Han var lidt mærkelig…

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde aldrig prøvet noget lignende og det nye og underlige tændte mig på en underlig måde. Jeg havde jo hele tiden været tændt, men nu eksploderede det hele inden i mig…

Han var lidt mærkelig, synes jeg, men samtidig var jeg også en smule spændt, så det var bestemt ikke uden nysgerrighed, jeg præcis kl. 18 så på min mobil. Så kom følgende sms:

”Kom kl. 19. Gå lige ind, døren er ikke låst. Lås derefter døren. Ny besked ligger på bordet. Gør, som du får besked på. Spørg ikke!”

Ingen hilsener, kun denne korte bydende meddelelse. Hvad skulle det betyde? Skulle jeg ikke bare melde afbud? Ville jeg tage hen til ham nu? Hvis det ikke passede mig, kunne jeg vel bare køre igen?

Mark var en meget mystisk type. Høj og flot og med de smukkeste isblå øjne. Jeg var tiltrukket af ham, mere end tiltrukket måske. Jeg tændte virkelig på ham og hans mystiske blå øjne.

Jeg tog hjemme fra, så hurtigt jeg kunne.
Hans hoveddør var ikke låst. Jeg gik ind, lukkede og låste, før jeg læste sedlen, der lå på bordet. ”Gå ind i stuen. Sæt dig i sofaen. Ny besked der!” Jeg gik ind og satte mig i sofaen ved bordet, hvor der lå en lille seddel, hvorpå der stod et glas og en flaske smirnoff og en flaske sodavad til at blande op med. Der stod: ”Tag en eller flere drinks, som du har lyst til. Der ligger en bog, som du måske har lyst til at kigge i. Nyd det. Når du mener, du er klar til at gå videre, kan du åbne den kuvert, der ligger under sofaen. Du skal mindst en drink.”

Der var underligt stille i huset. Jeg satte mig og blandede en drink og funderede lidt over situationen. Det hele var så mystisk. Jeg ved ikke om jeg var bange, eller spændt. Jeg mærkede hurtigt alkoholens berusende virkning og jeg blev modig. Jeg vidste egentlig ikke hvad det var Mark var i gang med, men jeg havde en følelse af at det var noget med sex. Han havde tidligere nævnt noget med dominans og at det ville tænde ham at få lov at lege med mig, slå mig. Jeg havde ikke været afvisende, men heller ikke helt klar på det.

Lige nu havde jeg mest lyst til at gå. Det her var for mystisk og mærkeligt. Tænk hvis det faktisk var en form for dominans han havde gang i? Jeg tog bogen og begyndte at bladre lidt i den. Det var en samling af meget smukke situationer mellem en nøgen mand og en nøgen kvinde. De var på ingen måde vulgære. Tværtimod meget fine og elegante, og fotografierne afslørede, de begge nød alle situationer. Jeg kunne ikke bare smække bogen i. De fine fotografer tændte mig. Situationerne så ikke ud til at være opbygget, men taget direkte ud af et samleje. Manden rørte lidenskabeligt ved kvinden. Det var også længe siden, en mand havde rørt sådan ved mig, og jeg ved en mand. Jeg tog endnu en drink Jeg blev mere og mere optaget af billederne, men kunne så heller ikke styre min nysgerrighed. Jeg så under sofaen, tog den lille kuvert ud. Det sugede i maven på mig. Jeg tog en mere af min drink. Egentlig var jeg jo ikke klar endnu. Jeg Burde bælle endnu en drink. Jeg åbnede alligevel og læste følgende: ”Du har valgt at tage et skridt til, men du kan stadig vælge at gå og smække døren efter dig. Men går du ud i køkkenet og læser næste seddel, har du valgt et nyt afgørende skridt, og du kan ikke længer bare gå, før du er ved vejs ende. Jeg håber, du har forstået det!
Kærligst Mark.”

Hold op, hvor var det svært. Hvad skønt og dejligt sagde jeg nej til ved at gå? Hvad ville der ske, hvis jeg tog de næste skridt? Hvor mange skridt der var, vidste jeg ikke. Det sugede igen i maven. Jeg var nysgerrig og usikker. Jeg læste igen, selv om jeg udmærket vidste, at det ikke gav nogen afklaring.
Jeg gik ud i køkkenet og læste sedlen, der lå ved vasken.
”Nu har du valgt. Der er ingen vej tilbage. Du er min nu og skal adlyde. Husk det. Gå nedenunder og gå så ind i værelset, hvor døren står åben.”

