Fra mig til dig

SPAR MANGE PENGE

Hun er så tændt, ja direkte liderlig af at slikke og sutte ham og mærker den kildende fornemmelse i hendes fisse og saften, der løber ned af hendes inderlår…

Det er tidlig morgen.. Hun vågner stille og kigger over på ham.. Han sover sødt og tungt halvt på siden med ansigtet mod hende… Hun smiler og ser på ham, som han ligger der, -nøgen med dynen halvt over sig.. Ser de brede skuldre, rundingen ved hofterne, ballerne, benene, der er gemt under dynen. Tankerne glider tilbage på nattens hede sex…. Hun smiler… 

Pludselig vender han sig om på ryggen. Dynen glider af ham og hans skønne halvstive pik ligger blottet for hende.. Sku man ?? Hun smiler frækt, -ja det skulle man da og hun ved, at han vil elske det! 

Lydløst sætter hun sig op og lader sin egen dyne glide ned på gulvet og efterlader hende nøgen. Bøjer sig over ham og kysser ham lige dér på maven over hoftebenet.. Hun kigger på ham og ser han gir sig lidt ved den lette berøring, men vågner ikke…Det er gode tegn, smiler hun frækt… 

Hun fugter sine læber og kysser pikken let på spidsen og lader tungen lege med de bløde folder på forhuden, der sidder oppe omkring hovedet i den halvslappe tilstand. Hun ved, at denne tilstand ikke holder ret længe, så hun må nyde det nu.. Hun kan smage, at de havde sex i nat og faldt udmattede i søvn i hinandens arme lige efter den sidste gang. Hun slikker ned af skaftet og kilder hans bløde, tunge nosser og mellemkød med tungen.. Hun ser, at han rører på sig. Pikken vipper let og begynder at vokse og snart fyldes de bløde folder ud.. Det ser så frækt ud og hun ved, at det kun kan være et spørgsmål om kort tid inden han slår øjnene op… Hun former læberne om det bløde hoved… Mærker hvordan pikken bliver helt hård og stiv på tungen og fylder hendes mund ud. Leger med tungen henover den nu stive pik. Ser op på ham.. 

Han åbner øjnene i samme øjeblik og hun smiler frækt til ham med tungespidsen hvilende på pikhovedet… ”Åhhrr….” siger han og smiler.. ”For fanden, du er fræk”… Hun svarer ham med et ”mmmm…” og slipper hans pik med tungen, -men kun for at tage fat om den, mens hun kravler ind mellem hans ben. Hun holder blidt, men fast med pege og tommelfinger lige under det blottede hoved, så de danner en ring.. Hun ser at den allerede savler lidt, mens hun samler al fugt i hendes mund og lader en stor, boblende spytklat glide udover hendes læber og ned mod pikken.. Hans øjne følger intenst med og han sukker højt mens spyttet langsomt glider nedover pikken og lægger sig til rette mod hendes fingre lige under det følsomme hoved. 

SEX I DAG?

Hun bøjer sig igen ned mod pikken og fanger spyttet med tungen, der snor sig omkring pikken og trækker spyttet med op over hovedet igen og blander sig med smagen af prespermen. Mmmm, han smager så godt… Fingrene glider langsomt ned af pikken mens tunge og mund følger efter ned ad det våde skaft. Hun virrer let med hovedet, for at nå hele vejen rundt om pikken.. Våde smaskelyde undslipper hendes mund, mens hun arbejder med tungen og læberne. Skiftevis strammes og slappes hendes læber mod pikken, mens de glider op og ned over pikken.. 

Hun slipper ham et øjeblik og fanger hans øjne, som er blevet mørke af begær. Hun gnider langsomt pikken med hånden mens hun kælent smiler til ham ”skal du ha’ mere?” spørger hun.. ”Jaaah, slik min pik, frække” svarer ham og hopper let, da hun klemmer om hans nosser.. Hun ser frækt på ham mens hun igen bøjer sig ned mod den stive, hårde pik og han følger hende med øjnene da munden igen rammer pikken.. Tungen fejer henover hovedet og leger let med strengen inden hun sluger ham, så langt ind, som hun kan.. Mærker hans trimmede hårpragt over pikken mod sin næsetip..

Pikken rammer hende dybt bagerst i munden og hun slapper af et øjeblik og vender sig til følelsen af, at være så tæt på halsen inden hun begynder at bevæge munden, som en fisse, der rider ham.. Op og ned, -ud og ind, -virrer let med hovedet, -leger med tungen i et stadig hurtigere og fastere tempo mens hun klemmer og kærtegner hans nosser og mellemkød.. Hun mærker spyttet løbe ud af munden og nedover pikken, der er total våd af hendes mund…

Hun er så tændt, ja direkte liderlig af at slikke og sutte ham og mærker den kildende fornemmelse i hendes fisse og saften, der løber ned af hendes inderlår.. Hun modstår fristelsen til at kæle med sig selv og koncentrerer sig fuldt og helt om ham..

