Den nye sekretær med knaldgode egenskaber

Stresset!.. Lægens ord sang i hans ører… han var sgu ikke stresset. Havde måske en del om ørerne, men stresset.. nej! Efter en samtale med den øverste chef var han nu blevet pålagt en sekretær. Det var selvfølgelig godt, at firmaet tænkte på deres medarbejdere, men ligefrem at gå så vidt som, at ansatte en sekretær til ham… Han havde hverken tid eller lyst til at sætte en eller anden dulle ind i sagerne på kontoret. Han sukkede… nå ja der var jo ikke noget at gøre ved det, den nye sekretær startede allerede i dag. Han tog et hurtigt bad, klædte sig på og kastede den kolde kaffe i halsen inden han satte sig i bilen.

Ankommet til kontoret satte han sig ind til computeren med det samme. Der var tusinde ting han skule have styr på og han blev lettere irriteret da det bankede på døren. Ind kom den nye sekretær og han løsrev sig modvilligt for at sige goddag og velkommen. Han gjorde det klart for hende, at han havde for travlt til, at sætte hende ind i sagerne, men at en anden ville gøre det. Da hun gik igen satte han sig igen ved computeren, men det var ligesom om han ikke kunne koncentrere sig helt. Hun havde nu set sød ud og det var jo ikke hende der havde bedt om at blive hans sekretær. Han havde måske været for uhøflig… Han rejste sig for at finde hende, men i døren stødte de sammen så den kop kaffe hun havde i hånden, blev spildt ud over dem begge. Hun undskyldte mange gange og tog hele skylden. Han blev vred og skulle lige til, at skælde ud da han så hendes forskrækkede blik og sad der ikke tåre i den ene øjenkrog?? Hans vrede forsvandt som dug for solen, smilte i stedet og spurgte om hun ikke kunne smutte ned og købe en ny skjorte til ham. Han blev belønnet med et smil, der lyste hele kontoret op og han blev glad for at han ikke havde skældt ud. Hun spurgte om hun lige måtte tjekke størrelsen på den skjorte han havde på, og da hendes fingre rørte ved hans nakke fik han gåsehud. Hun ville skynde sig tilbage sagde hun, idet hun løb ud af døren. Kort tid efter kom hun igen med en ny skjorte, samt et nyt slips. Hun var nu ikke så dum, slipset havde han slet ikke tænkt på. Hun hjalp ham af med slipset og den våde skjorte og han blev pludseligt glad for, at han nåede at tage bad inden han hastede ud af døren i morges. Det føltes som om hendes hænder brændte gennem stoffet, da hun knappede skjorten og hun slog genert blikket ned, da hun spurgte om han selv stoppede den ned i bukserne. Han smilte imens han gjorde og skulle til at sætte sig ned, da hun sagde “slipset”. Hun lagde det om ham og gik så om bag ham, mens hun bandt det. Han kunne mærke hendes bryster mod hans ryg og varmen skyllede gennem hans krop.

SEX I DAG?

