Sharlee og den røde dør

Hun var blevet ekstra stor denne gang, og hendes perfekt formede pik satte mine kæber på overarbejde. Jeg havde lært at tage hende helt ind i min mund…

Jeg havde kendt Sharlee i lidt over 1½ år, og i den tid havde hun i den grad ændret mit syn på seksualitet. Hun var 7 år ældre, men virkede til at være 70 år mere erfaren. Det var ved at være jul og jeg gik og tænkte på hvad jeg skulle give min brasilianske gudinde i julegave. Hun er typen der bliver glad for de mindste ting i livet, så på det punkt har jeg været heldig. Kun én gang har hun klaget lidt, og det var da jeg dristede mig til at købe en gagball, der tilsyneladende ikke var stor nok.. Jeg havde en ambition om at finde noget helt specielt. Jeg følte hun havde åbnet en verden for mig, jeg aldrig havde troet jeg skulle opleve. Mens jeg gik i mine egne tanker, var der pludselig en der råbte mit navn fra den anden side af Frederiksberg Alle. Sneen dalede tykt og jeg kunne ikke rigtig se hvem det var, så jeg vinkede som om jeg var ganske klar over hvem der hilste på mig, et bluff der tilsyneladende virkede, da personen skyndte sig over vejen. Jeg genkendte ikke Lars med det samme, først da han spurgte om jeg havde set mere til Sharlee og Aisha. Aisha… Hende huskede jeg kun alt for godt. Mine boksershorts blev lidt små i det, da mine tanker gled tilbage til den sommermorgen hvor jeg fik udvidet min sexuelle horisont. Sharlee havde mistet kontakten til hende, da hun havde fundet en småkriminel narrøv da hun kom tilbage til Brasilien. Lars stod og snakkede løs, men jeg hørte intet af det han sagde. Jeg kunne fornemme smagen af hendes enorme pik, og følelsen af hendes tykkelse i min røv. Jeg tvang mig tilbage til virkeligheden, og nåede lige at høre Lars sige; “Jeg har ikke snakket med hende mutanten siden hun næsten invaliderede mig, ha ha”. Jeg tænkte at hvis hendes lem var proportional med hendes øvrige kropsdele måtte Aisha have været en dværg i forhold til. Det må have taget ham en måned at komme på højkant igen. 

SEX I DAG?

Lars inviterede på en øl på en lille beværtning ikke langt derfra, og jeg takkede ja, da jeg var interesseret i at høre om han kendte mere til universet. Det eneste jeg havde erfaring med, ud over min jomfrurejse, var Sharlee, og jeg var nysgerrig efter at høre hans erfaringer. Da jeg prøvede at dreje samtalen ind på den morgen, var Lars meget afvigende. Han sagde bare hurtigt at han egentlig havde lagt det lidt bag sig, da han havde følt det havde overskredet hans grænse mere end han havde haft lyst til. Jeg havde på fornemmelsen at det var spil for galleriet, jeg havde set ham tjekke en mand ud da vi gik ind på baren. Jeg foreslog at vi tog over på en anden bar på Istedgade hvor jeg vidste at omgivelserne var mere frie, og måske han der ville løsne sig op. Vi gik igennem sneen der efterhånden havde lagt sig som en tyk, lyddæmpende dyne over hovedstaden, og lod os underholde af cyklister der så ud til at miste herredømmet over deres trafikmidler hvert øjeblik det skulle være. Da vi slår døren op til baren på Istedgade er der ikke ret mange mennesker, det var onsdag formiddag og den søvnige stemning herskede over stedet der var ret tyndt befolket. Vi slog os ned i hjørnet og fik serveret en pilsner af en lille sød russer, der havde små perfekte bryster og en lille stram, men dog formfuld røv. Vi lod begge blikket følge kanten på hendes alt alt for kort skørt. Vi blinkede til hinanden og kommentarer var overflødige. Jeg tænkte på hvor frækt det kunne være at se den lille russer med munden fuld af brasiliansk delikatesse. Jeg skrev en besked til Sharlee og inviterede hende forbi. Lars var begyndt at varme op, og fortalte hvordan han havde udforsket sig selv efterfølgende. Han havde været skabsdrag i ca. 6 måneder, indtil hans bror havde afsløret ham, hvilket havde fået ham til at stoppe. Men hangen til “shemales” som han kaldte dem, havde efterhånden overskygget lysten til kvindelig skød. Ind imellem var han dog alligevel sammen med en kvinde for at stille den værste trang, men han indrømmede at han tænkte på pik hver morgen, middag og aften. Han kunne dog ikke se sig selv med en mand, da han fandt mandekroppen utiltrækkende.

