Kvindesex med et twist

SPAR MANGE PENGE

Hun og tog mig i hånden og førte mig gennem entreen og ind i en stor og smukt møbleret opholdsstue. Pigen fra billedet stod fastspændt til et trækryds på den ene væg…

Jeg har længe været interesseret i SM universet men har aldrig kunnet forlige mig med tanken om ydmyge mænd. Til gengæld har jeg tit fantaseret om at dominere en anden kvinde. Dette er historien om at tage et stort spring ud i en anderledes virkelighed og om at realisere sine inderste fantasier.
Jeg har prøvet pigesex, både med piger alene og som led i trekanter og gruppesex. Jeg har flirtet lidt med SM i klubber, og via internettet, men det har aldrig stemt fuldstændig med mine fantasier og jeg er oftere blevet skuffet end jeg har haft nogen egentlig oplevelse. Mine fantasier har altid været hård dominans og sadisme.

For cirka et halvt år siden indrykkede jeg en chat-annonce på Scor hvor jeg søgte efter ægte kvindelige masochister. Jeg indrømmede i annoncen, at jeg ikke havde megen erfaring og at jeg var næsten ligeså interesseret i at chatte som i at mødes, hvad selvfølgelig kun var en halv sandhed, da jeg lige præcis frygtelig gerne ville mødes.

Efter at have chattet og korrsponderet med en lang række kvinder (hvoraf flertallet viste sig, at være mænd desværre) kom jeg i kontakt med en kvindelig sadist der kaldte sig Fru Karina. Fru Karina var meget spændende at chatte og maile med, og jeg blev hurtig nærmest afhængig af at læse mails og være på chatten for at møde hende. Frau Karina er sidst i trediverne, selv er jeg 32. Vi mailede og chattede om løst og fast og Fru Karina spurgte interesseret til mig og til mine interesser. Jeg brugte lang tid på at forklare mig selv og min manglende erfaring og spurgte selvfølgelig til Hendes.
Fru Karina fortalte beredvilligt – hun havde være sadist siden hun var 25 og var udelukkende til kvinder – med andre ord lesbisk. Hun beskrev sig selv som kraftig med store byster og meget stor bagdel. Ikke særlig høj, med langt kulsort hår og med adskillige piercinger og tatoveringer.

Hun spurgte til mit udseende og jeg svarede lige ud, at jeg var almindelig af højde, meget spinkel og med små bryster og en lidt drengeagtig bagdel. Jeg havde endnu ingen piercinger og ej heller nogen tatoveringer.

“Det må vi få gjort noget ved” skrev hun spøgefuldt næste gang der tikkede en mail ind fra hende. hun spurgte om jeg havde lyst til at udveksle billeder? Jeg svarede tøvende OK men insisterede på telefonisk kontakt først, med henvisning til de mange mænd som udgiver sig for kvinder på nettet.

SEX I DAG?

Der gik en uge før hun svarede og jeg havde nærmest indstillet mig på, at hun var sprunget fra eller at hun bare var endnu en mand der havde forsøgt sig som kvinde.

Så det var lidt overraskende da der lå en mail fra hende med telefonnummer og et billede vedhæftet. Jeg klikkede spndt på billedet og blev noget chokeret da jeg så det. Det var ikke et billede af en sorthåret buttet kvinde sidst i trediverne med store bryster og endnu større bagdel. Tværtimod var det et billede af en meget smuk kvinde omkring de tredive eller lidt over. Hun hang i håndleddene fra en bjælke i loftet. Hun havde et blindfold om øjnene der kun lige spærrede hendes udsyn men samtidig afslørede at hun havde et smukt let koparret ansigt. Hendes krop var berusende, slank med store gyngende bryster og små strittende brystvorter. Hun havde lange smukke ben og en slank talje – og så var hun helt glatbarberet i skødet.
Jeg var overrasket men også pirret, det var præcis sådan jeg havde forestillet mig den kvinde jeg søgte.
I nogle dage vidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg kredsede om telefonen uden at turde ringe, og jeg stirrede på billedet mens jeg kælede for mig selv nærmest i smug.
Til sidst fik jeg taget mig sammen – jeg skrev til Fru Karina om jeg måtte ringe samme aften?
Jeg fik svar under en time senere at hun glædede sig til at høre min stemme.

