Min fremmede elsker

Der var også rigtig langt mellem fyre, der tændte på homosex – troede jeg! Indtil jeg tog på interrailtur til Italien den sommer og opdagede, at hvis en 18-årig lille spinkel fyr…

SEX I DAG?

Jeg var 18 og havde været sammen med en fyr i skolen, men havde siden haft pigekærester, og troede egentlig, jeg var vokset fra det med fyre. Der var jo også rigtig langt mellem fyre, der tændte på homosex – troede jeg! Indtil jeg tog på interrailtur til Italien den sommer, og opdagede, at hvis en 18-årig lille spinkel fyr går rundt i et katolsk land kun iført små fodboldshorts og t-shirt, så skal det nok få de indestængte lyster frem hos mændene. Fremmede hænder gramsede på mine hvide ben i de overfyldte busser, på gaden kom mange med sjofle tilråb på gebrokkent engelsk. Jeg ignorerede dem udadtil, men blev alligevel underligt beruset af at blive begæret på den måde af andre mænd, og måtte tage en heftig spiller i soveposen på vandrehjemmet om aftenen. 

En dag var jeg på et lille museum i Milano. Der var ikke andre gæster end mig og en gruppe japanere. Efterhånden lagde jeg mærke til, at kustoden – en høj mørklødet mand på ca. 40, i sort uniform med kasket og det hele – kløede sig voldsomt i skridtet. Hvor pinligt, tænkte jeg, ved han ikke, at man kan se det? Men efterhånden gik det op for mig, at han behændigt undgik, at japanerne opdagede noget. Det var altså meningen, at JEG skulle se det – og hver gang jeg gik forbi ham på vej ind i et nyt rum, gik han lidt videre, trak lynlåsen ned, havde fingrene indenfor gylpen. Og da jeg nåede det sidste lille rum øverst oppe, og forsøgte at koncentrere mig om indholdet i en glasmontre, så jeg pludselig gennem glasset, at han havde hevet hele sit lange mørke stive lem ud af bukserne og stod og spillede den af helt åbenlyst. Jeg blev stående som paralyseret, men han nikkede opmuntrende til mig, og jeg må indrømme, at det begyndte at rykke lidt i dilleren ved synet af hans store kæp og forhuden, der rullede frem og tilbage over det svulmende, mørklilla pikhoved. Nu slap han taget og gik ugenert de få skridt hen på min side af montren med pikken strittende ud af bukserne. Jeg følte mig godt nok lille, da han førte min skælvende hånd hen til hans pik, og øjeblikket efter tog mig mellem benene med sin store behårede næve. Han var halvandet hoved højere end mig, jeg lagde mærke til, han havde vielsesring på. Aldrig havde min stådreng været så hård, hjertet hamrede, hvad hvis vi blev opdaget, hvor var japanerne? Men jeg fulgte viljeløst med, da han lagde begge hænder om min nakke og pressede mit hoved ned mod hans store jern. Åh, hvor var det skønt at mærke en pik i munden igen, som dengang i skolen. Jeg lod tungen løbe rundt om randen af pikhovedet og slikkede de klare dråber af præsperm i mig. Jeg mærkede en dejlig utålmodig kilderen i mit pik-sultne røvhul. Men så lød der skridt på trappen, det måtte være japanerne. Det gav et sæt i kustoden, og idet han hurtigt trak pikken til sig, sprøjtede hans sperm ikke bare i min mund men på mine lår og på gulvet. Han nåede at få lukket bukserne og stillet sig et par skridt væk, jeg rettede mig op, japanerne kom ind, de havde vist ikke opdaget noget. Men idet jeg passerede dem på vej ud af lokalet, syntes jeg alligevel, at en af de japanske piger så mærkeligt på mig. Jeg nærmest løb fra museet med galopperende hjertebanken, og først ude på gaden opdagede jeg den store våde plet, min sperm havde lavet på mine shorts – og det lange slimede spor, min fremmede elskers sperm havde efterladt hele vejen ned af t-shirten.

porno med danske piger