Skønheden og udyret

Jeg slap Rikkes hofter og tog fat om mine baller. Med det samme mærkede jeg hans store pik imod min jomfruelige stjerne. Hans pikhoved gled op i min røv med et svup…

Jeg havde været hjemme og besøge mine forældre på Fyn og var på vej tilbage til København af motorvejen. Jeg var blevet trængende på vej ind over broen og kørte ind på den første rasteplads jeg så. Der holdt en anden bil på den dunkle parkeringsplads som jeg parkerede ved siden af. Bilen var tom og alt var stille, klokken var tæt på midnat så jeg regnede med at det enten var en pendler-bil eller at det var en anden der trængte til en tissepause.

Da jeg tog i toiletdøren, var låst, så måtte jeg jo være alene på pladsen.

Jeg gik om bag ved bygningen og fandt en busk. Jeg åbnede mine bukser og hev min pik frem. Jeg lagde nakken tilbage og så op i stjernerne mens jeg gned den lidt. Så lettede jeg min trængende blære og tømte roligt min fyldte blære i buskadset. Da jeg var færdig blev jeg stående og nød den friske sommernats luft kærtegne min glatbarberede pik og nosser. Luften fik mine nosser til at trække sig sammen og pikken rejste sig langsomt og blev tyk og stiv. Jeg lukkede øjnene nød min rejsning og gned på den.

Pludselig greb en stor hånd fat i mit hår bagfra og holdt mit hoved tilbage. Med sin frie hånd tog min overfaldsmand fat i mine nosser bagfra mellem mine ben.

"Du står nok og nyder det, hva´?" stønnede hans stemme ind i mit øre. Han klemte om mine nosser og gav mit hoved et ryk bagover for at lade mig forstå at han var stærkere end mig.

"Nu bliver du bare stående og får suttet din liderlige pik", kommanderede han. Med det samme mærkede jeg en varm mund om min pik. Jeg prøvede at stritte imod, men det hjalp ikke. Jeg opgav hurtigt at kæmpe imod og begyndte at nyde den behandling min pik fik.

"Smager hans pik godt Rikke?" spurgte stemmen i mit øre.

"Mmmm…" hørte jeg en kvinde svare bekræftende foran mig i hoftehøjde.

SEX I DAG?

Instinktivt stødte jeg mit underliv frem i små stød.

"Det ser ud til at han er begyndt at nyde det" sagde manden bag mig.

Manden slap sit faste tag i mine nosser og kvinden, som åbenbart hed Rikke, trak mine bukser ned til anklerne. Jeg mærkede den velkendte fornemmelse af varme bryster der blev klemt sammen om min pik – min lyst til at kæmpe imod var pist væk og jeg lod mig rive med.

"Lad ham mærke hvor stor du er skat" sagde kvinden. Jeg fik et chok da en stor halvtyk pik blev presset mellem mine baller. Fyren lagde den hånd som han havde holdt mine nosser fast med, om livet på mig og pressede sit underliv imod min røv. Rikke gnubbede min pik som en gal med sine bryster. Manden holdt stadig min nakke låst fast i et jerngreb. Jeg kunne mærke hvordan mandens pik voksede imod mig.

"Bare slip ham Karsten, jeg tror ikke at han løber nogen steder nu", sagde Rikke med et tøset fnis.

Karsten slap min nakke og jeg så ned. Mit blik mødte Rikkes. Hun var en flot kvinde midt i 40´erne med store faste bryster. Hendes hår var langt, rødt og krøllet. Hun lå på knæ foran mig og krammede sine smukke nødder fast omkring min pik som hun lige havde suttet stor og stiv.

Jeg kom i tanker om Karsten der stod med sin nu stive pik klemt ind mellem mine baller. Jeg så mig forsigtigt over skulderen. Han var ca. på samme alder som Rikke og noget højere end mig. Han var nøgen og jeg kunne se hans store muskuløse krop lige bag mig.

"Er du frisk på mere?" spurgte han med en bestemt stemme. Jeg så ned på Rikke der nikkede til mig med det sødeste smil, som jeg ikke kunne modstå. Jeg sagde ikke noget men nikkede bare og smilede igen.

