Skovmødet del.3

SPAR MANGE PENGE

Vil du ikke hellere havde, at jeg tog den ud og og gav dig min pik i stedet, Hans læste beskeden og lignede et spørgsmålstegn. Min pik var nu blevet hård. Jeg tog fat om dildoen…

Så er det tredje og sidste afsnit af ”skovmødet”

Som aftalt havde jeg lovet at afsløre min identitet over for Dann. Efter de to forrige møder var han jo ret spændt på at finde ud af hvem jeg var når jeg nu havde afsløret over for ham at vi jo kendte hinanden.

Jeg havde på hans profil skrevet, at vi skulle mødes på stranden onsdag formiddag. Han skulle medbringe et par småting, b.la. en dildo og hans telefon.

Da tidspunktet oprandt, ringede jeg til ham og spurgte om han var ankommet, hvilket han var. Vi havde aftalt et bestemt sted på stranden hvor vi kunne være lidt diskret. Jeg fortalte ham at jeg ville være der om præcis 45 min. men hvad han ikke vidste var, at jeg var lige i nærheden og nu skulle give ham en kæmpe overraskelse. Jeg lå i tilpas afstand til, at ha ikke kunne se mig, men jeg kunne se alt. Jeg bad ham nu om finde hans dildo frem og lade den glide op i hans dejlige kusse så han var ”varmet” op til når jeg kom. Jeg lå nu i mit skjul og så hvordan han smurte hans kusse ind i glidecreme og derefter langsom lod dildoen glide op. Der var ingen tvivl om at han nød det – det kunne man se. Hans flotte pik stod hård lige ud og han sad bare med lukkede øjne og gjorde sig sikkert tanker om mødet. Jeg sagde at jeg var ca. En halv time fra stranden endnu så han skulle bare ligge og nyde det.

SEX I DAG?

Nu skulle jeg så overraske ham. Jeg var selvfølgelig stadig påklædt. Dvs. Jeg havde badebukser og T-shirt på og ikke andet. Jeg måtte lige tage mig sammen og tænke på noget andet inden jeg begyndte at gå ned imod ham da jeg selvfølgelig selv var blevet tændt over synet. Dann var jo ikke klar over at det var mig han havde haft de foregående oplevelser med og nu ville jeg ligesom komme tilfældigt forbi og lade mig ”overraske” ved at møde ham her på stranden.

Som sagt så gjort. Jeg gik ned imod han og ”helt tilfældigt” ser jeg ham ligge der… ”Hej Dann. Hvad søren ligger du her og tager sol” Han satte sig brat op med lidt panik i øjnene ” Øhhh Ja. Hej med dig” Jeg kunne godt forestille mig hvad der røg rundt i hans tanker lige nu. ” Du var da nok den sidste jeg regne med at finde på disse kanter, men du er måske tit herude” Øhh. Nej, jeg kommer indimellem herud for at tage lidt sol i fred og ro og det gør du åbenbart også” Det måtte jeg jo erkende ” Jeg synes det er meget rart at ligge her og kan tage sol uden tøj på og så er det da også lidt spændende. Har du været her længe ” Næææ. Jeg er kommet for en halv time siden sååå ” Jamen det er da fint. Må jeg slå mig ned her” spurgte jeg så og det gav et vildt blik i hans øjne for hvad nu. Jeg smilede indvendigt ved tanken om hvad der sket i hans hoved nu. ” Jo. Gør du bare det” sagde han. ”Jeg skal lige sende en SMS” Den SMS var sikkert til mig, gik jeg ud fra. Jeg havde i forvejen slået lyden fra på min tlf. og forberedt en besked til ham som kunne afsendes hurtigt, da jeg jo næsten var sikker på at han ville sende til hans aftale og fortælle at det var kommet noget i vejen.

