På ferie med vennepar blev en hot affære

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde glædet mig helt enormt til ferien. Mig og Maria og vores bedste venner, Claus og Carina, skulle til Malta i 14 dage, hvor vi bare skulle nyde solen, hinanden og feste hele natten, hvis vi havde lyst til det.

Fem dage før vi skulle rejse, ringede Maria til mig.

– Der er noget, vi lige skal snakke om, sagde hun. Kommer du over?

Selvfølgelig gjorde jeg det! Jeg anede jo ikke, hvad hun havde i posen til mig. Derfor ramte det mig som en lægtehammer, da hun slog op med mig; droppede mig, ”dumpede” mig! Knipsede mig ud af sit liv som man knipser et lille irriterende insekt væk. Hun sagde lige ud, at hun ikke længere ”følte det samme for mig”, som hun havde gjort engang. Og at hun ikke tog med til Malta.

Farvel, sol og sommer, tænkte jeg. Farvel, glade dage i varmt vand og vilde nætter på diskotekerne med sprut og hed sex, når vi kom hjem på værelset. Farvel til det hele. Det var næsten det, jeg var mest ked af; altså at ferien gik i vasken.

Jeg kørte direkte over til Claus og Carina og satte dem ind i situationen. Jeg havde ikke nogen afbestillingsforsikring, så pengene var tabt. Og jeg havde ikke råd til at bo på dobbeltværelset alene. Jeg ville heller ikke risikere, at jeg blev stoppet ind på et værelse med en totalt fremmed.

Det var Carina, der foreslog løsningen.

– Du kommer da bare med som en ”opredning”. Så sover du i vores værelse. Det er meget billigere, foreslog hun.

– Kan man det som voksen?, spurgte jeg. Jeg troede, det var noget, som kun børn fik lov til.

Carina nikkede ivrigt.

Jeg nåede også lige at se et glimt af utilfredshed i Claus’ ansigt, inden han også tilsluttede sig ideen. Nedtrykt som jeg var, sagde jeg ja. Uden at tænke nærmere over konsekvenserne. Det var Claus, der gjorde mig opmærksom på et ”lille” problem.

– Når vi så skal bolle, sender vi dig bare ud at lege, sagde han med et fjollet grin og en lille smule ondskabsfuldhed.

Carina gav ham en albue i siden.

Jeg var ved at fortryde flere gange, men da vi sad i flyveren, havde jeg alligevel en god følelse.

Deres sympati var på min side efter den måde, Maria var skredet på. Og de have været mine gode venner i mange år. Vi sad ved siden af hinanden i flyet, række tyve A til C. Carina sad i midten, og pludselig tog hun os begge i hånden og sendte os et dejligt smil. Det skulle nok gå, det her, tænkte jeg. Hun var i hvert fald indstillet på, at også jeg skulle have det rart.

Jeg havde overhovedet ingen tanker om sex på dette tidspunkt. Jeg følte blot en vemodig glæde over at have to så gode venner, når jeg nu ikke havde en kæreste længere. Men jeg kunne jo finde én dernede. Det skulle efter sigende vrimle med engelske tøser på Malta. Men hvem F….. havde lyst til en engelsk pige? Så desperat var jeg ikke. Ikke endnu!

Hotellet var OK, men opredningen var nærmest til et barn. Mine fødder stak uden for sengen, og den var heller ikke ret bred, mens Carina og Claus lå og bredte sig i en stor, blød dobbeltseng. Men vi havde en dejlig altan, og jeg tænkte, at jeg bare kunne lægge mig derud.

Vi var ankommet reet sent til hotellet; flyet havde selvfølgelig været forsinket, og vores hotel var det sidste på ruten. Så vi blev enige om at snuppe en hurtig drink på terrassen og så gå i seng. Det var omkring midnat.

Den næste morgen vågnede jeg ved nogle lavmælte fnis og hviskende stemmer. Jeg lå med ansigtet vendt mod Carina og Claus’ seng men nede ved fodende, og jeg lå også mindst ti centimeter lavere, end deres seng. Men der var ingen tvivl om, hvad de foretog sig. De kneppede. Jeg ville ikke gøre dem flove, så jeg lod som om jeg stadig sov; men jeg havde det ene øje lige netop så meget på klem, at jeg kunne se det hele, men for dem ville det se ud, som om jeg sov, hvis de kiggede over od mig.

SEX I DAG?

Det gjorde Carina på et tidspunkt, da hun rejste sig på knæene, så dynen faldt halvt end på gulvet. Hendes helt nøgne krop sås tydeligt i det bløde morgenlys, der strømmede ind ad vinduerne. Da hun gik i seng i går aftes, havde hun haft trusser og en T-shirt på. Jeg havde set hende topløs på stranden før, men aldrig nøgen; og det er også noget andet, når det er inden døre. Min pik vågnede op af sin dvaletilstand; jeg kunne mærke, hvordan blodet strømmede ud i den og den næsten stivnede i små ryk.

Nu kiggede Carina hen mod mig og sikrede sig, at jeg sov, hvorefter hun krummede sig sammen og tog Claus’ pik i munden. Han kunne næsten ikke tilbageholde nogle grynt af nydelse, På grund af en fold i dynen, kunne jeg kun se Carinas ansigt gå op og ned og hendes hånd gøre det samme. Hun gav ham simpelthen et vidunderligt morgen blowjob.

Men hun ville også selv have noget ud af det. Så hun slap ham med munden og ravlede igen op ved siden af ham og trak dynen med hen over dem. Nu kunne jeg regne ud, at hun førte hans pik op i sig, og Claus begyndte at bolle hende ret hårdt; så hårdt, at sengens hovedgærde en enkelt gang bankede imod væggen.

