Min kones nye arbejdskolleger

SPAR MANGE PENGE

John havde en dejlig slank pik som dig min skat, men Kurts pik, tyk som en arm, og alm. længde….heldigvis, jeg tog nu deres pikke skiftevis i munden hold da helt op de var vilde…

Min kone havde fået et nyt job, og i den forbindelse skulle hun på introduktionskursus med en del nye kolleger. Min kone er en pæn pige lidt buttet, men bestemt en fræk brunette, dog er det først for nylig at hun/vi er sprunget ud i swinger livet som jeg tidligere har skrevet startede det med en ekstra fyr.

Nuvel hun skulle af sted med 2 overnatninger, jeg havde foreslået hende at hvis hun fik chancen for at score en fyr , så kunne det da være fedt, men det blev afvist totalt, da hun som vi siger kun sexer sammen med andre hvis alle er der!!…..vil du ikke blive jaloux kvidrede hun…jo jeg vil, jeg ville blive sindssyg men også total sindssyg liderlig.
Da hun ankommer til kurset skulle deltagerne sove flere i samme huse (feriecenter), dog kvinder og mænd for sig…men da min kone har et drenge fornavn….var forvirringen total hun skulle bo sammen med 2 fyre….de havde alt booket op og kunne ikke gøre noget med mindre hun ville sove på en sofa hos pigerne…..lettere ophidset ringede hun til mig, jeg fik med det samme stikket i hjertet og maven…..bo sammen med 2 fyre…..får du da ikke dit eget værelse skat? Jo men ……vi skal dele badeværelse…….mon ikke det går, var mit svar, ”bliver du ikke sur”….eller ”jaloux” lød det betuttet, næh det lyder frækt at du skal bo med 2 mænd, jeg håber det er nogle frække flotte bofæller…..”okay så” vi ringes og skrives ved….

Klokken 21 tikker der en sms ind, ”det ER et par flotte fyre, og vi har fået vin og de flirter lidt vildt med mig…er de ik frække” mit hjerte hoppede samtidig med min pik rejste sig. Jeg ringede hende op og en lidt lalleglad kone i røret……”hej skatter” John og Kurt er simpelthen så frække…jeg kunne høre dem råbe i baggrunden, at de nok skulle være søde ved hende! Hvor holder din bil spurgte jeg, ”lige udenfor huset..hvorfor?” der ligger en taske i bagagerummet med noget forskelligt sager, det er noget du skal bruge nu…det er en ordre…forstår du det….”skal nok” 2 minutter senere ringede telefonen ….skatter….mener du det….jeg er inde på mit værelse, skal jeg virkelig tage det her på…ja og så fortæller du mig på en mail i morgen hvordan det gik….forstået….jeg elsker dig og jeg elsker dig……du er tosset…….skat….ja

Her er hvad min kone skrev:

SEX I DAG?

Efter at have talt med dig, råbte de inde fra stuen at jeg skulle komme ind til dem så skulle de nok trøste mig, jeg sagde der går 2 minutter.
Jeg tog den sorte strømpeholder og strømperne med søm på, de lange sorte støvler, den åbne skål BH og de nye åbne trusser, min neglige, jeg rystede over hele kroppen men et par fingere i min fisse, viste at jeg var meget våd og liderlig allerede.

Igen råbte John og Kurt, jeg sagde jeg var ved at tage nattøj på og inden de svarede stod jeg i stuen…..wauuuu råbte de i kor og blev helt stille, det er min mand der mener jeg skal have det her outfit på…hvad siger I til det? Hold kæft du er lækker sagde John og din mand er godt gift lød det fra Kurt…….
Skal I bare snakke, må jeg se jeres pikke….og af med tøjet kom de, sæt jer på sofaen, jeg skubbede sofabordet lidt fra, tog det ene ben op på bordet men jeg kørte mine fingre igennem min fisse igen, våd som den var kørte jeg de våde fingre under deres næser….

Jeg tog en pude og satte mig på hug, John havde en dejlig slank pik som dig min skat, men Kurts pik, tyk som en arm, og alm. længde….heldigvis, jeg tog nu deres pikke skiftevis i munden hold da helt op de var vilde…og kommenterede vores held med hinanden.