Da hun kom ind med en ny kop kaffe sad han ved skrivebordet, koncentreret og med dybe rynker i panden. “Travlt?” spurgte hun. Han mumlede bekræftende, men blev ved at kigge på skærmen. Hun satte koppen ved siden af ham og blev stående et øjeblik. Han kunne næsten mærke hendes varme gennem skjorten og forsøgte ihærdigt at koncentrere sig om skærmen. “Vent lidt med det der” sagde hun blidt og stillede sig om bag stolen. Hun tog fat om hans pande og lagde hans hoved tilbage i stolen. Med uendelig nænsomhed strøg hendes bløde fingre over hans panderynker og hans øjenbryn. Tommelfingrene strøg blødt på hver side af næsen, mens de resterende fingre gled ned af kæbepartiet for dernæst at glide forsigtigt over hans læber. Han blev i tvivl om hvorvidt det var kærtegn eller afslappende massage. Han kunne mærke han hvordan han slappede af, men også hvordan bukserne begyndte at stramme og da hun gik om på den anden side af bordet, følte hans skuffelsen dale med det samme. Hvad var det der skete med ham? Havde hun set…?? Han stjal sig til at se på hende. Hvis hun havde, lod hun sig ikke mærke med det. Godt det samme tænkte han, kiggede på uret, som viste at om 5 minutter skulle han have en samtale med en potentiel kunde. Kunden var præcis, han rejste sig imødekommende, sagde pænt goddag og bad ham sætte sig. Det bankede forsigtigt på døren og hun kom ind med kaffe. Hun smilte til kunden, serverede kaffen med høflige hverdags bemærkninger om lidt af hvert, smilte og nikkede til ham da hun gik ud igen. Han havde altid været god til at aflæse folk og han så på kunden, at heller ikke han var upåvirket af hendes korte nærvær. Mødet tog længere tid end forventet, næsten hele eftermiddagen, så de fik kaffe ind igen et par gange. Hver gang var det som om, at temperaturen steg en smule i lokalet. Sidste gang de fik kaffe ind, så han hvordan kunden sneg sig til at kærtegne hendes lår med den ene hånd. Hun smilte høfligt og gik hurtigt ud igen. Hans hænder holdt krampagtigt fast i stolen så knoerne var blevet hvide og han havde bidt tænderne hårdt sammen…

Mødet var slut, kunden var i hus og han sad tilbagelænet i stolen da hun kom ind. Hun smilte ikke længere, men så bedrøvet ud. Han lod hende vide, at den opførsel tolererede han ikke og så strengt på hende. Hun slog blikket ned og da hun igen så på ham, sad denne tåre i øjenkrogen igen. “Var det bedre jeg havde klappet ham en på siden af hovedet?” spurgte hun med disse øjne, der både var bedrøvede, men også kampklare på samme tid. Han lo da han rejste sig og lagde begge hænder på hende skuldre og sagde nej. Hun var ikke ret høj og synede endnu mindre, da han nu stod så tæt på hende. Med en finger tørrede han tåren væk fra hendes øje. Hun kiggede ned, men med pegefingeren under hendes hage, løftede han hendes hoved og bøjede sig ned og kyssede hendes bløde og indbydende læber. Med tungen skilte han dem ad og da deres tunger mødtes for første gang, jog der et gys gennem hans krop. Han vidste de var de sidste på kontoret, så han havde ingen bekymringer. Han stoppede ikke med at kysse hende, da han løftede hende op og satte hende på skrivebordet. Han tog hendes bluse af, kærtegnede hendes bryster uden på Bh’en og kyssede hende igen. Imens han fjernede hendes BH, knappede hun hans skjorte op og lod hendes bløde fingre kærtegne hans krop. Da de begge var nøgne, lænede han sig ind over hende og lagde hende ned. Hans læber og tunge kærtegnede hendes brystvorter, som ivrigt svarede igen ved at blive stive. Han kyssede hendes mave og fandt den dunede forhøjning og knoppen med tungen. Han nød at mærke hvordan hendes ryg krummede sig sammen og mærkede at hun var klar. Han havde altid været stor og skulle altid passe på og være forsigtig. Men da han gled ind, mærkede han at hun kunne rumme ham helt. Alene den følelse af at passe sammen, at han kunne slappe af og give lods, gjorde hans begær endnu større, og han tog hende hårdt på skrivebordet til de begge kom højlydt.

Han lå ovenpå hende, mærkede hvordan hendes fingre nussede ham i nakken og håret. Han løftede hovedet, kyssede hende og smilte inden han trak sig ud. De klædte sig på, kyssede igen og sagde på gensyn i morgen. På vej hjem i bilen tænkte han, at en sekretær var nu ikke så dårlig en idé alligevel, men han tvivlede på at konen ville mene det samme…..

porno med danske piger