Nabofruen del.8

SPAR MANGE PENGE

Hun råknepper ham i munden med dildoen. Hun stønner højt, fyrens pust og støn er umulig at overhøre. Igen kigger Michael ned igen når hun kigger på ham. Efter at have mundkneppet fyren…

Hjemme, er der ingen hjemme, men en note ligger på bordet. ”Nøgen, siddende i sofaen med stiv pik når jeg komme ind af døren. Skriv til mig når du har læst denne besked”. Hmm. Det kan jo være fra nu til en gang i aften tænker Michael. Han skriver en sms til Christine og kort efter kommer en retur ”Godt slave”.

Michael tager tøjet af og sætter sig i sofaen, tænder for Tv’et og zapper rundt. Han tager godt fat i sin pik med højre hånd og begynder at lege med sig selv. Han får set flere serier mens han sidder og river i bananen og den er blevet godt brugt efterhånden. Der er nu gået 2½ time efter han er kommet hjem og han er begyndt at glemme sin pik, men kommer hurtigt i gang igen, da døren pludselig åbnes. Han kigger ud mod entreen hvor Christine kommer gående. ”Hej søde. Hvor er du sød” – hun kommer gående mod Michael og stiller sig foran ham. Hun strækker sine arme ud ”Giver du et kram?” – spørger hun. Michael rejser sig og tager armene omkring hende ”hov” – udråber hun. Hun tager hånden ned til Michaels pik og flytter den, så den ikke prikker til hende. Hun trækker sig tilbage og kigger på ham og smiler og ligger hovedet tilbage på hans skulder. Hun skubber ham tilbage så han falder ned på sofaen.

Hun træder tilbage på gulvet og begynder at danse. Hænder og arme bevæges rundt på kroppen, over kroppen, rundt på kroppen. Frække blikke bliver sendt til Michael mens hun bevæger hænderne op over kroppen og ind i håret. Efterfølgende bevæger hun hænderne ned af kroppen igen og tager fat i hendes top for herefter at tage den af, mens hun stadig danser. Stykke efter stykke får hun danset sit tøj af og Michael bliver mere og mere liderlig af at se på hende, men inderst inde tænker han på de lorte billeder som hun tog i går og indtil han finder ud af hvordan de kan skaffes af vejen, så må han gøre hvad hun siger. Og så skal hun ud og det bliver Lene som vil smide hende ud. Sådanne tanker har Michael i baghovedet, men han nyder hendes dansk. Hun er en djævel i forklædning, sød og rigtig dejlig, men Michael har også set hende fra hendes anden side, så lige nu nyder han dansen, men venter det værste. Hun bukker sig forover og tager begge sine hænder bag på sin numse og trækker sine g-strengs trusser ned af benene – langsomt, mens hun kigger på Michael. Hun nyder at se ham og hun kan se på ham at han nyder det – hun nyder selv at tage tøjet af for ham. Oprejst træder hun ud af sine trusser og går langsomt over til Michael. Hun sætter sig på ham men har hans pik foran sig. Hun holder begge sine hænder bag hans hoved hvor hun nulre hans hår mens hun kigger på ham og smiler af hele sit hjerte. Hun rejser sig lidt op og med sin ene hånd tager hun hans pik ind under sig og op i hendes barberede, varme og trængende fisse. ”Uhmmm ja. Har jeg tænkt på hele dagen”. Langsomt begynder hun at ride ham mens hun med begge hænder kæler Michael flere steder. Kort efter rejser hun sig…. ”Skal ned til min moster og spise, men ville lige have et hurtigt bad inden. Fik jeg ikke, men fik tøjet af”. Hun går ind i soveværelset og begynder at rode i sin taske og kommer ud senere i nyt tøj. ”Vi ses senere” – siger hun og smutter ud af døren. Michael sidder stadig nøgen, forvirret, men glad. Mon hun har en tvilling tænker Michael som hurtigt finder noget joggingtøj.

