Nattevandreren

Jeg kunne se mandens enorme lem, stå ret op i luften. Kvinden var meget smuk. Hun havde et stort rødt hår og meget lys hud. Brysterne var store og flotte…

Da jeg var en ganske ung pige på 15 år, og stadig boede hos mine forældre, havde jeg en dejlig Labrador som jeg gik tur med hver morgen og aften. Vi boede i et villakvarter nær Utterslev Mose, i et pragtfuldt stort hus.

Jeg husker mange dejlige sommer aftenener hvor Toto og jeg rendte rundt nede ved mosen og legede. Ofte så vi kærestepar der gik tur, hånd i hånd, og ikke ænsede andet end hinanden. Nogen gange var man ved at falde over dem, når de lå og kyssede i det lange græs.

Hele området osede af spænding og romantik, for en ung uerfaren tøs som mig. Jeg forestillede mig tit, at det var mig der gik med en ung mand i hånden, eller sad på en bænk og kyssede. Jeg havde endnu aldrig kysset en dreng, men jeg var overbevist om at det var død skønt. Mine veninder talte om franske kys og andre mærkelige ting, og jeg nikkede altid, som om, at det vidste jeg alt om.

I forhold til min alder, var jeg ikke særlig fysisk udviklet. Mine bryster var ret små, min krop stadig lidt kantet hist og her, og jeg havde kun haft menstruation i et år. Mange af mine veninder var fuldt udviklet, og skiltede godt med det. Jeg var stærkt misundelig på deres store struttende bryster og runde former. Efter hvad de sagde, havde de været i seng med masser af drenge, og jeg troede på dem. Jeg lyttede intenst til deres hvisken om de seksuelle præstationer drengene havde udført på dem, og om aftenen, når Toto og jeg gik tur, så jeg så mig selv i disse fantasier som det jo var. Når jeg var kommet i seng lå jeg ofte og tænkte på hvordan det mon ville være, at gå i seng med en dreng. Jeg vidste godt hvordan drengene så ud, uden tøj på, og hvordan man gennemførte et sammenleje, men jeg havde svært ved at forestille mig hvordan det m&arin g;tte føltes. Nogle af pigerne sagde, at det ikke var noget særligt, og at det hele var overstået på et halvt minut. Jeg forstod det ikke rigtigt, for i romanerne var det jo noget smukt og dejligt. Tiltrækningen, holde i hånden, de første kys, forelskelsen, og så kulminationen, den smukke sammensmeltning af to elskende. Så uerfaren var jeg.

Så kom den aften som rystede mig i min grundvold. Toto og jeg var på vej hjem, og da vejret var så mildt, tog vi en omvej hjem. Vi gik igennem et kvarter som jeg meget sjældent kom i. Toto rendte som altid i forvejen. Jeg gik og drømte, da min opmærksomhed blev fanget af nogle bevægelser, bag gardinerne i en villa. De to personer der befandt sig i villaens stue, stod i silhuet mellem nogle lamper og gardinerne. Man kunne tydeligt se at de var ved at tage deres tøj af. Jeg stoppede op. Drevet af en sær nysgerrighed, listede jeg mig tættere på. Det var mørkt, og der var ingen mennesker på gaden. Jeg listede mig op til stuevinduet og fandt et lille stykke som gardinet ikke dækkede.

Jeg troede ikke mine øjne. I stuen befandt der sig en kvinde og en mand. Begge havde nu taget alt tøjet af, og stod og kyssede. Jeg kunne se mandens enorme lem, stå ret op i luften. Kvinden var meget smuk. Hun havde et stort rødt hår og meget lys hud. Brysterne var store og flotte, lige sådan som jeg ønskede at mine ville blive.

Hun lagde sig på knæ foran manden, og tog det enorme lem i munden. Jeg kan ikke beskrive mine følelser, men jeg tror det var en blanding af afsky og enorm ophidselse. Jeg havde aldrig hverken set eller hørt om det jeg så.

Hans lem forsvandt ind i kvindens mund og hun sluttede og slikkede på den. Hans pung dinglede frem og tilbage i samme takt som kvinden suttede. Manden blev mere og mere ivrig. Han holdt fast i kvindens hoved med begge hænder.. Så stødte han sit lem langt ind i kvindens mund et par gange, hvorefter han trak sig lidt tilbage og gned lemmet med den ene hånd. Pludselig sprøjtede en tyk hvid væske ud af hans lem, og ud over kvinden. Hun fangede en del med munden og sank det.

Jeg var ved at kaste op. Igen vidste jeg ikke om jeg følte afsky, eller ophidselse. Vist havde jeg da hørt om sæd og sædceller og alt det der, men det her overgik alt.

