Felix-drengens eventyr

Jeg spejdede forgæves efter en ung fyr som passede til mit billede, men alle var gamle, slidte med maver og slappe pikke. Suk. Jeg skulle vist nøjes med at kigge efter piger…

Hej alle, jeg blev opfordret til at skrive en homonovelle, så jeg prøver lige.. Bær over med mig, da jeg kun kender lidt til miljøet. Kh Line. 🙂

Kl. Var vel ikke mere end lidt over 12.00, og jeg havde lige spist min frokost. Det var lørdag formiddag, og jeg kedede mig lidt.

Jeg gik forbi mit spejl og kiggede – jeps, der var jeg. 19 år, slank på grænsen til det virkeligt tynde. Jeg var vel en god 181cm høj, smalle skuldre, smal hofte, tynde lange arme, slanke, lange flotte ben, meget lidt behåring, og lyshåret. Denne kombination gjorde at man ikke kunne ane nogen hår på min krop. Well, det, og så det faktum at jeg var glatbarberet overalt ved kønsbehåringen.

Min pik var lille og drenget, med forhud, men flot.. Når den blev stiv blev den ikke meget større, vel en god 11-12cm og en 2.5-3cm i tykkelse. Men jeg nød den, elskede at stå der foran mit spejl og spille den – det var frækt.

Jeg hed Felix, havde blå øjne og halvlangt blond hår i en feminin men moderne frisure. Jeg var en rigtig metroseksuel fyr, med lidt make-up.. I kender typen, og jeg kunne snildt score tøser, mit look var godt oppe i tiden, så jeg nød det.

Mine læber var store og fyldige og brændende røde, og altid svagt dækket af lidt lipgloss. Jeg var med andre ord en hot, ung metroseksuel fyr der knipsede med fingrene og så kom damerne farende, hvorefter jeg kneppede dem på stribe.. Min verden stod overfor et kæmpe chok.

Som sagt var det lørdag. Jeg kedede mig lidt.. Jeg havde lige smidt Louise ud, en fræk lille sag som jeg havde samlet op aftenen før. Hun havde været lidt af en freak, og vi havde leget længe natten før. Som de fleste piger havde hun ikke været synderligt imponeret af min lille pik, men hun havde nydt hvordan jeg kunne slikke fisse og røv, kysse så tøserne hører guderne synge, og generelt bare bruge mine hænder virkelig godt. Til gengæld for mine tjenester havde hun så kneppet min røv med en dildo – så vi kom begge i en bragende orgasme mens jeg slikkede hende.

Nu stod jeg så der, morgenliderligheden havde taget over, og jeg legede med mig selv.. Men mit røvhul kløede. Det havde virkelig været godt. Og jeg havde ladet hende gøre det, fordi jeg de seneste par måneder var begyndt at nyde tanken om mænd og hvad de kunne gøre ved mig.

Så jeg besluttede mig, fuck det, jeg vil sgu’ se nogle nøgne mænd i dag, og se om det er noget jeg kan gøre det i.. Man må jo ligesom inspicere banen før man ved om sporten kan spilles der, ikke?

Mig i et par shorts, penge i lommen og ud af døren mod Frederiksberg Svømmehal.

Da jeg ankom til svømmehallen betalte jeg hurtigt de 100kr. For luksusbadet, og smuttede indenfor. Bum! Det var dejligt, jeg kom ind i den her varme og tune atmosfære der er i sådanne luksusbade med saunaer over det hele. Det var dejligt, og gik lige i kroppen. Varmen bredte sig og jeg smilte ved nydelsen. Bagefter kunne jeg jo krydre det ved at se om jeg kunne samle en tøs op ude i selve svømmehallen. Her i saunaen var det hele jo kønsopdelt.

Jeg fandt mit skab, smed shortsene og kom i tanke om at jeg havde glemt håndklæde. Nåhja, så måtte det blive uden.

Jeg gik lidt rundt, og kom så over til bruserne. Der stod jo alle mulige mænd under bruserne, og nogle var i gang med at barbere sig langs spejlene med vaske under. Jeg spejdede forgæves efter en ung fyr som passede til mit billede, men alle herinde var gamle. Gamle, slidte, med maver, behåring og slappe pikke. Suk. Jeg skulle vist nøjes med at kigge efter en pige i dag.