Aftensmaden ligger godt i maven og fødderne er oppe i sofaen, som Michael begynder at se aftens film i TV. Hoveddøren går op Det var tidligt tænker Michael, men bliver overrasket over at se Lene komme ind i stuen. ”Godaften min dreng….” – siger hun. ”Godaften” – svarer Michael. Hun kommer tættere Michael og kigger på ham hele tiden. To meter fra Michael stopper hun ”Kom, på plads” – og hun peger ned på gulvet. Michael kravler ned på gulvet og sætter sig ved hendes fødder. ”Min mand og Christine er nede og købe is, så måtte lige se til min dreng imens.” – siger hun og sætter sig over i sofaen hvor han sad tidligere. ”I morgen, så melder du dig syg, så du bliver hjemme fra arbejde. Jeg kommer og henter dig klokken 9 og så skal vi to ud”. Michael måber, men siger intet. ”Min mand tager Christine med til London i morgen og skal af sted lidt over 7. Han skal mødes med en samarbejdspartner og så vil hans kone tage Christine med ud og shoppe. Du skal ikke sige noget til Christine om det. Okey? I morgen klokken lidt over 7.”. ”Ja i morgen klokken 9” – svarer Michael. ”Godt min dreng. Jeg må hellere komme ned igen” – siger hun og tager fat i Michaels hoved og presser ind mellem hendes balder og kører sin numse rundt i hans hoved. Kort efter at hun gået og Michael sætter sig tilbage i sofaen og ser Tv, men føler sig hurtig søvnig og ligger sig ind i sengen.

Vækkeuret ringer og Michael står op, gør sig klar som det var en almindelig arbejdsdag. Christines ur ringer kort efter og hun står selv op. Nøgen naturligvis og det chokere ikke Michael som det har gjort den første gang. ”Godmorgen” får de begge sagt til hinanden. ”Det er tidligt du står op?” – spørger Michael ”Ja skal med min onkel til England og kommer sent hjem. Så vent ikke oppe” siger hun grinende De kommer begge hurtigt i tøjet og får sig noget morgenmad ved sofabordet samtidig med morgennyhederne vises. Christine er først færdig og hurtigt drikker hun det juice hun har taget og får børstet tænder efterfølgende. Klar til at gå kommer hun ind til Michael og giver ham et kæmpekram – ”Vi ses senere” og hun er ude af døren.

Klokken er lidt i 7 og der er ikke lang tid til Michael normalt skal gå. Han griber telefonen og ringer til Sofie for at melde sig syg. Samtidig med han er i telefonen med Sofie står han i soveværelset og kigger ud af vinduet. Der kan han se Lenes mand og Christine stige ind i en bil og køre af sted.

Ikke lang tid efter åbner Lene døren og kommer ind. ”Godmorgen min dreng. Er du klar?”. Michael kigger smilende ”Jep, altid klar til dig.” – siger han i højt humør. Lene smiler bredt ”Du har meldt dig syg?” – spørger hun. Michael nikker ”Håber bare ikke jeg møder nogen fra arbejde”. ”Bare rolig min skat” – siger hun med selvsikker stemme.

SEX I DAG?

Nede på parkeringspladsen går de to hen til en pæn og lækker bil som de sætter sig ind i. Michael har ikke den store forstand på biler, men den er virkelig lækker på ude og inde. ”Ja min mand tjener godt” – siger hun og starter bilen. Under køreturen snakker de to løst og det er en rigtig hyggelig køretur. Hun holder ind på en mindre parkeringsplads og slukker motoren. ”Så, lad os få noget morgenmad”. De stiger ud og Michael følger Lene til en mindre cafe, som er ganske hyggelig. Ligner en italiensk restaurant, men ligner også en hyggelig stue. En tjener kommer over og Lene beder om et bord til to og to gange morgenmad med kaffe til hende og juice til Michael. Det er virkelig hyggeligt og de sidder en times tid hvor de snakker, hygger og griner inden de igen rejser sig og går.

