Nattens dronning

Som trans var jeg på vej hjem fra en aften i byen. På Helsingør motorvejen stoppede jeg på en resteplads og gik ind på dame toilettet. Da døren gik op…

SEX I DAG?

Som trans var jeg på vej hjem fra en aften i byen. På Helsingør motorvejen stoppede jeg på en resteplads og gik ind på dame toilettet. Da jeg stod ved spejlet og nettet mig gik døren op, jeg kunne se en mand på ca. 60 år komme ind og stille sig bag mig, efter få sekunder tog han mig på røven med begge sine hænder, han spurte om jeg trængte til noget pik, men han ventede ikke på svar han tog mig bare i armen og trak mig uden for, han førte mig op til en bænk og skubbede mig ned på bordet så jeg lå på ryggen.
 
Han trak min lille lak nederdel op og slikkede mig straks i stjernen. Jeg var solgt med det samme for det var det jeg længste efter. Da jeg var godt liderlig og klar til at modtage hans pik, rejste han sig op og åbnede sine bukser, Han bankede sin pik op i røven på mig, det var så jeg så måne og stjerner.
 
Hvad jeg ikke havde set var at der var andre som stod og så på. Den første tog mod til sig og kom hen, stillede sig ved siden af mit ansigt og tog pikken ud, han spillede den af et stykke tid inden han trådte nærmere og lod den glide over mine læber, jeg åbnede munden og slikkede på hovedet, den smagte dejligt og lod ham kneppe mig i munden, det var første gang jeg fik pik både i hoved og røv på en gang. den ældre herre som kneppede mig i røven trak sig ud og sprøjtede alt sin sperm ud over min pik og bryst, Da han flyttede sig var der en anden som var klar og han trængte ind i mig i et glidende stød. Mens jeg slikkede pik var der en mere som ville være med i legen og drejede mit hoved så han også kunne få slikket sin pik. Der gik ikke længe så kom han i munden på mig, og da jeg fik drejet hovedet tilbage til den anden kom han ud over ansigtet på mig. Jeg var nu smurt ind i sperm og blev kneppet til den store guldmedalje, Den sidste som kneppede mig kom i røven på mig og jeg var helt færdig, grundigt gennem kneppet og godt klisteret gik jeg tilbage til bilen.

Jeg lovede mig selv at det ikke var sidste gang at jeg stoppede på den resteplads.

porno med danske piger