Vi sludrede således i godt en time, og den lille russer havde serviceret os adskillige gange, da Lars tog sig sammen til at spørge hende om hun ville lege en dag. Jeg tænkte at det var en sørgelig forestilling af et scoreforsøg, og hun vendte sig da også hurtigt for at tage bestilling fra de øvrige gæster i baren, der efterhånden var ved at være halvfyldt. Hun kom forbi med en bakke med øl på, og på mellemvejen skiftede hun vores askebæger. Under askebægeret lå en seddel, hvor der stod “Red door ved siden af toilet, kode er 6**6”. Lars spærrede øjnene op og viste mig sedlen med et stort smil. Hans charme havde sgu atter en gang gået lige ind. Hvordan jeg den aften havde trukket de to flotte piger, tilskrev jeg højere magter. Sharlee kom ind af døren i det Lars smuttede af sted mod toilettet og den røde dør. Hun fortalte mig at hun havde været her før, da hun kendte en der havde arbejdet her. Sharlee var iført en stram trøje med v hals, der lige netop viste hendes kavalergang på en utroligt ophidsende måde. Hun er mester i at tiltrække lange blikke, uden det er på den vulgære teenage måde med bryster over det hele og synlig røvsprække. Den dag var hun elegant klædt på, og alt for pæn i forhold til resten af klientellet. Jeg satte mg hen ved siden af hende og fik diskret listet en hånd op af inderlåret på hende og jeg kunne mærke hendes pik bevæge sig. Hun havde et langt skørt på så det var ikke svært at få hånden ind under hendes trusser. Hendes pik var hård og jeg kunne se gnisten tænde i hendes øjne. Når hun fik det blik, gik det sjældent stille for sig. Min hånd kørte i lange seje bevægelser, uden at det skulle kunne ses alt for tydeligt. Sharlee begyndte at flytte sig i sofaen og bed sig i læben da jeg klemte lidt ekstra hårdt omkring roden. Vi sad i det ene hjørne med ryggen til resten af baren. Jeg lod mig glide ned under bordet, og tog mit hoved ind under hendes skørt. Nu måtte det være lidt tydeligere hvad der skete, men den afsides placering holdt hende fra at bede mig stoppe. Eller også var hun bare ligeglad. Garanteret det sidste.

Jeg kunne mærke hun var blevet ekstra stor denne gang, og hendes perfekt formede pik satte mine kæber på overarbejde. Jeg havde lært at tage hende helt ind i min mund, og jeg var blevet afhængig af det. Følelsen af alt for meget har en evne til at tænde mig voldsomt. Jeg mærkede at hun holdt fast i mit hoved og styrede mine bevægelser så jeg intet andet havde at gøre, end at følge trit med hendes tempo. Jeg mærkede spændingen i hendes dunkende pik, og to sekunder efter skød hun en lille kocentreret portion sæd direkte ned i mit spiserør. Jeg kom frem af mit himmelske skjul og tog hende i hånden. Nu skulle hun fandme straffes for at være så super lækker! Jeg trak hende ud til toilettet og fandt den røde dør. Jeg trykkede 6**6 og hun kiggede forbløffet på mig da døren åbnede. En gang åbenbarede sig, og hvad jeg troede bare var en personale stue, viste sig at være et mekka af muligheder for at teste sig selv seksuelt. Vi gik ned af gangen og tillod os at kigge ind i de forskellige rum. De første par rum var øde og jeg var ved at vælge et af de tomme, da Sharlee trak mig ind i et andet rum lige overfor. Der var ret dunkelt og der slap kun lys ind få steder i rummet. Sharlee fandt en kontakt og tændte lyset. Rummet var iklædt lurvet velour i lilla farver, og bunden af rummet var dækket af puder. Sharlee lukkede døren og låste den. Hun satte mig ned på gulvet så jeg sad i skrædderstilling. Så stillede hun sig foran mig og trak trusserne af. Hendes pik stod nu som et vinkeljern ud under hendes skørt. Jeg lynede skørtet af og tog omkring pikken, mens min tungespids langsomt strejfede hendes glatte nosser. Jeg stak en finger om i hendes røv og slikkede hendes pik som var det en softice der var ved at smelte. Hun skælvede af liderlighed og jeg kunne mærke at hendes røv var klar til noget større. Jeg rejse mig og så til min store overraskelse en sort pik der var stukket igennem et hul i væggen. Nu var jeg klar over at vi havde bevæget os ind i et gloryhole rum, det var derfor der var sluppet lys ind i det mørke rum. Sharlee så på mig og jeg lavede en kaste bevægelse med hovedet hen i mod pikken. Sharlee stillede dig foran pikken, så hendes røv var skudt bagud i en indbydende position. Jeg gik bag hende og klaskede mig stenhårde pik mod hendes baller et par gange så de gyngede let. Hun gispede af fryd og vendte sin opmærksomhed på den halvslappe pik det var ud for hendes mund. Hun tog den helt ind i første forsøg og jeg beundrede hende, mens jeg begyndte at føre min egen pik op i hende. Hun tog et fast tag om sin ene balle og trak den til siden så jeg rigtig kunne komme til. Jeg var godt i gang med at fylde hende ud, da den sorte pik kom i en imponerende kaskade. Sharlee nåede at flytte ansigtet, hvilket jeg egentlig var lidt ærgerlig over. Men nu var der flere pikke der stak ind, og det var det vildeste tagselvbord af små og store tykke pikke der bare ventede på at blive tømt.