Jeg gik ind under en bruser, og kiggede på bruserne overfor. Er du gal et chok. Der, overfor mig, stod en ældre herre. Han lignede en rigtig fysiklærer. Gammel, hvidhåret og hvidskægget, ølmave og meget behåret. Han var hverken køn eller grim, bare.. Gammel.

Det der chokerede mig var mellem hans ben. Han havde den største pik. Den var tyk og kødfyldt, men så gammel og rynket ud. Den hang der ligesom bare og daskede ham mod lårene, og bag den hang en enkelt nosse i en kæmpe nossepose, så at sige. Han havde altså fået fjernet den ene nosse, men den der var tilbage var stadig større end mine to tilsammen. Det så fuldstændigt vildt ud.

Jeg stod helt målløs og betragtede ham. For fanden hvor var den bare stor – det var jo klart at hvis tøser kunne få sådan en, så havde de aldrig været særligt tilfredse med min. Det både pissede mig af og tændte mig. Ydmygelsen i det, at jeg blev gjort til ingenting i forhold til ham den gamle mand overfor mig.

Jeg blev lidt skræmt da det gik op for mig at jeg havde tændt på tanken. Både fordi jeg ikke var helt sikker på konsekvenserne af at jeg kunne lide en finger i røven, tænkte på mænd en gang i mellem, og så også tændte på ydmygelsen overfor en mand som ham, men også fordi jeg altid fik en lille stivert når jeg blev tændt.

Og ganske rigtigt. Den strittede som en frisk lillefinger.

Jeg kiggede ned, og så hurtigt op igen. Ham overfor mig havde ikke bemærket noget, og alle dem der gik frem og tilbage mellem bruserne og vaskene havde vist heller ikke set noget – så jeg skiftede til koldt vand, og ventede til den blev lille igen. Puha, det havde været pinligt.

SEX I DAG?

Nåh, jeg havde brug for at få varmen efter den kolde bruser, og gik rundt om hjørnet, forbi et lille koldtvandsbassin og en til et saunaforrum hvor der lå aviser.

Der var ikke så mange mennesker, så jeg fes lige igennem og ind til selve saunaen. Den havde et hjørne arrangement i tre ”etager”, og jeg satte mig nederst, lige indenfor døren. Jeg var alene derinde, og lagde hovedet tilbage, lukkede øjnene, og nød at lade dampene gå i blodet på mig.

Jeg må have døset lidt hen, for jeg vågnede ved at døren svingede op. Jeg spærrede øjnene op, og smilte med en hilsen. Der var lige trådt en ældre mand ind, afrikaner, høj, bredskuldret, lidt behåret med de der ståluldskrøller ned ad overkroppen, og ned over hans store mave. Han var lidt for kraftig.

Jeg er en tynd fyr, så jeg lægger ltid mærke til kraftige fyre, jeg synes de er pinlige, og må indrømme at jeg ikke kan forstå hvorfor man gider vælge at se sådan ud.

Anyway, han smilte pænt tilbage til mig, og satte sig på den anden side, på andet trin. Han havde beholdt håndklædet på, og pludselig blev jeg emget bevidst som jeg sad der uden håndklæde eller noget, så jeg lagde mine ben pænt over kors så mit lille udstyr forsvandt imellem benene.

Han grinte lidt ved denne bevægelse, tog håndklædet af, og gjorde så det modsatte – han spredte sine behårede ben så meget han kunne, og frem væltede denne sorte blodpølse af en pik.

Igen gik jeg helt i sten. Hans mave hang lidt ned, og under den var der bare sort og behåret af det der småkrøllede kønshår. Ned på håndklædet han sad på lå der de to største nosser i en stor nossepose. De var helt glatte, men lignede nærmest en gymnastikpose for småbørn, så store var de. De hang ligesom bare henover kanten på saunabriksen, det så helt uvirkeligt ud.

Oven på dem hang så hans brune kødpølse. Den var helt slap, og dejligt udvidet af varmen. Den kantede sige ud over sædekanten og hang ned i den fri luft, hvor den dinglede hver gang han bevægede sig. Den var mørk ned langs stammen, og med tydelige årer over det hele, og pikhovedet var så en smule lysere, men dejligt stort. 

