Jeg knepper med min søns kammerat i ægtesengen (Tøffelhelt)

Mor boller med sin søns venner bag hans ryg!

Jeg blev kneppet af min  søns kammerat over et par år, han opdagede det aldrig. Den første unge fyr var Gustav, en sexet atletisk, hængt sort fyr, meget sikker på sig selv og arrogant. Han skulle til begynde på det lokale gym for, at studere sport.

Han var seks måneder ældre end min søn. Vi holdte vores søns 18 års fest i august, hvor han skulle til Grækenland den følgende dag med sin kæreste og tog afsted kl. 22 for at komme til lufthavnshotellet. Jeg var klædt i en lav skåret minikjole. Gustav var over mig hele tiden og var meget hjælpsom. Han fortalte han havde scoret en kvindelig veninde, men hun var mere interesseret i at danse og drikke end kysse og bolle.

Da min søn og kæresten var gået begyndte folk, at gå jeg stod i køkkenet og lagde noget væk på den øverste hylde. Det næste der skete var Gustav stod bag mig, han pressede sig mod mig, så jeg kunne mærke en meget stor hård pik og hans hænder på mine bryster, han kyssede min hals og sagde, at jeg ville kneppe dig så meget, og jeg sagde hvad med Shelly, som er min mand, han sagde min mand gav hans kæreste et lift hjem, så vi var alene

Jeg vendte mig om og vi kyssede meget lidenskabeligt, min kjole lå snart på gulvet, og hans t-shirt på gulvet, han havde kun shorts på, som jeg lukkede op og hans pik sprang ud, han havde ingen underbukser på, jeg slikkede straks på hans store mørke pikhoved og begyndte at tage den ind i min mund, han kneppede mig i munden, indtil han kom med en kæmpe ladning sæd som han tvang mig til at sluge. Han fortalte mig, at han vidste, at jeg ville være en god tøs og luder når han skulle tømmes.

SEX I DAG?

Han sagde, at jeg ville kneppe dig i din og mands seng, vi gik ovenpå, og jeg tændte for kameraet, han gav mig nogle fantastisk oralsex og fingerede min røv og kusse så fuglene sang, så kneppede han mig i missionær, begyndte at trække og bide mine brystvorter og give kærlighedsbid på mine bryster og hals, så fik han mig op i doggy, trak min hår bagud og daskede mit røv hårdt, så begyndte han at fingerkneppe min røv.

Han råbte, hvordan du kan lide det, og jeg skreg hårdt!, og han var virkelig hård, har aldrig haft så mange fingre oppe i min røv før, hvorefter han pressede sin tykke pik derop og kneppede løs i min stramme anus, efter nogle pinefulde minutter hvor jeg hylede, skreg og stønnede som aldrig før, kom han hårdt langt oppe i min gennempulede endetarm.

mor boller min søns venner

Han tog nogle billeder på sin telefon, og jeg slikkede ham ren igen, og han kneppede mig kort efter igen. På dette tidspunkt var min mand kommet tilbage og kiggede skræmt på os henne fra døren. Da vi var færdige med anden runde, sagde han, at jeg vil efterlade jer to og sover i ekstraværelset. Gustav kneppede mig igen i hoved, røv og fisse i et par timer og om morgenen.

Han flyttede faktisk ind i løbet af sit første år på skole. Han fik også et par af hans venner til at kneppe mig, vi havde nogle fantastiske tider sammen med orgasmer jeg aldrig havde fået før eller efter.

Gustav kneppede mig når han havde lyst i ca 18 måneder, det var næsten dagligt, og selvom han nu er gift, kommer han stadig forbi mig, når han vil have sit luderfuck, som han kalder det.

Min tøffelhelt af ægtemand har måtte accepteret han kommer i anden række og må spille pik for sig selv, jeg gider ikke hans lille dumme pik mere. Har fundet en anden af min søns venner at lege med, da Gustav ikke kan komme så ofte mere, jeg elsker bare de unge fyres liderlighed, begær og lyst til, at prøve alt af, for ikke at snakke om deres pikke der er stive og hårde som granit, de kan igen og igen, 😛

porno med danske piger

Skriv et svar