kollegasex – 2 gifte mødes!

SPAR MANGE PENGE

Det hele startede for godt et års tid siden. Min kollega Birgit og jeg arbejder på en erhvervsskole, og har gjort det i en del år, uden at der har været optræk til noget som helst. Vi er begge to gift og har voksne børn. Birgit og jeg har altid haft et godt kollegialt forhold, uden dog at komme for tæt på hinanden.
For over et år siden var der en elev der som Birgit ikke brød sig særligt meget om, har var lidt påtrængende og var ikke altid lige ren, så hun var helst fri for ham. Han skulle til en omprøve i sit fag, og for sjov skrev jeg en sms til Birgit, at han meget gerne ville ha’ lidt ekstraundervisning af hende.
Birgit; Det kommer aldrig på tale, det kan du gøre selv, efterfulgt af en masse grinesmileys.

Mig; Ok, men det kommer til at koste… .
Birgit; helt i orden, du kan få lige hvad du vil ha’.
Mig; Det lyder rigtig godt, men tror du at du kan holde det løfte, du ved jo ikke hvad jeg kunne ønske mig.
Birgit; Jo, du vil ikke kunne chokere mig.
Mig; Hvis jeg virkelig skriver det jeg kunne tænke mig, så tror jeg nu nok at du ville blive bare en lille smule chokeret.
Birgit; Du skriver bare…

Jeg sad lidt, og tænkte, nu skriver jeg, så må det briste eller bære, og sendte Birthe en sms.

Mig; Det jeg virkelig godt kunne tænke mig, var at se dine dejlige store bryster gynge og hoppe op og ned, imens du sidder overskrævs på mig, og rider mig hårdt, så hver en cm af min store stive pik, kommer helt i bund i din varme og våde fisse, igen og igen.

Jeg må indrømme at jeg var temmelig spændt på om Birgit ville blive tosset på mig eller… Der gik et par minutter, så kom der en sms.

Birgit; Wauw, hold da op, det lyder da vildt.
Mig; ja, men jeg kunne fanme godt tænke mig at få lov til at kneppe dig engang.
Birgit; Det kunne jeg også godt tænke mig, så det må vi lige finde ud af.

Den efterfølgende tid skrev vi mange frække og udfordrende sms’er til hinanden. Hun kunne finde på at skrive at i morgen skulle jeg komme på arbejde uden underbukser. Jeg kunne f.eks. skrive at Birgit skulle komme i røde g-strengs trusser, og ville naturligvis også ha’ et bevis på det. Sådan skrev vi en masse sms’er den efterfølgende tid, og det var skide sjovt uden at det førte til at vi havde sex sammen.
En dag jeg kom på arbejde efter et par fridage, kunne jeg mærke at det var en temmelig trykket stemning i personalestuen. Jeg sendte Birgit en sms og spurgte hvad der lige var sket mens jeg havde fri. Kan vi ikke lige mødes i dit lokale, skrev hun, og kom over til mig lidt efter. Det viste sig at hun havde haft et skænderi med en anden kollega, og det gik hende stadig lidt på. Vi snakke i 10 min, og så gik hun tilbage til sin klasse. Kort efter skrev jeg.

Mig; Du gik lige hurtigt nok, for jeg ville egentlig gerne ha’ givet dig en mega stor krammer.
Birgit; Det kunne jeg godt trænge til, hvordan får jeg det.
Mig; Hvis du sender dine elever 15 min tidligere hjem kan Du komme ned bagved i min undervisningspavilion, så skal du få en krammer.
Birgit; Det er en aftale.

Jeg gik ned og ventede og endelig dukkede hun op. Birgit gik lige hen til mig og jeg lagde med det samme armene om hende og gav et stort kram. Jeg kunne tydeligt mærke Birgit store bryster, 85E, igennem den stramme T-shirt.

Mig; Sådan her kunne jeg da godt stå i lang tid.
Birgit; Det kunne jeg også.
Mig; jeg har altid været dybt fascineret af dine dejlige store bryster; må jeg godt mærke dem rigtigt.
Birgit; plejer du at spørge om lov til det.
Mig; Nej, egentlig ikke
Birgit; Hvorfor spørger du så nu..

