Fræk på diskoteket

SPAR MANGE PENGE

Hun fik dirket pikken ud af bukserne og begyndte at gnide på den og onanere mig mens vi kyssede. Pludselig banker det på døren og en eller anden stiv stodder stod og råbte…

Klokken var 21.30 da vi steg ud af taxien og gik i retning af diskoteket. Der var fyldt med mennesker. Folk stod i en lang kø ude foran og ventede på at komme ind. Vi stillede os bag i køen og ventede på at det endelig skulle blive vores tur.

Et øjeblik efter ankom endnu en taxa. Ud af denne mørkeblå Mercedes trådte den lækreste skikkelse. Langt lyst hår der var sat i en hestehale-lignede frisure. Jeg gætter på at hun var omkring 1.80m høj. Under alle omstændigheder var hun det iført de højhælede sko hun havde valgt at tage på denne aften. Hun havde et jakkesæt-lignende out-fit på med nederdel og jakke til. Det hele nålestribet i en mørk farve. Under jakken så det ikke ud til at hun havde andet på.

Hun stillede sig bag i køen og kom dermed til at stå lige bag ved mig. Jeg vendte mig om og hilste på hende ”Hej sikke du ser ud i aften” sagde jeg og smilede. Hun kiggede den anden vej og enten lod til ikke at have hørt mig eller så ville hun bare ikke svare. Jeg antog det sidste og stillede mig igen med fronten mod indgangen til diskoteket.

SEX I DAG?

Jeg mærker pludselig en hånd der rører mig på den ene balle. Berøringen er meget sagte og kunne let være en indbildning… Jeg vender mig om og kigger, men kvinden bag ved flytter sig i køen uden at kigge sig tilbage. Det var nok bare ønsketænkning og jeg vender tilbage til mit forehavende og diskuterer med de omkringstående mennesker i køen.

Vi bliver endelig lukket ind på diskoteket og jeg skynder mig direkte op i baren og bestiller noget at drikke til mig selv og to af mine kammerater. Jeg bruger ventetiden til at ”shoppe” indholdet af damer på dansegulvet. Jeg kan ikke lade være med at stå og kigge efter tøsen fra køen men hun er ikke til at se nogle steder.

Efter et par drinks i baren er det ved at være tid til at finde toilettet. Jeg vandrer lidt i søvne, svært beruset ned ad trappen til toilettet. Der er masser af mennesker, der lige som jeg har fundet denne del af diskoteket vældigt populært. Idet jeg åbner døren til toilettet og skal til at lukke døren bag mig træder der en tøs ind. Hun holder på døren og siger stille ”Må jeg ikke komme med? – Jeg så dig oppe i køen.. Du har en lækker røv”
Lidt paralyseret af den pludselig udvikling registrerer jeg at det er hende der havde stået bag ved mig. ”Øhhh jooo du kommer bare ind” fik jeg fremstammet. Hun lukkede døren bag os og vendte sig igen om imod mig. Vi fik øjenkontakt og inden jeg kunne nå at sige noget kyssede hun mig på munden. Jeg mærkede hvordan hun med tungen åbnede min mund og mens jeg gengældte hendes kys og vores tunger gik på opdagelse, begyndte hun at åbne mine bukser. Mine hænder fandt frem til hendes jakke som jeg behændigt fik knappet op og sikke et syn. Hun havde kun en blonde BH på inden under jakken og under denne gemte hun på et par sunde friske bryster.

Hun fik dirket pikken ud af bukserne og begyndte at gnide på den og onanere mig mens vi kyssede. Pludselig banker det på døren og en eller anden stiv stodder stod og råbte at nu skulle vi se at blive færdige ellers ville han banke døren ind. Det var jeg på nuværende tidspunkt ikke i stand til at tænke på ej heller konsekvenserne. Lige nu stod jeg jo med en lækker kvinde, var voldsom liderlig og med en stiv pik i hendes hånd der ikke ligefrem blev mindre stiv af hendes kærtegn. Hun lod nu heller ikke til at lade sig forstyrre så vi fortsatte vores lir. Lige der på et WC. Det var sku noget pirrende og meget overraskende. Hun sætter sig ned og tager forsigtigt min pik i munden. Fornemmelsen af hendes varme mund om mit lem bevirker at jeg er nødt til at støtte mig op ad vægen. Hun kører tungen henover mit pikhoved, leger med min glans. Jeg kigger ned og igen får vi øjenkontakt. Hun åbner munden og fører langsomt pikken ind, som hun cm for cm tager helt til roden. Fuck jeg var lige ved at komme. Synet af min pik der bare forsvinder ind i munden på hende var næsten for meget. Jeg tager fat om hendes hoved, en hånd på hver sin side og holder hendes hoved fast om min pik. Jeg kan mærke blodet strømme til pikken der vokser og dunker. Min puls er langt over 150 og langsomt forsvinder lyden og larmen fra diskoteket. Hun løfter op i nederdelen og jeg kan nu se at hun ikke har nogen trusser på. Hendes venstre hånd finder klitten som hun ivrigt begynder at gnubbe. Hun tager min pik ud af munden, kigger op på mig og siger ” skal vi aldrig kneppe? – Jeg vil altså have din pik nu”

