Efter en lang dag

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Hun begyndte igen at massere min skuldre, men med længere og blødere bevægelser. Nu gik hun længere ned af ryggen og armene og brystet hver gang…

Alle ved hvor træt man kan være efter en lang dag på arbejde – og det her var en af den slags dage. Alt var bare gået galt for mig hele dagen, så jeg var glad for endelig at være hjemme igen.

Jeg lagde mig hen på sofaen, og var lige ved at falde hen, da det ringede på døren. Det var min veninde, Eva. Jeg inviterede hende selvfølgelig indenfor, men sagde også med det samme hvor træt jeg var, så jeg måske ikke var det allerbedste selskab den dag.

Hun sagde så til mig, at jeg skulle sætte mig hen på en stol, og så ville hun massere mig i nakken, så jeg kunne slappe helt af.

Det gjorde jeg så, og hun startede med nakken. Hold op hvor var det rart!

Jeg var simpelthen bare helt stiv i nakken efter den dag.

Hun bad mig så tage blusen af, da det var svært at komme ordentlig til. Nå ja, det var jo så også i orden, alt for en god gang massage.

Hun begyndte igen at massere min skuldre, men med længere og blødere bevægelser. Nu gik hun længere ned af ryggen og armene og brystet hver gang.

Det var åbenbart stadig svært at komme til, så hun flyttede mine bh stropper ned ad armene. Til min overraskelse reagerede jeg på dette. Jeg mærkede varmen brede sig i kroppen på mig.

Hvad var det dog der skete? Det var jo Eva! Min veninde! Jeg skammede mig over tanken.

Men det var åbenbart ikke kun mig der var tændt, for Eva lod pludselig en hånd glide ned og tage om mit bryst. Jeg gispede. Jeg kunne mærke den velkendte spænding i kussen! Jeg vendte hovedet og kiggede op på hende. Var det med vilje? Ville hun også have mig? Som svar bøjede hun sig ned og kyssede mig. Jeg tog velvilligt imod kysset. Jeg mærkede hendes varme, våde tunge i min mund. Nej, hvor var jeg liderlig. Jeg greb hende om den hånd der holdt mit bryst. Pressede hendes hånd hårdere ind mod det. Jeg rejste mig op, så vi stod mod hinanden. Mærkede hinandens kroppe.

Det gik pludseligt hurtigt med at få tøjet af hinanden, alt imens vi kyssede.

Vi stod overfor hinanden helt nøgne. Betragtede hinanden kroppe. Begge to våde af lyst!

Vi gik hen mod hinanden. Holdt om hinanden. Mærkede hinandens bryster støde sammen. Jeg mærkede en hånd mellem mine ben. Lege med min klit. En finger i min kusse. Og jeg opdagede at jeg gjorde det samme ved hende. Jeg var næsten helt væk af liderlighed. Jeg kunne mærke hvor hurtigt blodet strømmede i min krop. Min kusse dryppe af liderlighed. Mine brystvorter var stive og ømme.

Vi lå på gulvet nu. Evas ansigt mellem mine ben. Hendes tunge mod min klit. Jeg stønnede højt. Kunne ikke styre det. Aldrig havde jeg været så ophidset før. Aldrig havde jeg mærket så stor en liderlighed i min krop.

Jeg kunne mærke den var på vej. Orgasmen. Dannede sig vej fra min våde kusse ud i resten af kroppen. Jeg skreg. Kunne ikke holde det inde. Rystelser var så store. Det sortnede for mine øjne. Den dejligste fornemmelse, den største orgasme. Næsten ikke til at holde ud. Åhhhhhh…………

Da jeg begyndte at komme til mig selv igen, så jeg Eva smile. Hun kunne se min nydelse. Åh hvor jeg dog glædede mig til at give hende den samme nydelse.

SKRIV HVAD DU MENER!