Størrelsen eller gørelsen? hvad vil kvinderne helst have?

Størrelsen eller gørelsen? hvad vil kvinderne helst have?

Giver en større pik flere orgasmer til kvinder?
Ja! læs her hvorfor den store pik for nogle slår gørelsen.

Hvad er vigtigst når det drejer sig om at tilfredsstille en kvinde i sengen? Er det størrelsen eller er det gørelsen? Spørg man kvinder så siger et flertal, at det er gørelsen. Det handler om hele oplevelsen, herunder stemning, forspil, oralsex og naturligvis samleje. Her tæller gørelsen mere end størrelsen. Men er det så rigtigt, eller lyver kvinder en smule for ikke at såre mænds forfængelighed? Svaret er, både og. Størrelsen spiller nemlig en større rolle, end hvad man hidtil har antaget. Gørelsen er naturligvis stadigvæk vigtig, men det samme er størrelsen. Det afslører et studie fra Journal of Sexual Medicine.

New research by the Journal of Sexual Medicine has shown that contrary to popular (wishful?) thinking penis size does matter when it comes to pleasing a woman in bed. The good news is that it only matters for some women and some types of orgasms.

Disse orgasmer er vaginale (skede) orgasmer. Her viser det sig at skedeorgasmer nemmere opnås med en stor pik frem for en mindre. Den store pik er simpelthen bedre til at stimulere hele skeden, grundet størrelsen naturligvis, og det gir større chance for skedeorgasmer. Vi kunne så godt stoppe her, men der er flere faktorer involveret.

SEX I DAG?

Langt de fleste kvinder får klitorisorgasmer, mens kun omkring 35-40 % af kvinder opnår skedeorgasmer. Der er næppe to kvinder der vil beskrive skedeorgasmen ens, men den opleves ofte som mere dyb og intens. Det ville være fristende at antage, at disse kvinder så har sexpartnere med en stor størrelse pik, men så simpelt er det ikke. Studiet viser nemlig også, at kvinder der bedre opnår skedeorgasmer, har et bedre mentalt helbred og derfor tør gi sig mere hen ifm sex. Derfor ser man også ofte at skedeorgasmer først indfinder sig, når kvinder kommer op i alderen og bliver mere fortrolige med dem selv og deres krop. Kvindens “state of mind” har altså også en stor betydning.

Ydermere ser man også at kvinder der har født, nemmere opnår skedeorgasmer. Dette skyldes at de under fødslen aktiverer det berømmede g-punkt samt det mere ukendte a-punkt, da disse punkter virker smertenedsættende, hvorefter disse  efterfølgende er mere sensitive og derfor hjælper dem til bedre at opnå skedeorgasmer under sex.  Her kan en større pik så evt bedre udnytte dette ”potentiale” – Skeden og g + a-punktet er ganske enkel mere modtagelig for stimulering, hvilket især gælder længst oppe i skeden.

Nu er spørgsmålet så, hvad der i denne sammenhæng er en stor størrelse? Langt de fleste mænd kan ånde lettet op, da en normal størrelse ofte er nok, men hvis man har et par centimer udover normalen, så gør det ikke noget. Størrelsen spiller altså en rolle, men kun for nogle kvinder – og kun i tilfælde med skedeorgasmer. En konklusion må være, at gørelsen er vigtigst, men størrelsen er ikke ubetydelig. Den betyder (også) noget. Det skal dog påpeges, at en normal størrelse penis naturligvis (også) kan give en kvinde skedeorgasme, da det udover de nævnte faktorer (større følsomhed efter fødsel og kvindens forhold til hendes krop) også handler om kvindens bækkenbund og træning af denne.

Penisstørrelser: (World-wide) Normal 12-18 cm. 95 % ligger indenfor normalen. (kilde: Penile Erections: Shape, Angle and Length. Journal of Sex & Marital Therapy) Danske mænd ligger på 15, 3.

porno med danske piger