Det tog jeg som et klart ja. Jeg lod begge mine hænder glide op på Birgits bryster. Det var en fornøjelse at mærke hendes store og dejlig bløde bryster, så de fik den helt store kramme tur, og Birgit så ud til at nyde det.

Mig; Birgit, det er jo de her dejlige bryster, som jeg godt kunne tænke mig at se, når du sidder og rider mig..
Birgit; Det kan du måske også snart komme til, men vi kan jo nok ikke gøre det her på skolen, og så kan jeg faktisk godt li’ at blive taget bagfra…
Mig; Jeg vil elske at kneppe dig både forfra og bagfra, Birgit, jo mere, jo bedre.
Birgit; Fedt, jeg glæder mig allerede..

Jeg drejede Birgit rundt, så jeg stod tæt bag ved hende, stadig med begge hænder på hendes bryster. Min pik var ved at være godt stiv og kampklar, og jeg pressede mig godt ind til hendes gode røv. Birgit skubbede røven godt bagud, så hun tydelig kunne mærke min pik. Jeg kunne høre at hendes åndedræt blev dybere og tungere. Jeg skubbede Birgit lidt så hun stod fremover bøjet med begge hænder på skrivebordet.

Mig; Det er fanme en skam vi er på arbejde, ellers så havde jeg gennemkneppet dig lige nu.
Birgit; ja, det er virkelig en skam, jeg er så klar til at få pik nu.

Jeg åbnede mine shorts, og trak dem en lille smule ned, så min nu godt stive pik, stod i en stor og hård bule, i mine Björn borg underbukser. Jeg pressede mig igen hårdt imod Birgits røv. Hendes tynde sommerbukser gjorde, at min pik blev presset ind imellem hendes baller.

Birgit; ejj, hvor er det dejligt, men vi kan altså ikke kneppe nu.

Jeg trak Birgits T-shirt op af sommerbukserne, og lod begge hænder glide op over hendes mave, så jeg nu kunne mærke bh’en. Jeg tog godt fat i bryster og bh, imens jeg nærmest gnuppede min pik hårdt mod Birgits dejlige røv.

Mig; Nej det ved jeg godt, men Jeg bliver simpelthen nød til at mærke dine bryster rigtigt.

SEX I DAG?

Det gav et sæt i Birgit, hurtigt fik jeg åbnet hendes bh, skubbet den lidt op, så et par store, dejlige og velformede bryster hang frit. Igen fik jeg fat med begge hænder på hendes nøgne bryster. Birgit trak vejret tungt og stønnende. Pludselig kunne jeg mærke at Birgits ene hånd glide ned af hendes røv og ned på den hårde bule i mine underbukser. Hun tog fat om min pik og klemte forsigtigt

Birgit; Hvad gør vi Tommas. Tror du der komme nogen herned nu..
Mig; der kommer ikke nogen nu, efter fyraften. Så hvad har du lyst til

Birgit vendte sig om og kikkede på mig, hun havde stadig et godt tag i min stive pik.

Birgit; Lige nu har jeg aller mest lyst til at sutte pik på dig, Tommas.

Inden jeg nåede at svare, satte Birgit sig på hug foran mig. Trak i et ryk mine underbukser ned, så min pik stod lige ud .

Birgit; Fuck, en dejlig stor pik du har, Tommas.

Birgit lod tungen lege lidt op og ned af min pik, for så at nærmest at sluge den helt til roden. Her stod jeg på mit arbejde med en skøn kvindelig kollega, bukserne nede om anklerne og fik det vildeste blowjob.

Mig;  fuck hvor er det dejligt Birgit,…. kom, sut min pik,… sut mig,… sut mig.

Jeg var i den syvende himmel, så fantastisk god var hun til at sutte pik. Jeg ville ønske at hun ville gøre det på mig, hver dag. Efter noget tid kunne jeg tydeligt mærke at Birgits meget kyndige sutteri var ved at ha’ mig klar.

Mig; Stop Birgit, stop, ellers kommer jeg bare i munden på dig….
Birgit; Du må gerne komme i munden på mig, hvis du vil..
Mig; Fedt Birgit, men jeg vil kneppe dig først.

