Kjolen

Mine kollegaer havde fortalt mig at han var bøsse, så jeg skulle passe på ikke at vende ryggen til ham. Den slags joke brugte vi ofte. Og en ting var sikker, jeg var ikke bøsse…

Det var i mine unge dage, jeg var kun 22 år, og den kunde, som skulle have ordnet loft, var sidst i fyrene. Det var forår lunt i vejret, men med lidt regn.

Han åbnede døre, og smilte venligt imens han bad mig indenfor. Jeg gik ind i stuen, som var ryddet for løse genstande, og begyndte at afdække gulv og møbler med plastic. Loftet var det første, der skulle vaskes ned. Under ned vaskningen blev min t-shirt våd. Det bemærkede han og sagde, at jeg skulle komme ned, for at få noget andet på. Han kom med et gennemsigtigt regn sæt. Jeg tog min t-shirt af og iklædte mig regn sættet . Da han bandt min hætte kunne jeg mærke, at jeg fik rejsning. Jeg kom hurtigt op på stigen og fik vasket resten ned. Resten af dagen forløb uden andre hændelser. Jeg tænkte meget på det med regn tøjet, var han bage venlig eller havde han en bagtanke med det. Mine kollegaer havde fortalt mig at han var bøsse, så jeg skulle passe på ikke at vende ryggen til ham. Men den slags joke brugte vi ofte, så jeg tog mig ikke af det. Og en ting var sikker, jeg var ikke bøsse. Jeg tændte ikke på mænd, at jeg havde en svaghed for regn tøj, viste jeg godt.

Den efterfølgende dag havde jeg uro i maven, ved at tænke på, hvad der mon skete i dag. Da jeg var kommet indenfor, stod han parat med regn sættet , og jeg tog det på med det samme. Vi sad lidt over en kop morgen te og talte om dagen før. Han spurgte om det med regn sættet var ok, og jeg sagde, at det var helt fint. I dag skulle jeg vaske loftet i soveværelset. Jeg gik ind for at overdække gulv og møbler.

Udenpå klædeskabet hang der en flot hvid satin brudekjole med mange skørter og stor vide. Er den ikke flot spurgte han, og jeg svarede at den var meget flot. Du skal prøve den sagde han, og så strengt på mig. Ja det vil jeg gerne svarede jeg. Men skal det være lige nu, spurgte jeg. Tag dit tøj af, så gør jeg kjolen klar til dig. Jeg tog tøjet af og han hjalp mig i skørterne. Kjolen fik han også krænge ned over mig og lynede den i ryggen. Jeg må nok indrømme, at jeg havde rejsning og følte mig yderst vel til pas, ved hans puslende omkring mig. Du ser vel nok flot ud i den sagde han, men du skal også havde en plastic regnfrakke på. Han fik hurtigt regnfrakken på mig og bandt hætten. Kom med ind i stuen og se dig selv i spejlet, du er lige til at gå i lag med. Nå, Nå sagde jeg, og vidste ikke hvad jeg skulle tro om situationen.

Det var en flot kjole, med puf ærmer og stikkrave. Han stod på den anden side af bordet, da han sagde at jeg skulle læne mig ind over bordet og det gjorde jeg, uvist af hvilken grund. Idet samme greb han mine arme, og bandt dem ud til hvert sit bordben. Jeg var lidt overraskede af det der skete, at jeg ikke nået at reager før han også havde fjernet mine underbukser og bundet mine ben til hvert sit bordben.

SEX I DAG?

