Mr X

Så beordrede han mig til at tage trusserne af. Men der for en djævel i mig, og jeg nægtede. Mr. X grinte og sagde bare “Nå har tøsen ikke lært det endnu”. Han rejste sig…

Jeg har en profil på BF, joan(tv), her var jeg kommet i kontakt med en moden mand fra Sønderjylland. Vi havde skrevet og chattet sammen et stykke tid. Lad os for nemhedsskyld kalde ham Mr. X. Til sidst var vi blevet enige om en dag hvor jeg skulle besøge ham som hans “slavetøs”, jeg skulle komme omklædt som “pige”.

Nu er jeg ikke sprunget så meget ud som trans at jeg ligefrem optræder offentlig på gaden omklædt, hvilket jeg dog også havde gjort opmærksom på. Eneste svar var at så måtte jeg tage min straf.

Jeg ringede på døren let nervøs. Døren gik op, en moden mand i læderbukser og sort skjorte lukkede op. Jeg præsenterede mig som Joan. Blev budt indenfor.
Jeg var ikke mere end lige kommet indenfor før han skældte mig ud. “Havde jeg ikke givet dig ordre på at du skulle stille omklædt som Joan” sagde han samtidig med at han tog mig i skridtet.

Han skubbede mig foran sig ind i huset, viste mig badeværelset og sagde at nu kunne jeg godt se at få klædt om, og når jeg var færdig komme ind i stuen og præsenterer mig ordentlig.

Jeg skyndte mig at smide tøjet, lukkede min kuffert op og begyndte at iklæde mig mit dametøj. Først den sorte hofteholder, så nylonstrømperne og mine let gennemsigtige sorte trusser, herefter min korte sorte kjole. Så gik jeg igang med makupen. Efter at jeg var nogenlunde tilfreds tog jeg parykken og mine røde højhælede sko på.

Inde i stuen sad Mr. X i sofaen, jeg meldte mig. Mr. X sagde bare kort “Der er vist noget vi skal tale om. “Når jeg siger du skal være omklædt når du kommer, mener jeg det.”
Jeg forsøgte at vige uden om ved at forklare at jeg ikke gik på gaden omklædt. Godt sagde han bare. Kom herhen og læg dig over mit knæ.

Jeg gjorde som han sagde. Mit højre ben tog han ind mellem hans ben, mit venstre trak han op i sofaen så jeg lå med spredte ben. Min højre arm vred han om på rygge og holdt fast med hans venstre arm. Nu lå jeg som i et skruestik med røven lige i vejret. Jeg føldte mig meget ydmyget.

Først kælede han lidt for mine balder, så ned ad inderlårene. Pludselig uden advarsel faldt der et slag på mit venstre inderlår. Det sved… uvilkårligt sagde jeg av. Slagene begyndte nu at falde med flad hån ned over mine lår og det nederste af mine balder.
Min nu stive pik pressede mod hans inderlår og skridt. Jeg kunne mærke hvordan hans pik voksede.
Hvor mange slag jeg fik husker jeg ikke, det jeg husker var den sviende fornemmelse i mine lår og balder. Nå ja så den krillerende fornemmelse i mit underliv.
Mr. X forklarede mig at hans ord var lov, jeg var hans slavetøs og han brugte mig som han ville. Og hvis jeg ikke adlød ville han staffe mig, og det jeg havde fået lige nu var ingenting.

SEX I DAG?

Han beordrede mig nu til at rejse mig, løfte op i kjolen og dreje mig rundt. Jeg gjorde som han sagde. Så beordrede han mig til at tage trusserne af. Men der for en djævel i mig, og jeg nægtede. Mr. X grinte og sagde bare “Nå har tøsen ikke lært det endnu”.
Han rejste sig, fremdrog et sort øjenbind som han kom over bag mig og gav mig på. Tog fat i mine arme og tvang dem om på ryggen. Førte mig nu ud af stuen, ned ad nogle trapper, ned i kælderen.

Nede i kælderen gav han mig nogle lædermanchetter på, og inden jeg så mig om stod jeg med armene ud til hver sin side, over hovedet. Kunne næsten ikke røre gulvet.
Så kom han hen bag mig. Begyndte at tage mig på brysterne, kørte langsomt hånden ned over min mave. Jeg var begyndt at blive godt liderlig af hans berøring, selv om jeg fandt det ydmygende, sådan at blive gramset på af en mand.
Så fortsatte han om og tog en fast greb i mine balder, vidre ned ad lårene, så op ad inderlårene, for tilsidst at tage mig op i skridtet. Mr. X grinte da han mærkede min begejstring. Jeg vred og vendte mig i et forsøg på at undgå hans hænder, men nej, bundet som jeg var, var der ingen mulighed for at undslippe.

