Min Debut med en anden mand

Hej der. Har længe gået og tænkt på at ville prøve at være sammen med en mand. I forbindelse med vores faste sexvenne par, har jeg prøvet at slikke fisse mens han har kneppet min kone. Har så prøvet at slikke på hans pik og det var rigtig godt.

Har ikke rigtig vidst hvordan jeg skulle gribe det an. Så her i sommers da jeg var på en kajaktur langs Kertemindes nordkyst kom chancen.

Hverringe strand er kendt som bøssestrand. Her roede jeg forbi og lagde “skivet” på stranden og tog badebuskerne af så jeg var nøgen. Jeg var igang med at brede mit tæppe ud, da en mand kom gående imod mig. Der var flere nøgne mænd rundt omkring og jeg nød synet af hans svingende pik. Flot overskæg havde han også. Solbrændt over hele kroppen, det samme er jeg. Glatbarberet om pikken og ligeså er jeg. Han henvendte sig og spurgte til skivet og jeg var temmelig anspændt og havde en underlig krilleren i maven. Han spurgte til om jeg var til noget lir og det kunne jeg jo kun svare bekræftende til. Jeg fortalte ham, at jeg længe havde haft lyst til at prøve at være sammen med en mand, men ikke haft muligheden/modet til det.

Han var lidt ældre end mig, men var meget charmerende og havde en dejlig tyk pik som han stod og nulrerede med. Du må gerne tage på mig hvis du har lyst, sagde han. Jeg tog mod til mig og greb ud efter hans halvstive pik. Dejligt at mærke den i hånden. Min egen pik havde også rejst sig. Han tog om den og det var en dejlig fornemmelse at sådan stå og gnide på en andens pik mens jeg selv blev betjent. Lidt mærkeligt at stå til offentlig skue på en strand, men tankerne var et helt andet sted. Hvis du har lyst må du gerne slikke mig, sagde han. Satte mig resolut på knæ på tæppet og åbnede munden og tog hans stive pik i munden. åhhh der var dejligt at mærke hans pikhovede i min mundhule. Havde et godt tag om hans nosser samtidig. Lod tungen lege med hans pikhovede og havde en masse spyt som jeg vædede hans pik med. Han holdt om mit hovede og jeg tog pikken langt ned i halsen og gned på den samtidig. Sådan nød jeg og han min behandling af hans pik og han begyndte at lave kneppebevægelser med underlivet. åhhh det var skønt at slikke pik. Hans pik var stenhård og meget våd af mit spyt. Hold op det var en god fornemmelse at have pikken i munden.

SEX I DAG?

Jeg rejste mig op og nev ham lidt i brystvorterne. Her var han piercet og han kunne godt lide at jeg var lidt hård ved dem. Han gjorde det samme ved mig og det var rigtig godt.

Lad os ligge os ned på tæppet sagde han. Som sagt så gjort. Vi lagde os ned i en 69’er og for første gang fik jeg slikket pik af en mand. Skønt og så ude i naturen, bedre kan det da ikke blive. Jeg slugte hans pik villigt og var helt opslugt af hvor dejligt det var. Spyttet løb ned over skaftet og videre ned over hans nosser. Jeg mærkede at hans finger fandt vej om til mit røvhul og fugtede det. Skøøøønt at mærke ham der. Han pressede sin finger lidt ind og fortsatte med at slikke mig. Åhhh det var skønt. Jeg gned helt vildt på hans pik samtidig med at jeg tog ham helt i bund i munden. Tænkte på at det ville være skønt hvis han sprøjtede sin sperm i halsen på mig. Kunne ikke rigtig koncentrere mig om min egen pik, så den blev slap igen. Vi lå sådan lidt på tæppet hvor jeg nød at slikke ham og hans finger i røven.

Efter et stykke tid satte vi os op. Der var ingen af os der var kommet, men det var også ok. Det var lidt svært at koncentrere sig på denne måde.

Vi hilste pænt af med hinanden og jeg sagde tak for dejlig debut.

Bagefter har jeg fortrudt, at vi ikke udvekslede tlf. nr for jeg ville meget gerne have mødt ham igen og smagt hans sperm og blive kneppet af ham og ligeså kneppe ham.

Håber at komme til at opleve det fuldt ud.

porno med danske piger