Jeg smed tøjet og lagde mit håndklæde ud. Dann kikkede jo lige på mig, stadig lidt skræmt. Så jeg på min tlf. at hans sms kom ” Har lige fået selskab af en bekendt, ved ikke hvor længe han bliver, kan vi snakke samme igen om 30 min. Du må ikke komme mens han er her”

Jeg sendte min klargjorte sms tilbage med et enkelt tryk som han ikke så. ” Det er ok. Jeg ligger mig i nærheden og afventer PS. Ser han godt ud ” Et øjeblik efter kom endnu en besked ” Fint, Jeg skrive tilbage og Ja. Han ser OK ud ” ” Nå, nu får jeg også beskeder” sagde jeg ” Man er jo nødt til at besvare dem. Min kone er ikke til sådan noget nøgenstrand så hun tror jeg laver noget andet.” Så skrev jeg en sms til ham som lød. ” Tror du ham din bekendte er lidt til mænd”

Dann skrev tilbage ” Tror jeg ikke, men havde da ikke noget imod at have sex med ham hvis han var”

Nu sad vi her så og skulle have samtalen i gang og skulle have udløst spændingen. Jeg ville selvfølgelig udnytte det dilemma han sad i med en dildo oppe i sig. Jeg vendte mig imod ham og sad lidt med spredte ben så han havde frit syn til min pik. ” Det er nu en rar fornemmelse at være nøgen i naturen, synes du ikke” Joo. Det er dejligt” sagde han. Jeg spurgte så igen til hvor tit han var herude og om han havde oplevet noget spændende når han var her. ” Jeg har ikke lavet noget herude hvis det er det du tænker på, men har da set flere dyrke sex herude” Jeg så på ham mens jeg sagde, at det jo ikke var så mange piger herude og om det så var mænd han så dyrke sex ” Jeg har set nogen mænd ligge og onanere, men også par, altså mand og kvinde” Jeg smilede til ham og spurgte om han aldrig blev liderlig af at se på det og det gjorde han jo ” Hvad med dig selv. Har du oplevet noget herude” spurgte han mig og jeg fortalte ham at jeg da havde oplevet lidt det samme og synes det var frækt at se på. Jeg sagde også at jeg ofte måtte onanere når jeg var her da det jo tændte at se menneske dyrke sex. ” Bliver du liderlig når du ser mænd spille deres pik” spurgte jeg ham så. Det gav et lille gib i ham. ” Njaaa. Jeg kan da godt blive lidt påvirket, men jeg er ikke til mænd sådan” sagde han. Jeg grinede indvendig. Han skulle bare vide hvem jeg var. Jeg var blevet lidt småstiv af denne snak og selvfølgelig af forventningerne. ” Ser nu her” sagde jeg ” Dann kikkede jo lidt og sagde så, at det var en lidt underlig fornemmelse at sidde her og snakke den slags, men han var jo heller ikke uberørt af situationen. ” Vi er jo kun mænd” sagde jeg til ham og smågrinede, mens jeg begyndte at lege lidt med min pik. Jeg kunne se på Dann, at han ikke helt vidste hvad han skulle, så jeg måtte vist lige hjælpe ham lidt. ”HOV. En besked igen” sagde jeg. Det var der nu ikke men nu skulle det hele snart afsløres. Jeg skrev til ham om han stadig havde dildo oppe i sig. Han skrev tilbage at det han, men han ikke vidste hvad han snart skulle gøre for at ”jeg” ikke skulle finde ud af det, men at ”jeg sad og tog på mig selv. Jeg skrev tilbage om han ikke bare kunne finde ud af om hans ven måske tændte på tanken om bisex.. Han skrev igen, at det turde han da slet ikke spørge om. Så skrev jeg så til ham hvad han ville gøre hvis hans ven så han havde en dildo bagi. Der gik lige lidt før han skrev igen, at han jo så måtte erkende hans lyst til at lege med dildo. Nu rejste jeg mig bevidst op for nu skulle bomben falde.

