ImpoTense

Trak forhuden helt tilbage så den stod spændt ud som resten af hans krop. Igen lod jeg mig friste til at smage på den. Lod tungen glide hen over det blanke pikhoved…

Et langt liv med spiritusmisbrug havde gjort ham impotent. Hævdede han. Jeg mindede ham om vores sexlege da vi var yngre og foreslog at vi lod det komme an på en prøve. Han grinede undvigende men jeg kunne mærke at han ikke var helt afvisende.

Vi begyndte at genopfriske vores ungdommelige udskejelser. Især minderne om S/M legene, hvor næsten alt var tilladt, forplantede sig direkte til min pik.

Jeg måtte ganske enkelt prøve ham af.

Som ”i gamle dage” foreslog jeg et væddemål. Han tøvede ikke længe med at acceptere og det tog jeg som et godt tegn.

Betingelserne var enkle: Jeg bestemte og vandt væddemålet hvis jeg inden en time havde hans sperm i vinglasset. Alt var tilladt.. 

Mens jeg lagde mere brænde i pejsen bad jeg ham rejse sig, tage tøjet af overkroppen, lukke øjnene og slappe af.

Jeg gav mig god tid. Tændte stearinlys, trak gardiner for og fandt noget dæmpet musik. Byggede stemningen op.

Fandt et tørklæde og bandt for hans øjne. Tvang ham ind i et univers hvor han ingen magt havde. Legen kunne begynde.

Jeg startede med at kærtegne hans overkrop med langsomme bevægelser. Brystet, maven, skuldrene og ryggen. Han slappede helt af nu. Gik om bag ham. Tog et fast tag i hans hår, trak hovedet blidt bagover og begyndte at lege med brystvorterne. Knibe i dem. Blidt i starten. Senere hårdere. Over smertegrænsen. Hans vejrtrækning blev tungere.

Nu vidste han hvad det gik ud på. Og jeg vidste at hans seksuelle svagheder ikke havde forandret sig.

Jeg førte ham hen under loftsbjælken. Lod ham stå lidt mens jeg hentede et reb. Bandt hans hænder sammen foran og med rebet over bjælken trak jeg hans arme op. Helt udstrakt..

Han gav sig men accepterede underkastelsen med værdighed.

SEX I DAG?

Jeg løsnede han livrem. Trak den langsomt ud af bukserne. Lod læderet blidt kærtegne hans overkrop – i starten – senere med små svirp. Genoptog legen hans brystvorter. Blidt og hårdt. Han trak vejret tungt.

En hurtig, ”tilfældig” berøring af hans skridt fortalte mig at der var ”liv”.

Jeg fjernede langsomt det sidste af hans tøj. Sko, Sokker, Bukser og trusser. Han vred sig i rebet. Ydmygelsen over at stå nøgen både generede og ophidsede ham.

Og helt Impotent var han ikke.

Pikken stod halvstiv ud i luften. Varm og indbydende.

Jeg lod ham træde op på en taburet og strammede rebet efter så han måtte helt op på tæerne. Pikken var nu lige ud for mit ansigt og jeg kunne ikke stå for fristelsen til at smage på den. Jeg trak forhuden helt tilbage, tog den ind i munden og kunne mærke den voksede mens jeg lod tungen lege med pikhovedet. Til sidst klemte jeg til og mens pulsen bankede i hans pik gav jeg den et sidste kys for denne gang.

Han gispede, vred sig jeg og forsøgte at skyde underlivet frem mod mig, men så nemt skulle han ikke slippe.

Først skulle han ”pines” lidt. 

Jeg fandt livremmen og gav ham et par dask over ballerne. Slog lidt hårdere, men ikke en lyd kom over hans læber. Jeg kunne se at han nød det og fortsatte til ballerne havde fået en flot rød farve. Så sænkede jeg hans arme lidt og lod ham nyde efter smerten.

Der var ingen ord imellem os. Kun en tyk stemning af sex fyldte stuen. Jeg skiftede den blide musik ud med noget heftigere.

Han vejrede stemningsskiftet og rettede sig lidt op. Klar til at stå imod.

Jeg strammede igen rebet. Op på tæerne.

Pikken der havde hængt slapt rejste sig igen. Jeg trak forhuden helt tilbage så den stod spændt ud som resten af hans krop. Igen lod jeg mig friste til at smage på den. Lod tungen glide hen over det blanke pikhoved. Han vred sig. Var tæt på at komme i min mund, men jeg havde andre planer.  

Jeg hentede et stykke snor og viklede den rundt om hans pik. Først op om skaftet og derefter trukket helt tilbage og fastgjort om roden.  Så var der lukket effektivt af for blodomløb og pikhovedet stod flot og blankt. Med en puls bankende af indestængt vellyst.

Han stønnede højt nu og jeg fik lidt ondt af ham. Indtil nu havde han fundet sig i det hele uden at give lyd. Men grænsen var ved at blive nået.

Jeg lod ham stå og vride sig lidt. Nød den magt jeg havde og den tilstand af nydelse og vellyst jeg havde fået frem i ham.

Så tog jeg hans pik i min varme mund. Lod tungen lege med det glatte pikhoved. Kærtegnede skaftet og nosserne med lette berøringer. Han var klar nu.

Mens jeg stadig havde ham i munden fjernede jeg snoren om hans pik.

En kædereaktion blev sat i gang. Samtidig med at blodet flød tilbage strømmede sæden den anden vej og med et suk tømte han sig i min mund.     

Efter denne udladning hang han bare slapt i rebet. Jeg løsnede ham hurtigt og med rystende ben vaklede han ned fra taburetten og jeg skyndte mig at spytte hans sæd ud i glasset.

porno med danske piger