Sand oplevelse med moden mand

Hvis jeg skal være homo nogle få gange om året, så lad mig gå linen helt ud i stedet for at gøre det halvhjertet. Måske en slags perversion for en normalt heteroseksuel…

Kære fremmede, modne mand. Jeg må være komplet ærlig og sige at jeg savner dig i min seng fra de nætter vi havde sammen. Det er måske en anderledes ting at foretrække, men det er jo netop din alder og modenhed jeg finder så utrolig fræk, og yngre mænd tiltaler mig ikke når den indre homo vi alle har i os dukker op fra tid til anden. Din fantastiske, lækre og flotte pik, der bliver så mega-hård og stiv mangler jeg virkelig at forkæle. Med mine hænder, mund og røv. Har du lyst?

Her er hvordan jeg oplevede vores sidste møde…

SEX I DAG?

Du kommer ind til mig i badet efter du er ankommet, og begynder upåagtet at kysse mig begærligt under det varme vand. Den unge og den modne mand. Nøgne – og afsindigt liderlige.
Det er lækkert at du tager om mig og bestemmer slagets gang. Heldigvis gør jeg gerne lige, hvad du har lyst til.
Selvom jeg er genert får jeg dog hurtigt fat i din store tykke tissemand for jeg kan ikke lade den være. Den er ved at blive godt stiv nu, og jeg er bare super-vild med at køre op og ned på den for følelsen af den i min hånd gør mig helt enormt liderlig. Jeg er spændt på, hvordan det bliver at føle den med tungen, gabe over den og bare sutte sultent løs imens du nyder det og glemmer alt andet. Jeg tager derfor fat om roden med begge hænder og føler mig frem med min frække, nysgerrige og udforskende tunge på dit lækre, varme pikhoved samt nosserne og det svulmende skaft. Jeg kan ikke beskrive, hvor lækkert det føles når det fylder min mund, men selvsagt forstærkes det kun af at du stønner da jeg for alvor begynder grådigt at slikke pik på dig, og du fortæller mig desperat, at hvis jeg bliver ved kommer du. Og det vil du jo ikke endnu, selvom du gerne måtte, din frække tyr.

Vi gør os færdige i det dejlige varme bad, hvorefter vi mødes i sengen klar til mere af det frække. Her kan jeg passende fortsætte mit ultra-liderlige og våde sutteri på din dunkende pik og se hvor langt jeg kan sluge den for den ligger der og ser så indbydende ud. Jeg spørger dig om det er godt, fordi jeg er vildt ivrig efter at tilfredsstille dig. Du trækker mig op til dig så vi er ansigt til ansigt og vi ligger tæt, så vi kan tungekysse igen. Du trækker dynen op over vore kroppe, og lægger dig ovenpå mig imellem mine ben. Befamler mig så dejligt vulgært. Du kysser mig op ad halsen, og det giver et forrygende sæt i mig, da jeg mærker spidsen af din varme, nøgne dolk imod mit længselsfulde og forventningsfulde røvhul. Jeg er helt og aldeles tændt af dit og mit eget begær, og for en stund ønsker jeg brændende at du bare nådesløst hamrer din tunge pik op i mig, for det sitrer i min krop af spænding og liderlighed. Denne afventen imens du forkæler mig er pragtfuld. Din hårde, glatte tissemand er ikke et sekund i tvivl om, hvor vild den er efter at penetrere min unge, frække røv men du har ikke travlt og tænder tydeligvis vildt på at køre hænderne henover min slanke krop. Din mund finder vej til min glatte og forførende bagdel, og jeg oplever første gang en skøn og forbandet fræk tunge forkæle mit røvhul. Utroligt. Hvor jeg dog nyder at du er en moden mand der ved, hvad han gør når jeg nu endelig har taget mig sammen til sex med en mand.

Men.. SÅ vil du altså have mig som du har glædet dig til det, og jeg gør bestemt ikke modstand over dine frække intentioner med mig. Du smører glidecreme på mig og på din supersexede stivert, men jeg ved samtidigt at det virkeligt kommer til at kunne mærkes når du endeligt trænger op til trods for din lækre udforskning af min numse med tungen og fingeren forinden.
Det føles dog hurtigt så sindssygt godt, da du presser dig op i mig bagfra og du er så hammer-klar på at røvpule mig, at du hurtigt finder ind i en heftig rytme at gennem-bolde mig i. 
Ja! Sådan! Knep min ultra-villige lille røv, der har længtes sådan efter et frækt og lækkert homo-knald. Du er bare så knaldgod når du pumper mit frække røvhul op med hård pik og jeg kan kun sætte pris på at blive røvpulet som en anden kneppedukke når det er af dig. 
Begejstringen over endeligt at mærke mig på dén utroligt intime og over-frække måde er heller ikke svær at få øje på hos dig. 

Min røv omkranser stadig tæt din erfarne og hungrende kæp, da du standser et øjeblik og synet af dét, samt den enorme nydelse det er at være oppe i sådan en ung, lækker fyr har bragt dig i noget nær ekstase. Du er ikke bange for at vise dit begær og stønner, at jeg føles vildt lækker og stram.

Du vil gerne kneppe mig i forskellige stillinger så jeg bliver vendt om så vi er ansigt til ansigt igen. Mine ben ryger bagud og jeg får nu så meget jernhård power-pik, at jeg efter en stund må bede dig om at sænke tempoet en anelse. Jeg griber om nakken på dig for at få dig tættere på. Ind til min mund der ikke er færdig med dine kys som du heldigvis deler gavmildt ud af. (Ja, hvis jeg skal være homo nogle få gange om året, så lad mig nu endelig bare gå linen helt ud i stedet for at gøre det halvhjertet. Måske en slags perversion for en normalt heteroseksuel, men jeg trænger åbenbart til en pik samt den slags samvær ind imellem…)

Mmmm gentleman, det nærmer sig jo næsten elskov under dynen i det, du fast men roligt og tålmodigt trænger op i enden på mig igen imens jeg koncentrerer mig om den intense nydelse at bolde med dig giver mig. Hold op, hvor er det frækt, og ikke en sjæl i verden ved, at vi ligger her og knalder! Vi nyder den rolige men hede sex, så meget at liderligheden bare blusser op til et hidtidigt maksimum og vi skifter plads så jeg nu intenst kan skamride din stadigt stolte og ranke pik med så høj fart at jeg ikke længere kan forholde mig stille for du gør mig jo vild! 
Nu eksploderer din svulstige og ivrige kæp snart, og jeg stiger af. Går hurtigt på knæ for dig og lader dig velvilligt bruge mig yderligere ved at pule mig næsten voldsomt i munden til du til sidst kommer og lander en kæmpe ladning varm, tyk sperm udover mit hengivne ansigt, mens du sukker tilfreds over, hvordan du heftigt har sprøjtet mig til.. Efter at du har taget tøj på, og sagt farvel er du væk igen imens jeg bare må smide mig på ryggen og sunde mig et stykke tid imens din skønne kæmpe-ladning sperm driver ned ad mine varme kinder som et minde om dig.

porno med danske piger