Fra Cafeen følger Michael igen Lene. De gå ned af gågaden og drejer senere ned af en sidegade hvor flere etageejendomme og almindelige huse præger gaden. Ved et stort rødt hus går Lene ind af baglågen og op af en lille trappe til en dør. Hun åbner døren og de går indenfor. Indenfor er der en rigtig pæn entre med en masse skabe med låse i flot design. Inde i det næste rum minder meget om en stue, men med en bar. Utrolig hyggeligt med malerier på væggene, pæne stole og sofaer, blomster og hjemlige duge på bordene. I baren står der en kvinde som Lene går hen til, men kommer hurtigt tilbage til Michael. ”kom min dreng”. Michael følger efter og de går ind i et rum der har tre døren, som ligner toiletdøre – en til mænd og en andet til kvinder og det tredje er til begge køn. Hun åbner døren til begge køn og de går ind. Det er et omklædningsrum med små stole, skabe og bad. ”Af med tøjet min dreng, så du kun har tights på”. Hun åbner et skab. ”Du kan ligge dine ting herind, så låser vi det og giver hende i baren nøglen. Michael er hurtig og står nu kun i tights, men Lene tager andet tøj ud af det skab hun før åbnede som hun klæder om til. Hun står nu i en rigtig lækker og sexet lilla top med tilhørende bundløs trusse. Hun tager Michaels tøj og ligger ind i skabet sammen med sit eget, låser og tager ham i hånden og går ud til kvinden i baren. Lene afleverer nøglen. ”Nu skal vi have det sjovt”. – siger hun og går hen mod en dør til højre. Ved døren er der en trappe som går ned. De to går ned af den mørke trappe ned. Det bliver mere mørkt, men der er lys forude. Lyset kommer fra stearinlys, hvilket kan ses ved den farve lyset er og den måde det vises på loft og væg. Ganske rigtig, er der opstillet stearinlys flere steder, hvilket giver en heftig stemning. En stemme kan høres og bliver tydeligere. Der er flere rum nogle små og andre større. Noget der ligner et fængsel, en stol med ophæng, lædersofa, kors, gabestok. De går ind i et andet rum hvor der står en kvinde. ”Hej søde” – siger Lene til kvinde. ”Heeej, uhmm, du har en med” – siger hun. Michael gætter på at kvinden er på højde med ham selv uden de højhælede sko hun har på. Desuden er hun klædt i læderkjole, har kort strittende rødvins rødt hår med sorte striber, almindelig krop og meget lækker at kigge på. Det er svært for Michael at se hvilken farve øjne hun har, men hun har sikkert brugt den maxfactor de reklamere så meget med i TV, for hendes øjenvipper er virkelig glansfulde. De to kvinder ser ud til at være lige gamle, men måske hun er et par år yngre. Michael tør ikke gætte på en alder, man spørger heller ikke og man har jo ikke et skilt hængende eller klistermærke, der fortæller hvor gammel man er. ”Ja, tænkte du ville passe på ham mens jeg går ovenpå”. – siger Lene og smiler til Michael. ”Selvfølgelig vi jeg det, han ser sød ud” – siger kvinden og går en omgang omkring ham. ”Er han også. Håber du bliver tilfreds med ham” – siger Lene. ”Ellers er jeg god til at lære fra mig” – siger kvinden. Lene giver hende et kram. ”Nu vil hun bruge dig min dreng, mens jeg går rundt” – siger hun og går igen op af trappen.

