Frække fantasier og solo analleg i badekarret

Fylder karret med varmt vand – smider lidt skumbad i. Glider stille ned i det – kan jeg nu mærke – meget varme vand. Skal lige vænne mig til det…

Aah, nyder varmen om min krop. Har taget skraberen med, så jeg kan barbere pik og nosser helt glatte – er et par dage siden, så den helt glatte fornemmelse er et stykke væk.

Skyder ryg, så pikken kommer op over vandet – lader skraberen tage de værste stubbe omkring pikken og ned over nosserne – nyder skraberens bevægelser og kan mærke blodet løbe til – også nemmere at barbere, når pikken rejser sig og pungen trækker sig sammen.

Kommer efterhånden hele vejen rundt – får løftet og flyttet rundt på det hele, så alle kroge nås – nyder den glatte følelse.

Kan mærke lysten til at gøre noget mere ved min nu pænt stive pik – har heldigvis min Mac med ved siden af badekarret, så der hurtigt kan findes en fræk historie frem.

SEX I DAG?

Finder en historie på G6N.dk – hvor en kvinde for første gang oplever, at hun kan få sprøjteorgasme – en historie, der emmer af lyst og sex – og hvor jeg hurtigt kan mærke, at jeg skal holde lidt igen for ikke straks at sprøjte.

Slipper pikken og lader det varme vand omslutte den – ikke den bedste måde at skrue ned for lysten, men en dejlig fornemmelse og det tager da lige toppen af sprøjtelysten, at jeg holder op med at gnide min stenhårde pik…

Læser stille og roligt historien færdig uden at røre ved mig selv – tager langsomt hvert et ord i historien ind – nyder stemningen – lysten – liderligheden.

Læser historien endnu engang forfra – lader begge mine hænder glide ned ad min krop og ned mod min stadig rejste pik – tager fat om pikken med den ene hånd og om nosserne med den anden – strammer grebet om nosserne, mens den anden hånd stille og roligt gnider op og ned ad pikken – aaah hvor skønt – ved jeg snart må gi’ efter for lysten og lade spermen komme.

Slipper grebet om nosserne og lader den ene hånd søge om mod anus – cirkler rundt om hullet, mens jeg stadig gnider min pik med den anden hånd.

Læser igen afsnittet, hvor hun for første gang oplever, at safterne bare løber ud af hende – og lader først en så to fingre glide op bag i mig, samtidig med, at jeg intensivere den anden hånds arbejde på min pik – kan mærke det er lige op over – løfter mig op, så pikken er over vandet og gnider hårdt og hurtigt, samtidig med at jeg knepper min røv – og så kommer det bare væltende – jeg sprøjter og sprøjter – lange store sprøjt – rammer mig selv på hagen – sprøjter og sprøjter… Aaaaaahhhh – fantastisk.

Glider igen ned i vandet – trækker fingrene ud af anus – gnider stadig lige så stille min nu slatne og tømte pik – fantastisk historie – fantastisk udløsning.

porno med danske piger