Det mørke rum i klubben

SPAR MANGE PENGE

Hun var dog ikke helt færdig med at slikke, det var som om at hun var klar over, at der i vinduerne stod andre og kikkede på hendes behandling, af den nu så store flotte pik…

SEX I DAG?

Vi stod inde i det mørke rum ved det vindue der vendte ind mod parrummet. Jeg iført mine boxershorts og min hustru iført en typisk strandbikini. Det var en sådan bikini hvor trusserne var bundet sammen over hofterne. Toppen var af den trekantede type, som bliver bundet rundt om nakken og bagvedryggen. Selvom der i forvejen ikke var meget lysindfald fra vinduet var det alligevel dæmpet således jeg knapt kunne se min hustru
Vi stod med armene rundt om hinanden og betragtede de 2 par der lå inde på madrassen i parrummet. Den ene kvinde var igang med atslikke sin partner grundigt op til kampklar tilstand. Pikken var stadig halvslap, men jeg kunne se at hun var ved at få krammet på ham. Den anden kvinde sad ovenpå sin partner med ryggen mod os. Hun red ham langsomt og det var tydeligt at se at hun ville se til at det ikke var slut forhurtigt. Min hustru bemærkede at hver gang kvinden var "oppe" så kunne man se at han havde en størrelse som var få mænd forundt. Jeg lo stille og sagde at hun alligevel ikke ville kunne håndtere en så stor krabat og det medgav hun også i en stille latter.
At stå i en sexklub og betragte nøgne mennesker der til og med dyrker sex, var uvant for os begge. Ingen af os havde været i en sexklub før, derfor stod vi sikkert også ekstra tæt på hinanden for at opnå tryghed. Vi stod og strøg hinanden lidt på ryggen, armene og røven og lidt efter lidt vilede vi ret godt i os selv og kunne koncentere os fuldt ud om at betragte de to par.
Kvinden der var ved at slikke sin partner op til stiv tilstand havde nået sit mål nu. Den stod stor og flot. Hun var dog ikke helt færdig med at slikke, det var som om at hun var klar over at der i vinduerne stod andre og kikkede på hendes behandling af den nu så store flotte pik. Hun lå sådan at hun havde let ved at kikke i vores vindue og jeg ved ikke om det var det der langsomt fik tændt op under mig også, men i hvert fald begyndte min pik også langsomt at røre på sig.
Min hustru bemærkede det, klappede forsigtigt og kærligt min pik, sagde stille at hun nok skulle hjælpe om lidt, men at hun syntes det var frækt atobservere de to par og det kunne jeg kun give hende helt ret i.
Ind imellem faldt der en lysstribe eller to ind ovre fra indgangen til det mørke rum. Det var hver gang der enten kom eller gik nogen, men man kunnebruge det lille lysglimt til at danne sig et ultrakort indtryk af om der stod nogen i nærheden og hvor mange der var i rummet. Da jeg ved et af disse tilfælde vendte hovedet så jeg at der nu stod en skikkelse bag ved os som ligeledes betragtede de to par i parrummet. Jeg kunne ikke helt afgøre om det var en mand eller kvinde, men efter at dømme på højden, drøjden og det faktum at kvinder ifølge min lommefilosofisjældent går rundt alene i sådan en klub, så måtte dette være en mand.Han stod ikke mere end måske 50-60cm fra os og jeg tror at det var hans åndedræt jeg kunne høre. Jeg stod stadig med armen rundt om min hustru’s skuldre, og hun stod nu lidt skråt med ryggen mod mig – stadig med øjnene og tankerne ind ad vinduet mod parrummet. Jeg tog min arm væk fra hendes skuldre og begyndte at stryge hende op og ned af armen og ryggen. Vi stod således at jeg lige kunne nå at stryge hende over hende ene bryst, så det blev også kærtegnet i ny og næ.