Birgit rejste sig op og satte sig på skrivebordet, jeg trak hendes T-shirt af. Bh’en hang løst over de dejlige store bryster. Hun lagde sig ned på bordet så jeg kunne trække bukserne af hende, og et par små sorte g-strengs trusser kom til syne. Jeg stillede mig ind imellem Birgits ben, og placerede min pik på de små trusser, og kørte den lidt frem og tilbage, hen over g-strengen. Jeg satte mig på hug, trak hendes g-streng til side og begyndte at slikke fisse på Birgit. Hun nød det i fulde drag, stønnede og vred sig mere og mere. Hun var dejlig varm og våd og jeg slikkede de skønne safter i mig.

Birgit; eejjj, hvor det dejligt, Tommas, bli’ ved,….bli’ ved…..

Hvor var det skønt at lade min tunge glide op og ned, ud og ind af Birgits våde fisse, og hun smagte vidunderligt…

Birgit; Stop, stop,..vil du ikke godt kneppe mig nu, Tommas,… jeg vil ha’ pik nu,.. jeg vil mærke din stive pik,…KNEP MIG, KNEP MIG..

Jeg rejste mig op, sparkede mine bukser helt af, og smed min T-shirt. Birgit holdte sine små trusser til siden, og jeg førte min stive pik hen til hendes fisse, og i et langt stød trængte jeg helt i bund, i en vidunderlig våd fisse. Der kom et dybt suk fra Birgit da hun tog hver en cm af min pik. Jeg begyndte, først med rolige og langsomme bevægelser at kneppe hende, og satte gradvis tempoet op, så jeg stødte hurtigere og hurtigere, hårdere og hårdere. Hendes store bryster gyngede frem og tilbage i takt med at jeg gennemkneppede hendes skønne fisse. Birgit masserede sin klitoris samtidig, og efter kort tid spændte Birgits krop sig op i en bue, og hun kom i en meget våd orgasme. Hvor var det skønt, at mærke hendes safter drive ned over min pik.

Mig; Lad mig kneppe dig bagfra nu, Birgit..

Birgit hoppede ned, vendte sig om og bøjede sig ned over bordet, så hun hvilede på albuerne. Hun spredte benene lidt og kikkede tilbage på mig.

Birgit; Kom så Tommas, … knep mig nu,…knep mig hårdt.
Jeg trængte på ny min store stive pik op i Birthes villige fisse, og stødte hårdt i bund, igen og igen.

Birthe; KNEP MIG TOMM, KNEP MIG,…..JEG VIL MÆRKE DIN PIK,…. KNEP MIG HÅRDT,…KNEP MIG IGEN…

Jeg blev virkelig tændt af Birgits stønnen, og jeg var sekunder fra at komme.

Mig; Jeg kommer lige om lidt Birgit, må jeg komme oppe i dig
Birgit; Ja, ja du skal komme oppe i min fisse,… du skal fylde mig helt,…kom oppe i mig Tomm….kom oppe i mig.

Sekunder efter sendte jeg hele min ladning af sperm afsted, dybt oppe i Birgits varme fisse. Jeg pumpede den ene stråle af sperm efter den anden afsted, mens jeg holdte min pik dybt inde i Birgit. Da de sidste ryk fra min pik stoppede, trak jeg langsom min pik ud af Birgits fisse. Hendes g-strengs trusser var sjask våde efter denne omgang, og da mit sperm så småt begyndte at dryppe ud af hende, skyndte hun sig at sætte sine trusser på plads.

Birgit; jeg vil ha’ dig med hjem på den her måde.

Birgit gned på sine trusser, så hendes fisse blev godt og grundigt smurt ind i mit sperm, og man kunne tydeligt se et par dejligt våde g-strengs trusser. Vi tog vores tøj på igen, og gav hinanden et stort kram. Jeg er slet ikke færdig med at kneppe Birgit, og kunne jeg komme til det, ja, så ville det være en perfekt måde at slutte en arbejdsdag, sex med en helt fantastisk skøn kollega.

 

Forfatter: 2mm

porno med danske piger