Stenhøj

SPAR MANGE PENGE

Fyren går tilbage mod sin bil og vi sætter os ind i min bil igen og hygger lidt videre. Min pik savler på bilsædet – jeg har jo stadig ikke spermet og er mega liderlig og klar på mere…

Kørte i tirsdag aften op til Senhøj rasteplads for at mødes med en fyr. Aftalen var at jeg skulle sidde nøgen i bilen og spille pik og så ville han komme og opdage mig der og få mig til at sutte pik.
Jeg kom frem på pladsen og kørte om bagved i ly af mørket og de mange buske og træer, hvor jeg fandt en plads i det midterste indhak/bås. Der holdt allerede en bil i den til højre for mig og en lille tysk mini-autocamper i båsen til venstre for mig. Det skulle dog ikke forhindre mig i at udforske denne mulighed.
Som aftalt smed jeg alt tøjet i bilen, så jeg kun sad med min røde kasket på og hoppede som aftalt om på bagsædet og begyndte at spille pik.
Lidt efter kom der en fyr gående forbi bilen. Han går op langs siden af bilen og kigger lidt ind af sideruden til mig, før han åbner døren og kravler ind til mig på bagsædet.

Ret dominerende får han mig ned og sutte hans piercede pik lidt, inden han siger jeg skal gå med ham ud af bilen. Jeg går ud af bilen og mærker det fugtige græs under mine bare fødder. Ved siden af bilen er der et bord med bænke som jeg bliver dirigeret op på så han kan slikke mit stramme hul. Helt op på bordet, hvor jeg ligger på alle fire med min røv strittende lige ud til ham. Det er så lækkert at ligge nøgen, der på bænken, i den kølige aftenluft og blive slikket.

Bedst som vi er i gang kommer der en bil kørende ind på pladsen. Han afbryder sit foretagende og dirigerer mig ind i kanten af buskene, så vi er lidt gemt i buskadset. Bilen kører ikke ind i den del af rastepladsen vi befinder os i, så jeg bliver kommanderet ud igen. Denne gang bliver jeg placeret for enden af bordet hvor han vil til at kneppe mig op ad bordet. Jeg bøjer mig ind over bordet så der er fri adgang til mit stramme hul. Fordi jeg er så stram, slikker han mig først lidt igen, inden han vil forsøge at trænge op i mig med sin tykke, stive pik. Mens vi står der kommer der en anden fyr gående forbi ude på vejen, mens han ryger en cigaret. Jeg er ikke i tvivl om at han ved hvad vi har gang i, for vi får hurtig øjenkontakt. Uden at sige noget lister han sig forsigtig nærmere mod os.

De to fyre udveksler et forsigtigt hej, og derefter tilbyder fyren, der bestemmer over mig på rastepladsen, mig til den nye fyr og spørger om han vil have lov at prøve og slikke min unge stramme drengefisse, før jeg bliver kneppet. Nu slikker han mig også, mens min “master” står ved siden af og kommanderer og samtidig roser mig for at være en rigtig frækkert.

SEX I DAG?

Utålmodig som han er, afbryder han den nye fyrs slikkeri og siger at det er på tide jeg bliver kneppet dybt. Han stiller sig op og jeg kan mærke hvordan hans piercede pik presser imod mit hul og langsomt udvider mig tilstrækkeligt til at han kan presse den helt op i mig. Jeg glemmer alt om det overnattende tyske par ved siden af os og begynder at stønne. Jeg ELSKER det!.

Den nye fyr går om på siden af bænken og beder mig sutte ham. Han er tydeligvis med på det med at jeg blot skal have kommandoer. Jeg tager hans pik i munden og sutter ham.
Vi når ikke meget mere før der kommer endnu en bil. Vi går igen ind i buskene, hvor vi nu står tre fyre meget tæt. Jeg står i midten med min nøgen krop og kan mærke de ikke har noget imod at have mig stående nøgen imellem dem, mens de rør ved mig. Bilen vælger at køre den modsatte vej rundt om midterbuskene, hvilket betyder at vi ikke kan undgå at blive fanget af billygterne inde i det utætte buskads. Jeg vender forsigtigt ryggen ud mod bilen, da jeg tænker det er det mest “uskyldige”. Han har ikke kunnet undgå at se mig stå der helt nøgen med de to andre påklædte fyre. Så vi vælger at gå ud efter bilen er kørt forbi, selvom den ikke er kørt helt væk. For enten er han interesseret og kommer tilbage, eller også er han blevet skræmt væk.

