Konen kom hjem fra firmafest uden trusser og med sperm i fissen

SPAR MANGE PENGE

Den aften skulle min kone til firmaets årlige fest for kolleger og samarbejdspartnere. Min kone elskede at feste og danse, og hun fik sjældent så meget at drikke, at hun mistede kontrollen. Hun glædede sig hvert år til festen, og når hun kom småfuld hjem ud på natten, havde vi altid den dejligste sex. Min kone var ikke så meget for analsex, men efter den årlige firmafest var det altid anderledes. Så var hun udfordrende, liderlig og fræk i munden, og jeg fik allernådigst adgang til bagindgangen. På mange måder kunne man sige, at jeg også glædede mig til firmaets årlige fest.

Traditionen tro var jeg også denne gang med, da hun gjorde sig klar til at tage af sted. Hun havde som sædvanligt taget sit frækkeste og mest komfortable undertøj på. I år var det et hvidt blondesæt med nogle meget små g-strengetrusser, der knap nok kunne dække for hendes helt glatbarberede køn. Brysterne var pakket ind i en matchende blonde-bh, der gav hende en flot og fyldig kavalergang. Selvsiddende strømper og en kort hvid cocktailkjole med fint udsyn til kavalergangen fuldendte hendes påklædning. Hun så fræk, men også tækkelig ud. Helt perfekt.

Ude i entreen var hun næsten klar til at gå. Hun så sig en sidste gang i spejlet og gav mig et vådt kys. Jeg fik hånden ind under hendes kjole og fandt hurtigt trusserne.

“Du må vente til senere”, sagde hun og tog min hånd væk.

“Men jeg er liderlig”, svarede jeg og kyssede hende mellem brysterne. Hun sukkede overbærende og satte sig så på knæ foran mig. Kort efter faldt bukser og underbukser til jorden, og min kone gik i gang med at slikke og sutte min allerede stive pik. Sådan gjorde hun ellers aldrig, men firmafesten var jo også noget særligt.

Der gik ikke mange minutter, før jeg ikke kunne holde mig mere. Min kone vidste jo også godt, hvad jeg kunne lide. Hun vidste præcis, hvordan hun hurtigt kunne få mig til at komme, og hun havde taget alle teknikkerne i brug. Hun kunne også mærke, at det lige var op over, for da jeg sprøjtede hendes mund fuld af sæd, var hun klar og der gik ikke en dråbe til spilde. Hun sank hurtigt hele ladningen. Så slikkede hun sig om munden, kiggede sig en sidste gang i spejlet, og gik ud af døren. Jeg havde ikke engang nået at få mine bukser på plads igen.

Den aften nød jeg bare at have huset for mig selv. Jeg lavede god mad, så lidt fjernsyn og tænkte ikke nærmere over, hvad min kone mon lavede. Sent på aften gik jeg i seng for at få lidt søvn, inden hun ville komme hjem, og vi skulle have vild og dejlig sex.

Jeg vågnede kort klokken halv fire om natten og så, at min kone endnu ikke var kommet hjem. Normalt kom hun hjem ved mellem to og tre, men i år havde det åbenbart været så sjovt, at hun var blevet der. Jeg faldt hurtigt i søvn igen og drømte dejligt og frækt om den gode sex, som ventede.

Jeg vågnede igen, da hoveddøren blev lukket. Det var meget tidlig morgen, kunne jeg se. Fuglene kvidrede ikke endnu, men det var heller ikke helt sort nat mere. Det lød ikke som om, at min kone var helt sikker på benene. Måske havde hun danset for meget, tænkte jeg og gik ud for at se efter. Ude på gange mødte jeg hende. Hun stod med hånden på væggen og så herrens ud. Mascaraen løb ned at kinderne. Læbestiften var tværet ud og hendes hår var uglet. Strømperne var hullede og den hvide kjole var snavset og sad helt skævt.

“Hvad er der sket, skat?”, spurgte jeg forsigtig og tog fat om hende for at støtte hende.

“Det er en lang historie”, svarede hun klart og uden den forventede fuldemandssnøvlen.

“Har du fået for meget?”, spurgte jeg lidt forvirret.

“Det kan man godt sige”, sagde hun fattet og smilte. Jeg tog nu bedre fat om hende og mærkede derfor også, at hun ikke havde bh på. Når jeg nu kiggede efter kunne jeg godt se, at kavalergangen ikke stod så skarp og fyldig mere. Og hvad var det på hendes bryster. Det lignede sædklatter. En hel del sædklatter faktisk.