De stivnede begge to, og Carina stak hovedet op og kiggede over mod mig. Jeg sørgede for, at mit åndedræt var så dybt som muligt, og at mine øjne så helt lukkede ud. Jeg prøvede endda at imitere et par lavmælte snork. Min pik var stiv. Jeg lå og holdt om den men turde ikke bevæge hånden.

Claus var nu så ivrig, at han jagtede sin egen orgasme.

Så vidt jeg kunne se, lå Carina og end sin kilder nede under dynen samtidig, men da Claus lidt efter lå og bed i dynen, mens han pumpede hendes kusse fuld af sperm, var jeg helt sikker på, at Carina ikke var kommet. De lå et øjeblik og pustede ud, hvorefter Claus rejste sig og stille listede ud på badeværelset.

Carina satte sig halvt op i sengen med armene om knæene og tændte en smøg. Det var en anden betænkelighed, jeg havde haft ved det her arrangement, for både Claus og Carina ryger, mens jeg hader røg. Carina kiggede over mod mig. Pludselig slog jeg øjnene op på vid gab.

– God morgen, sagde jeg lystigt.

Hun fik næsten et chok. Hun tabte i hvert fald asken fra cigaretten lige ned på dynebetrækket.

Hvor længe har du været vågen, spurgte hun efter at have sagt god morgen. Hun havde en sød lille rynke over næsen.

– Årh, et pænt stykke tid, svarede jeg. I var meget hensynsfulde og stille.

Hun sendte mig et sødt smil og strakte benene ud. Tæppet faldt ned og afslørede den nøgne overkrop.

– Hørte du også, da vi snakkede om dig? spurgte hun med spillende øjne.

– Øhhh, var mit begavede svar.

– Kom herover, sagde hun og slog tæppet til side.

Mente hun det? Claus kunne komme hvert øjeblik. Hun så helt enormt fristende ud, sød og fræk og liderlig og nuttet på én gang. Som om hun kunne læse mine tanker, beroligede hun mig med, at Claus altid var en evighed på badeværelset. Jeg rejste mig. Mine underbukser kunne mildest talt ikke skjule min stådreng. Den stak faktisk ud for oven!

Carina grinede. Da jeg ville til at tænde op i sengen, trak hun mine bukser ned og blottede min enormt stive, dunkende pik. Hun bøjede sig frem mod den, samtidig med at hun trak mig ind mod sig. Og pludselig var min store pik mellem hendes læber. Hun måtte virkelig spærre munden op for at få plads til hele mit pikhoved. Carina har ikke nogen særlig stor mund.

Jeg var alligevel lidt nysgerrig efter at høre, hvad de har snakket om, da de talte om mig. Det betød jo desværre, at – hvis jeg ellers forventede et svar – Carina måtte slippe min pik igen. Hun fortalte mig så, at de havde talt om at prøve, om jeg ville være med til en trekant, – men altså uden noget homo, kun med Carina i midten.

Alene tanken fik min pik til at spændes yderligere. Den befandt sig nu igen i Carinas mund. Jeg kravlede op i sengen og skubbede hendes ben helt ned, så de lå udstrakt. Så krummede jeg mig sammen og spredte hendes lår og skulle lige til at sætte munden mod hendes kusse, da jeg kom i tanke om, at Claus lige havde afleveret sin ladning der.

Så jeg nøjedes med at bruge fingeren på hendes kilder, men det var også nok. Hun blev meget hurtigt helt vildt ophidset, og hun rablede ord af sig, når en ind i mellem tog min pik ud af munden. Hun ville prøve en sandwich, og hun ville slikke to pikke, – ja der var stort set ikke den ting, hun ikke ville prøve.

Jeg var nødt til at fortælle hende, at hun ophidsede mig helt vildt, og at hun fik mig til at komme, hvis hun blev ved ret meget længere. Hun lå nede under mig, og der er ikke særlig mange piger, der bryder sig om at få spermen sprøjtet lige ned i halsen, mens de ligger under fyren.

Men Carina var en af dem, der tændte på lige netop dette. Hun begyndte at gnide endnu mere hidsigt på min pik og skiftede hånd ca. hver femtende sekund. Det var alligevel mig, der fik hende til at komme først. Hendes velsmurte klitoris havde efterhånden fået så meget massage, at hendes orgasme både var uundgåelig, overvældende og hævet over enhver tvivl.

Hun virrede med hovedet, samtidig med at hun bed sig selv i to fingre; og det i en grad, så jeg var helt nervøs for, om fingrene holdt til det. Så kom min ladning. Hun gjorde et øjeblik store øjne. Så tog hun med begge hænder om min pik og holdt den næsten stille, indtil jeg havde tømt mig totalt i hendes mund. Jeg var fuldstændig fascineret af at se, hvordan hendes synkerefleks arbejdede, hver gang hun slugte noget af spermen. Tre eller fire gange måtte der til.

Vi faldt om, og lige netop nu registrerede jeg, at Claus havde lukket for vandet. Jeg kiggede på Carina.

– Vi siger ikke noget om det her. Vi har aftalt, at vi vil prøve at lokke dig i aften, sagde hun hurtigt.

– OK, sagde jeg og hoppede ud af sengen og ned i mine bukser igen. Hun holdt mig tilbage et øjeblik.

– Tak, sagde hun!

Hun sendte mig et taknemmeligt og dejligt smil. Det havde jeg alligevel ikke oplevet før; altså at en pige ligefrem sagde tak, når jeg fyldte hendes mund med oceaner af sperm. Men jeg skulle opleve flere gange på denne ferie, at Carina var noget ud over det sædvanlige. Hendes seksuelle appetit og udstråling var så enorm, at det var lige ved at give problemer mellem Claus og mig. Men man skal aldrig lade sex ødelægge et godt venskab.

porno med danske piger