Udkants Danmark!

SPAR MANGE PENGE

Der er masser af kussesaft overalt, så jeg knepper hendes røvhul hurtigt og hårdt. 3-4-5 gange helt i bund… Pludselig mærker jeg … Strålerne igen … “JAAAAAA … Jeg sprøjter ” skriger hun…

Jeg var lige kommet med færgen, var gået op til byens lille kro. Jeg havde lejet et værelse, hvor jeg ville skive min opgave.

Det var en rigtigt hyggelig lille kro med 3 værelser på førstesalen, en lille krostue og køkken nedeunder.
Da jeg havde bestilt værelset, havde jeg talt med en kvinde i telefonen, hun havde haft stemmen som en moden dame.
Nu stod jeg ved baren i krostuen, og ventede på at få min nøgle udleveret. Det var en moden kvinde der havde taget imod, hun stod med ryggen til mig og rodede med en stor bog.

Jeg betragtede hende bagfra mens hun forsøgte, at finde mit navn i bogen. Hun havde halvhøje sko, sorte strømper og en sort halvlang nederdel. Hendes røv stod tydeligt frem, – dejlige faste baller, så havde hun en hvid skjorte på og håret var sat op i en hestehale/fletning.
” nåååå … Her er du … Der står du skal være her til næste mandag … Altså en uge ?? ” spurgte hun uden, at se på mig.
” ja den er go nok ” svarede jeg.
” og du er alene ? ” … ” ja ” … Svarede jeg igen.
” javel ja, morgenmad kan du få i krostuen eller på en morgenbakke på værelset, hvis du heller vil det ? du er den eneste overnattende gæst de næste par dage.
Jeg forstod hun gerne ville vide, hvad jeg ville, så jeg svarede ” så vil jeg da gerne ha en morgenbakke”.
Jeg kikkede på hende, hun havde store tunge bryster under den løse skjorte, og en diskret rød mund.

” Du kan spise her, hvis du bestiller dagen før! ” sagde hun ” undskyld! jeg har altså bestilt, med både morgenmad og aftensmad ” svarede jeg hende.
” nååååå … okay undskyld, det får jeg lige styr på ” smilede hun. Jeg fik min nøgle og blev henvist til første salen.

Jeg fandt hurtigt værelset, det var et okay værelse med en stor seng, et pænt bord, et par stole og en dejligt udsigt mod vandet.

Efter jeg havde fået pakket ud, ville jeg ha en sjus. Så jeg gik ned i krostuen og satte mig i baren. Der sad en par stykker ved den i forvejen, så jeg hilste pænt og kvinden kom frem fra baglokalet.

” Hvad kan jeg gøre for dig ? ” sprugte hun med et smil, ” pyha … Det skal du nok passe på med, at spørge mig om ” smilede jeg tilbage til hende.
“Kom du bare an ” ….. ” okay må jeg heller få en GT´er …. ” Jeg fik en sjus, sad der og snakkede lidt på må og få med de lokale, og kvinden i baren.

Hun fortalte, at hun var søster til fruen og herren der ejede kroen, de var et smut i Grækenland på ferie, så hun var bare ferieafløser for dem.

” Jeg har jo ikke helt styr på det hele med kroen så, hvis du mangler noget må du jo sige til ” oplyste hun mig. Jeg svarede hende, at hun bare skulle tage det roligt vi finder nok ud af det.

SEX I DAG?

Da jeg kom ind i krostuen senere den aften for, at spise var der ikke andre end mig og kvinden. Jeg fik min mad mens hun stod baren og læse avis så det ud til.
Jeg havde ikke den store lyst til, at tale med nogen. Så jeg spiste min mad og gik på værelset for, at skive videre på min opgave.

Jeg blev vækket af det bankede på døren næste morgen, jeg havde skrevet næsten hele natten og var lidt rundt på gulvet. Så jeg røg op og hen til døren næsten i søvne. Udenfor stod kvinden med min morgenbakke, ” Neeejjj … Undskyld” sagde hun med det samme.
Jeg skulle lige fatte mig, ” Det er helt i orden” svarede jeg per refleks.
Jeg trådte tilside, så hun kunne komme ind i værelset.

Jeg lagde godt mærke til, hun kikkede sådan mærkeligt på mig, SÅ! Opdagede jeg det, jeg sover altid nøgen og jeg har altid en kæmpe ståpik, når jeg vågner.