Min pik var stiv som aldrig før, og jeg havde det skønt. Han løftede op i kjolen og sagde, at jeg heller måtte få kondom på så jeg ikke sprøjtede på kjolen. Da han kom igen med kondomet, havde han taget regntøj på og sorte gummihandsker. Kondomet kom på og han begyndte at kæle med en gummifinger omkring mit røvhul. Prøvende stak han fingeren ind i mit hul. Dette havde jeg ikke prøvet før, og lidt ængstelig var jeg nok. Men jeg kunne ikke holde mig længere. Sæden ville ud og det kom den. Det hele havde givet mig et ordentlig kick. Lidt efter løste han mine bånd og hjalp mig af kjolen. Han spurgte om det havde været godt, og jeg sagde, at det havde været en meget stor oplevelse, at prøve brudekjolen.

Weekenden gik og det blev mandag. Igen mødte jeg op og låste mig selv ind i hans lejlighed, fordi han kom først sent hjem denne dag. Af ren vane tog jeg selv regn sættet på og begyndte at arbejde.

Klokken var hen ved seks, da han kom hjem. Du kan spise her, sagde han og begyndte at lave mad. Du må godt tage et bad først tilføjede han. Det ville jeg gerne, fordi jeg var blevet svedig af at have regn sættet på, som for øvrig havde gjort mig opstemt det meste af dagen. Da jeg var færdig med badet sagde han, at jeg skulle tage brude kjolen på. Ja hvorfor ikke tænkte jeg og gik ind i soveværelset for at klæde mig på. Ikke sådan denne gang, sagde han. Du skal først havde dette hvide korset på, og det fik jeg. Der til høre hvide nylon strømper, så dem fik jeg også på. Nu kan du tage kjolen på sagde han, og hjalp mig i den. Vi mangler noget, du skal have disse hvide lak støvler på. Der var noget ved hele denne cene, som jeg ikke var helt sikker på. Han mente også, at det var bedst jeg fik et plastic forklæde med smæk på, så jeg ikke spildte på kjolen.

Vi gik til bords spiste og drak en del vin. Jeg havde det pragtfuldt i denne forklædning, og rejsning, havde jeg også i det obligatoriske kondom. Efter maden rejste vi os og jeg tog forklædet af. Så let slipper du ikke sagde han, og hentede en regnfrakke, som jeg fik på. Nu skal du se vi sætter disse læder manchetter på dine ben og om dine håndled. Det var jeg nu ikke så glad for, men vinen havde gjort mig opstemt så jeg lod ham gøre det. Vi gik ind i stuen. Det var en dejlig følelse at mærke skørterne mellem mine ben, når jeg gik. Vi satte os i sofaen. På bordet lå der nogle kulørte blade, jeg tag et op og begyndte at blade i det. I bladet var der fotos af damer i gummi og lak tøj. Det syntes jeg så godt ud, mens de andre blade med mænd lod jeg ligge. Vi talte lidt om fotoerne i bladene, nogle af senerne var virkelig 

gode. Han bad mig om at gå med ind i soveværelset. Jeg adlød, og fulgte ham ind til hans seng, som var en stor dobbelt vand seng udført i smedejern, vældig flot. Kom ned på knæ sagde han, og det gjorde jeg. Mine håndleds manchetter blev gjort fast til mine ben. Jeg havde en høj følelse af velvære, og jeg overgav mig helt til ham og hans ideer. Han kom tilbage med et regn slag, som jeg straks fik over mig. Hurtigt trak han en gummi maske over mit hoved. Der var klap for øjnene og munden. De to regn hætter trak han op og bandt dem. Han lukkede klappen for mine øjne. Jeg kunne mærke hans hånd tage bagom mit hoved og holde det fast, imens han pressede noget mod min mund. Luk munden op sagde han, og jeg gjorde det. Ind kom hans pik. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle mene om situationen, min egen pik var stiv, som et søm og nu havde jeg hans i munden. Slik kommandere han, mens han begyndte at køre pikken ud og ind af min mund.

