Mine brasilianske piger

SPAR MANGE PENGE

Kunne ikke få den ret lang ind, det var trods alt første gang jeg havde en pik i munden, Sharlee vendte mig og trak mit hoved ned til hendes pik, der var en anelse krum…

Jeg har altid været en lidt genert type, der aldrig har været god til at opfange sex-signaler fra andre mennesker. Måske bunder det i at selvtilliden en gang var lav og at jeg ikke troede at andre fandt mig tiltrækkende. Hvorfor skulle de det, jeg var bare en almindelig ung dreng, der var ved at lære livet at kende.

En forårsdag var jeg til karneval i København, altså ikke som udklædt deltager, men som øl drikkende tilskuer. Jeg var taget der ind med et par kammerater, der skulle mødes med nogle andre kammerater. Det var varmt og solen stod højt på himlen over Fælledparken, og vi tilsluttede os en 15-20 mennesker der sad i en rundkreds og fortalte sjove historier til sambarytmerne i baggrunden. Efter et par timer var jeg blevet halvsnaldret, og jeg gik ind i en busk for at slå en streg. Jeg trak godt ind i busken for ikke at forarge de børnefamilier der var rigeligt af omkring det store optog. Jeg var kun lige blevet færdig med mit ærinde, før mit blik fangede to personer der stod med armen om hinandens skuldrer længere inde i busken. Til at starte med, så det blot ud til at der var tale om to venner der “kammy”-krammede i fuldskab, som det jo ofte ses sidste på natten efter en vild bytur. Men så fik jeg øje på noget blondt langt hår der flagrede omkring bukse højde på den ene gut. Jeg må indrømme at jeg blev nysgerrig og listede tættere på for at se om der virkelig forgik det jeg forestillede mig (og i mit teenage-sind håbede) at der gjorde. Da jeg kom lidt tættere på kunne jeg se en mørkglædet skønhed, kæle for en ikke imponerende pik. Jeg havde lidt ondt af fyren samtidig med at jeg misundte den behandling han fik. Den anden fyr ville også være med, og tog et fast greb om pigens hår. Det skulle han ikke have gjort, for hun rejste sig resolut, og stak ham en på hovedet, og spyttede ham i ansigtet! “Wow” – tænkte jeg, “konsekvent tøs”.. Det lykkedes mig at luske af inden nogen af de tre opdagede at jeg havde set dem. Jeg gik smågrinende tilbage til vennerne, der alle var travlt optagede af piger, øl og løgnehistorier. Jeg fik dog deres opmærksomhed da jeg fortalte min historie og gutterne skraldgrinede og flere erkendte at de nok ville have gjort som fyren der fik en flad. 

Eftermiddagen og aftenen gik mens vi forgæves forsøgte at erobre bare et eller andet vi kunne kysse på. Vi endte til en privatfest hos en svag bekendt, Lars, som vi tilfældigvis havde stødt på på Nørrebrogade i vores jagt på mere drikkelse. Der var godt gang i den og op til flere flotte piger, der så ud til at være en del ældre end os. Når man er 17 ser alle kvinder ældre ud end en selv, var min erfaring.   Lars fortalte mig at han havde deltaget i optoget sammen med samba pigerne, og jeg tænkte at han sikkert havde gaflet flere af pigerne til festen. Han havde selvtillid og et glimt i øjet som folk havde det med at blive tiltrukket af. Han drak da også rigeligt med tequilaer med pigerne og fik dristet sig til en body tequila eller to af en meget storbarmet pige, der var fra Spanien. Jeg syntes hun var lidt stor af en pige, lidt brede skuldre og store hænder, men jeg havde set de der OL svømmere fra Kina, og tænkte egentlig ikke videre over det, andet end at hun da var heldig at være blevet udstyret med store flotte bryster som kompensation for de store hænder. Som natten skred frem husker jeg kun svagt hvad der skete, jeg huskede at jeg havde snakket længe med en fyr og at jeg syntes at han til sidst havde lagt an på mig. Jeg husker at have afvist ham, med forvisningen om at jeg ikke var til mænd, og kort efter havde ledt efter en seng i lejligheden jeg kunne falde omkuld på.

SEX I DAG?

