Jomfruen

Havde tit lige kigget inden for på chatten og luret hvad de skrev på fyr/fyr men det var lidt grænseoverskridende, og følte jeg var lidt utro, men en aften var der pludselig en som skrev…

Det var noget jeg længe havde fantaseret om, det med at blive kneppet af en mand, at være den der bare tog i mod og gjorde en anden glad og få en til at komme bare ved at blive kneppet. Jeg havde jo selv været den der kneppede mens pigerne tog i mod.

Jeg havde altid tændt på det anale, og havde tit kneppet mig selv med ting der lignede en pik så meget som muligt, mens jeg fantaserede om at det var en rigtig varm pik som kørte ud og i af mit liderlige hul. Men det var kun blevet til det.

Tiden var gået og jeg var gået hen og blevet gift med kvinden i mit liv, men der var stadig noget der manglede sommetider, fantasien var der. Min røv var stadig jomfru og længes efter at blive taget og brugt på den rigtige måde, den ville så gerne gøre nogen glad.

Jeg havde tit lige kigget inden for på ofir chat og luret hvad de skrev på fyr/fyr men det var lidt grænseoverskridende, og følte jeg var lidt utro, men en aften var der pludselig en som skrev til mig privat, jeg havde jo ikke skrevet noget så blev lidt ør i hovedet og var lige ved at slukke, da han spurgte til noget jeg ikke kunne regne ud hvad var. Det viste sig at være højde, størrelse på pikken, alder også videre. Jeg blev jo nysgerrig og spurgte til det.

Jeg kunne ikke lade være med at svare, så jeg skrev mine mål som jeg absolut ikke er pinlig over. Han begyndte at spørge ind til forskellige ting, om hvad jeg var til osv. Jeg måtte jo fortælle ham at jeg jo ikke havde prøvet noget og jo derfor måtte være jomfru, i hvert fald inde for det her område. Han blev helt stille et øjeblik og så ville han rigtig gerne høre mere, han havde aldrig været sammen med en jomfru og havde en drøm om at være den første hos en og føre en lille jomfru tøs igennem sit første knald, han ville være blid og bringe numsehullet i en orgasme tilstand som jeg aldrig havde prøvet for.

Jeg kunne ikke lade være med at spørge ind til hvordan han ville gøre det, og han fortalte hvordan han ville forberede min røv til hans lune pik.

SEX I DAG?

Min pik var blevet helt stiv af samtalen. Og han sluttede af med at sige jeg jo kunne komme i aften. Nu var det min tur til at blive tavs, jeg var jo faktisk alene hjemme, konen var taget til Jylland over til nogle veninder og skulle være der et par dage. Han skrev vi jo kunne starte med at drikke en øl. Det gjorde det knap så farligt og jeg sagde okay, liderligheden havde taget over!

Jeg fik adressen og jeg gjorde mig klar, vaskede mig godt og ventede nu bare på hvad han ville gøre ved mit jomfru hul.

Jeg bankede på døren til et ellers fint hus, jeg var glad for det ikke var en opgang eller et andet sted hvor der var masser af folk. Han åbnede døre og sagde kom inden for. Jeg gik ind og fulgte med ham ud i køkkenet, hvor han knappede to øl op. Vi sad et stykke tid og snakkede, han var nem at snakke med og var slet ikke nervøs mere. Vi fik en øl mere og da han havde drukket den sidste slat, sagde han bare helt rolig, kom min ven, jeg skal lige vise dig noget. Jeg kom ind i sove værelset og mit hjerte hamrede derud af. Han sagde pænt, jeg giver dig lige bind for øjene, så bliver det lidt nemmere for dig, og smid tøjet smukke. Jeg fik bind for øjne og det var rigtigt det var lidt nemmer at smide tøjet, når man ikke føler sig begloet. Lig dig på maven i sengen. Jeg binder lige dine hænder til sengen søde, du siger bare til hvis du ikke kan lide det, han bandt mig og jeg må sige det var frækt, nu lå jeg der med blottet røv, jeg var i hans hænder.

Med bind for øjne og oppe på alle fire, kunne jeg høre han kravlede op til mit hovede og noget lunt ramte mine læber. Har du lyst til at smage spurgte han og presse lidt på, jeg åbnede min mund og tog den ind, han stønnede og det fik mig til at sutte på den til den blev helt stiv, det var vildt at sutte på en pik, især at mærke den voksede fordi jeg suttede på den. Efter et stykke tid med stønnede han mere og mer og sagde stop. Det er jo ikke det du er kommet for. Han steg af sengen og gik om bag mig, det kilderede i mit numsehul bare af forventning.

Pludselig mærkede jeg noget vådt, han slikkede mig for det skulle få mig til at slappe af i min lille varme kusse, shit det var dejligt og man kunne tydligt høre han nød at slikke mig i kussen, nu kunne jeg virkelig mærke hvordan det var bare at blive brugt og nydt. Han slikkede længe og jeg var blevet godt våd, det var en drøm at mærke hans tunge gå ud og ind af hullet.

Han stoppede og rejste sig, han raslede med noget og kunne høre han var ved at rulle et kondom på. Så søde sagde han, nu er din kusse min og skal indvies. Han kravlede bag mig tog om mine baller og spredte dem langsomt, jeg blev helt udvidet og blev bedt om at slappe helt af, det gjorde jeg og kunne mærke hans pik komme nærmere og så kunne jeg mærke varmen fra den. Han satte den luge ved hullet og pressede langsomt, det var ingen problem, den gled langsom ind og han ventede lidt før han begyndte at kneppe mig i langsomme stød, fuck det var dejligt det var så dejligt at jeg glemte hvor jeg var og nød det hele. Han begyndte at kneppe mig hårdere mens han sagde at det var det skønneste hul han nogensinde havde kneppet. Det var vildt at mærke hans hårde, men samtidig bløde og varme pik inde i mig. Han tog den ud og kørte den ind igen og han nød det kunne jeg høre. Med bind for øjne og hænderne løst bundet til sengen blev jeg kneppet i mit jomfru hul. Det var så skønt at beg var ved at komme flere gange.

Han bad mig ligge mig på siden og han lagde sig i ske bag mig og løftede i min balle og stak pikken langsomt ind igen, han stønnede tungere og tungere og jeg nød bare at være den der blev kneppet og stønnede også noget tungt.

Han stoppede og sagde han ville se på mig mens kan kneppe mit jomfru hul til han kom, så jeg blev vent om på ryggen og han løftede mine ben i været og trængte ind igen. Han kneppede ikke længe og jeg kunne mærke hans pik stramme til og pludselig kom han i et brøl og bankede pikken dybt op i mig, åh det var dejligt. Han stødte til et par gange og kneppede mig blidt til at slutte med. Han trak sig ud og sagde tak, du er fanme lækker. Nød du det? Og det kunne jeg jo kun nikke ja til.

Nu er du ikke jomfru mere. Du kan jo skrive når du vil have mere. Og det ville jeg måske gerne. Det summede dejlig i numsen hele vejen hjem og det første jeg gjorde, da jeg kom hjem var at tage en spiller og jeg kom i den vildeste orgasme og faldt i søvn.

Tiden vil vise om min fantasi nogensinde bliver opfyldt.

Forfatters email: [email protected]

porno med danske piger