Debuten del.2

Jeg lagde mig, så jeg havde mit hoved mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes meget våde og følsomme fisse. Safterne nærmes drev ned af hendes lår…

Weekend med Mia
Jeg slikkede hende og nussede hende med munden, indtil orgasmen havde lagt sig helt og hun udbrød: – Puha, hvor var det godt. Jeg lagde mig ved siden af hende og vi lå lidt og nussede hinanden på ryggen.

– Skal vi ikke gå en tur i biffen, spurgte hun.

Jeg nikkede.

– Kom vi går lige i bad inden, sagde hun, rejste sig og gik ud på badeværelset.

Jeg fulgte med, var i bad og tog af sted til biffen. Vi så en eller anden ligegyldig film, har faktisk glemt hvilken det var.

Vi var hjemme efter kl. 18, så vi var begge sultne, vi varmede mad som Mias mor havde lavet. Vi satte os også denne gang ind i stuen, og Mia tændte igen for videoen. Den fortsatte med et par, der næsten var ved at nå klimaks. Det skete hurtigt. Så kom pigen igen fra første scene. Hun lavede et eller andet rengøring i en stue eller sådan noget. En anden pige kom ind til hende. De hilste på hinanden og gav hinanden et kys på munden. De satte sig og snakkede, men snart var de igen i gang med at kysse hinanden. Det gjorde de længe, faktisk så længe at jeg nåede at blive færdig med at spise, og det blev Mia også. Jeg var opslugt af filmen, havde ikke set nogen kysse hinanden sådan før. Mia bar vores tallerkner ud og kom tilbage lidt senere med et glas cola, troede jeg. Det viste sig der var rom i. Faktisk smagte det dejligt. Jeg kunne igen mærke, at det gav varme mellem mine ben. Pigerne i filmen var begyndt at tage hinandens tøj af, og også kæle for hinandens bryster. Til sidst var de helt nøgne og de begyndte at slikke hinandens bryster og kæle for misserne.

Vi så scenen færdig, indtil de begge havde fået noget der skulle lige en orgasme.

– Vil du have en cola mere?

– Ja tak.

Mia tog mit glas med ud og fyldte det atter op med rom og cola. Hvor meget rom der var i ved jeg ikke, men jeg synes jeg kunne mærke det. Mia sagde, – Skal vi ikke prøve at kysse som i filmen? Hun slukkede for videoen.

– Joe, det kan vi da godt, svarede jeg.

– Så kom her over i sofaen!

Jeg rejste mig fra lænestolen og gik over i sofaen til Mia. Vi satte og ligesom de havde gjort i filmen. Mias hoved kom tættere og tættere på, og vore læber mødtes. Vi rørte kun lige hinanden. Vi lavede kyssemund, trutmund, men snart blev det mere med læberne presset hårdt mod hinanden. Pludselig mærkede jeg Mias tunge på mine læber. Jeg trak mig lidt væk, blev vist lidt forskrækket, men Mia lagde armen omkring nakken på mig og kyssede igen som før, men ikke længe, så kom tungen igen i berøring med mine læber, men denne gang flyttede jeg mig ikke, modtog tungen. Mia pressede nu tungen lidt ind mellem mine læber. Det var helt nyt for mig, men en herlig følelse. Min fisse brændte og kriblede. Mia trak sig lidt væk fra mig. – Er det ikke dejligt? Jeg nikkede bare, kunne slet ikke sige noget, ville egentlig bare at dette fortsatte.

– Skal vi ikke prøve at kysse med tungen?

Igen nikkede jeg bare, og holdt hovedet lidt på skrå. Mia kom igen tættere på.

– Så skal du skille læberne og tænderne fra hinanden, hviskede hun.

SEX I DAG?