Så gik han om foran mig, trak min kjole op over hovedet så den sad fast i snorene til loftet. Han kørte nu sine hænder ned langs siderne på mig, ned over hofterne, samtidig med at han trak mine tynde nylon trusser af mig. Min stive pik svirpede ud i lufte da de blev befriet for trusserne. Mr. X grinte og sagde at den skulle han nok få glæde af.

Mine arme blev løsnet lidt, hvorefter Mr. X gav mig lædermanchetter på benene. En snor i hver manchet og så stod jeg med spredte ben foran min hersker.
Igen var hans krævende hænder først på inderlårene, så op i skridtet. Lidt efter mærkede jeg noget om mine nosser. Så strammede det. Mr. X havde bundet en tynd lædersnor om mine nosser. Så var hans hænder på mine bryster. Han krammede dem, bed i dem. Så forsvandt han, men kom hurtigt tilbage, tog igen på mine bryster, begyndte at nulre mine brystvorter, så mærkede jeg han satte en klemme i min ene brystvorte. Så det samme med den anden. Det gjorde ondt, men var samtidig ophissende.

Nu mærkede jeg et træk i begge klemmer, så i snoren om mine nosser. Først ikke så kraftigt, så blev det kraftigere og kraftigere. Mr. X forklarede at han ville se hvor meget vægt jeg kunne tåle. Han havde bundet snore fra klemmerne i brysterne og fra nosserne op over en tajle i loftet, så der var træk alle tre steder,  var begyndt at sætte vægt på. Hvor meget han kom på erinder jeg ikke noget om, men smertefuld var det.

Jeg prøvede at følge med trækket, stod til sidst i en bue ud i luften med spredte arme og ben. Trækket var ulideligt i både mine nosser og mine bryster.
Mr. X sagde at nu kunne jeg stå sådan lidt og tænke over livet.
Hvor længe jeg havde stået ved jeg ikke, men ret lang tid var det sikkert ikke før jeg mærkede Mr. X’s hænder på mine balder. Straks rejste min pik sig igen. Mr X grindte og sagde at det måtte vi gøre noget ved, jeg måtte kun have stiv når han ønskede det. Han gav mig et par hårde slag med den flade på balderne. Så kom han i tanke om at det var bedre at bruge en padel.
Jeg måtte tælle slagene. Det sved og brændte i mine nosser og bryster samtidig med at slagene faldt. Vi var nået over 25 på hver balde inden min pik var faldet så meget at han var tilfreds.
Så begyndte han igen at tage mig på inderlårene, op på maven, han stod bagved mig, jeg kunne mærke han havde taget bukserne af, hans pik pressede op mellem mine sviende og varme balder. Min pik rejste sig igen da han begyndte at onanerer på min pik. “Du kan lige prøve om du kommer” sagde Mr. X, “så for du lov at æde din egen sperm”.

Jeg holdte igen så godt jeg kunne, men trækket i mine nosser fra lædersnoren og hans behandling, ja så kunne jeg ikke undgå at komme. Behændigt samlede han mit sperm op i sin hule hånd, og da han havde malket mig helt tom pressede han hånden mod min mund.
Jeg måtte nu slikke hans hånd helt ren for min egen varme sperm.

Mr. X trak nu min kjole ned, løsnede mine bånd. Men føj for en smerte det var da han tog klemmerne af mine bryster, det var være end at få dem på.

Mr. X gav mig nu ordre til at lægge mig på gulvet, han havde endnu ikke taget bindet af mine øjne. Han tog min paryk af, bad mig åbne munden. Så satte han sig på hug over mit hoved, jeg kunne mærke hans pik omkring min mund. Jeg lukkede munden, men Mr. X var der hurtigt med et spørgsmål om jeg skulle op og hænge igen. Så skyndsomt åbnede jeg munden. Så mærkede jeg de varme stråler, samtidig med at Mr. X sagde at jeg skulle holde munden åben og drikke det hele. Mr. X sad og pissede mig lige ind i munden, jeg måtte drikke hver en dråbe, og endda sutte hans pik ren bagefter. Nu følte jeg mig rigtig ydmyget men også et eller andet sted tilfreds med at være hans slavetøs.

Efter at have tøret mig og fået min paryk på igen blev jeg lagt over på en seng. Arme og ben blev bundet ud til hvert hjørne af sengen, så jeg lå som et stort X.
Han lagde sig ned over mig, pressede mig ned i sengen, samtidig med at han tog mig på brysterne og kyssede mig krævende. Jeg kunne mærke hans stive pik mellem mine lår, jeg kunne mærke hans varme og ophidselse, mens hans tunge begærligt var i min mund.