”Et nyt kæledyr….. Du vil tiltale mig som Mistress. Gør hvad der bliver sagt. Gør du det godt bliver du belønnet, men gør du det dårligt, tjaaa. så må vi finde på en måde, der kan motivere dig til at gøre det ordentligt. Har mit nye kæledyr nogen begrænsninger?” – spørger hun Michael. ”Begrænsninger?” – spørger han. Hun tager sine negle og køre dem ned af Michael ryg. ”Tror ikke jeg forstod det du sagde” – siger hun og stiller sig foran Michael. ”Begrænsninger, Mistress?” – spørger han. ”Ja, du vil vel ikke have jeg skærer din finger af vel. Er der noget som få dig til at løbe skrigende bort?” – spørger hun. ”Har mine testikler kært, og har noget omkring lort og tis, blod, stød og dyr – det er ikke mig”. – svarer han. Hun går rundt om ham og da hun kommer bag ram skubber hun hans hoved forover ”Jeg vil ikke kigge på dig, så kig ned med mindre du for anden besked”. Michael kigger ned på gulvet og kan se hun stiller sig foran ham. ”Godt svar. Du ved vel at en slave som dig kun tænker på kvindens behov og ikke sit eget?” – spørger hun. ”Ja Mistress” – svarer han. ”Men at du kan forsvarer dig selv, at sige ting som du strider imod er en god egenskab. Du kan måske godt bruges. Ned på knæ. Kravl ind i det rum og lad mig se dig være nede på gulvet hvor du hører hjemme.”. Michael går ned på alle fire og kravler ind i rummet. Inde i rummet sidder en anden fyr i et hjørne. Han er helt stille og bevæger sig overhovedet ikke. Hun sætter sig i en lænestol, som er placeret i midt af rummet ude til en af siderne. ”kom” – kommandere hun og den anden fyr kravler over til hende. Kort tid efter er Michael også kravlet over til hende og de sidder nu ved hver sin fod.

Hun tager sin ene højhælet sko af og presser roden mod Michaels hoved. ”Kys dem, vis mig du vil tilbede mig.”. Michael begynder at kysse hende tæer og fod flere steder. ”Nåååå, er du misundelig? Du vil ønske det var dig der skulle tilbede mig!” – siger hun til fyren. ”Ja Mistress” – svarer han. ”Tag dem i munden. En af gangen, sut dem, brug din tunge” – kommandere hun Michael. Michael åbner sin mund og starter med stortåen. ”Uuhmm ja. Godt slave” – siger hun og stønner let. ”Tænk hvis alle var så gode…” – siger hun stønnende og nyder at Michael har hende tæer i hans mund. Han har haft alle tæer i munden flere gange og hun har fået nok, så derfor tager hun foden til sig.

Hun rejser sig op og tager fat i fyrens hår og trækker ham efter sig. Michael ved ikke hvor for han kan ikke se noget. Han sidder på knæ og kigger ned i gulvet. Kort efter kommer hun hen til Michael. ”Rejs sig, tag de der af” – Michael rejser sig og tager sine tights af, men da han står oprejst glemmer han at kigge i gulvet og derfor skubber hun hans hoved forover i et hurtig skub. ”Det er en dårlig start slave. Du skal ikke tro fordi du tror du gør noget godt at du faktisk gør det. Og hos mig er intet godt nok. Hun går over til korset ”Kom”. Michael går over til hende ”Højre hånd der, venstre der” – hun peger op. Michael løfter sine arme og hænder og gør som hun siger. Han bliver låst fast til korset og står nu med ryggen til resten af rummet. Hun stiller sig bare Michael og tager sine hænder omkring ham for at give ham et kram, men i stedet tager fat i hans brystvorter og begynder at nuldre, klemme og nappe med sine negle. Michael ømmer sig forskelligt på de tre, men hun nyder det lige meget hvad. Man kan høre hendes vejrtrækning blive tungere. Hun stopper med at give dem et hårdt klem og holder dette for pludselig at give slip. Det er ikke så meget det de bliver klemt som gør ondt på Michael, men det at hun giver slip. Som at tage al energi fra de to stakler, som pludselig får det tilbage og skriger for det. Det dunker og svier.