Jeg vågnede ved 6 tiden ved at døren blev lukket. Rummet var mørkt da Lars havde nogle sorte tykke gardiner, der blokerede den tidlige morgensol. Jeg havde lidt ondt i hovedet og følelsen af at jeg lå ovenpå noget. En person hviskede noget til en anden og pludselig kunne jeg mærke en arm flytte sig under mig. Jeg lod den fjerne sig, kun for at hånden få sekunder efter endte på min pik, der allerede stod lige op som den gør hver morgen. Hånden famlede lidt frem og tilbage og jeg tænkte at den ville fjerne sig. Tværtimod begyndte den at ae stille og roligt, mens jeg lod som om jeg sov med en let snorken. Jeg turde ikke stritte imod, og på den anden side nød jeg behandlingen og tanken om at en ukendt pige kælede for min pik. Men hov, tanken slog mig at de kunne være en mand og adrenalinen pumpede igennem kroppen mens jeg tænkte om jeg skulle afbryde eller fortsætte med at lade som ingenting. Jeg valgte det sidste, der var mørkt og jeg var sikker på at dem jeg kendte, havde forladt lejligheden da jeg kunne huske at det kun var min ven Lasse, der havde været tilbage da jeg luskede i seng. Jeg havde ikke opdaget at hånden havde fået trukket lynlåsen med på mine bukser og havde hevet min stive pik frem. Det var svært ikke at stønne og jeg lod mig vende imod den retning hånden kom fra. Der var bælgmørkt, så jeg havde helt åbne øjne for at se hvad der forkælede mig i mørket. Det var umuligt. Jeg måtte føle mig frem. Langsom sneg jeg min hånd frem og fandt et bryst. Brystet bevægede sig i en svag rytme og jeg regnede ud at hånden og brystet tilhørte samme person. Jeg “vågnede” og begyndte at pille ved pigen. Hun hviskede “Roll over on your back”. Jeg tænkte at det måtte være den spanske svømmer, selvom hendes hånd føltes mindre end den havde set ud, 5 timer tidligere. Jeg gjorde hvad hun befalede. Jeg kunne mærke at hun satte sig op i sengen og jeg lå spændt med en pik der var ved at eksplodere af liderlighed.

Hun bandt et bind for mine øjne og jeg kunne igennem stoffet se lys blive tændt. Jeg blev nervøs, for jeg havde på fornemmelsen at vi ikke kun var os to. Jeg kendte hende ikke, så i realiteten kunne hun jo skride med alle mine ting. I stedet tog hun noget helt andet. Nu kunne jeg høre nogen hviske igen, og jeg tog bindet fra øjnene. Jeg troede ikke mine egne øjne. Pigen fra tidligere, der havde suttet den af på mændene, eller i hvert fald den ene af dem, i parken, sad nu ved siden af mig, flankeret af en gudesmuk kvinde jeg ikke havde set før. Jeg tænkte at der måtte stikke noget under, men hun beroligede mig; “Relax bad boy, i’ve been watching you since you arrived. Now i’m going to take good care of you”. Det var noget foruroligende over hendes blik, hun praktisktaget åd mig med øjnene, og slikkede sig om munden mens hendes let åbne mund nærmede sig min pik. Den smukke kvinde præsenterede sig som Sharlee fra Brasilien og at kvinden der slikkede på mig hed Aisha og var hendes kusine. Sharlee var iført sit sambakostume, der udover pailletter ikke bestod af meget mere stof end hvad der normalt er i et slips! Jeg trak hende ned til mig og kyssede hende vådt, mens Aisha tog mig dybere og dybere i hendes mund. Jeg var ved at eksplodere i hendes mund, men ville ikke skyde mig af allerede, til trods for at jeg ikke har problemer med at komme flere gange, jeg kunne godt lide at trække den lidt, da jeg vidste at det ville give en voldsommere orgasme. Jeg var godt i gang med at slikke på Sharlees store bryster, da Aisha stak sit hovede op til min mund og lod mig smage min egen pik! Jeg havde aldrig smag den smag før, og på en eller anden måde tændte den mig bare endnu mere. Jeg fortalte Aisha at jeg ville “betale tilbage” og at hun skulle sætte sig på mig ansigt. Hun indvilligede, på den betingelse at jeg tog bindet for øjnene igen. Jeg gik med til det, da jeg nu stolede på pigerne.