Mr. X satte sig over mit hoved og tog bindet af mine øjne. Først kunne jeg ikke se noget, så kom synet langsomt tilbage mellem alle stjernerne og jeg så lige op i Mr. X’s røvhul.
“Så skal du på arbejde min tøs” sagde han grinende og pressede sit røvhul med over mit hoved. Jeg fik besked på at slikke hans røvhul, stikke min tunge op i ham og kneppe ham i røvhullet med min tunge. Jeg forsøgte at undvige, men Mr. X tog fat i skindet på min ømme nosser og trak til. “Kan du så komme igang tøs, det er det du er her for, nemlig at tilfredsstille mig” sagde han.
Jeg vred mig i smerte og stak min tunge op i hans svedige røvhul, kneppede ham med min tunge så godt jeg kunne. Samtidig legede han med sin egen pik.
Så flyttede han sig lidt og jeg kunne nu bedre få luft. Men nu var det hans nossers tur.
Uden at kny begyndte jeg at slikke hans nosser, jeg havde efterhånden lært ikke at prodesterer.
Så op ad roden på hans stive pik. Så vendte han sig om, pressede den stive pik ind i munden på mig, begyndte at kneppe mig i munden. Jeg havde lidt svært ved det i starten, men måtte åbenbart havde gjort mit arbejde godt nok, for nu ryggede det i Mr. X’s pik og han sendte store ladninger af varm sperm ind i munden på mig, sperm som han tvang mig til at sluge til sidste dråbe. Ja! jeg måtte enda slikke ham ren bagefter.

Efter at Mr. X havde frigjort mig for mine bånd, måtte jeg gøre mig istand, tage min kjole på og komme op i stuen.

Da jeg kom op i stuen sad Mr. X i en morgenkåbe i sofaen. Jeg fik besked på at gå ud i køkkenet og hente den termokande og kop der stod derude. Måtte nu severer kaffen for MR. X i stuen. Mens jeg hældte kaffe op tog han mig op ad benene og op i skridtet, jeg spildte lidt kaffe i underkoppen. Straks var han der, skældte ud, hvad var jeg for en tøs. Kunne ikke engang hælde en kop kaffe op.
Så kom jeg over knæet og fik en røvfuld igen. Denne gang havde han ingen bukser på så jeg kunne tydelig mærke hans pik. Det var meget ophissende at ligge over hans bare ben, mærke varmen fra hans krop. Han var nu heller ikke selv uberørt af det. Hans pik var blevet stor dejlig stiv igen.
Mr. X forlangte nu at jeg skulle tage min kjole af, sætte mig hos ham i sofaen. Han begyndte nu at tage på mig, først ind på den bare hud på brysterne, så ned på min mave, legede lige lidt med min pik og nosser inden han pressede mit hoved ned mellem hans ben. Jeg tog beredvilligt hans stive pik i munden, lod tungen kæle for glansen, kyssede og slikkede den ned ad bagsiden, helt ned til roden.
Så gav han mig et kondom i hånden, forlangte at jeg skulle sætte det på hans pik. Jeg rullede kondomet ned over pikken. Mr X trak mig op så jeg sad overskrævs på hans lår, han begyndte at kysse mig krævende, samtidig med at jeg mærkede hans finger omme ved min mandefisse, som han senere kaldte den. Han skubbede mig lidt væk, gav sig selv lidt creme på pikken, bagefter lidt op i min mandefisse, forlangte nu at jeg skulle sætte mig ned over hans pik og kneppe ham.

Først var det lidt svært at få pikken op, jeg er meget snæver, men da først pikhovedet var inde gled den langsomt i bund. Jeg begyndte at kneppe ham langsomt, satte så hastigheden lidt op.
På et tidspunkt kunne han godt mærke at jeg var ved at blive træt. Vendte mig derfor om så jeg lå over sofaens armlæn med røven lige i vejret. Så gik han til angreb igen. Tog fat om mine hofter, pressede hans stive pik op i min mandefisse.
Hastigheden blev sat op, jeg blev rigtig råkneppet.
Jeg kunne mærke han var ved at komme. Han trak sig ud, trak kondomet af og sprøjtede ud mellem revnen på mine balder, tørrede spermen ud over mine balder med hænderne og pikken. Først var det dejlig varmt, så blev det langsomt kold og fedtet. Efter at have sundet sig lidt, gik han om foran mig og jeg fik ordre på at slikke ham ren.

porno med danske piger