“Er det der..”, spurgte jeg, men kunne ikke rigtigt få sagt mere.

“Ja”, svarede hun kort. “Det er sperm fra en hel masse sorte mænd, som har kneppet mig det meste af natten.” Jeg blev fuldstændig mundlam, og jeg forstod nok ikke helt, hvad hun lige havde sagt. På så mange niveauer passede det ikke sammen med den kone, som jeg kendte så godt. Eller som jeg troede, at jeg kendte så godt.

“Prøv at se”, sagde hun og løftede op i kjolen, mens hun spredte benene lidt. Hun havde ingen trusser på og fissen var helt rød og hævet. Fra fissen var der løbet en hel del sperm ned af benene på hende. Både fissen og benene var våde og klistrede. Også kjolen havde en helt del sædpletter, men da kjolen var hvid, så man dem ikke med det samme.

“Min fisse er totalt brugt, og jeg har faktisk svært ved at gå normalt”, sagde hun så. “Kan du ikke hjælpe mig ind i seng?” Jeg tog fat om hende og hjalp hende ind i soveværelset. Her dumpede hun ned i sengen, hvor hun satte sig på kanten.

“Jeg er træt”, sagde hun. “Men jeg kan nok ikke sove, og du har sikkert et par spørgsmål, som du gerne vil have svar på.” Jeg nikkede bare.

“Hvordan er du kommet hjem”, spurgte jeg.

“Jeg tog en taxi”, svarede hun. “Men han var ikke så glad for, at jeg havde plettet hans sæde. Spermen løb simpelthen ud af mine huller, så jeg måtte give ham et blowjob for at slippe for mere ballade.”

“Ud af dine huller?”, spurgte jeg.

“Jeg har både fået sperm i fissen og i røven”, sagde hun og lagde sig tilbage og spredte benene. Nu kunne jeg rigtigt se hende for neden. Fissen var virkelig helt hævet, rød og klistret. Også røvhullet var helt klistret og vådt. Jeg mærkede forsigtigt på fissen med en finger. Den gled nemt op i hende, så våd var hun. Også bagi var hun stadigvæk helt våd. Jeg kunne nemt få to fingre op i hende.

“Jeg tror, at jeg har en helt tube glidecreme i røven”, sagde hun og klemte røvhullet sammen om mine fingre.

SEX I DAG?

“Kan du lide det”, spurgte hun nu lidt kælent. Jeg var stadigvæk i chok, men når hun nu spurgte, så var min reaktion på hendes ret markante utroskab ikke helt, som jeg havde forventet af mig selv. Jeg havde ikke skældt ud eller råbt. Faktisk sad jeg nu med to fingre oppe i hendes brugte røvhul – og min pik var stenhård, kunne jeg mærke.

“Ja”, svarede jeg kort.

“Det tænkte jeg nok”, sagde hun så og satte sig op igen. Så kravlede hun længere op i sengen, så mine fingre gled ud af hende. Her lagde hun sig på siden med ryggen til mig. Kjolen havde hun trukket op, så røven nu var helt fri. Også balderne var helt røde, kunne jeg se.

“Kom så”, sagde hun og spredte balderne. “Knep mig i røven. Så skal jeg fortælle dig hele historien.” Jeg fik hurtigt nattøjet af og lagde mig op bagved hende.

“Kør den lige lidt i fissen først, så den bliver godt våd”, sagde hun så og styrede min pik ind i sin fisse. Jeg gled i bund med det samme. Fissen føltes helt anderledes. Der var nærmest ingen modstand, og der kom da heller ikke en lyd fra min kone. Jeg blev kun i fissen i nogle få øjeblikke, så trak jeg mig ud og satte pikhovedet hen til røvhullet. Min kone lå stadigvæk og trak balderne til side, så jeg bedre kunne komme til. Jeg presset lidt til og gled nemt op i røven på hende. Faktisk gled jeg helt i bund med det samme.

“Ahh”, sukkede min kone dybt. “Det er dejligt igen at have en dejlig pik helt oppe bag i mig.”

Mens jeg langsomt kneppede hendes klistrede røv, gik hun i gang med at fortælle om aftenens vilde oplevelser.