Min hånd vandrede nu ned langt ryggen og ned over hendes røv og jeg kunne mærke hun nød mine kærtegn for hun lagde sit hovede på skrå ind mod mig og sagdestille "jeg elsker dig" hvilket jeg kvitterede med "jeg elsker også dig min egen".Sådan stod vi sikkert i små fem minutter og ved et af de lysglimt fra indgangen så jeg at manden stadig stod bagved os. Jeg kunne mærke på mine sanserat jeg var nødt til at vide lidt mere om afstanden til manden og stod han nøgen, var pikken stiv, stor, var han tyk, tynd, muskuløs eller hvad… mangeubesvarede spørgsmål, så i en af min kærtegnsbevægelser ned over røven på min hustru, "kom jeg til" at bevæge arm og albue lidt længere bagud, og til minstore overraskelse så ramte jeg ham lige på hans halvstive pik, så her fik jeg alle spørgsmål besvaret på en gang. Der stod nu en nøgen mand ca. 30cm fra mig og dermed også min hustru.
Jeg sagde hverken undskyld eller drejede hovedet af bare spænding/angst over hvad min hustru ville sige og det ville måske ødelægge den gode stemningder var lige nu.
Jeg tænkte som en gal i nogle minutter og besluttede mig så for at overskride en af de grænser vi havde talt om i vores fantasiverden. Jeg rakte hånden bagud igen og fik fat i hans hånd og lod ham vide at han langsomt og forsigtigt skulle stryge hende over skuldrene og ryggen. Det foregik således atjeg holdte om hans håndled og på den måde opdagede min hustru heller ikke at hænderne nu var skiftet. Jeg brugte alle mine sanser og var nærmest ved at eksplodere af nysgerrighed, men kunne jo ikke rigtigt bare vende mig om, så det fortsatte sådan i nogle minutter. Stadig med et let greb om hans håndled lod jeg ham nu stryge hende over røven og lod ham blive der lidt. Lidt efter lod jeg ham gå videre op af ryggenog langsomt op mod hendes nakke – et sted hun er meget følsom og som jeg ikke havde rørt hende ved tidligere i denne situation. Hun kvitterede "min"behandling med at lægge en hånd på min pik, der stod helt klar. Hun lod hånden ligge og klemte lidt en gang imellem hvilket var superskønt.
Jeg lod nu hans hånd vandre ud til siden, under armen og om til hendes bryst, som jeg sørgede for blev forkælet i nogle minutter. Den behandling af ryg,røv og bryst stod på i det jeg vil opfatte som længe – det var svært at holde styr på tid i dette mørke og i denne totalt uvante situation hvor pulsenkørte med topfart.Jeg ville videre nu og da min pik nu var "kommet udenfor" tænkte jeg at det måske var tid til at lette lidt på hendes påklædning. Jeg lod "min" hånd vandreom til ryggen igen og snoren der holdte bikinien på plads blev nu langsomt trukket fra hinanden. Da knuden var løsnet og snorene faldt ned langs siden påhende hørte jeg hendes åndedræt stige betragteligt, hvilket var en hel klar indikation på at hun var pirret og spændt. Hun var jo godt klar over at dervar andre i rummet, men de stod jo længere væk….
Jeg lod "min" hånd vandre tilbage og lod til en begyndelse hånden vandre rundt om brystet for så at ende med at gå ind under den bikinitop som nu kunhængte foran hendes bryst. Brystet blev kærligt krammet og brystvorten fik sig en behandling så den stod lige ud i luften. Hendes vejrtrækning var nu steget endnu mere og jeg tænkte at det her har potentiale til at blive superfrækt.Jeg lod "min" hånd vandre ned til bikinitrussen og viskede i hendes øre at jeg ville binde dem op og hvis hun syntes det var en dårlig ide, skulle hun klemme 3 gange om min pik nu. Jeg ventede men ingen klem kom, så jeg lod "min" hånd vide at det nu var trusserne der skulle bindes op, hvilket denu blev i samme langsomme stil.Først blev den ene side bundet op og så den anden og da trusserne faldt ned på gulvet kom der et lille gisp fra min hustru. Jeg lod "min" hånd vandre rundtpå røven, kærtegnede hende kærligt over det hele. Jeg kunne mærke at hun var helt salig og stadig superspændt på samme tid. "Min" hånd bevægede sig nu længere ned af røven og fandt vej til hendes allerhelligste. Hun flyttede helt automatisk lidt på det ene ben så "jeg" bedre kunne komme til. Jeg kunnemærke at hun forsøgte at begrænse sit åndedræt, så ikke hun "fortalte" de andre i rummet at hun var under kærlig behandling, men en gang imellem kom dersmå støn der afslørede at hun nød "min" behandling.