Jeg satte mig ved telefonen klokken otte samme aften. Med svedige hænder og dirrende fingre fik jeg tastet nummeret og ventede spændt på at telefonen skulle blive besvaret, jeg fik et chok da røret blev taget af og var lige ved at lægge på da jeg hørte en hæs kvindestemme sige “Det er Bettina”. Det gav et gib i mig, men jeg fik præsenteret migselv og bad nogenlunde roligt om at tale med Karina. “Et øjeblik – så skal jeg hente Fruen, blev der svaret og røret blev lagt på. Der gik et par minutter der føltes som år, og da der var cirkuleret mindst hundrede forskellige erotiske tanker gennem mit hovede, blev røret løftet af igen – Det er Karina blev der sagt med en blød og behagelig kvindestemme, hvad synes du om billedet? Jeg stammede vist lidt, men udtrykte ikke desto mindre min beundring for den smukke kvinde på billedet. “Du har lige hilst på hende sagde Karina, kunne du tænke dig at møde hende” “JA! svarede jeg lidt hurtigere end min hjerne ville. “Godt” sagde Karina “så bliver det i aften – det er på tide vi ses, og på tide du får oplevet noget af alt det du så gerne vil”. Hun bad mig sende et billede af mig selv – så hun kunne genkende mig og gav mig en adresse hvor hun ville samle mig op.
Jeg fik sendt billedet, et nøgenbillede som Karina havde bedt om, og brugte derefter et par timer på at gøre mig selv i stand. Karina havde bedt om, at jeg barberede mit skød og ikke tog trusser på. Jeg valgte en tætsiddende latexkjole som min eneste påklædning og satte håret op i en løs knude i nakken så man kunne se mine store sølvøreringe.
Klokke 21:00 parkerede jeg min bil på det aftalte sted og steg ud. Jeg gik ud til vejkanten som aftalt og på sekundet rullede en stor Mercedes hen foran mig. Jeg bukkede mig ned og så direkte ind i Karinas øjne. Hun rakte over passager sædet og åbnede døren så jeg kunne se direkte ned i hendes udskæring. Hun havde ikke løjet om sine bryster – de virkede enorme, og jeg mærkede en nervøs og spændende kriblen i mit nybarberede skød. “Kom indenfor” sagde hun venligt, og jeg satte mig ind, spændt på hvad natten skulle bringe.
Vi kørte ud af byen og Karina talte mine nerver i ro om med emner om løst og fast. jeg var stadig meget spændt og let nervøs, men hendes stemme havde en beroligende virkning og hun udstrålede en ro der smittede. Hun spurgte om jeg glædede mig til at møde Bettina, og pludselig gik det op for mig, at jeg egentlig ikke havde nogen ide’ om hvad natten skulle bringe, eller hvad min rolle skulle være. Jeg ville svare ja, men min stemme knækkede og pludselig var jeg lige ved, at græde. På den ene side ville jeg for intet i verden undvære den oplevelse jeg forestillede mig, men på den anden vidste jeg overhovedet ikke om jeg magtede, at deltage. Karina må have sanset hvad der var galt for hun trak ind til siden, og slukkede bilen. “Når vi kommer frem skal jeg nok føre ordet og dirigere slagets gang” sagde hun “du er med som tilskuer” og “du får lov til at deltage når jeg siger til og på mine instrukser” fortsatte hun. “Forestil dig det som en læringsproces – du observerer, og får lov til at prøve lidt forskelligt når jeg beder dig om det – så får vi se hvordan det spænder af”. Hun talte hele tiden med en rolig og tålmodig stemme så lidt efter lidt faldt jeg til ro. Jeg kiggede op og ind i hendes øjne og fik pludselig en ubændig trang til at røre hende – jeg rakte ud, men hun tog min hånd og pressede mig tilbage i sædet med den anden hånd. “Rolig” sagde hun, “natten er ung – og stakkels Bettina venter”. Så lænede hun sig frem og kyssede mig direkte på læberne. Jeg sukkede og skilte villigt mine læber. Jeg smagte på hendes tunge der forsigtigt afsøgte min mundhule og mærkede hendes hånd forsigtigt på mit lår. Hun kørte hånden op mod mit skød mens hun fortsatte med at kysse mig. Da hun nåede mine skamlæber standsede hun kysset og koncentrerede sig om mit skød. “Godt sagde hun” og mente at jeg var glatbarberet. Hun kørte en enkelt finger gennem revnen og mærkede jeg var våd. Så rettede hun sig op – “det skal nok blive en dejlig nat sagde hun” og startede bilen. Vi kørte ca en halv times tid uden at snakke meget mere. Ind imellem rakte hun ud og gav mit lår et klem eller sendt mig et kærligt blik i bakspejlet, men ellers koncentrerede hun sig om at køre. Endelig svingede hun ind på noget der mindede om en privat vej og kort efter standsede hun ud for en trelænget gård med en stor forplads.
Vi steg ud af bilen og gik indenfor.
Vi gik ud i køkkenet hvor Karina åbnede en flaske rødvin og skænkede et glas til os begge. “Lad os gå ind i stuen og hilse på Bettina” sagde hun og tog mig i hånden og førte mig gennem entreen og ind i en stor og smukt møbleret opholdsstue.