Hun går, kan han høre og kan gætte sig til at det er over til den anden fyr. En rumstering og et par klik er alt hvad Michael nu har at gætte ud fra. Klask, støn og piv kan nu høres og bliver ved sådan et stykke tid. Det hele stopper for hun nu kommer over til Michael igen. Hun løsner ham fri for at trække og skubbe ham til at vende sig om. Før kunne han kigge 1 meter frem og så ind i en væk, nu kan han se resten af rummet. Fyren er i gabestokken. Han kan ikke se så meget af hans hoved, men mon ikke det er der. ”Det bliver din tur om lidt”. Hun kigger ned og ser at Michael står med stik pik Hun kigger op igen, hvor han står med nedbøjet hoved. ”Har du aldrig lært du ikke må pege? Det er din fornøjelse og ikke min, så mon du egentlig ikke skulle ud og lege i sandkassen i stedet. Hun går over til en hylde, skab måske? – svært at se og begynder at rumstere. Kort efter kommer hun tilbage med det, som ligner et håndjern, altså kun den ene halvdel med en kort kæde på. Det er dog kun af jern som man ser politiet har. Hun bukker sig ned og tager den rundt om Michaels pik. Igen går hun hen hvor hun fandt det og er lynhurtig tilbage. Hun åbner sin hånd, så han kan se hvad hun har taget med. Det er lodder. Det ligner de små man har set i ældre film hvor de handlende skal veje deres varer på en vægt. Hun hægter disse lodder på den lille kæde og lader dem falde. ”Hmmm” – siger hun og går tilbage hvor hun faldt disse lodder og kommer igen hurtigt tilbage. Hun har flere med som hun også hægter på. Pikken peger nu ned – i stiv tilstand men ned. Hun kigger på Michael som hun kan se ømmer sig, men prøver at skjule det. Hun går over til fyren igen og begynder at piske ham. Pisken som hun anvender, har flere haler, hvilket er noget Lene har fortalt at det hedder. Fyren ømmer sig ikke i starten, men begynder som tiden går. Dette afløses af et piv en gang imellem og støn. Michael kigger på det med øjnene, stadig med bøjet hoved og når hun kigger på Michael skynder han sig at kigge ned i gulvet igen. Hun ved godt at han kigger og hun ved godt at han skynder sig at kigge ned i gulvet så snart hun kigger på ham. Hun går over til Michael og giver ham et enkelt pisk over maven. Det går ikke ondt på Michael, men kan bestemt mærkes. Ned ser hun at hans pik begynder at blive slap, men det tager sin tid. Hun tager fat i hans hår og giver ham op, for at kigge på ham – ikke i øjnene, og lader derefter hovedet falde ned igen. Hun går tilbage til fyren og kører pisken fra hans røv, op over ryggen, ned på maven. Hun ligger den fra sig og går over til en taske hun har stående ved siden af Michael. Der tager hun en strapon med tilhørende dildoer som hun tager med over til fyren. En af dem bliver påspændt. Foran fyren stiller hun sig og begynder at kneppe ham i munden med den. Hårdt fast holder hun i gavestokken mens hun råknepper ham i munden med dildoen. Hun stønner højt, fyrens pust og støn er umulig at overhøre. Igen kigger Michael og kigger ned igen når hun kigger på ham. Efter at have mundkneppet fyren i længere tid stiller hun sig bag ham og med sin ”pik” trænger hun op i ham. Hun holder godt fast i hans hofter og langsomt begynder at kneppe ham. Tempoet bliver sat op og hendes stønnen bliver også hurtigere. Fyren ømmer, puster og stønner. Gavestokken står 100 % fast og det eneste som bevæger sig er de to. Fyrens støn og pust bliver til tider afløst af små piv, men dette rører ikke hende og hun fortsætter. Han bliver godt nok kneppet tænker Michael og tænker tilbage på de gange Lene har gjort det ved han.

Hurtigt trækker hun sig ud af ham og stiller sig foran ham. Hun åbner for gabestokken ”Tag den af, rengør den og kom tilbage. Og du skal ikke komme tilbage før den er HELT ren” – kommandere hun. ”Ja Mistress, tak Mistress” – siger han og tager dildoen af påspændet. Han går ned på alle fire og kravler med dildoen i hånden ud af rummet.

