Sex med veninden

SPAR MANGE PENGE

Spørger hende om hun har prøvet lebbesex. Hun svare at det har hun og den oplevelse vil hun gerne gøre om! Selv, har jeg aldrig prøvet det men det tænder mig…

Denne novelle er en sand historie der foregik for et halvt år siden. Det var en rigtig var sommerdag i juli. Min veninde – Klaudia – og jeg  var taget på stranden for at nyde solen og forhåbentlig komme i snak med nogle drenge.  Jeg skulle smøre Klaudia ind i sololie og jeg kunne mærke hun nød det.  Hun nød det så voldsomt at hun begyndte at stønne. Folk omkring os kiggede mærkeligt, hun opdagede ikke selv noget, og jeg syntes bare det var super frækt.

SEX I DAG?

Jeg spørger hende om hun har været med til lebbesex før. Hun svare at det har hun, og den oplevelse vil hun gerne gøre om! Selv, har jeg aldrig prøvet det men det tænder mig ekstremt, fortalte jeg.

Jeg sætter mig oven på hende og masere sololien ud på hendes brune mave. Hun nyder det i fulde drag. Jeg kan se at hendes trusser bliver våde og igen stønner hun. Det ophidser mig helt vildt. jeg tager hendes bikini overdel af og kigger på hendes store (D-skål) bryster jeg bliver våd og det dunker og kildre i min varme og våde skede. Jeg har allermest lyst til at hun skal røre ved mig og slikke mig for groft, men vender tilbage til virkeligheden og rør ved hendes bryster. Klaudia holder fast om mine baller. Hendes fisse spjætter og hendes brystvorterne bliver stive.  Jeg kan mærke hendes lange negle mod min hud.

Pludselig siger hun ”Pernille, jeg har lyst til dig! Kom! ”Vi løber hen til et gammelt fiskeskur, hvor hun heftigt river min bikini af. Det driver ned af benene på mig, og det samme på hende. Hun lægger sig op på en træbænk der står i hjørnet og hvisker at jeg skal smække hende i røven. Jeg slår hende hvorefter jeg pisker hende med noget fiskesnøre der hang på væggen. Mine fingre glider op i hende og hun stønner højt og skrigene.

I skuret står en gammel cykel pumpe. Hun beder mig lægge mig på knæ og albuer på bordet og hun stikker den sorte lange cykel pumpe op i mig. Hun sætter tempoet op og pumpen køre ind og ud af mig. Hun stopper lige før jeg når at komme. Det føles befriende. Jeg mærker et sug i maven da hun begynder at slikke mine hævede skamlæber. Hun når til klitoris og kæler for den som var det en kattekilling. Jeg kan næsten ikke få vejret. Hun slikker mine stive store brystvorter og pludselig kommer jeg. Det rammer hendes mave og hun smør det ud på kroppen. Så begynder Klaudia at ride mig. Min fisse spjætter som en nyfanget sild.

Det banker hårdt på døren. En dreng træder ind og har hørt vores lyde. Vi fortæller ham om det hele og vi kan se pikken rejse sig i deres tynde badebukser. Havde det ikke været for ham ved jeg ikke hvornår vi havde stoppet. Det var den bedste oplevelse i mit liv og ikke den sidste.  

porno med danske piger