Jeg sad og måbede. Det var altså rigtigt hvad de sagde. Jeg smilede lidt ved tanken, og kunne godt se hvorfor tøser var vilde med sorte fyre. De måtte kunne give dem alt det jeg ikke kunne. Faktisk var jeg nærmest næppe værdig til at kneppe piger, når de kunne få en fyr som ham overfor mig. Ja faktisk, burde jeg nærmest ikke engang prøve, jeg var jo ham underlegen i alt jeg kunne tilbyde – jeg kunne jo ikke tilbyde piger noget, tværtimod.

Jeg blev lidt presset af mine tanker, spredte mine ben og satte hovedet ned imellem dem, mens jeg rystede på det og blev lidt ked. Damn, jeg var sølle, denne neger overfor mig kunne tilbyde en kvinde alt hvad de ville have, og jeg var knapt nok værdig til at tilbyde ham noget som helst.

Jeg blev revet ud af min selvmedlidenhed af hans stemme: ”Øhm, er du okay knægt..?”

Den var tung, mørk og mandig, og jeg reagerede med det samme ved at kigge op og tage et falsk smil på  mens jeg svarede: ”Ja da, eller jo, jeg mener.. Ikke helt, det er bare. Ej, det kan jeg ikke fortælle.”

”Jo jo, det er fint nok..” svarede han. ”Bare fortæl mig det, det er jo derfor man mødes som mænd, ikke?”

Han bøjede sig fremover og klappede på sædet under ham, mens han sagde: ”Kom og sæt dig.. Lad os snakke.”

Så jeg rejste mig og satte mig over under og foran ham. Det øjeblik jeg satte mig ned blev jeg ramt. Ramt af lugten – han lugtede bestemt ikke af sæbe. Lugten fra hans skridt var nærmere en blanding af sved og krydderier, jeg kunne ikke helt forklare den, men den var salt, ram og sødlig på samme tid. Han ruskede mig blødt i håret og sagde: ”Kom så, fortæl mig hvad der er galt.. Jeg hedder forresten Jim, og jeg er vel en 40 år ældre end dig, hehe, men jeg kan altid se hvis nogen har brug for man lytter.”

Jeg smilte til ham, drejede overkroppen imod ham og sad nu og kiggede ind i hans skridt imellem hans spredte ben, så jeg drejede hovedet lidt bagover, og kiggede på hans store brede smil mens jeg forklarede: ”Nåh, jamen det er bare.. Altså, som du så da jeg rejste mig, så.. Jeg har ikke rigtig noget at byde kvinderne, og jeg mener, hvis jeg ikke har en pik som din, hvad kan jeg så tilbyde til nogen.. Ik’? Altså, kan jeg tilbyde noget seksuelt til nogen som helst, for hvis jeg kan det, så må jeg jo gøre det den vej..” sagde jeg mens jeg snøftede lidt.

Han tog sin store, maskuline højre hånd og gled ned langs min kind, så tog han fat om kæben på mig og løftede mig op til øjenkontakt, hvorefter han smilede og sagde: ”Du er jo en køn knægt, jeg er sikker på du kan være noget interessant for mange slags mennesker.. Hvis du ikke bliver forarget kan jeg da fortælle dig noget..”

Jeg smilede og forklarede at jeg ikke var let at forarge, hvorefter han lænede sig frem og hviskede i mit: ”Okay, jamen.. Jeg lagde mærke til dine store bløde læber, og dine små feminine hænder, samt din lille røv.. Jeg kunne da sagtens bruge en hvid tøs som dig.” Han åndede tungt i mit øre mens han sagde det, og jeg havde svært ved at flytte mig – men jeg gjorde det, og smilte så til ham mens jeg spurgte: ”Så du kan lide mig, også selvom jeg ikke har noget at byde på..?”

”Ja da” svarede han, ”du har jo masser at byde på for mig, ik’? Nu synes jeg du skal sætte dig og kigge lidt på min pik, så du ved hvad det er du ikke har, okay tøs?!”