Hun går nu over til Michael og tager først lodderne af hans pik som nu er blevet helt slap. ”Det hjalp vist” – siger hun og løsner ham. ”Du ved hvad du skal” – siger hun med en bestemt stemme. Michael går over til gabestokken og for et kort øjeblik ser han for sig at den øverste top kommer ned over hans hoved og hænder for at han skal blive låst fast. Han placere hoved og hænder hvor de skal og hun kommer over for at trække den øverste del ned over ham og låser ham fast. Igen har Michael ca. en meter til vægen og kan intet se bagud. Hovedet er fast dog med uden det kvæler. Det er muligt lige at vende hovedet en lille smule, men det er ikke meget. Nu står han der nøgen forover bøjet med hoved og hænder spændt fast. Han kan høre hun går lidt rundt, men kort efter får han sit først pisk, og bliver hurtigt efterfulgt af flere. Michael ømmer sig og som fyren før begynder han at puste og kommer med enkelte støn. Hun stopper, men kort efter begynder hun at piske ham igen, men hun har skiftet den ud med en ridepisk. Hendes stønnen antyder hun virkelig virkelig nyder hendes position, som hun kort efter skifter ud. ”Den er absolut ikke ren. Jeg kan ikke spejle mig i den, gør det om” – kommandere hun. ”Ja Mistress” – svarer fyren som åbenbart var kommet ind i rummet. ”Udueligt” – siger hun pludselig og påspænder sig en dildo. Som ved fyren tidligere stiller hun sig foran Michael. ”Sut min pik” – beordre hun. Michael åbner munden og hun tager dildoen ind i hans mund. ”Hvorfor er slaver så uduelige?. Du kan ikke engang finde ud af at sutte min ”pik””. – siger hun med en skuffet stemme. Hun ved godt at Michael er spændt helt fast og kan kun bruge tungen og ikke mere. Med begge hænder tager hun fat om hans hoved og begynder at kneppe ham i munden med sin dildo. ”Meget bedre når man hjælper til” – siger hun stønnende og pustende. Efter et stykke tid kommer fyren tilbage. Hun kigger op og hen på fyren ”Vent udenfor” – siger hun og kigger igen ned på Michael som hun stadig knepper i munden med sin dildo. Hun trækker sig ud af hans mund og stiller sig bag ham og prøver at presse sig op i ham, men det lykkes ikke helt. ”Hmmm” – kommer det fra hende. Hun går over til sin taske igen og kommer tilbage til Michael. Med sig har hun taget en mindre dildo og noget Creme. Cremen smøres på den mindre dildo som derefter nemt kan komme op i Michael. Michael begynder straks at ømme sig, stønne og puste. Vejrtrækningen bliver tung, men hun fortsætter. Efter noget tid trækker hun den ud af ham. ”Her, rengør også denne” – siger hun til fyren der sidder på alle fire udenfor rummet. Hun smider dildoen ud mod ham, som han samler op og forsvinder. Hun stiller sig igen bag ham og langsomt presser dildoen op i ham. ”Uhmm, det var bedre” – fremstønner hun og tager fat i hans hofter og begynder langsomt at kneppe ham. Tempoet bliver langsomt hurtigere og til sidst kommer det op i gear som hun gerne vil. Michael stønner og ømmer sig mens han bliver kneppet. Kort efter stopper hun, trækker sig laaaaangsomt ud af Michael der nu virkelig ømmer sig. Hun stiller sig foran Michael ”Ja du skal også rengøre denne og når du kommer tilbage, så tag en kop kaffe med tilbage. ”Ja Mistress” – svarer han. Hun låser op for gabestokken hvor efter Michael tager dildoen af påspændet og kravler ud af rummet. Ude af rummet rejser han sig og går hurtigt op af trappen for at finde et toilet.

