Det frække nabo par del.2

Han legede med min røv, mærkede min pik og nosser. Han gav mig bind for øjnene, pludselig kunne jeg mærke han bandt et stykke snor om min stive pik og nosser…

Jeg vågende næste dag glad og tilfreds… Aftenen før havde været yderst fræk, jeg havde suttet Karstens pik til den kom og jeg slugte. Derefter havde slikket Karstens pik ren. Så havde han taget sine bukser på og gået ind til selv, men inden han forlod min lejlighed sagde han:

Husk du er mit Boytoy og uanset hvornår jeg skriver eller ringer skal du stå til rådighed. Forstået!

Jeg stod kl.12 og gik i bad. Tømmermændene var ikke så slemme. Jeg blev liderlig bare ved tanken om at jeg skulle stå til rådighed og onanerede i badet. Da jeg var kommet ud af badet, var mobiltelefonen det første jeg kiggede på, der var ingen beskeder. Jeg lægger mig på sofaen og ser tv

To timer efter tikker der en besked ind på min telefon:

”DU HAR EN HALV TIME TIL AT GØRE DIN RØV KLAR OG STILLE INDE VED MIG IFØRT FRÆKT LINGERI LUDER!”

Jeg skyndte mig alt hvad jeg kunne, fik gjort min røv klar ude på badeværelset og fandt mit frække lingeri frem. Jeg fandt mine sorte g-strengs trusser med blonder foran frem. Så man ment kunne se min pik gennem stoffet. Jeg fandt sort blonde Bh’en frem og tog den på, derefter tog jeg mine sorte selvsiddende nylonstrømper på. Herefter kom den lille sorte nederdel kjole som begyndte hvor mine strømper sluttede og et sort korset. Til sidst tog jeg en over tog jeg en frakke på. KL. 14.30 banker jeg på hans dør 

SEX I DAG?

”smid frakken, jeg vil se mit boytoy”

Vend dig om og spred dine balder, Jeg bøjede mig forover og lod den lille sorte nederdel glide lidt op så der frit udsyn og jeg spredte min balder. Han stillede sig bag ved mig, jeg kunne mærke at hans lem allerede var stift. Han legede med min røv med sine hænder og mærkede min pik og nosser. Han gav mig bind for øjnene, han vendte mig om, pludselig kunne jeg mærke at han bandt et stykke snor om min stive pik og mine nosser.

”Dejligt med noget nyt sexlejetøj” og tog min stive pik i munden.

Jeg var liderlighed, jeg var parat til at føje ham i alt, hvad han måtte ønske. Han førte mig ind i lejligheden. Han fik mig ned på knæ og han førte sit stive lem ind i min mund og mundkneppede mig hårdt. Indtil han kom i min mund. Hvorefter han fik mig på alle fire. Han gav mig en gag i munden. Jeg lå på alle fire i ca. 15 min. Han tager nederdelen og g-strengen af mig. Pludselig var der en finger der stak op i mig, så 2 fingre, så 3. Det spændte. Så jeg fik kort tid til at slappe af. De 3 fingre gled langsomt ud men den 4. finger pressede på. Efter fingrene kunne jeg mærke noget andet. Det tog noget tid før jeg opdagede hvad det var. Det var en analplug af de store, pressede på. Jeg kunne mærke mit røvhul, blive mere og mere udspilet, og den kom længere og længere op. Til sidst var den helt oppe og udspilede min røv.

Han rejst mig op, hvilket var svært med den store plug i røven, men jeg klarede det. Så begyndte han at sætte manchetter på mine håndled og mine ankler. Så føre han mig ind i hvad jeg opdagede var soveværelset, da jeg kan mærke at jeg bliver smidt på en seng. Jeg lå nu på maven,  Han bandt  mine arme og ben, så de var bundet sammen, så mit ansigt er begravet i sengen og min røv stod lige i vejret. Jeg nød følelsen af at ligge med bundet og gagget i hans seng og en stort anal plug oppe i røven. Jeg var liderlig og ønskede bare at mærke hans stive lem i min røv,

Han begyndte at lege med pluggen, han tog fat i bunden af den og ved at trak den ind og ud. Han trak den ud stille og roligt ud. Jeg lå der med et åbent hul klar til ham, derefter styrede han hans store pik mod mit hul og placerede hans pikhoved mod min stjerne der hurtigt gav efter for hans pik og hurtigt gled han i bund med et brøl. Han kneppede mig hårdt og brutalt til min store nydelse. Det var helt anderledes end en gummidildo, jeg plejede at blive kneppet med. Han kneppede videre, hans bevægelser blev hurtigere og hurtigere, imens han kaldt mig luder.

” Jeg vilo høre dig støn e luder” og løsende gagen. Imens han Mens råkneppede mit røvhul, spurgte han mig om en luder som mig aldrig før var blevet røvpulet, om det var første gang jeg fik en rigtig pik op i en luderrøv. Jeg stønnede, ja,ja, åh ja knep min luder røv.

Karsten vendte mig om på ryggen, og kneppede videre, min opbundne pik stod lige i vejret.

Pludselig kunne jeg mærke en mund om min stive pik, mens hans store pik kørte ind og ud af min røv. Det slog mig med et, Marie havde været her helle tiden og nu suttede hun min pik.

” godt at se begge mine ludere hårdt” stønnede Karsten

Først kom jeg med et brøl og 2 sekunder efter mærkede jeg hans pik pumpe i min røv, og så mærkede jeg at han kom i mig. Da han var kommet bollede han mig lidt mere, jeg kunne tydelig mærke at hans pik blev mindre, og så trækkede han sig ud.

Fortsættes

porno med danske piger