”Åhhhhhrr… Kan sq ikke holde til det” lyder det dybt, næsten klagende fra ham og hun mærker hans krop spænde.. Han kommer snart, kan hun mærke, mens hun fortsætter med at kneppe hans pik med sin våde mund i lange seje stød.. Han samler hendes hår, så han kan se hende og instinktivt kigger hun på ham imens pikken glider ind og ud af hendes mund… Hun strammer sine læber en smule mere og masserer pikken med tungen ved at sno den rundt om pikken, skiftevis gøre den bred og blød, -hård og spids. Hun holder om pikken med hånden og følger mundens bevægelser, så følelsen forlænges i hele pikkens længde og nosserne ikke bliver forsømt… Han styrer hendes hoved med en fast hånd i hendes hår mens han stønner..

 ”Jeg kooommmeeer” lyder det pludselig dybt fra ham og den første stråle rammer hende bagerst i munden mod hendes hals. Hun fortsætter med at slikke ham, tager ham dybt, -ind og ud… Lader hans hånd styre tempoet, mens han fortsætter med at skyde de opsparede stråler ind i hendes mund. Hun samler spermen i sin mund og da hun mærker at eksplosionen er aftaget, lader hun den endnu halvstive pik glide ud af munden. Lidt sperm glider ud og nedover pikken, som hun endnu masserer blidt med hånden.. Hun ser begærligt op på ham og åbner langsomt munden, så spermen løber ud af hendes mund og nedover pikken… ”Åhhh, frække”.. Lyder det stønnende fra ham, mens hun endnu engang bøjer sig ned og lader tungen fange hans safter, som hun lystigt slikker i sig endnu engang.. Hun fortsætter med slikke og sutte ham, til han er helt ren. 

Pikken er stadig stiv mellem hendes læber, da han sætter sig op og tager om hendes hoved, så pikken ryger ud med et svup.. ”Nu er det vist din tur”, siger han med et frækt lille smil og vælter hende om på ryggen… ”Jaah, jeg vil mærke din pik nu” siger hun med mørke liderlige øjne… 

Han sætter sig på knæ mellem hendes ben og løfter hendes hofter, så hendes våde fisse er udfor hans pik. Han sænker hende lidt, så pikken glider ind mellem hendes våde skamlæber og pirrer hendes hårde klit… ”hjælp den på plads i din fisse”, siger han og hun lader en hånd glide ned mellem sine ben og skubber pikken tilrette udfor hendes ventende fisse.. Han støder hårdt i bund med det samme og et lille klagende hvin glider over hendes læber og hendes krop spændes i en bue i rent begær. Han støder pikken hårdt ind i hende nogle gange og trækker den så næsten ud. Kun hovedet er gemt i hendes våde fisse. Hun klynker og klemmer om hans skønne pik, -prøver at bevæge sin røv mod ham, for at få pikken helt ind igen. Han er stærk, holder hende fast… Driller hende.. ”Vil du gerne kneppes?”.. Siger han smilende… ”Jaaah, -knep mig!!” stønner hun og ser bedende på ham. 

Han støder langsomt, uendeligt langsomt pikken ind i varmen igen og hun sukker tilfreds, mens hendes fingre finder den hårde klit, som glider mellem hendes fingre som en olivensten i olie.. De ser på hinanden og han ser hende lege med sin klit…Det tænder ham voldsomt og pludselig sætter han farten op, så hendes bryster hopper.. Hun stønner af liderlighed og begær.. Ser op på ham og gisper ”mer, mer, mer”.. 

Hendes krop spændes, så den næsten står i en bue fra madrassen. Hendes hånd mellem benene gnider intenst på hendes klit, som bevæger sig i takt med hans stød, den anden hånd får fat i lagnet som hun klemmer hårdt, da orgasmen ruller indover hende.. Skrigende, klagende og rystende mærker hun hver en fiber i kroppen spændes og slappes i et vanvittigt tempo.. Fissen trækker sig sammen om ham, malker ham, så det næsten gør ondt af bar liderlighed.. Med et brøler han også sin orgasme ud.. Slipper hendes hofter, mens han knepper hende i et voldsomt tempo.. Det føles som en uendelig rejse af farver og fyrværkeri, som ikke må ende, men som alligevel næsten bliver for meget, -for følsomt, -for vildt.. 

Langsomt sætter han tempoet ned og lægger sig ned over hende, så de ligger helt tæt. Hun slynger hendes ben rundt om hans hofter og han støder blidt mens de puster ud.. Han kysser hendes svedige hals og kigger på hende… ”Græder du smukke?” spørger han overrasket, da han ser tåren på hendes kind.. ”Næ, jeg er bare så glad og lykkelig” svarer hun smilende tilbage…

porno med danske piger