Vi satte os ved siden af hinanden ud for hver vores pik, og talte med fingrende inden vi gik i gang med en konkurrence om hvem der først kunne tømme pikken foran os. Den første runde vandt hun klart. Hun havde dårligt nået at folde sit imponerende repertoire ud inden hun blev svinet til at en tynd gang sæd. Da min pik kom, fik jeg sprøjtet lidt sæd over på Sharlees bryst. Hun tørrede det af med sin finger og førte fingeren om til min røv, hvor den cirklede rundt om min muskel. Jeg kunne mærke hvordan min krop sitrede og vi var hurtigt over endnu en runde af konkurrencen. Su var det mig der sad med en afrikaner i min mund, og jeg følte en fantasi blive udført. Jeg må indrømme at de veludrustede mænd fra Afrika altid har fascineret mig. Denne gang vandt jeg, men jeg var hurtigt over den næste pik, og den var dårligt tømt før jeg sad men endnu en model mellem mine læber. Den sidste havde været stenhård, samtidig med at den var lille og meget tyk. Jeg måtte prøve at have den op i mig, og jeg stillede mig så det passede. Jeg begyndte at skubbe mig ned over den og den forsvandt et øjeblik fra hullet. Så kom den tilbage, denne gang sjask våd. De smuttede op som var det en banan der forlod en bananskræl. Jeg maste min røv helt op af hullet og lod pikken gøre arbejdet. Sharlee satte sig mellem mine ben og tog mine nosser i munden mens hun hev i mig. Jeg mærkede den lille tykke pik banke op i mig hurtigere og hurtigere og da den tilfældigt faldt ud af min røv, kunne jeg mærke en varm stråle sæd lande mellem mine baller. Sharlee skubbede mig ned på gulvet og slikkede min røv ren. Så pressede hun sin egen pik forsigtigt op i mig og jeg var i drømmeland. Hun startede langsom, øgede tempoet og hele tiden bevægede sig i en stemplende rytme der gjorde at jeg kunne mærke hende i hele kroppen. Hun rakte rundt om min røv og fik fat i min pik. Så hev hun mig med bagover så jeg kom op at sidde på hendes store skaft. Jeg gled helt i bund og drejede en halv omgang så jeg havde front mod hende. Jeg skamred hende så jeg var sikker på at jeg var sønderflået indeni, og jeg kom kraftigt ud over hendes spændte D skål. Jeg fortsatte så længe jeg kunne og lige da jeg skulle til at give op, låste hun sine negle i min brystkasse og skød sin pik hårdt op i min røv. Jeg kunne med det samme mærke at hun havde kommet i mig, og jeg sank ned over hende i udmattelse. Vi lå og krammede i en halv time, da det pludselig bankede på døren. Vi trak i tøjet og gik hen og åbnede. Udenfor stod den lille russer og smilede frækt til os. Hun sagde tak på den russiske facon og lod en hånd glide ned over mit bryst. Lars kom frem og lignede en der var blevet kørt over af en lastbil og bagefter havde taget en ordenligt lur. Bag ham kom en sort fyr til syne og jeg begyndte at lægge to og to sammen. Lars gav mig sit nummer inden han forsvandt ud af den røde dør. Inden han gik nåede han at sige; “For satan da, det var sgu en vild tur jeg fik der, kan i ikke ringe en dag, så gir jeg en middag hos mig…”

porno med danske piger