Min første mandesex

Jeg elsker når konen fister mig, eller få en dildo i røven samtidig med at jeg får et blowjob. Jeg har længe haft lyst til at prøve at få en rigtig pik i røven og sutte på en stiv pik…

SEX I DAG?

Jeg er en mand på 55, slank og pæn med en pik på 18 cm og næsten 5 cm tyk, er gift og har et godt sexliv. Jeg har en fetisch med røven, jeg elsker når konen fister mig, eller få en dildo i røven samtidig med at jeg får et blowjob. Jeg har længe haft lyst til at prøve at få en rigtig pik i røven og sutte på en stiv pik, så jeg besluttede mig for at udleve min fantasi. Jeg satte en kontaktannonce på nettet, hvor jeg søgte en mand til at bolle mig i røven og som vil have suttet pik.

Der må være mange der har samme fantasi, for jeg fik utrolig mange henvendelser. Den første var en ung mand, Henrik på 21 år som drømte om at prøve analsex med en ældre mand. Vi mailede lidt frem og tilbage, og aftalte at han skulle komme hjem til mig.

Jeg har et gæsteværelse i kælderen, hvor jeg blændede vinduet og satte rødt plastik på lampen for at skabe en varm og hyggelig stemning varmen blev skruet lidt ekstra op, så vi ikke ville fryse. Vi havde aftalt at han skulle gå ind på værelset og tage tøjet af og lægge sig på sengen. Jeg var meget spændt og ophidset, da jeg hørte kælderdøren gå op og han kom ind. Jeg ventede lidt med at gå derned, så jeg var sikker på at han havde fået tøjet af. Jeg smed alt tøjet og gik ind på værelset, hvor Henrik lå nøgen på sengen, han var ikke så stor, vel omkring 170 cm, sportstrænet, nærmest tynd, højst 60 kilo vejede han. Hans pik var stiv, og strittede lige op i loftet, der var ikke brug for megen opvarmning, jeg sagde ”Hej” og gik hen til sengen og lagde mig på knæ og tog hans pik i munden. Den var ikke så stor, omkring 15 cm, så jeg kunne tage den helt ned i halsen. Der var noget Henrik kunne lide, han stønnede og gispede højlydt. Vi havde aftalt at vi ikke skulle snakke, bare bolle. Jeg tog samtidig omkring hans nosser og klemte let. Han må have barberet dem for de var helt glatte. Jeg suttede på kuglerne og sugede begge sten ind i munden samtidig. Jeg var ved at være bange for at Henrik ikke kunne holde meget længere, så jeg stoppede. Jeg satte mig på tværs over ham med ryggen til hans ansigt med hånden førte jeg hans stive pik mod min anus, kørte den lidt frem og tilbage så hovedet var lige ud for ringmuskelen. Så satte jeg mig langsomt ned og pikken gled op i endetarmen med lidt modstand, da jeg var så liderlig at jeg ikke havde fået smurt ham med glidecreme først. Det var en fantastisk følelse at mærke en pik på vej op i tarmen, så jeg satte mig helt ned, så pikken var så langt oppe som muligt, så begyndte jeg at køre op og ned. Henrik begyndte igen at stønne som om han var lige ved at komme, så jeg satte tempoet lidt ned, jeg ville nyde at have en pik i røven så lang tid som muligt, men Henrik kunne holde længere og han tog og holdt mig om hoften for at kunne presse pikken i bund, mens han skød den ene salve sperm efter den anden op i min tarm. Han skubbede mig til side og trak sig ud. Uden et ord rejste han sig og tog sit tøj og gik. Jeg tænkte om det ikke havde været godt for ham, siden han gik så hurtigt, men en halv time senere sendte han en sms, hvor han takkede, og ville gerne prøve en anden fantasi med mig, men om denne oplevelse, en anden gang.

Er du lige som Henrik, en ung mand, som har lyst til at prøve at bolle en mand i røven og/eller få et blowjob så skriv til mig under min profil, om dine fantasier. Så må vi se om vi kan realisere dem.

porno med danske piger