Frugt og grønt leg med veninde

SPAR MANGE PENGE

Hun spurgte om jeg havde lyst til at prøve noget dejligt, ja stønnede jeg villigt, “lig dig men røven i vejret og luk øjnene” sagde hun, mærkede noget hårdt omkring mit bagerste hul…

SEX I DAG?

Hej jeg hedder julie jeg er 14 og går i 8. klasse,jeg vil fortælle om en oplevelse jeg havde med en af mine venider der hedder Nanna.
Vi skulle sove sammen hos mig mine forældre var ikke hjemme så vi havde det hele for os selv.
Hen på aften sad vi og drak the og snakkede, snakken faldt tilfældigt på sex og onani. Nanna spurgte om jeg havde haft sex det havde jeg ikke jeg har aldrig rigtigt haft en kæreste så sage Nanna for sjov at jeg var til piger”du er lesbisk sage hun”. Det kan da godt være sagde jeg.
Har du så prøvet at onanerre det havde jeg men kun et par gange, sidste gang var over 3 måneder siden. Nanna spurgte om vi ikke skulle gå i bad sammen jeg tøvede lidt men gik så med til det.
Vi lavede skumbad. Så pludselig da vi stod der ind skummede og nøgne, kiggede vi hinanden dybt i øjne og kysede inderligt et langt saftigt tunge kys hendes tunge var dejlig blød meget bedre end en drengs.
Hun tog om mine bryster og klemte dem kærligt, vi lå længe og kyssede og rørte dog rørte vi ikke hinanden mellem benene.
Efter badet sage Nanna at jeg skulle gå ud i køkenet og hente et par små guleroder og en banan. Er hun sulten nu tænkte. Da jeg kom tilbage lå hun helt nøgen og stak en finger op i sig, jeg blev helt våd mellem benene.
Hun sagde tag dit tøj af og kom til mig, jeg gjore som hun sagde jeg tog tøjet af mærkede på min klit den var hård som sten jeg havde aldrig før været så våd.
Nanna tog 3 guleroder og stak dem op i sig selv, jeg gik hen til hende hun rørte min klit og !!!!! hendes fingere var oppe i mig jeg udstødte et støn af dimesioner.
Nu kom hendes tunge op i mig hun slikkede mig til den bedste orgasme jeg nogensinde har haft. Nu var det min tur jeg stak et par fingre op i hende og masserede hendes klit, hun vred sig og sagde slik mig, jeg tøvede lidt men nåede kun lige at stikke tungen ud før hun pressede mit hoved ned i hendes våde skød. Hun fik en orgasme næsten bedre end min tror jeg.
Hun spurgte om jeg havde lyst til at prøve noget frækt men dejligt, ja stønnede jeg villigt, “lig dig men røven i vejret og luk øjne” sagde hun, der gik lidt så mærkede jeg noget hårdt omkring mit bagerste hul, så blev den presset op i mig det var dejligere end noget andet jeg nogesinde havde prøvet, så kom der endnu en gulerod op i mig, hun skubbede dem ind og ud i en ophisende rythme.
Nu var det min tur til at slikke hende i røven, jeg masserede hendes dejlige bløde blader mens jeg slikkede hende til endnu en orgasme. Jeg hentede noget olie som vi smurte hinanden ind i. Derefter slikkede og kneppede Nanna mig til min største orgasme nogensinde. Sådan blev vi ved hele natten, og vi fik mange orgasmer hver.

Det var helt sikkert ikke sidste gang jeg skal sexe med andre bisexsuelle piger

porno med danske piger