Diskoteket i Århus

SPAR MANGE PENGE

Kunne stadig høre musikken ude fra diskoteket. Vi satte os i en gammel sofa, og pigen Maria begyndte lige så stille at kysse mig!! kæft hun er go’ tænkte jeg! efter lidt tid flyttede hun hånden…

SEX I DAG?

Jeg, var en aften på et diskotek i Århus. Vi sad ovre i baren og fik en eller to drink, 
der gik ik lang tid før, der stod en og prikkede mig på skulderen! Og jeg vendte mig om og så en skønhed. hun sagde med en meget blød og blid stemme kommer du ik lige med om bag scenen er der en dør med lås! og der gik vi hen. Vi kom ind i et rum med dæmpet lys… Jeg kunne stadig høre musikken ude fra diskoteket… Vi satte os i en gammel sofa, og pigen Maria begyndte lige så stille at kysse mig!! kæft hun er go’ tænkte jeg!……… og efter lidt tid flyttede hun hånden fra min brystkasse og længere ned imod skridtet. Hun satte sig ned på hug og begyndte at lyne mine bukser op!… hun slikkede stille min pik og begyndte at køre på den….. åhhhh det var så skønt!!! At jeg ik kunne vente med at proppe den ned i hendes hals!!!………….. Jeg blev mer og mer liderlig.
og jeg begyndte kneppe hende så stille så mulig i halsen…… og jeg blev mer liderlig end jeg nogen sinde havde været!!!….. Jeg stak min pik helt ned i halsåbningen på hende. Hun hev meget efter vejret, men efter ik ret lang tid begyndte hun at slappe af, jeg kneppede hende hurtigere og hurtigere i halsen, og jeg begyndte at komme. Og endelig sprøjtet jeg langt ned i halsen på hende.
det var dejlig at se en lækker pige som hende med munden fuld af sperm!!!! og jeg bevægede min stive pik ned i røven på hende, og begyndte at kneppe hende lige så stille, hun fik mer og mer orgasme!!! Og jeg begyndte at kneppe hende hårdere og hårdere…….. Men hun skreg efter mere!!!! og spermen løb ud ned af hende ben og lår…. Og kneppede hende endnu hårdere til hun skreg sin orgasme ud!!!!!!!! Trak min pik ud og stak den en i fissen….. Og jeg havde ingen kondomer på mig men det gjorde ik så meget!!! og bollede hende hårdt og trak min pik ud og ind… hun skreg at jeg skulle holde op men jeg blev ved og ved…… jeg trak min pik ud og kørte på den og spermede ud over hendes mave, og hun begyndte at slikke på det, hendes læber var helt hvide af sperm….. og vi orkede snart ikke mere, efter 5 min… faldt vi i søvn!!!!!!

porno med danske piger