Smæk i den bare

Jeg rødmede som en anden skoledreng. Han befølede mine kønsdele, penis og pungen. Forhuden blev trukket helt tilbage intet var skjult for ham. Min penis voksede…

Jeg er en mand på 54 år. Tit har jeg haft fantasier om smæk i den bare ende. Situationen, hvor den frække dreng får enden på komedie, har tit været i mine fantasier. Samtidig var jeg meget nervøs for, at jeg slet ikke kunne tåle smerten, når hånden eller spanskrøret ramte min ende. Det var også lidt flovt, at skulle blotte enden for en fremmed. En ydmygende situation, hvor de mest intime dele af ens krop kom til skue – penis – pung og den bare ende og ikke mindst, at en fremmed mand tog fat om kønsdelene og den bare ende.

For nylig levede jeg fantasien ud. Jeg havde over Boyfriend skrevet med en mand, der er 14 år ældre end mig. Vi chattede om mine lyster og han var vist erfaren, for han var hurtig inde i min fantasi og tankegang. Han fortalte blandt andet, at han ville være fuldt påklædt hele tiden. Det var ydmygende at være nøgen sammen med en mand, der var helt påklædt. For mig gav det associationer om drengen, der skulle afstraffes og passede fint ind i min fantasi.

Vi aftalte et besøg. Jeg skulle parkere over for ejendommen, hvor han boede. Han ville holde øje med pladsen for at se, hvornår jeg kom. Jeg var knap nok steget ud af bilen, før han stod i døren og bydende vinkede mig over til ham. Jeg blev ganske febrilsk og fumlede med mobiltelefonen og jakken. Jeg var den ulydige knægt, der skulle modtage min straf.

I lejligheden fik jeg anvist plads til min jakke og fik besked på at tage alt tøjet af undtagen underbukserne. Han satte sig i sofaen og kommanderede mig hen til sig. Snart var ingen dele af min krop skjulte for ham. Han mærkede på min penis og pung uden på underbukserne. Så kom der forskellige ordre – vend dig om – han mærkede på min ende – vend dig om igen – han lagde hænderne på siderne og sagde venligt men bestemt: "Nu trækker jeg dine underbukser ned". Jeg rødmede som en anden skoledreng. Ned kom de. Han befølede mine kønsdele – penis og pungen. Forhuden blev trukket helt tilbage intet var skjult for ham. Min penis voksede ved hans berøring.

Vend dig om – spred benene – lidt mere – lidt mere endnu og bøj dig frem. Med fast hånd tog han på balderne og han kunne se det mest private overhovedet – mit numse hul.

Jeg blev bedt om at vende mig om igen. Han tog fat om min stive penis og med fast stemme sagde han: "Du skal have en endefuld". Jeg blev lagt over hans knæ og stille og roligt, begyndte han at smække mig i enden. Det var stærkt stimulerende at mærke hans hånd på enden. Efter en lille tid sagde han: "Du får lige et par lidt hårdere klask i enden". Meget overraskende for mig selv nød jeg de dejlige klask og dristede mig til at bede om flere. Han havde vist prøvet det før, for han var rigtig god til at smække, holde en lille pause, så jeg mærkede den søde svie i enden.

SEX I DAG?

Hans venstre hånd tog nu fat om min stive penis og samtidig smækkede han mig med højre hånd.

Min ende blev mere og mere rød. Jeg sagde, at jeg kunne faktisk godt tænke mig at se min ende i et spejl. Han tilbød at fotografere min røde ende. Det blev flere gode billeder af en rød numse.

Jeg havde i vores chat skrevet om mine fantasier om spanskrøret, men samtidig udtrykt min bekymring for, om jeg kunne klare smerten. Pludselig blev det alvor for min ende.

Han hentede et spanskrør. Et fint bøjeligt rør med en bue foroven som en gammeldags stok.

Han viste mig i luften hvordan spanskrøret kunne suse i luften. Han lagde spanskrøret let på mine endebalder for at beregne slaget. Pludselig fik jeg et mildt svirp med spanskrøret. Nu faldt der en serie af svirp på min ende. Det var en anden smerte, men også dejlig i den grad jeg fik det.

Jeg fortalte, at jeg havde set på billeder, hvordan frække fyre, der trængte til smæk stod bøjet over en stol eller et bord med den stive penis strittende lige ud i vejret.

Det skulle jeg også prøve. "Bøj dig hen over bordet" kommanderede han. Først blev der taget billeder af min nøgne ende med spanskrøret. Klar til mere afstraffelse. Han tog en række billeder af min ende – med hånd på enden – med spanskrør på enden – med hans hånd på min pung og hvor han holdt om min stive penis.

"Du er vist en skrækkelig uordentlig fyr, der må vist mere smæk til." Medens pikken blev onaneret blev min ende smækket. Pludselig væltede spermen ud af min pik. Mængden af sperm viste, hvor dejlig en oplevelse det havde været.

Han konstaterede, at frække fyre får røde numser. Nu har du fået en lærestreg for dine uartigheder.

Jeg behøvede ikke varme i sædet, da jeg kørte hjem. Lige inden jeg faldt i søvn mærkede, jeg på den dejlige varme ende.

Jeg skrev til ham og sagde tak. Han skrev tilbage, at nu håbede han, at jeg havde lært at opføre mig ordentligt ellers måtte der lidt hårdere smæk til næste gang. Jeg ved ikke helt, om jeg kan opføre mig pænt ellers må jeg anmode om et nyt besøg.

porno med danske piger