Rikke rejste sig og vendte sin velformede røv til mig og bukkede sig fremover. Hendes fisse var lige foran mig. Karsten tog fat om min pik og skubbede mig frem og jeg vidste med det sammen hvad jeg skulle. Jeg trængte mig pik op i Rikkes allerede drivvåde fisse og begyndte at bolle hende. Efter et minuts tid mærkede jeg igen Karstens pik mellem mine baller. "Spred dem for mig" sagde han bag mig. Jeg var ikke helt sikker på om jeg ville gøre som han sagde, men da han igen greb fast i mit hår og tvang mig frem over ryggen på Rikke havde jeg ikke andet valg. Jeg slap Rikkes hofter og tog fat om mine baller. Med det samme mærkede jeg hans store pik imod min jomfruelige stjerne. Han må have smurt den ind, for hans pikhoved gled op i min røv med et svup. Det gjorde vanvittigt ondt i starten og jeg klynkede og beklagede mig. Men han klaskede mig bare hårdt over ballerne med flad hånd og jeg kunne ikke gøre andet end at acceptere og give efter. Min pik var stadig oppe i fissen på Rikke, som med en fri hånd stod og gned sin klit.

Jeg var halvtvunget og fanget i en sandwich bag et toilet på en rasteplads og jeg var blevet godt og grundigt liderlig. Karsten maste sin store pik op i min stramme røv og begyndte at bolle mig i takt med at jeg bollede Rikke. Jeg kunne høre Rikke stønne højere og højere ud i den smukke sommernat og det fik det til at spænde i min pik. Pludselig ramte Karsten imod noget dybt oppe i min røv og det føltes som om min pik voksede yderligere i Rikkes dejlige fisse. Hun klemte sammen i malkende bevægelser om min pik og jeg kunne ikke holde min udløsning tilbage meget længere. Karsten begyndte at bolle mig hårdere og voldsommere. Han stønnede tungt bag mig og det var dråben der fik min pik til at eksplodere. Alt blev sort for mig. Jeg kom med et brøl op i Rikkes liderlige fisse. Det føltes som om hun malkede for mig en liter sperm. Jeg har ingen fornemmelse af hvor mange gange jeg stødte sæd ud i hendes fisse for jeg havde travlt med at bevare min bevidsthed.

Karsten trak sin pik ud af min ømme og udblokkede numse og trak mig væk fra Rikke. Han trak mig ned på ryggen i det dugvåde græs og løftede mine ben op og spredte dem, mens han holdt fast om mine ankler. Så maste han sin pik i bund i min røv igen. Jeg havde ingen energi til at stritte imod. Jeg så ned og så hvordan Karstens pik kørte ud og ind i min røv. Hans pik var næsten lige så tyk som mit eget håndled. Det så helt vildt frækt ud. Min egen pik hang halvstiv op af min mave og savlede mens Karsten bollede mig voldsomt i min jomfruelige stramme numse. Det føltes som om min røv brændte. Han blev vildere og vildere og kom til sidst med et brøl. Jeg mærkede hvordan han pumpede sin brandvarme sæd op i mig. Da han var færdig trak han sig ud af mig med et vådt plop. Jeg sank sammen i græsset og var helt udmattet. Jeg mærkede hvordan Karstens varme sæd sivede ud af min røv. Jeg åbnede mine øjne og foran mig så jeg Rikke igen ligge på knæ mens hun suttede Karstens store pik ren. Hun så over på mig og smilede. Karsten stod roligt og småbollede hendes frække mund. Jeg havde det som om jeg var i en anden verden. Jeg lå bare udmattet og så på hvordan hun dygtigt suttede ham stor og stiv igen og lod ham komme en gang mere i munden på hende uden at spilde en dråbe. Jeg kunne ikke fatte at hans store pik lige havde været dybt oppe i min røv.

Karsten hentede deres tøj i en busk. Imens kom Rikke over til mig og kyssede mig varmt og dybt på munden.

"Hvor var det dejligt, jeg håber du skriver til os igen" hviskede hun og rejste sig og gik sammen med Karsten.

Alt var gået som planlagt og på vej hjem i bilen lovede jeg mig selv at, det ikke var sidste gang jeg havde aftalt et frækt rollespil med et frækt par fra nettet.

porno med danske piger