Pigen fra billedet stod fastspændt til et trækryds på den ene væg, hendes bryster var bundet op med noget kraftigt bomuldssnor og skinnede blåt i lyet fra en blussende pejs til højre for hende. “Bettina Larsen” sagde Karina og pegede præsenterende i retning af pigen. “Hun har ventet med længsel på vores ankomst” fortsatte hun uden at hilse på pigen.
Hun førte mig hen i en sofa der stod overfor pejsen og skubbede mig let ned og sidde, mens hun fortsatte med, at ignorere Bettina.
“Du gjorde mig liderlig i bilen” sagde hun i et pludseligt ændret tonefald. Hun rakte ud og tog mit glas og stillede det på sofabordet foran os. Så lænede hun sig frem og kyssede mig hårdt på munden. Jeg tog villigt imod. Det var ikke helt efter mine forestillinger men det var dejligt, at overlade hende initiativet. Hun lænede sig tilbage og trak ned i sin trøje så hendes enorme bryster formelig væltede ud – “I Nat” sagde hun ” er du min assistent og min slavetøs¨”så vil tiden vise hvad det eventuelt udvikler sig til”. “Er du indforstået?” spurgte hun – “Ja” Hviskede jeg og tilføjede “Frue”. Det var bestemt ikke den rolle jeg havde forestillet mig, eller hvorfor jeg havde indladt mig på denne aftale, men Karina havde en nærmest hypnotisk indvirkning på mig, og jeg ville gøre alt for endnu et kys fra hendes læber og for at få lov til at drukne mig i hendes enorme bryster.

Karina smilede og trak mig nærmere – “Rejs dig” bød hun og jeg rejste mig og glattede min kjole mens hun kiggede på mig. “Tag kjolen af” sagde hun og rejste sig foran mig. Jeg begyndte med noget besvær at trække kjolen af og var nødt til, at bøje mig forover så min røv strittede nøgen lige mod hende. “Bliv stående sådan” kommanderede hun, og jeg stod stille med kjolen halvt over hovedet i denne ydmygende position. “Bliv stående til jeg siger til” fortsatte hun og gik væk fra mig og over i retning af Bettina. Jeg kunne høre hun løsnede Bettina fra krydset og at de begge to tilbage til der hvor jeg stod. “Hvad synes du?” spurgte hun Bettina – “meget smukt og sexet Frue”. Karina gik hen foran mig og jeg kunne lige skimte hende gennem halsen på min kjole, hun tog mine håndled og samlede kjolen omkring dem så al lys blev lukket ude. “Slik hende kommanderede Karina ude i lyset, og jeg mærkede Bettinas hænder på min røv, jeg fornemmede hun knælede bag mig og mærkede hendes ansigt mod min røv. Hun kørte sin tunge ind mellem mine balder og slikkede korte mit røvhul. Så trak hun ned og skilte mine skamlæber med fingrene, jeg mærkede en varm og blød tunge mellem mine ben og henover min klitoris. Jeg vaklede, så dejligt føltes det. Bettina støttede mig ved, at holde hånden under mit skamben, og lod samtidig sin tommelfinder køre op i min kusse. Jeg troede jeg skulle eksplodere men pludselig lød Karinas stemme “STANDS”. Hun flåede kjolen af mig i et træk og trak mig oprejst ved håret. Hun smilede til mig, og gav mig et langt vådt tungekys. Hun førte mig derefter hen til en stol Bettina trak ind på gulvet. Det var en alminselig træstol med høje armlæn. Hun satte mig i stolen og Bettina spændte en rem om min hals så jeg sad fast til stolen i oprejst position. Derefter løftede de i fællesskab mine lår udover armlænene og spændte dem stramt fast med et par remme. Min kusse blev helt åbnet ved denne stilling, og safterne løb nærmest ud af mig.

