Jeg er ikke fars pæne og artige pige!!!

Jeg er atten år, og jeg er lige flyttet ind i min egen lejlighed. Min far har altid sagt, at jeg skal passe på mænd, fordi de kun vil en ting. Ha, han burde have advaret mændene imod mig, for jeg vil nemlig også kun en ting. Jeg hader at sove alene, men jeg har ikke lyst til at binde mig mens jeg er så ung. Så hvad gør en pige så ?. Jeg går tit på bar for at samle en fyr op, men jeg ryger ikke, og jeg hader at få røgelugt i tøjet.. Jeg har også samlet nogle fyre op i supermarkedet, men nu bruger jeg mest Internettet. Jeg er jo voksen nu, så hvorfor ikke benytte en voksen måde. Jeg vil fortælle om den fyr jeg sov med sidste nat. Han var ældre end mig, og jeg tænkte at han var rimelig rig, da vi kørte hjem til mig i hans helt nye bil. Vi bestilte kinesisk mad leveret, og snakkede en time eller to.

Så besluttede jeg at give ham et striptease nummer på sofaen. Jeg tror jeg fik hans opmærksomhed, kunne jeg se på bulen i hans bukser. Da jeg bad ham gøre et kondom klar, så han helt forvirret ud, mens han ledte i lommerne. Han havde ikke noget med, så jeg tog mit tøj på igen. Vi snakkede lidt mere, og han begyndte at tigge for at få sex. Jeg tager ikke piller, da jeg er overfølsom for dem, så jeg var bange for at blive gravid, fortalt jeg ham. Han sagde han forestod mig, og at han gerne ville overnatte alligevel, da jeg var bange for at sove alene, og ville have en mand at putte med. Det var jeg glad for, og da vi lå og krammede på sofaen, tænkte jeg om jeg skulle sutte den af på han som tak for at han blev. Jeg trak hans lynlås ned, og kiggede op på hans ansigt. Hvis det var muligt at se forventningens glæde i et ansigt, var det det han viste. Jeg slikkede på hans pik, samtidig med at han så på fjernsynet.

SEX I DAG?

Han stønnede “Jeg vidste jeg gjorde det rigtige ved at blive!” Jeg så op på ham og sagde at dette var alt hvad han fik!. Han fingererede ved min fisse, og jeg begyndte at blive virkelig våd.. Shit hvor var han god til at fingerkneppe. Efter et par minutter rystede hele min krop efter pik. Han smilede og stak en finger op i røven på mig. Jeg kunne mærke fingeren i min fisse gennem den tynde hud, og det føltes rart. Jeg tænkte at den eneste grund til at jeg følte sådan, var at jeg var så liderlig. Jeg så op på han og sagde “OK men kun i røven!”. Har flyttede sig med lynets hast, og før jeg vidste af det, kneppede han mig i røven. Det var ikke så dårligt endda, ikke som rigtig kneppen med pikken i skeden, men det tog toppen af min liderlighed. Jeg kom ikke, men han var klar til at sperme efter få minutter i min tarm. Jeg lod ham sprøjte ud over mig, og så faldt jeg i søvn i hans arme. Han gik tidligt næste morgen, og jeg bad ham komme igen, men næste gang, tag nogle kondomer med.

Forfatter: Pernille

porno med danske piger