John satte mig op i sofaen, fik spredt mine ben så det ene igen var oppe på sofa bordet, han startede med at slikke mine støvler mens hans hånd bevægede sig opad , jeg slikkede stadigvæk Kurts pik, jeg kunne dog næsten ikke have den i munden, John startede med at slikke mig, jeg drev af liderlighed og han brugte et par fingre op i mig….hold da kæft det var frækt..og var da også lige ved at komme…men jeg ville vente, John satte sig på knæ fik og pressede sin lange pik op i mig, med dybe stød kneppede han mig, Kurt vi skal skifte hun er klar til din tykke pik.
Kurts pik gled ind i mig centimeter for centimeter, hold da kæft så store dildoer har vi ikke derhjemme, jeg er så liderlig og tæt på at komme råbte jeg, i lige måde råbte de 2 fyre, Kurt satte tempoet op jeg slikkede John så godt jeg kunne, med et kunne jeg høre Kurt råbe en masse, det sortnede for mine øjne og vi kom bare sammen helt vildt, John høvlede på sin pik og kom så ud over mine bryster, jeg tog hans pik i munden og sugede den sidste dråbe ud af ham, Kurt lå ind over min mave……….sikke et fedt kursus !!!!!!
Vi sundede os lidt, fik lidt mere vin mens de smånulrede mig, John var klar igen og vi kneppede på sofaen hvor jeg sad oven på ham.

Vi havde nu bollet over en time, og måtte hellere gå til køjs…hver for sig.. Kurt mente ikke at jeg behøvedes at låse døren….de skulle nok passe på mig…jeg tog et hurtigt bad, lagde mig for at sove, men kom til at tænke på dig din pik og det pik jeg lige havde fået….og ja så nulrede jeg mig til en orgasme igen…ret vildt IK!

Ved 2 tiden skulle jeg tisse, i køkkenet stod John med røven bar med en cola i hånden, jeg var sgu tørstig hvad med dig? Fik en tår og klappede han mig på røven, og sagde jeg var det frækkeste han nogensinde havde været sammen med og det hele bare var vildt og at det havde været en af hans store drømme….sødt ikke!, mens han stod der, rejste pikken sig igen, jeg satte mig ned og tog den i munden, et kæmpe suk lød det fra ham, må jeg kneppe dig, sagde han … jeg lagde mig ind over køkkenbordet og hans pik gled op i mig med dybe hug bollede han mig, med et var min orgasme igen på vej, da han brølede kom jeg i en dyb orgasme, det hele sitrede, mine ben var som gummi…hold da op…vi kyssede og gik ind for at sove igen……vi skulle heldigvis i vores gruppe først starte kl. 10

Om morgenen kunne jeg mærke noget pusle på værelset, og en person krøb op nede i fodenden af sengen, gad jeg ikke at sige noget døsig som jeg var tænkte jeg pyt….det der sker…sker …en tunge slikkede mine tæer, et par store hænder spredte mine ben, jeg lod stadigvæk som jeg sov…
Hænderne og tungen kom nu nærmere mit skød og mine ben var nu ret spredte, personen dernede slikkede og sugede min kilder, og snart var jeg både våd og liderlig igen, du ved jeg elsker at morgen kneppe hi hi, Knep mig så for fanen og Kurt dukkede op under dynen med et bredt smil, han lagde sig end over mig, fissen omkransede denne tykke pik, hans kraftige krop var helt tæt på min, mens hans underliv rytmisk dansede ud og ind af min opspilede fisse, min orgasme begyndte at rulle igen….det var hammer frækt og intimt ja vildt liderligt at blive taget af sådan en tyk pik.
Jeg kom og kom, Kurt dunkede dyret ud og ind gik nu op på armene, kørte sit underliv rundt for at komme i ekstase og i et brag af en orgasme fyldet han min fisse med sperm, og med et hulk lagde han sig ind over mig igen.

I døråbningen stod John og klappede, efter et godt grin blev vi enige om at nu burde vi kunne koncentrere os resten af dagen….men det kan vi nok ikke..

Vi gik alle 3 ind i badet, jeg blev sæbet ind alle steder og de skyldte min fisse for safter og sæd, de forlangte at jeg skulle tage kjole på,,,,og ingen trusser på …de bedyrede at de ville søde !!!

Og her sidder jeg så og skriver til dig, glæder mig til at rå bolle dig når jeg kommer hjem, min fisse er igen blevet varm…..har du nye instrukser? Jeg elsker dig…

porno med danske piger