På besøg hos Ole og Lis

Jeg stivnede helt da jeg mærkede Ole smøre en ordentlig klat vasseline ud i mit røvhul og presse en finger op. Lis tog fat i mit hoved, og pressede min mund mod hendes fisse…

Jeg sad en eftermiddag og kedede mig foran computeren, Og kiggede som så mange gange før rundt på diverse sex sider. Jeg har længe haft en fantasi om at prøve min bisexsuelle sida af, men det er aldrig rigtig blevet til noget. Jeg besluttede derfor at nu skulle der ske noget, og oprettede en profil på scor.
Jeg begyndte straks at søge efter nogle par hvor manden var bisexuel, og fandt hurtigt nogle stykker, men især et par tiltalte mig Ole og Lis på hver 45 år. I mine fantasier var det altid et ældre og mere modent par jeg var sammen med, (jeg er selv 25).

Jeg skrev straks en mail til dem, hvor jeg beskrev mig selv og mine lyster.
Da jeg et par timer senere ville tjekke om de havde svaret var der allerede besked. Vi skrev frem og tilbage over en lille uges tid og besluttede at jeg skulle komme forbi den følgende fredag.
Da jeg stod foran deres hoveddør var jeg sikker på jeg skulle dø, jeg var nervøs som aldrig før, og var flere gange ved at opgive.
Men det er nu eller aldrig tænkte jeg og trykkede på dørklokken, nu var der ingen vej tilbage. Døren blev åbnet af en slank mand, lidt tyndhåret men ellers pæn, han præssenterede sig som Ole. Ole viste mig ind i stuen hvor vi blev modtaget af hans kone Lis. Lis var lige som Ole 45, men det kunne man bestemt ikke se, langt lyst hår der var sat pænt op, et par store faste bryster – sikkert silikone tænkte jeg ved mig selv, og en lille fræk røv.

SEX I DAG?

Jeg blev sat midt i deres store læder sofa, med Ole på den ene side af mig, og Lis på den anden. Jeg var mildest sagt lidt beklemt ved situationen, og temmelig nervøs.
længere nåede jeg ikke at tænke før en hånd fra hver side begyndte at kærtegne mine lår, og langsomt glide op mod min pik, der allerede var begyndt at røre på sig.

Lis begyndte at knappe mine bukser op mens ole rejste sig og tog sit tøj af. Minuttet efter sad vi alle nøgne. Lis bukkede sig ned og begyndte at sutte min pik, mens Ole tog et skridt frem mod mig så hans tunge halv slappe pik hang lige foran min mund.
Jeg har aldrig prøvet at sutte pik før, men åbnede munden og begyndte at sutte den. Det var en helt fantastisk fornemmelse, Lis suttede pik som en drøm, og Ole havde taget fat i mit hoved og kørte nu sin pik hurtigt ind og ud af min mund.

vi var alle 3 blevet rigtig liderlige af det vi havde gang i, og pludselig rejste Lis sig op og sagde, kom med mig.
Vi gik alle 3 ind i soveværelset, hvor jeg fik besked på at ligge mig på knæ foran sengen, med overkroppen liggende på sengen. Ole lagde sig straks foran min mund, og jeg fortsatte straks med at sutte hans stive pik. Det gav et sæt i mig da jeg mærkede Lis våde tunge i mit røvhul, hun spredte nu mine baller, og borede tungen op i min røv. Det var fantastisk lækkert alt sammen.

Pludselig uden at sige et ord byttede de plads, og jeg fik Lis glatte fisse serveret lige foran min mund. Jeg gik straks igang med at slikke hende, hun smagte skønt.
bag mig kunne jeg høre Ole fumle med en bøtte vasseline, men tog mig ikke rigtig af det, var i en helt anden verden med min tunge langt oppe i denne modne våde fisse.

Jeg stivnede helt da jeg mærkede Ole smøre en ordentlig klat vasseline ud i mit røvhul og presse en finger op. Lis tog fat i mit hoved, og pressede min mund mod hendes fisse, da Ole med et hårdt stød pressede sit store pikhoved op i mig.
Det gjorde sindsygt ondt, men jeg prøvede at koncentrere mig om at slikke fisse mens Ole begyndte at bolle min stramme lille stjerne.
Lidt efter lidt begyndte han at øge tempoet, og smerten ændrede sig til nydelse. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig om at slukke fisse, jeg lå bare der og blev brutalt bollet i røven af en stor stiv pik.
Lis lagde sig ned under mig og begyndte at sutte min pik i takt med at Ole bankede sin tykke pik op i mig. Under 2 minutter senere kunne jeg høre Ole brøle bag mig, og han skød sin varme sperm op i røven på mig, mens jeg spermede som aldrig før i munden på Lis.

Det er siden den dag blevet til mange flere møder med Ole og Lis, men de historier kan i få en anden dag

porno med danske piger