Jeg vendte mig om og løb hele vejen hjem, med Toto springende efter mig.

Senere den aften, da jeg var kommet i seng, så jeg det hele for mig igen. Mandens enorme lem i kvindens mund, sæden der sprøjtede ud over hende og løb ned af halsen til brysterne, hendes synkebevægelser, alt stod brændt ind i hukommelsen.

Der var en sær uro i min krop. Det var varmt, og jeg havde som altid om sommeren, kun trusser på i seng. Jeg lå på siden med dynen mellem mine ben, og mens sceneriet fra villaen kværnede rundt i men hjerne, var jeg begyndt at gnide mit skød mod den. Det var en rar fornemmelse, men jeg mærkede til min rædsel, at mine trusser blev klæbrige. Jeg holdt straks op, trak dynen til side og kikkede på mine trusser. Der var en våd plet. Jeg trak dem af og smed ind under sengen, og lagde mig på ryggen og kikkede op i loftet. Fornemmelsen i mit skød var ikke forsvundet, tvært i mod, sådan som jeg lå med let spredte ben og splitter nøgen, vendte den tilbage med fornyet styrke.

Jeg kunne ikke lade være med at kærtegne mig selv. Det var første gang jeg rørte ved mig selv der, ud over når jeg vaskede mig, og det var en skøn fornemmelse. Langsomt gled min pegefinger ned til den lille tap og masserede den blidt. Min finger blev glat af den fugtighed der sivede ud fra revnen. Jeg prøvede at stikke fingeren op, men der var alt for lidt plads. Hurtigere og hurtigere gned jeg, og en følelse af velvære, som jeg ikke før havde kendt, bredte sig i min krop.

Mandens enorme lem, kvindens mund, sæden, fingre der gned mit skød, alle disse billeder og indtryk for rundt inde i mit hoved.

Så var det som om min krop eksploderede. En utrolig følelse som ikke lader sig forklare, bredte sig til alle nerver og fibre. Mit underliv bevægede sig rytmisk op og ned mod min finger, indtil følelsen langsomt ebbede ud.

Jeg lå svedig, udmattet og flov tilbage. Der var en stor våd plet under min numse og jeg følte mig klistret mellem benene. På det tidspunkt vidste jeg ikke, at jeg lige havde fået mit livs første orgasme.

I lang tid gik jeg ikke forbi det kvarter igen. Der var mange modstridende følelser i mit sind, og jeg var ikke rigtigt klar over, om jeg havde gjort noget forkert. Jeg turde ikke at betro mig til mine veninder, af skræk for at blive til grin. Ingen af dem havde på noget tidspunkt talt om sådanne oplevelser, så det var nok bedst at være tavs.

En gang i mellem, når jeg følte denne rastløshed, måtte jeg ned under dynen igen. Den tilfredsstillelse det gav mig, fik mig til at slappe af. Jeg havde læst i en lægebrevkasse, at det var meget almindeligt at både drenge og piger gjorde sådan noget. Alligevel synes jeg at jeg ville holde det for mig selv, jeg havde jo heller ikke hørt andre snakke om det.

Senere fandt jeg andre måder at gøre det på. Håndbruseren i badeværelset fik en helt ny betydning for mig. Når jeg rettede vandstrålerne mod min lille tap, gav det en fantastisk effekt. Jeg prøvede også en enkelt gang med et tampax etui, men det var for stort, og gjorde ondt.

SEX I DAG?

Til min 16 års fødselsdag fik jeg et gavekort til et solcenter, af en veninde. Jeg skulle snart på ferie med mine forældre, og ville godt have lidt farve inden vi kom ned i solen. Centeret lå ikke ret langt væk, og en lørdag formiddag gik jeg så derhen.

Jeg blev enormt forbløffet over at opdage, at indehaveren var den kvinde som jeg havde luret på den aften. Hun var utrolig sød og viste mig til rette med maskinen. Der var indrettet små båse hvor man kunne tage tøjet af og lægge sig, helt ugeneret. Jeg lagde mig helt nøgen under solariet og stillede uret. Kvinden, som hed Betina, sad på en stol ved siden af mig og snakkede. Hun havde spurgt om det gjorde noget, for der var ikke andre kunder. Jeg følte mig en smule ilde til mode, både over at have luret på hende, og også over at ligge nøgen mens hun sad ved siden af.

På det år der var gået havde jeg fået lidt mere kvindelige former. Mine bryster var vokset en del, og mine hofter var blevet mere afrundet. Min før så sparsomme kønsbehåring, var nu blevet tæt og sort. Jeg havde også fået hår under armene. Jeg havde ikke barberet det af, som så mange andre, og det skyldes nok, at min mor heller aldrig barberede sig under armene.