Jeg kunne mærke at han kom. Han trak pikken helt ud og lukkede klappen for min mund. Mine ben blev løst mine arme kom om foran, og blev igen hægtet sammen. Slaget tog han af, og hjalp mig op at stå. Han væltede mig ned i sengen på ryggen. Bandt hurtigt mine ben ud til siderne, og armene kom også ud til hver sin side. Jeg var utrolig opstemt og med på hvad som helst. Han løfte mit hoved lidt og fumlede lidt med noget plastic. Jeg Kunne mærke at han forsigtig pressede noget stort mod mit ende hul. Det måtte være en dildo i mellem størrelsen. Her lå jeg bundet hjælpe løs i en brude kjole, og var ved at blive bollet af en mand med en gummi dildo, jeg kunne ikke fatte, at jeg lod det ske. Min vejrtrækning blev hurtigere, ved hans bevægelser med dildoen. Pludselig trak han en bade hætte ned for mit ansigt, så min vejrtrækning blev svære. Han stødte dildoen hurtig ind og ud. Jeg kom med et ordentlig tryk, så jeg troede at kondomet fløj af.

Hurtigt fjernede han hætten og løsende regn hætten, trak gummi masken af mit hoved. Jeg lå helt stille og sundede mig over anstrengelserne. Han løste mine ben og arme, så jeg kunne rejse mig op. Jeg gik ud på toilettet og tog kondomet af og tørrede mig.

Da jeg kom tilbage lagde jeg mig igen i sengen, og vi snakkede lidt om det der var hændt. Jeg faldt i søvn med alt tøjet på.

Næste morgen da jeg vågnede, havde jeg igen en stiv pik. Det måtte være fordi jeg kunne mærke kjolen og regnfrakken, og støvlerne, som jeg havde på. Jeg rejste mig op i sengen, han så lidt på mig, så trak han igen gummi masken over mit hoved. Kjolen blev løftet op og han satte et kondom på min pik. Vi kan ikke have alt den sprøjten ud i kjolen sagde han. Vend dig om kommandere han, og jeg vendte mig om på maven, selv om at det var svært med kjolen.

Igen bandt han mine ben og arme, lagde en pude under mit skridt, så at min ende blev løftet i vejret. I dag var jeg ikke så sikker på situationen, men jeg lå hjælpe løs og måtte finde mig i at han skubbede regnfrakken ind under mine skørter så enden blev synlig. Jeg kunne mærke at han satte sig mellem mine ben, og begyndte at støde sin pik imod mit ende hul. Jeg protesterede, og bevægede mig kraftigt for at undgå ham. Det måtte havde hjulpet, for han rejste sig. Jeg forventede at blive løst, men han bandt mine knæ yderligere ud til siden, og mine albuer blev også bundet. Rundt omkring maven og brystet blev jeg også bundet, så nu kunne jeg ikke bevæge mig mere. Han satte sig igen mellem mine ben, og begyndte at presse sin pik ind i mit hul. Min modstand var nytteløs, så jeg slappede helt af, det gjorde det lettere for ham at trænge ind. Han lagde sig forsigtig ned over mig. Hans pik var inde og han bevægede den roligt frem og tilbage, mens min vejrtrækning blev hurtigere.

Jeg kunne mærke at han blev ivrigt, og jeg var selv ved at komme, da han trak en plastic pose over mit hoved, så jeg fik svært ved at trække vejret. Det måtte give ham et kick, at se posen bevæge sig når jeg trak vejret. Jeg blev også selv høj af det, ikke at kunne trække vejret ordentligt. Vi kom næsten samtidig. Jeg kunne mærke at han blev slap og rolig. Hurtig fjernede han plastic posen og gummi masken. Vi lå sådan et stykke tid inden han trak sig ud af mig. Han løsende mine bånd, og hjalp mig af tøjet. Jeg gik ud og tog mig et bad inden vi satte os til at spise morgenmad. Vi snakkede en del om hvad der var hændt, og jeg mente stadig ikke, at jeg var bøsse. Det var hele begivenheden med brude kjolen og regn tøjet, og det, at jeg var hjælpe løs, som havde tændt mig.

porno med danske piger