Jeg rejser hende op og vender hende rundt så hun står fronten mod toilettet. Jeg står der med bukserne nede om anklerne og beskuer hendes flotte former. Hun har den dejligste røv. Rund og velformet. Jeg kniber mig selv i armen og tænker, hvis det her er en drøm så vil jeg aldrig vågne. ”knep mig” skriger hun – ”Knep mig for fanden”. Jeg skubber hende forover så hun hviler hænderne på toilettet med røven i vejret. Jeg sætter mig ned bag hendes røv og lader forsigtigt en finger køre op og ned langs revnen. Hun var allerede godt våd. Hendes safter var tydelige selv i det dårlige lys på toilettet. Jeg pressede forsigtigt fingeren ind, bevægede den lidt for derefter at trække den ud igen. Jeg smagte på fingeren. Hendes safter smagte lækkert. Jeg begyndte igen at fingerkneppe hendes fisse men denne gang lidt hurtigere. Jeg satte tungen til hendes klitoris og hun reagerede med det samme. Hun udstødte et lille gisp og pressede med det sammen røven kraftigere imod mit ansigt. Jeg slikkede hende nu mere intenst på klitten mens jeg med to fingre legede med fissen. Jeg krummede mine fingre i en blød bue og kunne derved stimulere hendes G-punkt. Mit ansigt var nu sølet ind i hendes safter. Jeg havde fissesaft fra øre til øre men sikken en dejlig fornemmelse. Sidde der på et toilet og slikke fisse på en gudeskøn kvinde. ”Hvad fanden laver du” råbe hun – ”Du skal sku da kneppe mig”
Det bankede nu voldsomt på døren og der lød nærmest som om en hel skare af folk havde samlet sig derude. ”hmm vi bliver vist nødt til at fortsætte et andet sted” ”Nej ikke et andet sted..Det skal være nu..”

Jeg rejste mig op og stillede mig bag hende. Hun mærkede min bevægelse og spredte benene således jeg bedre kunne komme til. ”du skal gøre det hårdt” sagde efter at have drejet hovedet bagover og ud til siden. Mine øjne fangede hendes. Jeg var som i trance, denne fantastiske kvinde, der stod der forover bøjet og bare ville have mig. Hun trak højre hånd ned til hendes balle og gjorde plads til at jeg kunne trænge ind i hende. Hendes glatbarberede lille mis kaldte på mig. Den skreg på opmærksomhed og det skulle den nok få. Med et hurtigt greb om skaftet førte jeg min pik langsomt ind i hendes varme, brændende skød. Cm for cm trængte jeg længere og længere ind i denne lystens hule. Hendes fisse var fugtig, fra mit slikkeri og hendes egen ophidselse, hvilket betød at jeg uden problemer kunne glide pikken helt i bund. Hvilken fornemmelse. Jeg satte tempoet op og stødte nu kraftigt 5 6 gange for derefter at sætte tempoet lidt ned. Sådan fortsatte jeg et par gange. Jeg kunne høre at det var ved at give effekt. Hendes vejrtrækning blev hurtigere og meget højere. Hun stønnede voldsomt og pressede røven mod mig i takt med at jeg bevægede mit underliv. Jeg kunne mærke at hun strammede sine skedemuskler omkring min pik, små pulserende ryk gik igennem mig. Jeg gengældte hendes muskelsammentrækninger, hvilket havde en tydelig effekt på hende. Hendes ben blev ”bløde” og jeg var nødt til at holde hende fast om hofterne for at hun ikke skulle falde sammen. Jeg kunne mærke at det var ved at være oppe over, så jeg satte tempoet op igen mens jeg sagde til hende ”Nu skal du sku have det du er kommet for” jeg bankede pikken ind og ud af hendes våde fisse. Jeg registrerede lydene det gav. Klask, klask hver gang jeg stødte i bund. ”Du skal komme oppe i mig” fik hun fremstammet mens jeg pumpede løs.

Sveden løb ned fra min pande, ned og næseryggen, slap sit greb og faldt ned på hendes dejlige røv. Det var som et signal, at nu skulle hun have min udløsning. Der lige på røven. Jeg kunne mærke de begyndende krampetrækninger i kroppen. Helt fra den bagerste del af nakken og ned i tæerne. Fornemmelsen af velvære, buldrede frem i mig. Jo mere jeg pressede mig i bund jo mere struttede hun med røven. Hun støttede sig med hænderne på væggen og i en næsten vuggende bevægelse frem og tilbage nærmede vi os begge klimakset. I et sidste næsten desperat forsøg på at holde udløsningen tilbage greb jeg fat i hendes lange hår og træk hendes hoved mod mig. Hun stod som en spændt bue da gulvet forsvandt under hende. Orgasmen nærmest kastede hende rundt på det lille toilet og de vilde bevægelser fik skubbet mig ud over kanten. Kanten af selvbeherskelse og jeg kunne ikke holde mere. Min pik voksede inde i fissen på hende. Mine nosser trak sig sammen og jeg kom i en utrolig orgasme. Mit blod føles som iskoldt vand der flød gennem mig. Mit syn blev sløret og velvære overmandede mig. Jeg skød den ene stråle efter den anden af sted og det føltes som tusind år havde passeret da døren pludselig blev sparket op! Uden for stod der en større forsamling og grinte, selvom nogle mest lignede nogle der havde set et spøgelse. Pinlig og med dukkede nakker fik vi hurtigt samlet vores afklædte beklædningsdele op og sammen forlod vi diskoteket og gik ud i natten hånd i hånd.

porno med danske piger