Jeg gik ned ad trappen og ind i værelset. På bordet lå en ny seddel, og der stod et glas endnu en flaske vodka og sodavand. Jeg læste:
”Lav en drink. Under flasken med vodka ligger der en seddel, du skal udfylde.”

Da jeg havde mikset en drink og taget en ordentlig slurk læste jeg sedlen. Det var en form for kontrakt jeg skulle underskrive. Der var 15 punkter, eller snarere spørgsmål, jeg kunne krydse af med plus eller minus. Alle punkter omhandlede muligheder vi kunne gøre og spørgsmål til mine lyster vedrørende sex. Altså til noget, som skulle foregå nu om lidt, når jeg havde svaret. Det var just ikke lige det, jeg havde forestillet mig, men alligevel tændte det mig at jeg på en måde sad med magten. Jeg kunne selv bestemme hvilken form for nydelse mark skulle give mig nu her om lidt. Øverst stod der: ”Sæt plus ved 3, du gerne vil, og minus ved højst 2, som du ikke vil være med til! Hvis ikke du vælger, bestemmer jeg helt det videre forløb. Luk døren, inden du går i gang!”

Jeg drak yderligere noget af min drink. Min fisse var allerede våd af lysten og jeg kunne sagtens skippe sedlen og bare gå ind og gå i gang. Alligevel skulle jeg virkelig tænke mig godt om. Jeg vidste godt, jeg ikke kunne gå nu, og det havde jeg bestemt heller ikke lyst til. Jeg havde faktisk sagt ja til blive og gå linen ud. Jeg havde haft muligheden for at gå. Jeg kunne ikke spørge eller komme med indvendinger. Jeg lukkede sagte døren og satte mig. Nederst på sedlen stod:
”Når du er færdig, åbner du døren og lægger sedlen udenfor!”
Jeg drak igen – også mere end en drink, jeg talte dem ikke og tiden gik.
Jeg var startet med at sætte de 2 minus. Et ved. ”Analt samleje” og et ved ”Endefuld med ridepisk”. Det sidste turde jeg ikke lige i dag, selv om jeg vist egentlig havde lyst til at prøve den slags.

”Hel kropsmassage”. Det næste plus ved ”Blinding” og det sidste plus ved ”brug af dildo”. Jeg så på det igen. Men hvad ville han så mere finde på? Jeg underskrev, åbnede døren og lagde sedlen. Ganske rigtigt, der lå en ny. Jeg lukkede døren hurtigt ivrig efter at læse den.
Der stod følgende:

”Klæd dig af. Når du er færdig åbner du døren og stiller dig i åbningen med ryggen til gangen”

Det var stadig denne bydende tone uden en sød hilsen. Han plejede ellers altid at skrive små søde ting i hans beskeder .Det var hårdt og koldt, det han skrev nu og spændingen i det, tændte mig endnu mere end jeg allerede var fra bogen og kontrakten med punkterne.

Jeg begyndte afklædningen og stillede mig hen i døren, som det var befalet. Jeg havde ikke mere end lige stillet mig der, da en blindfold blev lagt over mine øjne og bundet stramt i nakken. Derpå fik jeg en badekåbe på. Nu stod jeg så der. Der var helt stille omkring mig, så hørte jeg noget rasle. Der blev lagt noget koldt om mine håndled. Håndjern røg det lige gennem hovedet, da det i det samme klikkede to gange. Hvad ville der nu ske? Så kom et par hænder, vendte mig om og ledte mig fremad.

”Du er nu fremme ved den seng, du skal ligge i. Jeg har set, hvad du har ønsket, og hvad du ønsker skal du få!

SEX I DAG?

Jeg kravlede hurtigt op i sengen. Det var svært med hænderne låst fast på ryggen. Marks hænder var overalt på mig, for at hjælpe mig sikkert op. Det var tydeligt at han var lige så tændt som mig. Jeg mærkede hans store stive pik mod min ryg da han tog badekåben af mig og spændte mine hænder og fødder fast til hjørnerne af sengen. . Nøgen lå jeg nu ude af stand til at røre andet end hovedet
Hans hænder var straks efter overalt på min krop. De masserede, følte og nussede på en sådan måde at hele min krop nu dirrede af lyst. Jeg havde aldrig prøvet noget lignende og det nye og underlige tændte mig på en underlig måde. Jeg havde jo hele tiden været tændt, men nu eksploderede det hele inden i mig.
”Åh, vil du ikke godt lidt mere? Jeg vil have dig nu!” stønnede jeg.
”Næh, det er alt for tidligt. Du har jo ønsket mere, og jeg har også mine ønsker, du skal mærke!”
Jeg var mere end tændt og begyndte langsomt at hæve og sænke mig, som et tegn på at jeg havde lyst til at han skulle røre mere ved mig.