Efter rengøringen går han hen til baren for at bestille en kop kaffe som han hurtigt får. Han kommer ned af trappen igen og kan høre en stønnen. På knæ kravler han ind i rummet hvor han ser hende sidde i den lækre stol der er i rummet med fyren mellem hendes ben og knepper hende med en dildo. ”Kaffe, kom med det” – beordre hun. Michael kommer over med kaffen. ”Sæt dig og leg med dig selv”. Hun ligger nærmest på den ene side hvor hun med lidt held kan drikke sin kaffe, se Michael lege med sig selv og blive kneppet af en dildo. Hun stønner mere og mere, men pludselig får hun skubbet til fyren med sin fod, så han mister grebet på dildoen. ”Det må være nok” – siger hun. ”En skam vi ikke er hjemme hos mig, trænger sådan til at få gjort rent og vasket op”. Hun kigger på Michael der stadig ligger og leger med sig selv og har fået oparbejdet en tyk stiv pik. ”Hun peger på Michael, op ovenpå, nu og dig – du bliver her”. Hun rejser sig og går sammen med Michael oven på, hvor efter de igen går op af en trappe. De er nu på 1. sal som også er inddelt i flere rum, men det første rum er en ligner et kæmpe soveværelse. De går ned af en gang hvor der er mindre små rum med vinduer i dørene og Tv. I et af rummene er Tv’et ikke slukket og der vises pornofilm. De går videre og kommer til et rum med tre kasser. Hun åbner kassen som inden i ligner en seng. I låget til kassen er der et hul ca. 2/3 dele nede. ”Lig dig. Pikken i hullet og du kommer ikke op før du får besked på det”. ”Ja Mistress” – svarer Michael. Han ligger sig ned i kassen og presser pikken op i hullet. Der er helt mørkt dernede, men uden Michael kan se det, så er hovedenden fyldt med en masse små huller som naturligvis gør sådan at der kommer luft ind i kassen foruden det store hul. Han kan høre at hun går igen og der ligger han så – og han ligger der længe. Hans pik er blevet slap, men har den stadig op i hullet og pludselig mærker han en mund omslutte hans pik. En kvinde er kommet ind i rummet og har set hans pik stikke op af hullet, og det vil hun da udnytte. Han aner ikke hvem det er, ligesom hun ikke ved hvem det er, som ligger i kassen og bare det pirrer. Hun sutter hans pik stiv igen og der går ikke lang tid før hun sætter sig over den. Hun stønner mere og mere som hun knepper Michaels pik. Den er åbenbart for meget for hende og efter noget tid udbryder hun et kæmpe støn og rejser sig igen. Fornøjelsen var kort for Michael, men fortsætter kort efter hvor hans pik igen bliver taget i en mund, men vist ikke samme mund som før – føles helt anderledes. Dette bliver også en kort fornøjelse for den bliver afløst af en varm fisse, som brutalt knepper hans pik. Michael ligger og stønner vildt og det samme gør hende, som ordner Michael. Michael kan ikke klare presset mere og kvinden, som knepper ham kan høre og mærke at den er ved at sprænge, så hun skynder sig at hoppe af og tager Michael pik i munden – ud skyder Michael sin ladning og op i hendes mund. Hun stønner stadig mens hun slikker Michael pik helt ren. ”uhmm” lyde kommer der oven fra kassen. Michael aner ikke hvem det er, men har fået at vide han skal blive der til han får anden besked – hun sagde ikke af hvem, men må hellere blive liggende til hun kommer tilbage. Der går igen et stykke tid hvor Michael ligger dernede, heldigvis er der et tæppe som man kan tage over sig og ved brug af arme og ben har han held med at få noget af kroppen under tæppet. Han kan nu høre der kommer en ind i rummet. Vedkommende tager fat i Michaels pik og begynder at lege for kort efter at sætte sig over den. Støn og skrig kommer fra denne kvinde, der i længere tid rider hans pik. Michael holder i lang tid, men måske det er kombinationen af hans pik og hendes varme, masserende grotte, der gør ingen af dem får en hurtig orgasme. Til sidst må en af dem overgive sig og kvinde skriger sin orgasme ud, men stadig sidder på Michaels pik. Hun rejser sig langsomt og går. Igen kommer han til at ligge der i længere tid, men pludselig banker det på kassen og den åbnes. Det er hende fra kælderen ”Så, op” – kommandere hun. Michael rejser sig op og heldigvis er alt kun belyst af stearinlys, for han har nu ligget i den kasse et stykke tid uden lys. Hun går ud af rummet og Michael følger efter, men kort efter drejer hun ind i et andet rum hvor der hænger en gynge i loftet. Det er dog ikke en almindelig gynge, som man kender fra da man var barn. Denne gynge har to stropper til benene og mulighed for at ligge ned. Hun ligger sig op i denne gynge og ligger nu med spredte ben. ”Knep mig slave. Giv mig pik, NU” – kommandere hun. Legende med sin pik stiller Michael sig ind mellem hendes ben og trænger op i hende. ”Åhhh fuck ja”. Hun kigger med store øjne på Michael. ”Knep mig så slave”. Michael tager fat i hendes lår og i hurtigt tempo knepper han hende så sveden løber ned af hans krop. Han bruger alle sine kræfter på at kneppe hende – hun, hun ligger behageligt og modtager al den pik han kan give. Hun stønner vildt og skriger også ind imellem. ”Keeep mig” – siger hun stønnende. Hun stønner vildt mens Michael banker hans pik op i hende og forsøger at give hende det hun vil have. Et kæmpe støn senere og hun ligger helt flad i gyngen – Michael knepper videre, men sætter tempoet ned for hurtigt at stoppe. ”Åhhh det var godt slave, kunne være bedre” – hun smiler bredt og sender de sødeste øjne til Michael. ”Kom hjælp mig op af denne” – siger hun. Michael hjælper hende – hun er helt færdig. ”Uhh ha, lige et øjeblik” – siger hun og støtter sig til Michael.