Festen havde været rigtig sjov og morsom. Det meste havde været som det plejede, og hun havde da også danset en hel del. Da firmaet var temmeligt stort, havde hun ikke bemærket de høje muskuløse sorte mænd, der mest sad oppe i baren. Selv drak hun jo ikke særligt meget, så baren var ikke et af de steder, som hun kom så tit. Sidst på aftenen var hun dog blevet godt træt i benene og var derfor gået i baren for at få sig en cocktail.

Hun havde ikke sidder der i mange minutter, før en sort mand var kommet hen til hende og havde præsenteret sig. Han kaldte sig JC, og han var sød og charmerende og fortalte, at han og hans kompagnoner var med i en af de nye virksomheder, som firmaet var begyndt at samarbejde med. Da de havde talt og grinet sammen i noget tid, havde han langsomt drejet samtalen hen på noget seksuelt. I begyndelsen generede det hende ikke, men til sidst måtte hun gøre ham opmærksom på, at hun var godt gift, og at hun da flirtede, men så heller ikke mere. Først havde han grinet lidt. Så havde han bedt hende komme med, så han kunne vise hende noget.

Sammen var de gået ovenpå, hvor kontorerne lå. Her var der ingen andre og musikken var så dæmpet, at man kunne tale sammen uden at skulle råbe til hinanden. De var ikke kommet langt ned af gangen, før de tydeligt kunne høre stønnen og liderlige småskrig bag en dør ind til et af møderummene. Forsigtigt havde JC åbnet døren, så de kunne kigge ind. På bordet lå en af sekretærerne kun iført hofteholdere. Begge ben var trukket godt op over hende, så en sorte mand foran hende kunne kneppe hende. Han havde haft en enormt stor pik og sekretæren lød som om, at den ene orgasme hurtigt blev afløst af den næste. Den sorte mand så dem med det samme. Han havde smilet og gjort tegn til, at de bare skulle komme ind og se på. Inden min kone fik tænkt sig om, stod hun helt tæt på og så, hvordan den store sorte glinsende pik gennemkneppede sekretærens fisse. I næste øjeblik mærkede hun en hånd på røven. JC havde stukket sin hånd op under kjolen på hende, og nu var hånden på vej ned til fissen. Hun havde så vendt sig om for at forklare ham, at han godt kunne glemme det, men så langt var hun ikke nået. Hun havde godt nok fået vendt sig om, så hånden ikke længere kunne nå ned til fissen, men hun havde ikke fået sagt noget, for i JCs anden hånd lå hans pik, der også var temmeligt stor.

“Du må godt mærke på den”, havde han sagt og så taget fat i hendes hånd. Pikken havde været varm, og hun havde ikke kunnet nå hele vejen rundt om den med hånden. Hun havde gledet lidt på den og så løftet den lidt, så hun kunne se hans nosser. Også nosserne var store. Hun havde mærket lidt på dem og så sluppet dem og pikken igen. Så havde hun vendt sig for at gå ud af døren igen. Men i døren stod nu 4 sorte mænd uden tøj på og bag dem var døren lukket. Deres pikke hang halvstive ned. Pikkene havde ikke været helt så store som JCs og den anden mands, men dog større end normalen.

“Flyt jer! Jeg vil ud”, havde min kone sagt med en meget bestemt tone, men de var i stedet kommet hen til hende og var gået i gang med klæde hende af og gramse på hende. Kjolen var blevet hevet ned og bhen blevet flået af, så brysterne var kommet fri. Kjolen var samtidig blevet hevet op og trusserne revet af, så hendes glatte køn var kommet frem til skue. Hun havde med det samme indset, at det var nytteløst at kæmpe imod. Mødelokalerne var stort set lydtætte, og hun havde ikke en chance mod de 6 store sorte mænd. Samtidig havde hendes fisse været sejlende våd, kunne hun mærke.

De havde holdt hende stående og spredt hendes ben, så de bedre kunne komme til i fissen. Hun havde mærket et par fingre, der gled op i hende. Fingrenes ejermand havde leet og fortalte de andre, hvor våd hun var. De havde grint, og så var de for alvor gået i gang med hende. To mænd havde gramset på hver sit bryst, mens de havde bidt hende i brystvorterne. En anden mand havde nu haft tre fingre oppe i hendes fisse, mens han havde slikket og suttet på hendes klit. En fjerde mand havde været i gang med at presse en masse glidecreme ud i sin hånd. Kort efter havde hun mærket to klistrede fingre, der havde mast sig op i hendes bagerste hul. De havde nemt gledet op i hende. Det ville jo kun have gjort ondt, hvis hun havde strittet imod.