Så hældte han noget køligt udover mig. Gned det forsigtigt og pirrende. Strejfede min klit. Han hældte mere ud på maven, over brysterne og ned i siderne. Nu tog han fat med massage. Navnlig var hans hænder optaget af mine bryster. Mine nippels var stadig stive og strittede ud i luften. De blev ikke mindre stive af hans skønne bløde berøring. Men der var også ægte massage, som gjorde godt. Nu kom der en finger ind i min revne og nulrede min klit – forsigtigt og blødt. Jeg stønnede nu mere højlydt. ”Åh, åh, det er dejligt. Bliv endelig ved. Ja, det er godt. Åh, Åh!” Han fortsatte, og jeg mærkede, at der ikke var langt til orgasme. Min krop stod nærmest i en bue over sengen af spænding mens den dirrede og rystede. Da orgasmen var næsten over mig, holdt han inde. Ingen hænder. Ingen fingre. Ingenting og orgasmen rullede igen tilbage og var væk.
”Nej, nej! Du må ikke gå nu! Jeg vil have mere!” Stønnede jeg.

”Det skal du få, det har du jo ønsket! Og jeg skal også have mine ønsker opfyldt!”

Han løsnede mine ben og arme mens han pressede hans stive pik mod min fisse. Jeg var nu så våd det nærmest dryppede ud af min fisse. Jeg ved ikke bestemt hvad det var der tændte mig. Jeg vidste jo ikke engang om det faktisk var Mark der brugte mig. For det var vel at bruge mig? Jeg lå jo her ude af stand til at gøre andet end at håbe på hans næste tæk ikke ville være brutalt og et af mine ønsker. Jeg havde jo fået min massage nu.

”Vend dig så om!”

Da jeg var kommet helt om på maven, blev mine hænder bundet ud ved kanten nede langs hver side af sengen. Benene blev skilt, og igen bundet. Jeg kunne ikke røre dem. Han gav mig et blødt klask på hver balle. Så kom der et par stykker til hurtigt efter hinanden – stadig ikke hårdt, men onormt frækt. Det var bestemt ikke ubehageligt. Tværtimod. Jeg blev mere liderlig. Orgsamen lå igen og lurrede inde i mig, den var klar til at komme rullende som dirrende bevægelser igennem min krop.
Flere klask kom og ind imellem kærtegnede hånden der slog også ballerne. Det føltes, som var de varme. Flere klask. Nu lidt hårdere, men stadig også kærligt. Lette dask ind imellem. Og så kom tre meget hårde på hver balle. Det gjorde ond, men orgasmen kom tættere og tættere på. Jeg nød dem, også selvom mine balder brændte af smerte da han endelig løftede hånden efter sidste klask.

”Nu skal du slippe for flere i aften, hvis du altså er sød. Men du er klar over, det er mig, der bestemmer nu, for du har ikke sat plus ved andet. Så er det mig, der vælger.” Han løsnede alt.
”Vend dig om på ryggen!” Jeg adlød.

Han tog om mit hoved og kyssede mig, både blidt og hårdt. Hans tunge pressede sig ind i min mund og kørte rundt. Han kyssede virkelig dejligt. Han blev ved, mens hans ene hånd nulrede mine nippels. Jeg blev endnu mere våd og vild efter ham. Orgasmen var nu tættere på end nogensinde og min krop rystede af lyst.

