Jeg ved du kigger på mig i skjul

SPAR MANGE PENGE

Jeg tænder for vandet i bruseren og holder hånden under vandet for at finde den rigtig temperatur.. det sprøjter lidt på mig så jeg tager tøjet af. Først min top. Så mine bryster kommer lidt til syn i en bh. jeg knapper bukserne op, bøjer mig ned og tager dem af. Jeg står nu i bare undertøj. En lille sort g-streng og en sort bh..
Jeg ved du kigger på mig i skjul så jeg rører lidt ved mine bryster og tager bh’en af. b-skål bryster kommer til syn og jeg har meget stive nipples.

Jeg kan mærke dine øjne over hele min krop og det tænder mig at du kigger og betragter mig. jeg vender ryggen til dig og bøjer mig for over og tager min g-streng af. du får et kort glims af min fisse og røv..
jeg smutter ind i badet og lader bad forhæng være åben. du skal jo se resten ik?

Vandet løber ned af mig og gør hele min krop rigtig. jeg kærtegner mig selv, tager blidt på mine bryster og niver lidt i mine nipples… jeg lukker mine øjne og tænker over hvor meget jeg har lyst til komme..

SEX I DAG?

Jeg vasker mig hår, og glæder mig til at gå i gang med resten af min krop….
Jeg bruserhovedet og sætter den ned til min fisse. Følelsen er bare lækkert, dejlig lun vand på min fisse gør mig vild og jeg begynder at stønne lidt.

Jeg ved stadig at du kigger men jeg lader som om jeg ikk ser dig og jeg falder i min egen verden og nyder min egen krop.. Jeg får øje på noget olie, tager det og smider en masse på min krop… Hmm min krop blir så blød og dejlig. oliet er nu ned min fisse og jeg tager min finger og rører ved min klit… den er allerede rigtig hård..
det hele dernede kilder helt vild og jeg kan allerede mærk hvor varmt min krop blir… en anden finger stikker jeg op i min fisse og jeg rammer de gode steder.. Jeg stønner rimelig meget nu og jeg fornemmer at du også leger… da du stønner også lidt jo *ss*
Total frækt at du kigger, gør mig rigtig vild. Lyden og følelsen af vandet er skønt. Mit underliv brænder og jeg kommer i en kæmpe orgasme… det tager lidt tid inden jeg fatter hvor jeg egentlig er og vasker mig selv færdig..

Jeg kommer ud og tør mig selv. Du sidder på sengen og smiler meget frækt…

Hmmm hvad skal der nu ske?

porno med danske piger