Betina snakkede i et væk. Jeg husker ikke hvad hun talte om, det var ligegyldige ting. Jeg vendte mig om på maven og lod hende snakke.

Den fjerde gang jeg var der, skete der noget, som ændrede mit liv. Betina var der ikke, derimod var manden fra den aften der. Skønt det var så længe siden, genkendte jeg ham med det samme. Han var en stor flot mand på omkring 40 år. Han var kun iført shorts, så jeg kunne se det meste af hans solbrune krop. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på bulen foran på bukserne, billedet at hans erigerede lem stod stadig indprentet i min hukommelse. Hvis han så det, lod han i hvert fald som ingenting.

Jeg fik nøglen til en kabine, gik ind og klædte mig af, stillede uret og lagde mig. Mine tanker kredsede om manden, og jeg kunne mærke at jeg blev våd. Jeg fantaserede at jeg sad på hug foran ham og kærtegnede hans erigerede lem. Min hånd lå allerede over mit skød og min langfinger gned blidt min klitoris.

Pludselig havde jeg fornemmelsen af at ikke være alene. Jeg slog øjnene op, og der stod manden. Jeg havde ikke hørt ham komme ind, og nu var jeg taget på fersk gerning. Jeg rødmede helt ned til fødderne. Det var enormt pinligt.

Ta’ det roligt, grinede han. Undskyld jeg sådan braser ind, men du lignede en der godt kunne tænke sig lidt sjov, sådan som du stirrede på mine bukser. Efter hvad jeg kan se, har jeg ret.

Jeg anede hvad jeg skulle sige eller gøre.

Kom her, jeg har et lidt mere egnet sted inde bag ved.

Viljeløst lod jeg mig føre ind i baglokalet, hvor der stod en enorm sofa.

Sæt dig her, han pegede på sofaen.

Stadig nøgen satte jeg mig i sofaen. Han lagde sig på knæ mellem mine ben og spredte dem langt ud til siderne. Så tog han fat om mine hofter og trak min ende ud til kanten.

Nu skal du bare slappe af, så skal det nok blive rart.

Jeg var stadig mundlam, men også enormt ophidset. Han kyssede mine inderlår og slikkede mig alle vegne uden om min revne. Hans hænder gled op af min krop og kærtegnede mine bryster. Det var vidunderligt. Hans tunge cirklede stadig rundt om mit skød, og jeg brændte efter at han skulle slikke mig dér.

Han stoppede op og løftede hovedet.

Sig mig, er du jomfru ?

Jeg nikkede. Bar han nu ikke blev nervøs og stoppede.

Det var satans, lo han. Den fornøjelse er der en eller anden ung mand der skal ha’, men der jo andre måder.

Han bøjede sig frem igen og kyssede lidt videre.

Ved hvad en 69’er er ? Spurgte han.

Jeg rystede på hovedet.

Nu skal du se. Nu lægger jeg mig på sofaen, og så lægger du dig omvendt oven på mig.

Han rejste sig op og tog sit tøj af. Hans enorme lem stod op af maven. Jeg stirrede fascineret på det.

Han lagde sig på sofaen.

Kom så, læg dig på mig.

Jeg var frygtelig genert, men min ophidselse vandt. Jeg lagde mig på ham og mit ansigt var lige ud for hans lem.

Nu forestiller du dig bare at det er en slikkepind, så går resten af sig selv.

Jeg mærkede hans tunge i min revne og jeg tog forsigtigt fat om hans lem. Jeg prøvede først med spidsen af tungen, men kort efter tog jeg mod til mig, og tog den rigtigt i munden. Fornemmelsen i mit skød var ubeskrivelig. Hans tunge var alle vegne. Da jeg kort tid efter kom, pressede jeg mit skød hårdt ned mod hans mund. Han slikkede videre og jeg fik adskillige orgasmer. Hans hofter stødte lemmet langt ind i min mund, og så kom han også. Jeg var ved at blive kvalt af hans sæd, som pumpede ned i min hals. Jeg sank så meget jeg kunne, men en del løb ud af munden på mig og ned mellem hans ben.

Bag efter lod han mig låne badeværelset så jeg kunne vaske sved og safter af. Det havde været en stor oplevelse som jeg aldrig glemmer.

I mange måneder mødtes vi hemmeligt og slikkede og suttede hinanden til de dejligste orgasmer. Hans kone opdagede aldrig noget. Han trængte aldrig ind i mig, det var først langt senere jeg mistede min mødom. Det var desværre en oplevelse, der ikke er værd at skrive om.

porno med danske piger