Jonas tur i svømmehallen del.3

Nu var det vel ikke en fra hans skole?…det værste han kunne forestille var at blive afsløret foran hele klassen, som ham der gogger pik ude i svømmehallen…

Jonas havde været helt væk i sine onanifantasier i saunaen at han slet ikke havde hørt døren til saunaen gå op. Nu sad han der med den ene hånd omkring pikken og den anden nede imellem ballerne, hvor langfingeren havde presset sig op hans stramme hul, helt derop, hvor han kunne ramme det der lille sted, som gjorde ham megaliderlig, og havde givet ham de vildeste lækre spermere i de sidste par uger, siden han havde prøvet det med fingeren for første gang på toilettet oppe i ungdomsklubben.

Han havde heldigvis håndklædet på endnu, men den som var kommet ind, kunne ikke undgå at ha’ set ham der på bænken, halvt liggende, svedig og helt spændt op i kroppen, lige på vej til at sprøjte spermen op over sin stramme mave. Pinligt!!….han rev hænderne til sig – op over håndklædet og åbnede øjnene, selvom han ikke rigtigt turde, tænk hvis det var bademesteren.

SEX I DAG?

Heldigvis var det bare en dreng på hans egen alder måske lidt yngre. Nu var det vel ikke en fra hans skole?…det værste han kunne forestille var at blive afsløret foran hele klassen, som ham der gogger pik ude i svømmehallen. Nej – han kendte ham ikke, faktisk så han lidt udenlandsk ud. helt lyshåret og ikke så muskuløs som Jonas. Han stod derovre ved døren stadig, han havde vist set hvad Jonas lavede, for han var helt rød i hovedet og var nærmest på vej ud igen, mens hans blik var fæstnet nede ved den store bule der stadig var i håndklædet.

Pludselig følte Jonas hvor varm, han var blevet, han havde siddet her lang tid nu, det var nærmest som han skulle besvime. Og han var stadig så flov over det der lige var sket, så han fór op, så håndklædet røg af og skyndte sig forbi drengen ud af døren, med den store stive pik vippende foran sig. Nåede lige at se hvordan drengen var fuldstændig fikseret på pikken og fulgte ham med øjnene hele vejen ud. Han var i panik nu, nåede lige at få håndklædet rundt om sig ude i baderummet, men mødte adskillige blikke fra mænd som lige kiggede ned af ham og så sendte et overbærende smil…..hvor var det pinligt. Samtidig mærkede han hvordan liderligheden stadig sad i ham …der skulle kun lige et par strøg til så ville spermen vælte ud. Han måtte ud på toilettet….nærmest løb derud, med hånden foran bulen, for at skjule den bare lidt. Åh – nej…der var optaget. Han kunne ikke stå her og vente, tænk hvis der kom nogen fra hans klasse. Hvorfor kunne den ikke bare være sød og lægge sig.

…han plejede jo at kunne styre den.

Pludselig kom der en – Jonas skyndte sig at vende sig om – så man ikke kunne se bulen. Det var drengen ude fra saunaen. Han havde stadig badebukser på, ligesom i saunaen. Han var nok en af de generte, der ikke turde at være nøgen derude. De røde badebukser bulede ret kraftigt dernede, ikke fordi Jonas troede at drengen havde jern på, men det måtte bare være en ordentlig en… han havde.