De to piger talte sammen på portugisisk og jeg ventede på at den saftige kusse ville blive sat på mit ansigt. Jeg mærkede hvordan den velformede brasilianer røv nærmede sig og en mund omkransede atter min pik. Jeg tænkte at Sharlee passende havde taget over hvor Aisha slap. De to piger kunne virkelig finde ud af der med at sluge pik. Jeg tog et grab om Aishas røv om trak den ned til min tunge. Jeg havde fået spontan lyst til at slikke hendes røvhul da jeg havde tænkt mig at udnytte det senere med min store pik. Mens jeg slikkede det kunne jeg høre de to piger stønne i kor og jeg selv var i den syvende himmel. Sharlee komplimenterede min størrelse flere gange, og jeg smilte i mit sind over hvilken skuffelse det alligevel måtte have været for hende tidligere, da hun havde suttet den af på manden i busken. Mens jeg lå og genkaldte billedet fra tidligere, kunne jeg mærke noget der slog mod min hage. Jeg studsede over om det mon var Aishas hånd der kælede for hendes kusse. Jeg besluttede mig for at den nu skulle slikkes og skubbede Aishas overkrop frem og trak hendes underliv hen over mig. Jeg kunne nu mærke to tunger på min pik og jeg var officielt verdens heldigste dreng! I det jeg mærkede de brasilianske tunger danse salsa på min manddom, lagde jeg let hovedet tilbage og stønnede let. Et sekund efter havde jeg en stor dunkende pik i min egen mund! Desillusioneret og fikseret lå jeg stille mens den langsom trak sig ind og ud af min totalt uforberedte mund. Jeg kom få minutter efter, mega ophidset af den ukendte situation. Jeg var egentlig ikke skræmt længere. Jeg var super tændt!

Pikken forlod min mund og Sharlee tog bindet fra mine øjne. Hun så på mig med et undskyldende smil og spurgte om jeg var ok. Jeg svarede ved at kysse hende dybt og ophidset, mens jeg famlede efter Aishas tykke pik. Aisha var hurtig og stillede sig op, så Sharlee og jeg havde hendes pik mellem vores munde. Jeg tog et greb ned i Sharlees trusser for at tjekke om hun var ligeså udstyret som sin kusine. Det var hun næsten. Hendes var ikke så tyk, men stadig af pæn kaliber. Jeg satte mig lidt tilbage og kælede for hende mens hun begærligt lod Aisha glide ned i hendes hals. Jeg sad så jeg kunne slikke Aishas røv igen, og lod samtidigt to fingre glide op i hende. De forsvandt ubesværet derop, og hun skød frækt sin røv bagud for at give mig bedre arbejdsbetingelser. Mens jeg sad med fingrene godt og grundet oppe i hende, tog hun fat i det halvlange hår der var populært den gang, og trak mit hoved hen foran hendes pik. Denne gang var jeg forberedt og havde en coach ved min side i form af Sharlee. “Use your tounge” beordrede hun. Jeg slikkede som jeg havde set de gjorde på film, men blev hurtigt irettesat. “No no no, like this”, sagde Sharlee og lod sin tungespids rotere på spidsen af pikhovedet. Så slikkede hun langsomt op af skaftet for til sidst at tage det store pikhovede i munden. Jeg gjorde præcis som hun havde vist mig, hun tog roligt fat i min nakke og langsomt begyndte hun at føre mit hoved frem og tilbage, dybere og dybere. Jeg kunne ikke få den ret lang ind, det var trods alt første gang jeg havde en pik i munden, så Sharlee vendte mig og trak mit hoved ned til hendes pik, der var en anelse krum, nedadbøjende. Jeg slikkede den som hun havde vist mig, og jeg spyttede på den til den var helt våd. Jeg havde lyst til at sluge pikken som pigerne havde gjort det på mig. Jeg havde sgu fået smag for det, det frembragte en anden form for liderlighed, end når jeg slikkede en kusse. Ikke nødvendigvis bedre, men meget anderledes. Jeg begyndte at mærke hvordan Sharlees pik trængte forbi min drøbel.

