Line-pigens eventyr del.1

SPAR MANGE PENGE

Han fremstammer et: Øhm, fortsat god dag og smutter. Æv, en bommert.. Totalt narrepik. Nåh, jeg er da blevet tændt, så jeg hopper på cyklen og nyder at mærke sadlen gnide mine skamlæber…

Line-pigen afsnit 1.

Hej, først lidt om mig selv. Jeg hedder Line, er fra København, og jeg er en relativt ung pige, 31 år. Min kæreste og jeg gik fra hinanden for nogle år siden, og siden da har jeg udfoldet mig seksuelt i allerhøjeste grad. For at sige det mildt er jeg blevet en freak.

Jeg er en høj pige, 182cm., og med langt mørkerødt hår. Jeg har lange arme og ben, tynde og feminine, og med en dejlig blød mave uden at være for tyk. Mine bryster er store, runde dråbeformede og tunge, de hænger godt nok lidt, men det er på grund af deres vægt. I ved hvordan de ser ud sådan nogen, mere end en håndfuld, og virkelig tunge. Dejlige og bløde og spermindbydende..

SEX I DAG?

Jeg har et normalt ansigt med store øjne, lidt for stor næse, en meget stor mund med et bredt smil og store flotte tænder. Mine læber er tykke og fyldige, de er blevet kaldt “negerlæber” flere gange. Min røv er ldit for stor, dejligt bred og æblerund, men noget stor i det. Fræk og blød. Min fisse er glat rundt om læberne, men med hår foroven. Mine skamløber hænger lidt ned, men er bløde og frække – og når jeg først bliver våd er det hele drivvådt dernede. Anyway, jeg er som sagt blevet lidt af en freak. Jeg har fundet ud af at jeg tænder på forargelse, selv om det bare er oppe i mit hoved. Så jeg vil dele en af mine dage med jer, så I kan få en fornemmelse af hvem og hvad jeg er.

Det er lørdag, og jeg er lige vågnet. Jeg sover altid nøgen, uden rigtigt at vide hvorfor.. Det tænder mig måske nok lidt. Men jeg står op, vælter ud af sengen og strækker mig ud. Jeg går ud til gadevinduet, åbner det og læner mig for at blive ramt af morgensolen. Det er så dejligt frækt at tænke på at nogen af genboerne måske ser mig stå der med tunge, nøgne bryster. Nåh, solen skinner, kl. er 11, og jeg vil ud at blive set. Jeg tager en kort løstsiddende nederdel på, uden trusser selvfølgelig – jeg har med vilje besluttet mig for ikke at eje trusser. De går imod min livsstil. Jeg gider ikke BH idag, og nøjes med en løstsiddende hvid herreundertrøje, og hopper ud på trappen.

Mine bryster gynger og svinger helt vildt mens jeg hopper ned af trinene. Dejlig følelse. På vej ud af døren sætter jeg mit hår op i to rottehaler – nu er jeg parat til en god dag. Ud på gaden, op på cyklen, og så ned til supermarkedet. Mens jeg cykler der i solen bliver jeg piftet efter flere gange, når mænd på fortovet lige får et glimt af min dejlige fisse eller lægger mærke til mine bryster. Dejligt med anerkendelse.

Jeg smutter ind i supermarkedet, og haha, som sædvanligt glor de andre kvinder olmt på mig – de ved godt hvor deres mænd kigger hen, så jeg smiler bare, og skal til et af mine yndlingstricks.. Jeg styrer direkte til frostmontren og venter lidt. Ganske rigtigt står der snart et par familiefædre i 40’erne og forsøger at beslutte sig på den anden side. Så jeg bøjer mig ned i montren så kulden rigtigt trænger sig på. Jeg bliver øjeblikkeligt tændt, og mine store, tykke brune brystvorter stritter som sindssyge. Hehe. Jeg rejser mig op og strækker lidt ud, hvorefter jeg stikker en fingerspids mellem læberne og kigger lige over på familiefædrene. De står som stenstøtter, fuldstændigt lammede, mens de glor langt og længe på mig og mine tunge ophidsede patter. Jeg ryster dem svagt og smiler, og presser dem let sammen med albuerne – jeg har mændenes fulde opmærksomhed nu – det er for frækt.

Så vender jeg mig om til krydderihylden bag mig, og bøjer mig ned med strakte ben for at få noget på den nederste hylde. Det har jo den effekt at mit skørt glider op, og jeg ved man tydeligt kan se mine fisse, der allerede nu må glinse i skæret fra lysstofrørene. Jeg er SÅ pisseliderlig nu, så jeg glider en finger op, igennem revnen, spreder skamlæberne, fniser højlydt, står sådan i fem sekunder, og vender mig så om igen. Jeg stikker min finger i munden, lader den glide ind og ud et par gange. Begge mænd er fuldstændigt målløse og aner ikke hvor de skal gøre af sig selv.

Den overvægtige af dem har et helt tydeligt kæmpejern på, der buler tydeligt ud i hans joggingbukser. Den tynde af dem har cowboybukser på, desværre, så jeg kan ikke se om det har virket. Nu kommer den tynde kone så over, kigger på mig, så på sin mand, bliver irriteret og hiver ham væk. Han prøver at bortforklare at han kiggede efter noget andet, men jeg smiler bare og vinker drilsk til ham. Jeg går frem til frysemontren, læner mig ind over, og spørger den tykke fyr om han bare har tænkt sig at stå og glo, eller om han vil gøre noget ved det. Han fremstammer et: “Øhm, nej.. Øhm, fortsat god dag..” og smutter lynhurtigt.

Æv, en bommert.. Totalt narrepik. Nåh, jeg er da blevet tændt, så jeg smutter ud igen, hopper på cyklen og nyder at mærke sadlen gnide mine skamlæber. Jeg beslutter mig for at cykle en tur til Fælledparken, så det gør jeg. Nu skal jeg sgu’ have noget pik.

porno med danske piger