”Hvad kunne jeg finde på, tror du?”
Han begyndte igen at lege med min klit, hældte olie ned, selv om jeg ikke mente, det var særlig nødvendigt. Så blev noget køligt holdt hen til skeden. Pressede lidt, så væk igen. Så kom fingrene igen. Så igen den mere fyldige kolde genstand.
”Har du prøvet sådan en stor dildo før?”
”Nej, men jeg vil også hellere have dig rigtigt!”
”Nåh, vil du det, men det venter vi lidt med!” og i det samme pressede han dildoen helt langt op i skeden. Det var dejligt, og nu blev den hurtigere og hurtigere ført frem og tilbage og op ad min klit mens den roterede og vibrerede. Jeg stønnede højere og højere mens mine vejrtrækninger blev hurtigere, og han blev ved. Jeg kunne ikke hold orgasmen tilbage, og den kom rullende ud i hele min krop. Jeg stønnede højere og højere og kunne til sidst ikke styre min krop. Den rystede og dirrede mens orgasmen slog mig i gulvet og jeg lå der i sengen efter helt træt og våd. Min fisse var øm. Dildoen må have været enorm. Den fyldte mig virkelig ud.

Det var tydeligt at nød synet af mig komme. Jeg kunne tydeligt høre hans små støn.

Han trak dildoen ud af mig og lagde den fra sig. Hvorefter han fjernede bindet jeg havde for øjnene. Jeg kunne nu se det værelse vi var i. Det var fyldt med forskellige redskaber til nydelse. Sengen var redt med rødt silkesengetøj der nu var vådt og svinet af mine safter, gildecreme og olie. Han pik stod lige ud i luften.

”Sut” beordrede han, og jeg turde ikke gøre andet.

Jeg kravlede ned fra sengen og satte mig på knæ foran ham. Jeg startede med at massere hans kugler og roden af hans store stive pik mens jeg havde hovedet af den, i munden. Han stod stille, stønnede ikke engang.

”Den skal helt ind, lille luder” Og med en pludselig bevægelse havde jeg hele hans pik in munden. Den var i halsen på mig og jeg havde svært ved at få vejret. Han trak mig i håret og førte mit hoved frem og tilbage over hans pik. Jeg var tæt på at blive kvalt da han endelig trak sig ud og hev mig op at stå.

Jeg tørrede mig om munden og kiggede ind i hans isblå øjne. De stod i flammer og han kiggede skummelt tilbage.

”Din lille luder, sutter min pik for selv at få nydelse, for spænding af spillet og for at blive drukket fuld. Du kunne ikke selv finde ud af at sutte ordentlig i starten og måtte have hjælp, det udløser mere spanking!”

Han smed mig ned på maven, på sengen og startede igen med de små blide slag. Han skiftevis slog og nussede min røv. Så kom det store slag. Han slog igennem for efter igen at nusse det område han havde ramt. De var allerede ømme fra første gang, men nu brændte de virkelig.

”Det jo ikke fordi jeg vil slå dig baby, men du skal jo gøre tingene ordentligt nu jeg giver dig nydelse”

Jeg ved ikke om jeg efterhånden var bange, eller om det hele med slag, nus og dominans tændte mig. Han havde overtaget min krop og med frygten for flere slag i min røv adlød jeg enhver bevægelse han beordrede mig at lave. Inderst inde ventede jeg vel bare på at han stak hans store stive pik ind i min våde fisse og gav mig det jeg helst ville have. Ham. Jeg tror egentlig jeg var en smule forelsket. Det var bare en underlig måde hans humør skiftede på, og hvad ville han mere gøre ved mig?

Jeg lå stadig på maven i sengen med røven i vejret. Jeg var ude af stad til at røre mig af bare smerte.

Han rullede mig om så jeg lå på ryggen. Jeg vred mig af smerte da min røv ramte det røde silke.

”Mark, jeg …” Og jeg nåede ikke at sige mere før han spredte mine ben og langsomt lod en finger glide ind i min. Jeg slappede igen af, men kunne stadig mærke min brændende røv. Det var konstant smerte blandet med nydelse. Han slikkede mig fra munden nedover halsen og til min ene pat hvorefter han gav den et lille klask, for så igen at slikke på den. Han kørte tungen nedover min mave og til midt skridt for at gå amok med den omkring min klit.

”Du må ikke komme!!” Fik han fremstammet under hans slikkeri da min krop igen begyndte at ryste og dirre af en orgasme. Den kom rullende helt indefra og jeg stønnede og stønnede. Jeg kunne ikke holde noget af det tilbage. Smerten fra røven var over alle bjerge og jeg kunne kun mærke den dejlige følelse . Min krop var som låst fast.

Han stoppede op, gav mig et ordentlig slag på klitten.

”Du måtte ikke komme. Jeg gør det her for min egen nydelse, ikke for din. Luder”

”Hvorfor gør du det her mod mig?” Fik jeg fremstammet

porno med danske piger