Min kone havde måttet indrømme, at hun var blevet svært liderlig af hele scenariet. Hun havde ret hurtigt affundet sig med situationen og tænkt, at hun ville få en oplevelse ud af det. Hun ville dog forsøge ikke at virke alt for villig, så langt det nu kunne række. Hun havde godt været klar over, at det ville blive svært at holde facaden, når de store sorte pikke snart ville trænge op i hende. Hun havde kigget lidt over på sekretæren, der lå på bordet og stønnede i ekstase, og så tænkt, at det ville være hende lige om lidt. Det havde både gjort hende nervøs, men også endnu mere liderlig.

Det havde ikke taget dem lang tid at gøre hende klar. Brystvorterne var blevet helt stive. Fire fingre havde udvidet fissen og fire andre fingre havde været i gang med at udvide hendes røvhul. Snart løftede de hende op med helt spredte ben og bar hende hen til JC, der havde sat sig helt ude på kanten af en stol. Hans pik havde været helt stiv og stået flot og glinsende af glidecreme. Her havde de sænket hende ned over pikken og løftet hende et par gange op og ned, inden de havde sluppet hende, så hun selv kunne få lov til at styre tempoet. Der havde ikke været nogen modstandskraft tilbage i hende.

Pikken havde føltes helt fantastisk. Hun var aldrig blev fyldt så godt ud før. Hun havde altid troet, at en stor pik ville gøre alt for ondt, men hun havde taget fejl. Det var dejligt. Hun havde knap nok lagt mærke til, at fingrene i røven stadigvæk var i gang med at udvide hende. Hun havde først for alvor mærket det, da fingrene blev trukket ud for at blive erstattet af en pik. Den var gledet overraskende nemt op i hende, og hun havde følt sig nu endnu mere fyldt ud nu end før. Hun havde forsøgt at undertrykke, hvor meget hun egentlig nød det, men snart havde hun givet slip og ladet aftenens første orgasme rulle gennem hende. På stolen ved siden af havde hun kunnet skimte sekretæren, der havde fået samme behandling som hende selv. Hun havde set helt fjern ud i blikket og havde siddet næsten helt slapt hen over en af dem, mens en anden havde gennemkneppet hendes røv.

Sådan havde de kneppet min kone på skift i så lang tid, at hun helt havde mistet fornemmelsen for, hvad klokken var. Flere af mændene havde kommet i røven på hende. Nogle var også kommet i munden på hende og andre ud over hendes brysterne. Flere af dem måtte været kommet mindst to gange, så meget sperm havde hun fået på sig og op bag i sig. Ingen af dem havde var kommet i fissen på hende. Hun havde klart gjort dem opmærksom på muligheden for, at hun blev gravid, og det havde vist skræmt dem tilstrækkeligt. På et tidspunkt havde hun dog igen været spiddet på JCs pik. Hun havde reddet ham voldsomt, og det var tydeligt, at han snart ville komme. Hun skulle lige til at hoppe af ham, da endnu en orgasme havde rullet igennem hende. Hele kroppen var nærmest gået i krampe, og hun havde ikke kunnet rejse sig. Resultatet var blevet, at JC var kommet oppe i hende, og det havde kun gjort hendes orgasme endnu mere voldsom. Efterfølgende havde de andre fået blod på tanden igen, og hun var blevet kneppet på skift i fisse og røv, indtil i hvert fald fire af dem var kommet i hendes fisse.

Det var først der omkring, at hun havde opdaget, at de var betydeligt flere end bare de første 5-6 stykker. De havde hele tiden sørget for, at hun ikke kunne se døren, og flere sorte mænd var kommet til, uden hun havde opdaget det. De havde vel efterhånden været omkring 10 mænd i lokalet, og flere var gået igen med slap pik og tømte nosser. Sekretæren havde nu siddet i en stol for at komme sig. Hun havde set gennemkneppet ud, men også overraskende soigneret ud. Fissen havde været åben og hævet, men der havde ikke løbet sperm ud af den. Sekretæren havde smilet og blinket til hende. Også var det, at det havde slået min kone. Det hele havde været et set-up, hvor sekretæren var blevet brugt som bolledukke, indtil mændene var klar til at sprøjte deres sæd op i min kone. Min kone havde smilet lidt ved dig selv og så ladet de sidste mænd komme til og gøre sig færdige i hende. Da de sidste var gået, havde hun været alene med JC og sekretæren. JC havde gnedet sin pik ind i den sidste glidecreme og så havde han kneppet hende i røven med sin meget store pik. Hun havde ikke haft så stor en pik oppe i røven før, men det var gået fint. Han havde pumpet løs, indtil han hurtigt havde trukket sig ud og boret sin pik helt op i fissen på hende. Der havde han afleveret aftenens sidste fremmede sædklatter.