Efter at have stået sådan i et stykke tid og kærtegnet hende fra top til bund, så tænkte jeg at nu var hun så megaliderlig at jeg kunne afsløre hvad derforegik, så jeg vendte hendes hovede op mod mit og begyndte at kysse hende inderligt på munden. Vores tunger mødtes i et meget vådt kys og netop dettekys havde jeg tænkt ud skulle være min måde at holde hende fast på, så mens vores tunger sensuelt kærtegnede hinanden, slap jeg "min" hånd, men lod hami bevægelsen vide at han skulle fortsætte som vi havde gjort de sidste mange minutter.I samme bevægelse placerede jeg en hånd i nakken på hende og holdt hende fast mod mine læber samtidigt med at jeg lod min anden hånd kærtegne hendes bryst.
Dette foregik i én samlet bevægelse og der gik måske 5-10 sekunder inden hun opfattede at hun havde en hånd i nakken, på sit bryst og en kørende rundt på røven og i hendes nu meget våde underliv.Det gav et sæt i hende da hun opdagede det, men jeg holdte hende fast, dog ikke mere end hun let kunne trække sig væk og sige stop, men det gjorde hun ikke.I stedet blev hun stående og intensiteten i vores kys blev nu fordoblet og det samme skete med hendes vejrtrækning.Jeg slap nakken og lod min hånd vandre ned af hendes ryg og tog fat i armen på manden og trak ham i en gestus der betød at han skulle stille sig endnutættere mod hende. Han opfattede hurtigt og brugte nu begge hænder og dermed var 4 hænder igang på min hustru. Hendes åndedræt var nu virkeligt voldsomtog hun lod til at det ikke længere betød noget om andre hørte hun blev behandlet.
Hendes hånd havde indtil dette tidspunkt vilet på min pik, men hun spurgte om hun måtte mærke på den anden så sagde jeg naturligvis. Hun slap taget om minpik og lod hendes hænder gå bagud for at tage den fremmede mands pik i hænderne. Bare tanken om at hendes dejlige hænder nu vandrede på en anden stiv pikvar overdrevet frækt at tænke på.
Vi havde stadig vores læber mod hinanden og var igang med det mest sensuelle kys vi nogensinde havde haft gang i.
Jeg lod mine egne hænder vandre ned mod hendes fisse, men kun for at opdage at der var optaget af en meget aktiv hånd. Jeg lod min hånd vile lidt dernedeog mærkede hvordan denne hånd arbejde både på hendes knop og ind og ud af hendes lækre varme fisse.
Hun var slet ikke i stand til at finde ud af hvilke hænder der hørte til hvem og det var måske med til at forstærke nydelsen – den nydelse, der er at findenår 4 aktive hænder virkelig er i gang.
Hendes hænder var stadig bag ved hendes ryg hvilket måtte betyde at hendes hænder udforskede den nye pik.
Jeg besluttede mig for at vende hende om så hun stod med ryggen op af mig. Hun vendte sig langsomt og lagde selv armene op omkring min hals. Det fungeredenærmest som en slags invitation til vores fremmede ven, som omgående gik ombord i hendes bryster, fisse og hvad han ellers kunne finde i mørket. Jeg kunne mærke på bevægelserne at hun blev kærtegnet over det hele og hendes åndedræt fortalte mere end hvad ord kunne fortælle om at hun nød det.Jeg tog fat i vores ven og trak ham helt ind i et kram, med min hustru i midten. Hendes arme forsvandt fra min hals og jeg fornemmede hvordan hendes hændergik på opdagelse på den nye krop. Jeg spurgte stille om hun fandt noget spændende og hun kvitterede i noget der lød som mmmmmmmmm ja.
Vi stod sådan et kort stykke tid og nu kunne jeg høre på lydene at vores fremmede ven var begyndt at kysse hendes krop og det ved jeg er noget der kansætte gang i min hustru. Jeg mærker hvordan hun tager et lille skridt til siden og kort efter høres et gisp og jeg kan regne ud at han er i gang mellembenene på hende og havde jeg ikke selv fornemmet det, så blev jeg klogere da hun stille viskede til mig at nu kørte hans tunge rundt på hendes skamlæber,på knoppen og ind og ud af hendes våde fisse.
