Da min kærestes ven tog hjem, fik jeg gensynsknald i byen

SPAR MANGE PENGE

Jeg har haft mange dejlige og intime sexoplevelser henover sommeren. Det er svært at sige, hvilken der var bedst, for de var alle skønne og meget forskellige. Men jeg er ikke i tvivl om, hvilken der var frækkest.

Jeg havde været væk på yoga-kursus i en uge, og da jeg kom hjem, skulle vi ud i byen med min kærestes bedste ven. Vi lagde ud med noget middag, jeg viste nogle yoga-øvelser og, ja indrømmet, med vilje flashede jeg også mine rosa trusser. Det blev bemærket, opdagede jeg senere hen.

Vi tog ud, drak nogle drinks, dansede lidt. Min kærestes ven gik hjem, og så tog aftenen en drejning. Jeg havde nok forestillet mig, at vi skulle hjem til ham og have et gensynsknald, men han mente åbenbart, at vi ligeså godt kunne starte der udenfor baren, hvor der har stået mindst 50 mennesker – han sneg han sin hånd op under min kjole og stak sine fingre ind i min fisse.

Jeg var overrasket, lidt forskrækket, men også temmelig tændt, så jeg lod det ske. Pludselig stoppede han, og vi tog vores cykler for at tage hjem. Jeg tænkte, det var et dejligt forspil til et godt knald, når vi var kommet hjem. Men ganske kort efter stoppede han og førte mig ind bag et par varevogne, hvor jeg fik samme tur. Undervejs kom der vist et par mænd forbi, som ledte efter et sted at tisse; men jeg var liderlig og blev langsomt mere og mere ligeglad med eventuelle tilskuere.

SEX I DAG?

Det var frækt, jeg var tændt, jeg kunne være blevet lokket til rigtig meget der. Men pludselig stoppede han, og vi begyndte at cykle hjem. Jeg var liderlig, glad og ør, så frem til at komme hjem og mærke ham helt tæt på.

Men igen blev jeg stoppet ganske kort tid efter, vi var gået i gang med at cykle. Jeg fik besked på at parkere min cykel og sætte mig på et trappetrin udenfor en opgang. Jeg tænkte, det kan han ikke mene, alle kan jo se mig her. Men som sagt, jeg var liderlig, glad og ør, så jeg gjorde hvad jeg blev bedt om.

Herfra har jeg svært ved præcist at huske, hvad der skete. Jeg kan overhovedet ikke huske det, for jeg var så smaskliderlig at jeg ikke kunne andet end at give mig hen til følelsen af hans fingre inden i mig. Først en, så to, så tre, så fire, måske også alle fem, jeg kan ikke huske det.

Men jeg kan huske, at jeg kæmpede med at være nogenlunde stille, mens jeg på den trappesten i en sidegade til Istedgade fik et uovertruffent håndjob, som fik mig til at sprøjte ud over trappen og efterlade den plettet og våd. Jeg kan også huske at jeg ud af øjenkrogen så i hvert fald to cyklister komme forbi, mens det foregik, og jeg var helt ligeglad.

Bagefter cyklede vi hjem til ham. Jeg var helt ør, rundtosset, glad og mat i kroppen af den der tunge, allestedsnærværende sprøjteorgasme. Havde faktisk svært ved at koncentrere mig om at cykle. Opdagede undervejs, at mine trusser var helt våde, og i min kådhed hoppede jeg af cyklen midt på Pile Alle og hev dem af, så jeg kunne cykle hjem i min nederdel og nøgen indenunder.

 

Forfatter: Pia

porno med danske piger