Ligesom tilfældigt fik jeg mig placeret på en sådan måde, at jeg fik frit synsfelt til hans skridt. ” Hvad er det dog” sagde jeg så. Han blev helt bleg og begyndte at stamme lidt usammenhængende ord . ” Tag det roligt. Det er ok med mig” sagde jeg. ” Se nu her hvad jeg gør” Jeg tog min tlf. og sendte ham en besked. ” Det ser rigtig frækt ud som du sidder her foran mig med den dildo oppe i dig, men vil du ikke hellere havde, at jeg tog den ud og og gav dig min pik i stedet ” Hans læste beskeden og lignede et spørgsmålstegn. Min pik var nu blevet hård. Jeg tog fat om dildoen og trak den langsomt ud, skubbede ham lidt tilbage og satte min pik imod han mandekusse og pressede den ind i ham. Han gav et lille støn, men var stadig lidt i chok og så gik det op for ham ” For fanden da. Er det dig ” og han stivnede fuldstændig. ” Ja. Dann. Det er mig du har haft sex med de sidste par gange og hvor er det fedt at det er dig ”

Vi begyndte nu begge at grine og jeg kunne mærke hvordan det rykkede gennem min pik som nu var helt op i hans kusse. Langsomt begyndte jeg at bevæge mig frem og tilbage i ham og han begyndte bare at stønne liderligt. ”Det er bare for fedt det her” stønnede han og jeg gav ham ret. ” Det her skal vi vist holde ved lige ” Nu da bomben var faldet og vi lå her og havde sex, kom al den tilbageholdte liderlighed frem. Vi bar begge så tæt på at komme efter ganske få min og gav los. Jeg mærkede hvordan min udløsning kom rullende gennem kroppen og jeg pumpede bare min sperm op i ham og prøvede at holde mit brøl tilbage for ikke at tiltrække hele stranden. Samtidig begyndte Dann nu at rykke i kroppen og med min pik stadig i hans mandekusse, sprøjte han nu sin sperm op at maven.. Vi faldt helt sammen begge to. Efter at have ligget små 15 min. og pustet lidt, kunne vi begge mærke, at vi vist begge var klar til en omgang mere. Mens vi småsnakkede og nussede lidt på hinandens pikke lod jeg mine fingre glide ned til hans numse igen. Jeg lod en finger glide ind i ham og han var lække glat og våd af min sperm. Det var meget frækt at lege med ham bagi og mærke spermen inden i ham. ” Jeg har så meget lyst til at slikke dig, men er også bare så tændt på at kneppe dig rigtig grundig igennem for det du lige har gjort imod mig ” Grinede han frækt. ” Hmmm. Jeg vil elske at mærke din dejlige pik kneppe mig rigtig godt igennem. Jeg vendte mig om så han kunne se det helt. ”Kom så din tyr. Giv mig så noget rigtig hård mandepik” Det skulle jeg ikke sige to gange. Dann stod op og gik så lidt i knæ og satte hans nu meget hårde og meget våde pik, til min numse. Han pressede hurtig en klat glidecreme ud og mit meget liderlige hul. Han stødte nu pikhovedet ind i mig mens jeg gav en højt gisp. ”Nu skal du få tak for dit lille nummer” og han stødte derefter helt i bund på mig. Jeg begyndte bare at stønne som aldrig før og det gik ikke stille for sig. Det tændte Dann at han bare kunne kneppe mig sådan. Det nød han. Vi ophidsede hinanden verbalt med alle frække ord og sætninger, hvilket bestemt ikke gjorde det hele mindre liderligt. Han pressede mig nu helt ned mod jorden og han satte tempoet op. Nu varede det ikke længe før jeg mærkede han var tæt på. Nu skal jeg have hans våde klistrede mandesperm sprøjtet op i mig og det fik det til at rotere vildt i mit hoved. Nu stønnede han hurtige og bevægede sig hurtigere for til sidst at komme i et brøl og pumpede spermen op i mit. Han faldt sammen oven på min, helt slap lå han der om pustede. Efter 5 min. lagde han sig på siden og det samme gjorde jeg. Jeg var stadig meget hård og liderlig og begyndte at spille min pik. Lidt efter satte jeg mig på tværs over hans bryst og spillede hårdere før jeg mærkede min udløsning rulle gennem kroppen. Jeg sprøjtede over hans ansigt og da det første var overstået, tog han min pik i munden og slikkede de sidste rester af sperm i sig. Super frækt var det.

Vi blev på stranden et par timer mere og hyggede os. Ikke mere sex, men bare god snak om dagen, oplevelsen og fremtiden.

porno med danske piger