“Der holder en taxa nede foran om et kvarters tid. Den er betalt”, havde han sagt på vej ud af døren. Nu var hun så alene med sekretæren, der endnu havde siddet og sundet sig i en stol. Min kone havde været træt og brugt, men det havde også været en helt fantastisk oplevelse, som hun ikke ville have været foruden.

“Hvorfor mig?”, havde hun så spurgt sekretæren.

“Det er vist lidt tilfældigt”, havde hun svaret. “De har gjort i tre år nu. Første år var jeg offeret. Næste år var det direktørens frue, og i år var det altså din tur. De skulle bruge lidt hjælp med direktørens kone, så jeg meldte mig frivillig mod, at de ikke ville sprøjte på mig eller i mig.”

Min kone havde bare siddet og lyttet, mens sekretæren havde fortalt, hvordan hun selv og direktørens kone var blevet gennemkneppet af de sorte mænd. Hun havde også fortalt, at direktørens kone engang imellem måtte besøge et par af mændene for at få afløb for sine lyster. Direktøren vidste det godt og accepterede det modvilligt. Sekretærens kæreste vidste dog ikke noget, men det var nok også bedst, havde hun ment.

“JC er vist ret vild med dig”, havde hun sagt til sidst, inden hun havde taget tøj på og forladt rummet. Også min kone havde taget sit tøj på. Hun havde fundet sine trusser og sin bh liggende på gulvet, men begge dele var revet itu, så hun havde bare ladet dem ligge.

Nedenunder havde der kun været en håndfuld meget fulde mennesker tilbage. Hun havde ignoreret dem og var gået ned i taxaen og kørte hjem.

“Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige”, sagde jeg, mens jeg fortsatte med at kneppe hende i røven. Selvom hendes historie havde været vildt grænseoverskridende og så langt væk fra den kone, som jeg havde giftet mig med, så lå jeg alligevel her og kneppede hende i røven, der var helt klistret af fremmede mænds sperm.

“Jeg forstår godt, hvis du nu vil skilles”, sagde hun så. “Jeg er ikke færdig med at kneppe med mange sorte mænd på en gang. Jeg elsker dig stadigvæk lige meget, og det andet handler kun om store pikke – ikke om kærlighed. Men valget er dit”.

“Det ved jeg ikke lige”, svarede jeg og pressede mig så langt op i røven på hende, som jeg kunne.

“Og så er du altså måske gravid?”, konstaterede jeg.

“Jah”, svarede hun. “Måske. Jeg bliver i hvert fald nød til at begynde at spise p-piller nu for at undgå at blive at blive gravid den næste gang.” Jeg kunne godt høre på hende, at hun i den grad mente, at det ikke var sidste gang, hun skulle gennemkneppes af de sorte mænd. Jeg måtte finde ud af med mig selv, om jeg kunne leve med det.

“Hvis du nu kommer i min fisse, så er der måske en chance for, at barnet bliver dit”, sagde hun så. Uden at spekulere for meget over det, skiftede jeg hul og kneppede hende det sidste stykke, indtil jeg sprøjtede aftenens allersidste portion sæd op i hende. Mine chancer var vist minimale. Det ville dog hurtigt bliver afsløret, om barnet var mit, når det blev født. Hun var jo ellers kun blevet kneppet af sorte mænd.

Menstruationen udeblev selvfølgelig, og det blev hurtigt konstateret, at min kone var gravid. P-pillerne blev derfor droppet, og der gik ikke mange uger, før hun igen blev gennemkneppet af de sorte mænd. Også denne gang kneppede jeg hende, da hun kom hjem.

Jeg har endnu ikke besluttet, om jeg bliver hos hende.

 

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger