Det frække nabo par del.1

Han var også var Bi. Det skålede vi på, jeg gik på toilet og da jeg kom ind stuen igen sad karsten med åbne bukser og stiv pik. Kom og sut min pik kommandered han…

Jeg har altid vist at jeg bisexuel. Her er historien om hvordan jeg fik min første bi oplevelse.

Jeg var lige fyldt 18 år og flyttet hjemmefra. Jeg boede i en ungomsbolig på tredje sal. Jeg havde i løbet af de første måneder jeg boede der holdt en del fester og efterhånden var jeg blevet gode vennner med alle i opgangen. Specielt med Karsten og Marie der boede i lejligheden ved siden af min. Karsten var et par år ældre end mig, han var høj og trænet og havde en lækker røv. Marie var på alder med mig, blond og var trænet og havde en super fræk røv og et par frække lange ben.

En fredag hvor jeg holdte fest, sad jeg alene tilbage i lejligheden sammen Karsten. Marie var taget gået ind i deres lejlghed for at sove, hun skulle op næste morgen og på arbejde. Desuden var hun gravid og gad ikke se Karsten og jeg drikke os i hegnet.

Ud på de sene morgentimer var samtalen faldet på sex, vi fortalte hver især om hvad vi tændte på. Karsten fortalte at han tændte på at dominere Marie: tage hende når han havde lyst, binde hende til sengen og kneppe hende i alle huller. Han fortalte også at tit havde andre fyre med for at kneppe hende og hun skulle gøre alt hvad han befalede Jeg tænkte hold da kæft en frisk pige, og kunne bedre forstå de sexlyde og skrig der kom inde fra deres lejlighed.

Jeg havde ikke så meget at fortælle, men jeg fortalte at tændte på modne kvinder og jeg havde i mange år tændt på at have frækt lingeri på når jeg ornanerede og jeg havde fantasier om at være sammen med en fyr.

SEX I DAG?

Karsten spærrede øjene op og kiggede undersøgende på mig. 2 sekunder var jeg bange for at han blev gal, men så grinte han. han fortalte så at han også var Bi. Det skålede vi på, og så gik jeg på toilet. Da jeg kom ind  stuen igen sad karsten med åbne bukser og stiv pik og sad og legede med.

Kom og sut min pik kommandered han.

jeg var paf… Ned på knæ og sut min pik.

Jeg gik ned på knæ foran ham, tog pikken i munden og begyndte at sutte.

fuck hvor er det lækket tænkte jeg. Imens pikken kørte ud og in af min mund. Karsten havde taget fat om mit hoved og kneppede min mund grundigt.

Imens fortalte han, at han i lang tid havde ønsket sig et boytoy som han kunne kneppe når han havde lyst. Nu havde han bestemt at det skulle være mig. Han havde ikke været sammen med en fyr siden Marie var blevet gravid.

Han tog pikke ud af munden på mig og sprugte om Han jeg ville bruges som en luder: ja svarede jeg.

Godt. så skal du komme når jeg befaler det. jeg nikkede og så sutte jeg hans pik indtil han kom.

Slug luder.

Fortsættes ………

porno med danske piger