Rødhus del.1

Jamen dog sagde han da han så min stive pik, det må vi da vist hellere også lige klare dette her. Han tog om min pik og gned stille og roligt, samtidig klemte og masserede mine kugler…

Dette skete for 3 dage siden. Jeg havde lige fået sommerferie og havde lejet et sommerhus i Blokhus. Allerede den første dag var vejret fantastisk og jeg kørte til stranden. Tæt på Blokhus ligger Rødhus og der skulle der være en fantastisk nøgenbadestrand, den havde jeg besluttet mig for at checke ud. Kunne godt se at folk havde mindre og mindre tøj på desto tættere jeg kom Rødhus. Jeg var ikke i tvivl om at jeg pludselig var det rigtige sted, for alle vimsede rundt uden tøj på. Jeg kørte lidt frem og tilbage mens jeg nød den ene lækre mandekrop efter den anden. Jeg bestemte mig for at se om ikke jeg kunne finde en lille gryde i klitterne, hvor jeg kunne nyde solen. Samtidig med jeg parkerede bilen kom den lækreste mand ned fra klitterne. Han var ca. 55 – 60 år, slank, trimmet, solbrun og en dejlig pik der ca. 16 – 18 cm. i slap tilstand. Han var tydeligvis på vej ned for at få en dukkert.

SEX I DAG?

Jeg tog min taske med tæppe, solcreme og håndklæde og gik op i klitterne. Ledte i ca. 5 – 10 min., men kunne ikke finde en ledig gryde, alle var optaget. I en enkelt var der kun lidt tøj og et tæppe. Jeg satsede på, at det var her den lækre fyr holdte til. Havde netop fået bredt tæppet ud og var ved at tage tøjet af, da der pludselig var en der sagde hej. Det var den lækre mand, som stod lige bag mig. Hej sagde jeg, det gør forhåbentlig ikke noget, at jeg slår mig ned her. Ikke spor sagde han, det er da kun dejligt med noget selskab. Jeg hoppede af kludene og lagde mig på tæppet. Vi sludrede lidt, han fortalte at han hed Svend. Han havde nogle forretninger langs kysten, som han kørte rundt og holdt lidt øje med. Når vejret var godt, så var han som regel i Rødhus for han var en sand naturist.

Du må lige være startet på ferie eftersom du ikke har fået så meget sol endnu sagde han. Du skal huske solcreme, ellers så er du hurtigt forbrændt. Det havde jeg helt glemt, mens jeg havde nydt hans dejlige selskab. Jeg gik igang med at smøre mig ind over hele kroppen og lagde mig derefter på maven. Du kommer til at ligne en giraf med alle de pletter som ikke har fået solcreme bagpå grinte Svend. Skal jeg ikke lige hjælpe dig sagde han og kom over og tog tuben. Han satte sig på knæ ved siden af mig og startede med at smøre benene ind. Jeg lå med ansigtet så jeg kunne se hans dejlige pik, havde lyst til at række ud og kæle for den, men turde ikke. Da benene havde fået en tur gik han igang med skuldrene, Jeg var nødt til lige at lette måsen lidt, da min pik var begyndt at røre på sig og den skulle lige ligge rigtigt. Han bevægede sig længere ned og da han kom til lænden tog han tuben og trykkede en ordentlig klat ud, det begyndte at løbe ned mellem balderne, da han smurte og masserede dem. Jeg nød det enormt meget og det var Svend ikke i tvivl om. Han spurgte om ikke jeg kunne tænke mig lidt massage og satte sig overskrævs på mig. Det var himmelsk at blive masseret af denne lækre mand, samtidig med at jeg kunne mærke hans dejlige pik mod min røv. Jeg var så stiv og liderlig og lå og småstønnede. Vi må hellere lige checke fronten også sagde Svend og trillede mig rundt.