Min pik var så klar på at der skulle ske noget, så jeg viskede til hende at hun skulle tage vores ven i hånden og trække ham med. Jeg havde nemlig fåetøje på en stol som stod ovre ved indgangen til rummet. Jeg havde set den en af de gange, der kom nogen ind eller nogen forlod dette mørke rum.På et øjeblik havde vi placeret hende på stolen. Det var ret vildt at min hustru sad helt nøgen i et rum, der efterhånden var rimeligt godt besøgt.Der var endnu vildere (og i min bevidsthed pirrende) at hun i vores fremmede vens tanker var et et sexobjekt han så gerne ville kneppefra sans og samling og at det sikkert også snart skulle gå i opfyldelse.
Jeg selv var ret hurtigt til at stikke min pik i munden på hende, og hvis ikke den var stiv før så blev den det nu på rekordtid.Hun byttede nu min pik ud med den fremmede. Jeg fik det selv at se da døren, som faktisk bare var et stykke stof, igen og igen gik til side og dermed slaplidt lys ind. HOLD DA KÆFT hvor frækt at se hendes mund fyldt op med en pik. Hun slikkede det bedste hun kunne og det hørtes også på manden.
Jeg havde vildt lyst til hende nu og bad hende om at stille sig på knæ på stolen med røven til mig. Uden at slippe taget i den fremmede pik fik hun gjortsom jeg havde bedt hende om. Så stående på knæ med en pik i munden nærmede jeg mig hendes fisse. Jeg lod mit pikhovede arbejde lidt langsomt mellem hendesnu smaskvåde skamlæber. Nærmest helt uden at presse gled jeg i bund i et svup. Der var virkelig vådt i hendes fisse. Jeg begyndte langsomt at kneppe hende og kunne høre, trods pikken i munden, hendes støn, der blev dybere og dybere, fortalte mig at hun var i 7 himmel.
Jeg fornemmede at der var kommet flere til rundt om os. Vidste ikke helt om hun havde set det, eller om hun bare var helt ligeglad.Jeg kunne tælle 3 helt nøgne mænd stående ikke mere end godt en halv meter fra os. De gjorde ingenting – eller det vil sige de stod med deres pik i håndenog spillede til de glimtvise syn og lydende fra når min hustru fik i begge ender.
Jeg nødt hvert et sekund og det lød som om hun gjorde det samme. Min pik kørte langsomt ind og ud af hendes fisse i mens hun slikkede, spyttede og smaskededen anden pik i sig. Stoffet i døren havde sat sig på en sådan måde at det nu ikke længere kun var et lysglimt, men en konstant svag lystråle der kom ind og på den måde kunne hun ikke undgå at se de andre mænd omkring hende. Det fik hende ikke til at stoppe – næ hun fortsatte uden egentlig at tage hensyntil at der ville være pik nok til de næste mange timer.
Jeg kunne mærke at det rykkede i min pik og at jeg kom nærmere en udløsning, men jeg ville forsøge at holde mig lidt endnu, så jeg trak mig ud og tog fat i hånden på vores ven og lod ham vide at så var det nu han kunne give den max gas i min kones smaskvåde fisse.
Vi byttede hurtigt plads og hurtigt begyndte hun at gynge i takt til de dybe stød hun fik af vores ven. Der var nu kommet en del mere lyd på end der tidligerehavde været, så der var ingen tvivl om at hun nød det. I samme tempo som hun fik pik, kørte min pik ind og ud af hendes mund og det var simpelthen så skønt. Jeg fornemmede at tempoet blev skruet op af vores ven og antog at han var ved at være der og ganske rigtigt – han trak sin pik ud og spillede den af ud over hendesrøv og ryg. Kunne ikke helt se hvor meget han afleverede, men efter hans stønnen at dømme, lå der nu et stort maleri på ryggen af hende.
Da han var færdig gik jeg om bag hende og fortsatte at kneppe hende og der gik ikke længe før jeg var klar til at sende min ladning afsted samme vej.
Med to store ladninger på ryggen og godt gennemkneppet rejste hun sig og vendte sig mod mig og gav mig et ordentligt kram og et rigtigt tungeslask og sagdedet havde været en dejlig oplevelse til trods for hendes fordomme om sådanne steder.

porno med danske piger