Karina gav Bettina et halsbånd på og trak hende ned på alle fire. Hun førte hende hen foran mit pivåbne kusse og kommanderede hende at slikke mig igen. Bettina slikkede mig så jeg troede jeg skulle dø, hendes tunge vandrede henover min klitoris og nedover mine skamlæber og helt ned til mit røvhul som også fik en ordentlig tur af hendes våde bløde tunge. Hver gang jeg var ved at komme, trak Karina i snoren og holdt Bettina hoved ca. ti centimeter fra min kusse i et par minutter.

Ind imellem løftede hun Bettina op på knæ og lod hende sutte og slikke på de enorme bryster. Jeg var lige ved at få orgasme af bare og overvære dette, og ønskede at jeg vile få lejlighed til at smage Karinas smukke bryster også.

Pludselig trak Karina Bettina helt op at stå. Hun førte hende et par skridt baglæns og placerede hende under en tværbjælke i lofter. Karina gav Bettina et par håndjernsmanchetter på og hægtede hende fast i en kæde der hang ned fra bjælken. Bagefter trak hun i kæden så Bettina blev hejset op i strakt stilling til hun til sidst måtte stå på tæer for at nå.
Karina gik hen og trak ud i en skuffe i en kommode lidt væk fra pejsen og kom tilbage med tre kæder og et tre meget store lodder. Karina knælede ned foran Bettina og stak brutalt mindst et par fingre op i hende. Det rykkede i Bettinas krop, men hun sagde ikke en lyd, Karina vendte sig og så mig ind i øjnene, Jeg slog blikket ned men så op kort efter, fuldstændig betaget af hvad der foregik. Karina satte en metalklemme på hver af Bettinas skamlæber og trak prøvende i kæderne der var forbundet til klemmerne. Igen gibbede det i Bettina, men hun sagde ingen lyd og igen vendte Karina sig og så mig ind i øjnene. Hun vendte opmærksomheden mod Bettina inden jeg nåede at slå blikket ned. Betting havde en piercing igennem en stor og indbydende klitoris. Karina satte den sidste kæde fast i ringen i Bettinas klitoris og trak langsomt og længe i kæden. Det var et fantastisk syn, Betting ophængt og forsvarsløs og hendes klitoris der blev trukket ud så det mindede om en lille penis. Forsigtigt lænede Karina sig frem og bed i Bettinas udtrukne klitoris, Bettina klynkede kort men tog sig i det og stønnede “Undskyld Frue”.
Karina tog de tre lodder, der så ud til at veje mindst et halvt kilo hver, og forbandt dem til de tre kæder, forsigtigt lod hun lodderne hænge frit i kæderne, rejste sig og trådte et par skridt tilbage for at nyde synet. Og hvilket syn! Bettinas skamlæber var trukket ud så det dækkede hendes klitoris, og kødet var nærmest helt hvid af den kraftige vægt.