De to går ned af trappen og kommer ned i stuen. Der sidder Lene med fyren fra tidligere mellem sine ben og slikker hende. ”Han har en god tunge” – siger Lene. ”Tjaa, den kan godt bruges hvis man ikke har andet” – siger kvinden. ”Hej min dreng” – siger Lene til Michael. Michael smiler til Lene og kigger på ham fyren. ”Det er Daniel” – siger Lene. ”Han har været så sød mens i har været væk. Har du ikke også?”. ”Uhmm hm” – siger han og slikker videre. ”Anja, det er Michael – Michael, Anja” – de to kigger på hinanden. Anja sætter sig i sofaen ved siden af Lene. ”Hent en kildevand til mig” – siger Anja. Michael går over til baren og er hurtigt tilbage med en kildevand. ”Så kan du slikke mig imens” – siger hun igen til Michael, som sætter sig ned mellem hende ben og begynder at slikke hende. Anja og Lene sidder og små snakker imens de bliver slikket.

Efter at Lene og Michael har været i bad og er omklædt er det på tide at komme hjem. De sætter sig ud i bilen og begynder at køre hjem ad. Det er først på aftenen og de begge er sultne. ”Skal vi ikke køre ind et sted og spise” – foreslår Lene. ”Lad os det” – svarer Michael. ”Anja kommer måske på besøg søndag. Vi har aftalt at næste gang hun tager Daniel med til mig, så kommer hun op dig til”. – siger Lene, kigger på Michael og smiler. ”Ja Frue” – svarer Michael ”Hvor er du sød min dreng” – svarer hun. ”Christine skal ikke vide noget. Du har været på arbejde som alle andre dage, okay!!”. Michael smiler. Hun drejer ind til en lille Cafe, som ligger på vejen hjem og parkere bilen ”Lad os få noget at spise. Bagefter skal vi to hjem under dynen, ”mor” trænger til pik”……..

– skriv gerne en kommentar

Forfatter: Caelestis
Email: caelestis@live.dk

porno med danske piger