Jeg nikkede bare, og drejede blikket ned. I mellem hans spredte ben hang hans pik stadig og dinglede. Jeg bøjede mig frem og satte ansigtet helt frem til den mens jeg kiggede nærmere.

Han rykkede røven lidt frem så den var lidt ude over kanten, og ramte mig i hovedet med pikken. Jeg trak mig hurtigt tilbage, det her gik lige lovligt stærkt nok. Han grinte bare og sagde: ”så knægt, stille og roligt, smag på den.. Det er der ingen der opdager, du er stadig straight, bare rolig.”

Jeg stammede: ”Jamen, hvad nu hvis der kommer nogen ind.. Jeg er ikke homo..”

”Det gør der ikke knægt, jeg kan holde øje igennem vinduerne” sagde han, og daskede mig så i hovedet igen med sin tunge slappe pik. ”Men tag mig nu i munden. Det er okay, der er ingen der opdager dig, du skal bare lige smage, lige hurtigt..”

Jeg peb igen, men stak forsigtigt tungen ud, og lod spidsen glide langs hans pikhoved. Han stønnede højt og tungt, og førte pikhovedet ind i munden på mig. Jeg åbnede munden helt, lænede hovedet tilbage og kiggede op på ham. Han kiggede ned og smilte til mig, så han at jeg skulle åbne i svælget. Jeg var ikke helt sikker på hvad han mente, men prøvede at gøre det som jeg troede.. Og tog sekunder efter bøjede han sig frem, tog fat bag om mit hoved, og jokkede så sin store tykke blodpølse helt ned i halsen på mig.

Jeg prøvede at presse imod på hans lår, men han var for stærk, og jeg havde nu fået den helt der ned i halsen hvor det kunne mærkes, og samtidig var jeg gledet med ansigtet helt ind i hans skridt, sådan at hans sorte og krøllede hår kildede mine næsebor. 

Jeg kunne ikke trække vejret, og var ved at gå i panik da han trak sig op og ud i en lang bevægelse. Han hev lange strenge af slim, spyt og forsperm med op, og de gik fra mine røde læber over til hans nu noget mere blodfyldte jern. Jeg trak hovedet bagover hurtigt og skubbede mig væk fra ham mens jeg trak vejret dybt ind akkompagneret af hans tunge og mørke grin.

Min bevægelse gjorde at jeg fik overbalance og væltede ned på bunden af saunaen, hvor jeg nu var så forvirret at jeg lå og rodede rundt. Inden jeg ligesom kunne få min retningssans på plads igen var han trådt ned, og klaskede mig med sin store sorte hånd lige på min højre røvbalde. Klasket var simpelthen så højt, og gjorde så ondt, at jeg bare vidste jeg havde aftegningen af en kæmpestor rød hånd på balden. Jeg kiggede op og peb til ham: ”Please, lad være, det må ikke gøre ondt.. Jeg er ikke parat, undskyld.”

Han grinte bare igen, og sagde: ”Knægt, det er jo så tydeligt, dette er det eneste du er parat til!”

Han stilte sig overskrævs ovenover mit ansigt med front mod resten af min krop, og satte sig så ned på hug så hans røv var lige ud foran min mund. ”Stik din tunge op i mig, og slik så.. I mellem tiden vil jeg nyde at undersøge din lille hvide drengekrop. Du ser fræk ud tøs, jeg elsker at have sådan en lille pige der bare er tynd, hvis og parat til at blive brugt. Slik så. 

Jeg stak forsigtigt min unge op mellem hans behårede balder, og siden han sad på hug var hans røvhul små åbent og parat til at indbyde min tunge. Han smagte af mand, beskidt, røvsvedent, men ikke ulækkert.. Bare frækt. Så jeg satte tungen op og slikkede alt hvad jeg kunne, imens jeg nød følelsen af hans slimede store pik der lå klasket ud som en solbadende slange på min brystkasse, og hans hængenosser der ligeså varmede godt.

Hans hænder kørte rundt og klemte til overalt på min lille drengekrop, og jeg vidste bare at min lille tisser strittede helt enormt meget. Jeg var så tændt, og vidste at han kunne få mig til alt.

porno med danske piger