SHIT … Jeg viste overhoved ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv. ”Undskyld …” Fik jeg fremstammet … Hun kiggede mig i øjnene og sagde med et lille smil “mænd er jo mænd” satte bakken, drejede rundt og gik mod døren, ” nyd det” var det sidste hun sagde og forsvandt bag døren.

– fuck! Hvor pinligt! tænkte jeg. Jeg fik min morgenmad, et bad. – Hvad fan gør jeg ? Kørte det rundt i mit hoved.
Så jeg besluttede, at der ikke var andet og gøre end, at gå nedenunder og beklage min opførelse.

Jeg kom ind i krostuen, hun stod bag baren og så lige på mig. ” Det er jeg godt nok ked af …. det med morgenma…” Begyndte jeg. ” Stop!” … Afbrød hun mig.
Halvt i chok holdt jeg mund, hun kikkede på mig med nærmest lidt hårde øjne.
” Sig mig engang … Tror du jeg er totalt idiot … Tror du …. At jeg ikke ved, hvad sådan en storbysfyr er udepå ! … Tror du ikke jeg har lagt mærke til, hvor hvordan du glor på mine bryster og min røv … hva? ” jeg var totalt i panik, …. FLYGT NU …lammende det i mine tanker, hver en fiber i min krop var spændt.
Da jeg ikke svarede forsatte hun ” så du tror, du kan komme her og få bondetøs fisse, bare fordi du, tror du er noget hva!” … ” Nej,Nej” begyndte jeg… “Undskyld” .. ” Bare drop det! ” svarede hun.
“Men, hvis du virkelig mener, du er ked af det så kom her, der er noget du kan gøre for mig” hun vinkede mig om baren.
Ærligt, så tænkte jeg ikke over noget, jeg gjorde bare som jeg fik besked på.

Hun gik ud bagved baren og jeg fulgte efter hende … Det var et køkken i baglokalet med et stort komfur, ovne, bordplader og vaske o.s.v. Hun vendte sig mod mig, et skidt frem, tog fat i min nakke trykke mig imod sig og hviskede i mit øre ” dit svin … Nu skal du slikke fisse, hvis du vil gøre det godt igen” … Hun bakkede med mig, et halvt skridt baglæns.
Trak op i sin nederdel … Hun hoppede op på bordet, og spredte sine ben.
Mellem hende lår var en stor mørk trekant af hår … Hun trak i mit nakkehår, så jeg ikke kunne andet end følge med ned.
Hun havde en kæmpe behåret kusse, hun havde hår over det hele, langt ned af hendes inderlår, hendes skamlæber var fulde af hår. “Slik min fisse” hvæsede hun ad mig.
Jeg satte læberne og næsen mod alt håret, det var varmt og fedtet af hendes safter, der hang fissesaft i hendes hår, min tunge løb ind mellem hendes skamlæber … ” ååhhh slik dit svin” udbrød hun højt.
Alt håret lagde sig vådt og varmt til siden, mens jeg stille legede med skamlæberne, håret var i vejen for mig … ” nu skal jeg hjælpe ” sagde hun højt … ” slik mit fissehul, knep mig med din tunge “Hun stak sin hånd ned og skilte hendes skamlæber for mig.
Jeg slikkede forsigtigt omkring hendes knop og lod tungen løbe ind mellem de store skamlæber.

Da min tunge nået ned i hende hul, løb der en en lille sø af kussesaft ud på min tunge, hun smagte sødt, varmt og klistret.
” jaaaa …. ” stønnede hun … Jeg slikkede lidt med hele min tunge, hele vejen mellem hendes kusselæber, mit ansigt var dækket af fissesaft. Jeg stikker tungespidsen ind i hende et par gange, ” ÅÅÅhhhhhhh” stønnede hun højlydt.
Med et fast greb i håret ovenpå mit hoved, kører hun sin fisse af i ansigtet på mig, jeg holder bare min tunge hård og lige mellem hendes læber.
” sååååå …. Nuuu …. Jjaaaaaa” kommer det fra hende, tykke, fede, varme ståler af fissesaft står ud af kussen på hende, jeg får det i munden og ud over mit ansigt, hun går i små kramper ” åååååhhhhhh …. Slug det … slug min fissesaft” stønner hun højt.
Hun strammere hendes lår om mit hoved, slipper mit hår og skubber mig væk.

Hun sidder på bordet, kramperne har stadig fat i hendes. Jeg sidder stadig på knæ på gulvet foran hende, jeg kan se kussesaften på hendes lår og på bordet under hende.