Vi kommer hurtig tilbage i positionen på bænken og jeg står atter foroverbøjet og bliver kneppet og sutter pik. Fyren jeg sutter pik på kommer relativt hurtigt i munden på mig. Mens jeg står der og bliver kneppet kommer der en tredje mand gående. Han går også stille og roligt, men ret målrettet hen imod os. Jeg bliver holdt fast til bænken og kneppet hele tiden, mens han kommer gående. Får øjenkontakt med ham et par gange mens jeg forsigtigt står foroverbøjet og stønner. Han stiller sig op på den anden side af bænken og kigger på, og rør lidt ved mig en gang imellem. Alt sammen meget forsigtigt. Den fyr jeg lige har suttet bliver tilbudt at kneppe mig også, hvilket han selvfølgelig siger ja tak til. Min master går om på siden og lader mig i stedet sutte ham til han fylder min mund med sperm og beder mig spytte det ud i hånden på ham igen.

Fyren der er igang med at kneppe mig kan holde ret længe, fordi han allerede er kommet i munden på mig tidligere. Så min master begynder i stedet at tage på mig, slikke mig i øret og tale dirty til mig for at holde mig rigtig liderlig mens jeg bliver taget der ude i det fri på rastepladsen og med en tilskuer. Tilskueren lister dog stille og roligt tilbage til sin bil efter lidt tid.

Til sidst bliver jeg bedt om at sutte fyren i stedet. Jeg stiller mig ud på græsset og sætter mig på hug, så jeg rigtig kan sutte og slikke og være klar til at få sperm ud over mit ansigt og min nøgne krop. Men han kommer stadig ikke så hurtigt og på et tidspunkt bliver jeg nød til lige at rejse mig op og stå foroverbøjet i stedet, mens jeg fortsætter med at sutte pik. Ind imellem bliver der lagt en hånd på min nakke og presser mine læber længere ned over den stive pik så jeg får den ned i halsen, helt til roden. Mens jeg står der, foroverbøjet med den tilfældige fyrs pik i munden, fører min master nogle fingre op i mig og begynder at lege med mit hul med fingrene. På et tidspunkt trækker han sig ud og begynder at pisse ud over mine balder. Jeg er ellers ikke til urin, men jeg havde på forhånd indvilliget i at prøve det, hvis han tændte på det, så længe det kun var ud over balderne. Jeg kunne tydeligt mærke hvordan den varme urin ramte mine runde glatte balder så det løb ned over mit hul og mine ben. Og det blev ved – han må virkelig have været trængende. Imens kunne jeg blot stå der og tage imod og sutte pik. Fyren jeg suttede pik på udbrød på et tidspunkt overrasket “du pisser på ham?” hvortil min master blot svarer “JA!”. Jeg kan ikke sige noget, for min mund er fuld af stiv pik 😉

Til sidst bliver jeg bedt om at lægge mig på ryggen, op på bordet, med benene ud over siden. Jeg spiller forsigtigt min pik og kigger tiggende på fyren jeg lige har suttet, som stadig ikke er kommet 2. gang. Og det virker – han går helt tæt på mig og spermer nu ud over min pik og mine glatte nosser. Dejligt at mærke endnu en ladning ud over mig. Min master sætter hånden på og kører spermen ud over hele midt skridt, mens han befamler og leger med mig, så jeg rigtig bliver smurt ind i det.

Fyren går tilbage mod sin bil og vi sætter os ind i min bil igen og hygger lidt videre. Min pik savler på bilsædet – jeg har jo stadig ikke spermet og er mega liderlig og klar på mere. Jeg siger at jeg nok vil sætte mig ud på bænken og spille pik bagefter og bare lade mit sperm skyde. Det tager han som en invitation og tager mig med ud på bænken igen. Jeg sætter mig op på bordet, helt ude på kanten og læner mig lidt bagud. Han fører først en finger op i mig og derefter to, mens jeg sidder og spiller pik og prøver at holde balancen. Det føles så godt at jeg lægger mig ned på bordet og nyder det. Han siger jeg skal smide benene op på hans skuldre, så det gør jeg. Det gav ham helt klart bedre adgang til mit stramme hul, for fingrene kom pludselig bedre op så han rigtig kunne kører dem rundt i mig. Jeg nærmer mig orgasme og spænder fuldstændig op, så min pik faktisk er oppe i hans hovedhøjde, mens mine skuldre og mit hoved stadig ligger nede på bordet og jeg ender med at sperme en masse ud over mig selv mens jeg har hans fingre oppe i mig.

Han trækker fingrene ud og kører ligeledes mit sperm rundt på min mave og tager det ned til mit hul.
Bagefter går vi ind i hver vores bil og kører derfra.

Det var en helt vildt fræk og grænseoverskridende oplevelse som jeg bestemt håber på mere af!! Har spillet pik så mange gange til tanken om det lige siden 🙂

porno med danske piger