Karina kom hen til mig, hun bukkede sig ned over mig så hendes bryster næsten hvilede mod mine små bryster. “Hvad synes du om synet” hviskede hun og stak tungen ind i mit øre. “Det er meget smukt Frue” hviskede jeg tilbage og prøvede at kysse Karina. Hun trak sig lidt tilbage, men forbarmede sig så, og gav mig et langt vådt kys. Hun lod sin hånd glide op ad mit lår og tog mig i skridtet – “Vil du se mere?” hviskede hun mens hun kørte fingrene gennem mit våde skød. “Ja tak Frue” stammede jeg nærmest “meget gerne”.
Karina vendte igen opmærksomheden mod Bettina. Hun fandt en snor frem og begyndte at vikle den om Bettina lige under hendes bryster. På et tidspunkt trak hun snoren op om nakken på Betina og effekten var fantastisk. Bettinas bryster stod nu lige ud i luften som to blodfyldte balloner.
Karina bukkede sig frem og bed hårdt i den ene brystvorte. Bettina blev tydeligt overrasket over smerten for hun udstødte et højt klynkende skrig. Karina rettede sig op og stirrede på Bettina – “Hvad er aftalen?” sagde hun hårdt til Bettina – “Ingen lyde – Undskyld Frue” svarede Bettina brødbetynget. “50” sagde Karina nærmest til sig selv. Bettina så froskrækket ud men sagde ikke noget. Karina gik hen til væggen hvor er hang et arsenal af instrumenter og piske, hun valgte en ridepisk ud, og gik hen til Bettina. Så ombestemte hun sig tilsynsladende og vendte sig om, og kom hen mod mig. Hun strøg mig på lårene med pisken og lod den vandre op mod mit skød,. Lige inden snerten rørte min klitoris gav hun mig et par lette dask på inderlårene. Det sved men jeg sukkede ikke desto mindre. “Bettina skal straffes med halvtreds slag for sin fejltagelse – du skal tælle” sagde hun.”Tæller du forkert, starter vi forfra, tæller du forkert igen starter vi forfra – på dig”
Jeg vidste hverken fra eller til, men formåede dog at svare “Javel Frue”
Karina gik hen til Bettina der var begyndt at græde stille. Karina stillede sig med siden til Bettina og hævede pisken – og slog. Hun slog hårdt, og Bettina skreg. Jeg var lamslået og ekstremt ophidset samtidig – det her var vildere end noget jeg nogensinde havde forestillet mig. Karina så over på mig og smilede, jeg så tilbage på Karina og smilede, og så kom jeg i tanke om det! “En” sagde jeg højt. Karina slog igen og kiggede endnu engang på mig, jeg gispede, og var allerede på randen af orgasme “to” stønnede jeg. Karina lod slagende falde regelmæssigt, og jeg talte mens min krop nærmest hyperventilerede, Bettina skreg højere for hvert slag og hvert skrig forplantede sig i mit underliv så alting sejlede for øjnene af mig, jeg talte efter bedste formåen, men et eller andet sted om kring “35” kom jeg til at tælle forkert. Karina standsede og så på mig med et lystigt smil. Hun kom hen til mig og strøg mig over kinden. “Er det dejligt?” spurgte hun. “Ja Frue – det er vidunderligt” svarede jeg helt i overensstemmelse med sandheden. “Skal vi starte forfra?” spurgte hun. Jeg var lige ved at skrige ja, men besindede mig – “Hvis Fruen synes det er i orden?” svarede jeg i stedet. “Det synes Fruen” sagde Karina, men vi må vist hellere sørge for at du er lidt mere koncentreret næste gang. Hun løsnede mig fra stolen og løftede mig oprejst. Gå hen og trøst hende lidt, så går jeg et øjeblik. Hun gik ud af stuen og jeg var alene med Bettina. Jeg gi hen til hende og strøg forsigtigt over hendes bryster. De var nærmest blå på oversiden og ophovnede. Jeg trak stolen hen og stillede mig op på den så jeg blev et hovede højere end Bettina. Jeg lænede mig frem og begyndte at kysse hendes tårer væk, hun drejede hovedet så vores læber mødtes i et langt, vådt og brændende kys. Jeg faldt på knæ på stolen og begyndte at slikke og bide blidt i hendes ophovnede bryster, hun stønnede, og vred sig i kæderne. Jeg skubbede stolen væk og lagde mig på knæ foran hende. Hendes skamlæber var frygtelig hævede og blodfyldte og de nærmest skinnede gennemsigtigt. Forsigtigt løftede jeg lodderne et ad gangen og løsnede klemmerne. Bettina gispede højt for hver klemme jeg fjernede. Jag lagde klemmerne på gulvet men fik så pludselig en ide’. Jeg rejste mig og smilede til Bettina. Forsigtigt trak jeg ud i hendes små brystvorter og satte en klemme fast på hver vorte. Bettina så chokeret til, dette havde hun bestemt ikke ventet. Men hun råbte ikke på hjælp, så jeg antog det for stiltiende accept. Meget forsigtigt sænkede jeg lodderne til de han frit svævende ud fra Bettinas bryster. Jeg trådte et par skridt tilbage og nød synet. Jeg skubbede let till et af lodderne og nød udtrykket i Bettinas ansigt. Jeg stillede mig op på stolen igen og lænede mig frem og kyssede Bettina. Hun nærmest sugede mig til sig, og hendes tunge hvirvlede rundt i min mund. Jeg pressede mit glatte kussehoved mod hendes bryster vel vidende hvilken smerte det beredte Bettina. Hun kyssede stakåndet videre, så jeg vidste hun nød behandlingen.
Jeg sprang ned fra stolen, og lagde mig på knæ foran hende,jeg spredte hendes ben og stak min tunge helt op i hende. Hun gispede og vred sig og jeg kunne mærke hvordan hendes kusse trak sig sammen om min tunge. Pludselig kom hun, orgasmen væltede ud af hende og hun begyndte at tisse mens hun kom. Jeg labbede lidt af urinen i mig, og lod resten løbe udover mine bryster.
Da hun var færdig begyndte jeg igen at slikke hendes kusse, denne gang blidt og kærtegnende, mens jeg nød hendes glatte skamlæber.
Jeg rejste mig og stirrede lige ind i øjnene på Karina.

