Sidste nat som jomfru

SPAR MANGE PENGE

Han trak mig hen til sig og vi lagde os ned I sofaen, så trængte han ind I mig. Han var blid og rolig. Det gjorde ikke så ondt som jeg havde troet, og smerten var over efter få sekunder…

Det skete ca. for 2 år siden da jeg var 15 år og var kærester med Zayn på 16. Han er høj, muskuløs, brun og virkelig pæn! Jeg var I øvrigt jomfru.

Det skete en aften hjemme hos ham. Han havde spurgt om jeg ikke kom over og så en film med ham, hvilket jeg selvfølgelig gerne ville!

SEX I DAG?

Jeg kom ved 7 tiden hvor vi delte en pizza og snakkede og grinte. Han havde aldrig været smukkere! Da vi havde spist satte vi en eller anden romantisk film på og satte os I hans sofa. Han sad I hjørnet og jeg lå lænet op ad ham mellem hans ben og aede blidt hans arm. Jeg kiggede op på ham og vi kyssede, et skønt kys, og et til og mange til! Til sidst rå-snavede vi som vi aldrig havde gjord før. Jeg kunne mærke hans pik var begyndt at blive stiv og jeg kunne ikke lade hver med at smile.

Han vente mig langsomt om og vi kyssede videre mens han tog mig blidt på brysterne, jeg var tændt! Jeg tog fat om hans stive pik som sad stramt inde I hans bukser jeg kiggede på ham og han nød det ! han slap mit bryst og spurgte om jeg havde lyst til at give ham et handjob. Jeg var virkelig tændt og tøvede ikke med at sige ja! Han lynede sine bukser op og trak dem af så han kun lå I underbukser og t-shirt. Jeg drillede ham lid tog tog ikke hans underbukser af til at starte med, jeg kørte bare mine finger rundt omkring hans stive lem. Til sidst hev jeg hans pik frem og begyndte at glide op og ned af den med hånden. Han stønnede blidt og jeg gjorde det lidt hårdere, hans støn blev højere og højere! Jeg krammede forsigtigt hans boller og tog min t-shirt af. Jeg blev ved med at køre min hånd op og ned på hans stive lem. Han kyssede mine bryster.

Han stoppede mig før han kom og jeg spurgte om det så ikke var min tur nu. Han lynede mine bukser op og trak dem ned over mine hofter. Jeg tog dem selv helt af. Så kørte han sin hånd op og ned af mit inderlår og jeg kunne samtidig mærke at jeg var blevet rigtig våd! Så lod han sin finger følge min trusse kant I siden. Han hev langsomt mine trusser af og kærtegnede mig på halsen, videre ned af maven og derefter lige rundt omkring min klit. Det føltes vidunderligt! Han kørte fingeren mellem mine skam læber og masserede min klit. Så stak han to finger op I mig og jeg stønnede! Jeg kunne mærke mine safter løbe ned af mit inderlår.

Han trak mig hen til sig og vi lagde os ned I sofaen, så trængte han ind I mig. Han var blid og rolig. Det gjorde ikke så ondt som jeg havde troet, og smerten var over efter få sekunder. Det føltes dejligt. Han pressede sig hårdere og hårdere mod mig og kom dybere og dybere ind i mig. “jeg kommer stønnede han” han trak sig ud og kom på min mave. Da han havde fået pusten spredte han mine ben og begyndte at slikke og kysse mig far anklen og opad. Hele vejen op til min fisse. Han kyssede den og stak sin tunge ind I mig. Jeg kunne mærke hans tunge vandre rundt I underlivet på mig og gud hvor jeg kom den aften!

Vi er stadig kærester og jeg er nu 17

porno med danske piger