der en kasse fyldt med dildoer og kunne ikke lade være med at sige at jeg vist havde forstyrret mere end han ville være ved og det indrømmede han så.

Efter at have tænkt lidt over hvor lang tid siden det egentlig var jeg selv havde fået noget sex og over det legetøj han havde i den kasse tog jeg mod til mig og sagde at hvis hans tilbud stod ved magt kunne han jo vise mig noget ordentlig sex og med det samme spurgte han om jeg virkelig mente det og sagde ja hvis vi da stoppede hvis jeg ikke brød mig om det og det var ok.

Så han satte sig over ved siden af mig og begyndte at lege med min pik og den reagerede ret hurtigt på hans leg pludselig sagde han at jeg da skulle barberes mellem benene for at få større nydelse så det fik han lov til og bagefter fik jeg besked på at vende røven i vejret så jeg også kunne få håret væk der da han havde gjort det og skyllet mig spredte han mine balder og brugte tungen bagi mig og hold da op en følelse da jeg rigtig begyndte at slappe af bagi tog han lidt creme og førte en , to ,tre og fire fingre op i mig efterhånden som jeg vænnede mig til dem og den anden hånd stak han ind mellem mine ben til min pulsende pik og sagde at det kunne jeg vist lide og det måtte jeg jo indrømme.

Efter et stykke tid med fingrene spurgte han om vi ikke skulle finde sengen så han rigtig kunne vise mig de frække ting i sengen blev jeg lagt på ryggen og han lagde sig ovenpå i en 69er og begyndte at sutte mig pludselig mærkede jeg noget mellem mine balder og en dildo gled stille og roligt op og begyndte at snurrer bagi mig lagde bare og nød det og så op på hans stive pik og pludselig tog fanden ved mig og jeg tog fat om hans balder og trak han pik ned til min mund og begyndte at sutte den kunne mærke jeg selv var tæt på at komme og pludselig kom jeg i den fedeste orgasme han trak sig ud af min mund tog et gummi på og mens jeg stadig var groggy efter udløsningen lagde han sig mellem mine ben og trak mine ben op og så gled han ellers i bund i et langt skub og det kunne mærkes hans pik var noget større end dildoen men da han var i bund lod han den være der indtil jeg slappede af igen og så trak han sig næsten ud igen og pressede sig så i bund igen dette gjorde han et par ga nge og så begyndte han ellers at bolle mig i lange dybe stød og det blev bare bedre og bedre og pludselig kom han i et brøl. Da han trak sig ud spurgte han om jeg turde blive og få mere og det var jeg med på for det var da lækkert så blev der resten af weekenden og fik i både hoved og røv og vores venskab blev ikke ødelagt men faktisk bedre og vi har da også haft sex siden.

Nu er han blevet gift med en fyr og han ved godt hvad vi har lavet og i går kom der en invitation fra dem til at deltage i en firekant med dem og en af deres venner i weekenden og har selvfølgelig sagt ja tak .

Sådan gik det til jeg fandt ud af jeg er biseksuel

 

porno med danske piger