Aisha var kravlet ned under mig og havde nu sin mund fuld af min pik, mens hendes finger nulrede min jomfruelige røv. Hendes kunstige negl rev, og jeg bad hende gøre mig klar deromme, hvis hun skulle lege med mig. Der tog Sharlee over og bad mig om at vende mig rundt, så jeg havde Aisha under mig i en 69’er. Jeg tøvede ikke med at tage hånd om Aishas pik og gav hende det handjob jeg havde givet mig selv så tit i mørket, til forestillingen om dette scenarie. Sharlee, der ikke havde kunstige negle slikkede og legede med min røv, så det føltes som om det hele var åbent deromme. Hendes hænder på hver sine af min røv gjorde mig klar på at mærke hvordan det føltes at blive taget. Men Aisha stoppede hende, og gjorde krav på min unge røv. Jeg gruede ved tanken om den store pik, men samtidig smed jeg mig underdanigt på sengen med røven i vejret. “I think he enjoys it” sagde Sharlee på gebrokken engelsk og Aisha lod sit kæmpe monster glider faretruende mellem mine balder, mens hun flere gange lod en spytklat ramme mit hul. Jeg var lidt ydmyget, men klar. Sharlee var kravlet op til mig og kyssede mig blidt. Da det der føltes som en basketball af et pikhovede pressede mod min muskel og gled ind, trak Sharlee mit hoved ned mellem hendes bryster så mit skrig druknede i hendes himmelske kavalergang. Den første smerte var hurtigt overstået og få stød efter stønnede jeg som en tøs. Jeg var ligeglad om nogen hørte mig, det her var skide fantastisk. Jeg forstår stadig ikke hvad mine hidtidige erobringer har haft i mod den form for sex! Sharlee der havde leget med sig selv mens Aisha havde erobret mig, stak nu sin pik ind i munden på mig og stødte kontra i forhold til Aisha. Aisha brølede som en mand da hun kort efter skød sin ladning varm sæd ud over min røv. Jeg følte noget vælte ud af mig og opdagede at hun allerede havde fyldt mig med sæd inden hun skød resten ud over mig. Jeg vente mig om på ryggen og trak Sharlee hen over mig så de to piger kunne gøre mig færdig mens jeg selv arbejdede på at fremkalde den smukke kvindes ladning. Der gik ikke længe før jeg havde Sharlees sæd i hele ansigtet, og gengældte tilsølingen på hende og Aisha..

Jeg var brugt, glad og lidt skamfuld, på den fede måde. De to “piger” havde virkelig givet mig en oplevelse jeg aldrig vil glemme. Først nu, da jeg lå med en under hver arm, begyndte jeg at ligge mærke til omgivelserne. Der var rodet i rummet, masser af reoler og en computer i hjørnet. Jeg fik fornemmelsen af at det ikke kun var os tre der havde nydt begivenhederne. Jeg gik ind i stuen og så Lars sidde ved computeren og så at en af samba pigerne (den spanske svømmer!) lå og suttede Lars’ pik. Lars havde siddet og set hele showet sammen med pigen og tilsyneladende nydt det. Jeg grinte til ham og sagde at det nok var den bedste fest jeg nogen sinde havde været til. Han var enig.. Jeg gik på toilettet på at tømme en fyldt blære og det føltes som om jeg kom igen. Da jeg var færdig, tog jeg et hurtigt bad og gik ind i stuen igen. Da jeg kom ind stod Lars bøjet over sofaen med den spanske “pige” igang med at give ham samme tur som Aisha havde givet mig. Jeg gik ind til pigerne igen der lå og kælede for hinanden, de var klar igen. Jeg satte mig på sengen og tog en hånd om hver pik. Jeg onanerede dem begge til de vred sig og jeg forsøgte med helt at få dem til at komme kort tid efter hinanden i en højlydt orgasme.

Aisha tog tilbage til Brasilien få dage senere men Sharlee overtalte jeg til at blive. Vi har været kærester i ca. 10 år og ingen af mine venner har nogensinde opdagede at ‘Sharlee’ og jeg har en speciel ting til fælles…

porno med danske piger