Nå – han skulle bare tisse, for han gik forbi og videre ind til pissoiret. Der var stadig optaget på toilettet – der er sikkert en der sidder og spiller den af…tænkte Jonas….frækt!. Han kom til at tænke på ham drengen, gad vide hvordan hans pik så ud….den var helt sikkert lang. Han tog en beslutning – han måtte se den. Gik ind på pissoiret….han stod derhenne drengen – bukserne var trukket halvt ned over ballerne, og han stod med let spredte ben og tissede. Jonas pik havde nu langt om længe lagt sig lidt, så han kunne vel godt lige stille sig og lade som om at han skulle tisse….og kigge lidt. Tog håndklædet af og stillede sig derhen….ved siden af ham. Drengen blev vist lidt forskrækket – havde nok ikke hørt ham.. Jonas tog sin halvstive tisser i hånden og prøvede diskret at kigge ned på drengens…..wauv…..en lækker pik. Selvom drengen så lidt yngre ud end ham var den faktisk længere end hans egen og nosserne var ret store og hang frækt ned. Han havde ikke så me get hår på som Jonas, der var kun lige en sort stribe oven over pikken, og den var ikke nær så tyk som hans egen. Kiggede lidt op – opdagede at drengen faktisk osse stod og sammenlignede, mens han tissede….han havde jo lige set Jonas pik helt stiv…frækt…åh nej…nu kom det igen…han mærkede liderligheden skylle op i ham og blodet strømme ud i pikken. Den rejste sig hurtigt mellem fingrene…han kunne heldigvis skjule den lidt i hånden…man han måtte væk…ud på wc. Det var flovt at få ståpik, mens der var en som kiggede. Skelede lige ned på drengen….han var færdig med at tisse….stod og rystede den…trak forhuden lidt frem og tilbage, som man nu gør når man har tisset…lækker pik…han havde masser af forhud, men man så lige glimt af pikhovedet ind i mellem…. Jonas’ hånd begyndte automatisk at gøre bevægelsene efter…kunne ikke la’ være med at kigge ned på drengen…stod stadig og kørte forhuden frem og tilbage på sin lange pik….helt stille….mens han skæ vede over på Jonas, der gjorde det samme…..åh…nu blev det frækt…drengens pik blev længere og længere, var nu mere end halvstiv. Jonas pik var stenhård…og nu turde han godt at tage hånden væk og vise den…hovedet var helt opsvulmet og det dryppede fra den. Drengens var nu hel stiv….sejt, hvor var den lang….forhuden havde trukket sig halvt tilbage over det lille spændte pikhovede – helt stramt….den kunne åbenbart ikke komme længere….så drengen kunne kun bevæge den i små ryk…den var ekstremt stiv nu…og fra hans pikhovede kom der små dråber førsperm frem og gjorde det helt glat.

Jonas spillede osse sin med helt små bevægelser og holdt pauser , ellers ville det være overstået alt for hurtigt. Drengen kiggede nervøst tilbage over skulderen….så efter om der kom nogen….så stak han sin venstre hånd ned under buksekanten og begyndte at ta’ sig selv på ballerne…klemte dem…spredte dem, mens røven begyndte at køre frem og tilbage ….han stirrede stadig på min store pik…kom små stønnelyde fra ham…frækt, hvor var han liderlig nu…han spillede sig selv med fingerspidserne…små hurtige bevægelser. Pludselig kom der fra ham…som en bøn…helt lavt…"vil du ta’ på røven. Jeg nikkede…kunne ikke sige et ord – men min venstre hånd gled ned over hans lækre røv…kærtegnede …"mer hårdt"…det kom som en kommando nu!…Jeg klemte ballerne hårdt…."jaaaa…mer"..han stod nu helt på tæer…spillede vildt hurtigt….han var lige ved. Jeg måtte gøre det nu…fandt hullet og,lod i en bevægelse pegefingeren køre op….ååårhhhja"….han pressede sig ned o ver min finger…det var så liderligt…jeg kunne ikke gøre noget mere…jeg rørte ikke min pik ,men pludselig stod det ud af den i store sprøjt…jeg var helt i krampe….ramte hans mave og på hans hals…og så kom det på ham i den længste orgasme jeg havde set……åårhhhh…spermen stod ud af hans lange pik….mens han pressede sig ned over min finger…..jeg kunne mærkede hvordan hullet trak sig sammen i kramper om min finger – og jeg måtte holde ham, for at han ikke skulle falde. Vi stod der i lang tid synes jeg, bare helt stille og nød efterdøningerne….så hørte vi der blev trukket i toilettet og han skyndte sig ud, men jeg nåede lige at se det generte smil fra ham inden han forsvandt.

porno med danske piger