Igen nikkede jeg bare. Nu rørte vore læber igen hinanden, Mia stak sin tunge ud og slikkede mine læber, jeg skilte dem og gabte lidt og stak prøvende min tunge frem. Mia tog sin tunge ind i munden, og jeg gjorde som hun, slikkede hendes læber og kyssede hende så. Denne gang med tungen fremme og inde i hendes mund. Mia begyndte at suge min tunge langt ind i hendes mund, samtidig med at jeg mærkede hendes ene hånd på mit venstre bryst hvor min brystvorte var hård og meget følsom. Min fisse nærmest kogte. Mias tunge kom nu ind i min mund, og jeg sugede den til mig og nød det i fulde drag. Mia klemte min brystvorte lidt hårdt, men jeg kunne ikke sige noget til hende, kun stønne lidt. Jeg lod min hånd finde hendes ene bryst, hendes brystvorter var lige så hård som mine egne, kunne jeg tydeligt mærke. Ingen af os havde brystholder på, så det kunne mærkes lige igennem stoffet på blusen. Jeg klemte også hendes brystvorte mellem to fingre. Mia trak sig lidt væk, men lod sin hånd ligge på mit bryst, så jeg lod også min ligge og kæle for hendes brystvorte.

– Skal vi ikke tage bluserne af? spurgte hun.

– Jo., lad os det. Og så tog vi begge vore bluser af. Mia rejste sig også og tog sin cowboybukser af. Jeg havde nederdel på, så den smuttede også af, så nu sad vi begge i vores Sloggi underbukser. Jeg så på Mia, hun havde en fugtig plet i trussen, så hun var åbenbart meget ophidset. Det var jeg nu også. Da jeg kiggede ned, så jeg også en våd plet i mine trusser. Efter vi havde fået tøjet af, bortset fra trusserne, gik jeg Mia i møde. Stående kyssede jeg igen hendes læber, og tog hende nu på begge bryster. Hun protesterede ikke, så jeg kyssede hende krævende med tunge, sugede og pustede, legede med hendes bryster. Hendes brystvorter var om endnu mere hårde end før. Jeg aede og klemte dem, tog mine hænder omkring hende og trykkede hende ind til mig. Jeg placerede mine hænder på hendes balder og trykkede hende ind mod mig.  Hun gjorde det samme ved mig. Hendes hænder var på begge min balder. Åhhh det var dejligt. Hun drejede sig lidt, så hun kunne komme til at trykke sin fisse ind mod mit lår. Jeg kunne mærke hvor fugtig hun var. Det fik det hele til at sitre i mig. Vi var nu begge så ophidsede, at det hele bare begyndte at køre, uden vi tænkte over hvad vi gjorde ved hinanden. Men jeg tog i hvert fald mine hænder inden for hendes trusser og masserede hendes bare balder. Jeg fik trukket dem ned, hun hjalp selv til med at få dem helt af, og mine røg samme vej. Jeg ville kysse videre og massere hendes balder mens hun trykkede sig ind til mig. Mia ville også gerne, så det fortsatte vi med. Jeg masserede hendes balder, trykkede og lod mine hænder gå mellem balderne ind i revnen, hele vejen ned til hendes lår et par gange, så lod jeg hænderne går helt ned til hendes skamlæber. De var meget våde. Mia stønnede og masserede mig på ryggen og mine balder. Jeg ville videre nu, Mia skulle have lov til at nyde det. Jeg sagde, – Læg dig ned på sofaen. Men Mia ville hellere op på sit værelse, så det gjorde vi så. Hun lagde sig på sin seng, på ryggen. Jeg lagde mig, så jeg havde mit hoved mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes meget våde og følsomme fisse. Safterne nærmes drev ned af hendes lår. Jeg slikkede hende direkte på klitten. Jeg lagde mine hænder ind under hende, så jeg kunne komme til at klemme og massere hendes balder. Dder skulle ikke mange slik til før hun nærmest skreg sin orgasme ud i værelset.

– Åhhhhhh… Lis, det hele eksploderede nærmest.

Jeg slikkede og kyssede videre, indtil hun var helt ovre orgasmen. Jeg var jo uforløst, men det havde Mia i erindring, for hun bad mig lægge mig på hendes plads, og så begyndte hun at slikke mig til endnu en orgasme, åhhh hvor dejligt.

Efter vi var kommet begge to, faldt vi i søvn. Jeg vågnede ved at Mia gik på wc, hun var væk et godt stykke tid.