Jamen dog sagde han da han så min stive pik, det må vi da vist hellere også lige klare dette her. Han tog om min pik og gned stille og roligt frem og tilbage, samtidig med at hans anden hånd klemte og masserede mine kugler. Han lagde sig ovenpå mig og begyndte at slikke og kysse min hals og øreflip. Vores tunger mødtes i et langt vådt heftigt tungekys. Han lod tungen glide ned til mine brystvorter, som han sugede og slikkede. Da han begyndte at bide blidt i dem var jeg lige ved at eksplodere. Jeg fik ham vendt rundt og gav ham den samme tur. Jeg gjorde det dog i omvendt rækkefølge og endte med at slikke og sutte hans fantastiske pik, som var 24 cm i stiv tilstand. Vi fik os vendt så vi lå i en 69èr. Mens vi lå sådan kunne vi begge se at vi havde fået tilskuere på. Der var 4 – 5 som belurede os, den yngste var kun ca 15 – 16 år.

Kunne mærke at jeg var ved at komme og det kunne Svend også, han blev vildere og suttede hårdere, Havde aldrig mødt såden en fantastisk pikslikker! Jeg kom med et brøl og sprøjtede en kæmpe ladning sperm i munden og halsen på Svend. Han vendte sig om og kyssede mig, så jeg nok fik halvdelen af min egen sperm i munden. Det smagte dejligt. Jeg lå lige og sundede mig i få minutter, mens min hånd kælede for hans fantastiske pik. Jeg tog noget creme i hånden og begyndte at gnide hans pik, han var vildt liderlig og spurgte om han måtte kneppe mig. Jeg satte mig op på ham, tog hans pik og styrede den til. Gled lige så stille ned over hans blottede pikhoved. Sad lige lidt og vænnede mig til hans dejlige store stive pik. Jeg gled ned over ham til han var helt i bund, begyndte lige så stille og roligt og glide op og ned, han skulle i bund hvergang. Pirrede ham ved kun at lade hovedet komme ind og ud. Det gjorde ham helt vild, han greb fat om mine hofter og kneppede mig som en gal. Han fik mig vendt om på alle 4 og bankede sin store pik op i mig, han slog på mine baller, mens han stønnede, at jeg havde en dejlig røvkusse og han ville kneppe den hele sommeren. Kunne mærke at han var ved at komme, han blev vildere og jeg kunne mærke, at han blev lidt større. Jeg strammede røvkussen og Svend sprøjtede en kæmpe ladning op i mig. Jeg malkede ham til han var fuldstændig tømt.

Svend trak sit tæppe over til mig og vi lå og kælede og småsludrede lidt. Vi var begge enige om, at det havde været helt fantastisk. Han spurgte om ikke jeg kunne tænke mig flere frække oplevelser med ham, der var ikke noget jeg hellere ville. Vi fandt ud af, at vi havde nogle af de samme fantasier bla. sex med flere. Vi snakkede om vores tilskuere, som vi begge mente skyldte os noget. Svend havde et kæmpe sommerhus og vi besluttede os for, at se om vi ikke kunne finde vores tilskuere, så de kunne afregne deres gæld samme aften. Vi fandt hurtigt drengen på på de ca. 15 år, Svend gik ned og snakkede med ham, mens jeg fortsatte jagten på den næste. Fandt ham kort derfra. En slank mand på ca. 50 år. Gik hen og spurgte ham om han havde nydt det. Han blev helt rød i hovedet og sagde ja. Du fik da ikke din udløsning sagde jeg, mens jeg satt mig på knæ og tog hans pik i munden. Der gik ikke længe førend han greb fat om nakken af mig og mundkneppede mig indtil han sprøjtede sin ladning i munden af mig. Kyssede ham og fortalte om vores plan. Den var han helt med på. Han fik adressen og tlf.nr.. Det viste sig at den unge dreng havde fået samme behandling, dog havde Svend truet med at fortælle hans forældre det, hvis ikke han dukkede op. Vi fik også opstøvet de andre to, som var henholdsvis 25 og 62 år gamle. De var også helt med på ideen…..

porno med danske piger