“Du er dygtig” sagde Karina beundrende “Jeg tror vi gemmer resten af straf til senere.
Karina tog mig i hånden og førte mig hen til sofaen. “Hun lagde mig i sofaen med benene over ryggen og hovedet udover kanten af sædet. “Smag mig skat hviskede hun” og stak sin enorme røv ned over mit ansigt. Jeg var ved at kvæles, men slikkede hende alligevel det bedste jeg havde lært. Jeg holdt oven på hendes lår og kørte mit ansigt og min tunge fra hendes røvhul til hendes kusse i en fortsat bevægelse. Karinas lår begyndte at sitre og hun kom langsomt i en voldsom orgasme. Hun satte sig på mine små bryster og bevarede derved min akavede position. Hun begyndte at kæle for sig selv, først inderlårene, så kussen og langsomt førte hun hænderne op og æltede de store bryster. Jeg var ved at kvæles under hendes vægt, men da jeg forsøgte at rykke mig, pressede hun sin røv hårdere mod mine bryster, hun vidste altså hvordan jeg havde det. Hun holdt hårdt om sine bryster og førte langsomt fingerspidserne ud mod de store runde vorter. Hun begyndte at nive sig selv hårdt i brystvorterne, mens hun pressede sin kusse nærmere mit ansigt. “Drik mig” skreg hun og begyndte at tisse ud over mit ansigt. Jeg åbnede munden på vid gab og lod hendes urin løbe ind i og over i min mund. Pludselig trak hun sig væk fra mig og lagde sig op i sofaen med røven strittende bagud og benene spredte. “Pisk mig alt hvad du kan” skreg hun. Jeg greb ridepisken og lod slagene hagle ned over Karinas kæmpe røv. Karina hylede mens slagene farvede hendes røv først rød og siden nærmest blå. Hendes fingre arbejdede på højtryk mellem hendes ben og med et eksploderede hun i en kæmpe orgasme. Jeg indstillede piskningen, og lagde mig forsigtigt ind over Karina. Vi kælede og kyssede som et par nyforelskede og hun strøg mig over håret og kaldte mig sin nye skat.
Langsomt vågnede Karina til dåd, og sagde at nu var det min tur. Jeg må have set forskrækket ud for hun rystede smilende på hovedet. Hun gik over til Bettina, løsnede hendes reb, fjernede lodderne men lod kæderne blive siddende i hendes brystvorter. Karina kortede kæderne af og satte lodderne i igen, så de hang helt tæt til vorterne. Hun trak mig hen til lænestolen igen og placerede mig igen med lårene udover armlænene, men denne gang uden at binde mig fast.
Karina stillede Bettina foran mig og sagde “Vis nu vores gædt din taknemmelighed”. Bettina bøjede sig forover med strakte ben og begyndte at slikke min glatte og efterhånden meget våde kusse. Karina stillede sig bag Bettina, med et spanskrør i hånden, hun smilede til mig “50” sagde hun så og hævede armen. Jeg talte med så langt jeg orkede, Bettinas tunge arbejde på højtryk i min kusse og hun græd højt hver gang spanskrøret ramte hende. Omkring 27 eksploderede alting omkring mig og jeg fik mit livs orgasme. Jeg ved ikke om Bettina fik alle 50 slag med spanskrøret. Da vi alle tre lå og kælede på gulvet foran pejsen bagefter så hendes røv i al fald blodig og stribet nok ud til at hun måtte have fået de fleste.

Jeg ser stadig både Karina og Bettina, både sammen og hver for sig. Jeg vil ønske for alle derude med de samme længsler, at de vil være ligeså heldige som jeg, og en dag må møde deres egen Karina.

porno med danske piger