– God morgen, sagde hun da hun kom tilbage. – Jeg var lige nede og rydde filmen og colaerne væk, min far og mor kommer inden så længe.

– Hvad er Klokken?

– Næsten 9, de plejer altid at være tidligt hjemme når de er af sted, så vi kan få en søndag sammen.

– Ok, svarede jeg, – Jeg skal vel også hjem igen.

– Jamen først skal vi lige hygge os lidt, sagde hun og tog dynen af mig. Jeg rejste mig på albuerne. – Jeg skal altså lige på wc først, sagde jeg og rejste mig, gik ud og tissede, fik mig vasket også mellem benene. Da jeg kom tilbage var Mia ved at finde noget massage olie.

– Masserer du mig først?

– Ja, bare læg dig ned, svarede jeg.

Mia lagde sig på sengen på maven, og jeg begyndte at massere hendes skuldre ned til numsen, herefter startede jeg ved hendes fødder og begge ben op til numsen. Jeg masserede indersiden af lårene helt op til hendes fisse. Jeg lod lige min hånd strejfe den. Jeg kunne mærke at hun allerede var ved at være tændt. Så begyndte jeg at ae og massere hendes balder. Først den ene, så den anden. Lod en finger kærtegne hende i revne fra lænden og ned ad. Jeg rørte hendes numsehul, da jeg kørte fingeren til hendes fisse, der var blevet meget mere våd nu. Så masserede jeg hende lidt hårdere og lod igen en finger køre i revnen, denne gang også over numsehullet helt ned til hendes klit. Mia begyndte at ligge uroligt nu og støde mod mine fingre. Jeg fortsatte med at massere hendes balder. Denne gang lidt længere tid, inden jeg igen lod en finger køre fra lænden ned til klitten.

– Åh. Jae, bliv ved der, stønnede Mia, og jeg fortsatte med at bearbejde hendes klit og i den våde fisserevne med en fingre. Så slog jeg hendes balder med en flad hånd.

-Åh, ja.. stønnede hun igen.

Jeg gav hende et klask til, og et til, det var åbenbart noget hun kunne lide, for hun begyndte at jamre og stønne højt og kom i en orgasme. Jeg fortsatte med at kæle for hende til orgasmens dønninger havde lagt sig helt.

Mia rejste sig op.

– Læg dig på ryggen, så kan jeg massere dig.

Jeg lagde mig på ryggen og hun begyndte at massere mine bryster, mave og lårene og min fisse. Uha, det var bare dejligt, jeg var jo også tændt, efter at have givet hende en orgasme lige før.

Mia bøjede sig ned og slikkede på min brystvorter, der var blevet hårde og meget følsomme, nærmest ømme, men det var bare så dejligt. Hun legede med tungen om vorterne, spillede hen over dem, sugede dem ind i munden, nappede i dem med læberne. Jeg var helt i ekstase, jeg kunne mærke min fisse fugtede så det nærmest løb af mig. Mia lagde sig mellem mine ben og begyndte at slikke min fisse. Hun startede helt nede fra og op til klitten, tungen var inde i revnen og spillede på klitten.

– Åhhhhh, det er dejligt, hviskede jeg og bevægede fissen mod hendes tunge, for at få mest muligt ud af det.

Hun lagde sine hænder ind under mig og klemte min balder samtidig og fortsatte slikkeriet.

– Åhh jae, du må ikke stoppe nu vel?

Det gjorde hun ikke, hun slikkede og slikkede lige til jeg begyndte at ryste over det hele og kom i en dejlig orgasme. Mia fortsatte ligesom mig med at nusse og kæle for indtil jeg var helt færdig. Herefter satte Mia sig op over mit hoved og sagde. – Slik mig Lis. Hun sænkede fissen ned til min mund, og jeg gav mig til at slikke hende lige på klitten. Der gik ikke mange minutter før hun atter kom, denne gang i min mund. Åhh, hun smagte dejligt.

Derefter gik vi i bad og jeg tog hjem igen..

Det her var lige før sommerferien, så vi havde aftalt at vi skulle mødes i ferien, og jeg havde også fødselsdag et par dage efter – min 15 års..

porno med danske piger