Hun lægger sig tilbage på bordet, mens orgasmen langsomt fortager sig.
Min pik er stenhård, og liderligheden har fuldstændigt overtaget mig. Jeg kan ikke styre mig selv, ” Nu skal jeg ha fisse” siger jeg, mens jeg for mine bukser op.
Min ikke alt for lange pik, står som en pæl, den er måske ikke lang, men det er en fed pik jeg har.
Jeg trækker hendes ben fra hinanden, så jeg kan komme op i hendes liderlige fissehul, jeg holder hende i hendes hofter, trækker hendes røv en lille smule udover stålbordet, hun gider let på det, det er smurt ind i hendes fissesaft, sætter pikhoved mod hendes behåret kusselæber.

Og BANG, jeg vil helt op, i hendes kusse i et hug… Da min pikhoved kommer ind mellem læberne, mærkes det som om, der kommer en liter fissesaft ud af hende.
Det vælter udover min pik, jeg kommer helt op i hende med det samme uden modstand, hun gisper let … Og stønner … ” giv mig pik dit svin” … Jeg kan se hendes patter hoppe hver gang mit underliv rammer hendes …

Jeg er kan mærke min vildskab tage kræft, hendes kussehul er for stort og alt for vådt, det trækker ikke i min pik.
” Aaaaahhh” nærmest brøler jeg i frustration.
Hun kikker på mig, med et glasklart blik … Som om hun ved, at jeg ikke kan sperme i hendes kusse.
Jeg mister fuldstændigt kontrollen over min liderlighed, ” hvad satan, din beskidte luder …” , jeg flytter mine hænder fra hendes hofter, tager fat i skjorten og rykker hende ned af bordet…

Jeg vender hende, og trykker hendes overkrop indover bordet. Hun stritter lidt med røven, som om hun udfordrer mig, med en hånd i nakken på hende trykker jeg hende ned mod borgpladen, den anden hånd stikker jeg ind mellem hendes ben. Jeg kan mærke hendes lår er våde af kussesaft, mine finder finder hendes fissehul men jeg vil noget andet og lader min hånd løbe videre op mellem hendes baller.

Alt er vådt og klistrede kussehår, når langt om til hendes røvhul. Jeg tager fat i min pik, sætter pikhovedet mod hendes lille stramme røvhul. ” ÅÅÅÅÅÅHHHHH … Skriger hun, da hun mærker mit pikhoved presse sig ind i hendes røvhul.
Hun forsøger, at trække sig væk fra mig, men jeg holder hende fast som i et skruestik. “hvor tror du du skal hen ? … Nu skal jeg tømmes for sperm … Din lille spermluder” hvisler jeg. “Nej …. Den er for fed, din pik … Jeg kan ikke”stønner hun, “hold kæft ” svare jeg. Og trykker pikken op i hendes røvhul, det giver sig langsomt, jeg trykker til …. “. Aaahhhhh … Ååååååhhhhh … Nej !!! ååååhh ja … fuck en fed pik du har” stønner hun.

Der er masser af kussesaft overalt, så jeg knepper hendes røvhul hurtigt og hårdt. 3-4-5 gange helt i bund… Pludselig mærker jeg … Strålerne igen … “JAAAAAA … Jeg sprøjter ” skriger hun, jeg kan mærke de hårde varme stråler der rammer mine nosser … Den varme fissesaft som rammer mine spermfyldte nosser og mit underliv, det får mig til at sperme.
Jeg tømmer mig, langt oppe i røven på hende, 5-6 lange hårde stråler, spuler jeg hendes røv med.
Jeg banker pikken et par gange op i hende for, at være sikker på jeg er helt tom for sperm.
Hun ryster under mig, jeg trækker pikken ud af hende.
Træder et skridt tilbage, mens jeg puster ud, hun står med samlede knæ og lår, jeg kan se hun stadigt rykker i små orgasmekramper, klemmer lår og baller sammen i stød … Mens hun forsøger, at styre sin vejrtrækning.

En djævel fare i mig træder hen bag hende, jeg kan se hun klemmer min sperm ud af sin røv i hendes orgasme, jeg lader min hånd løbe op mellem hendes baller.
Samler en del af den sperm, hun har klemt ud, i hånden.
Jeg tager fat i hendes hår med den anden hånd, hun vender ansigtet mod mig. ” hvad fanden! Tror du min sperm skal gå til spilde … Slug det ” siger jeg og presser min hånd mod hendes ansigt ”ja tak” stønner hun.

Skulle der være nogen, der kunne tænke sig at dele deres lyster og tanker med mig. Høre jeg gerne fra dig. Måske får du en fantasi tilbage 😉
[email protected]

porno med danske piger