Ulrikkes kaffemix

SPAR MANGE PENGE

Tog først hårdt om det højre bryst, tog brystvorten i munden og begyndte at sutte og bide den. Så stoppede jeg, fandt et de røde silkebånd frem og bandt det hårdt fast….

En måneds tid efter mine oplevelser hos Tina (læs novellen: SE-EVENTEN) gik jeg på Strøget i København. Jeg skulle på indkøb i Illums. Pludselig gled en nydelig klædt, kortklippet brunette op på siden af mig og sagde: ”Hej Per! Kan du huske mig?” Jeg kikkede lidt på hende og sagde: ”Ja, du er Tanias bedsteveninde, Ulrikke. Dig glemmer man ikke så let!” Ulrikke smilede, lettere smigret, og sagde så, at hun havde noget hun gerne ville spørge mig om. ”Fint”, sagde jeg: ”Jeg er på vej hen i Illums. Lad os gå op i caféen, så kan vi snakke om det”. Da vi var installeret i caféen og havde fået hver vores kop med kaffe, så Ulrikke mig dybt i øjnene og sagde så: ”Det er meget længe siden jeg har haft en sex-oplevelse som den du gav mig under SEX-EVENTEN hos Tina, så jeg har leget meget med tanken om, at vi kunne gøre noget lignende igen!” Jeg faldt lidt i staver og så på hendes elegante påklædning, der smøg sig om hendes slanke krop. J
eg så de store flotte bryster, der bølgede indbydende op og ned, og jeg så for mig hendes glatbarberede fisse, der lyste af sexlyst. Jeg huskede hvordan jeg i min blindfoldede tilstand havde forestillede mig, hvordan hendes øjne tindrede og hvordan hovedet langsomt gik frem og tilbage medens tungen spillede fra mundvig til mundvig. Jeg så hvordan hendes flotte melonformede bryster gyngede fra side til side. Jeg så hvordan hofterne kørte som på kuglelejer og jeg huskede de dybe, rytmiske stød hver gang hun kørte min pik i bund i fissen. Jeg må have ”været væk” et godt stykke tid. I alt fald lagde Ulrikke pludselig hånden på min kind og sagde: ”Hallo, er du der?” Det fik mig tilbage til virkeligheden, der var et par klare, grønlige øjne, der stirrede direkte på mig. ”Ja, undskyld”, sagde jeg, ”men jeg spolede lige tilbage til vores møde, og det var en meget behagelig oplevelse!”. Videre sagde jeg, at jeg meget gerne ville være sammen med hen
de igen og spurgte, hvilke idéer hun selv havde. Hertil sagde hun, at hende mand skulle på forretningsrejse til Kina i de næste par måneder, så hun havde tænkt sig, at jeg skulle komme hjem til hende. Så fandt vi vel på noget, som hun udtrykte sig med et indladende smil.

Da jeg havde tilsluttet mig det synspunkt, sagde hun videre, at hun havde tænkt sig, at jeg skulle bo i hendes kælder, hvor hun ville holde mig som sin sexslave. Så ville hun og søsteren tage sig ”kærligt af mig” medens manden var på rejse. Her stoppede jeg hende og sagde fast i stemmen, at det kunne hun godt glemme alt om, idet jeg ikke ville være med til at lade mig binde og udnytte af piger, jeg ikke kendte rigtig godt og var helt fortrolige med. Jeg betragtede nemlig risikoen for, at de i deres ophidselse ville gå så langt i deres eksperimenter, at jeg ville kunne lide overlast af det. Men for at holde samtalen på sporet sagde jeg, at hun kunne overveje om jeg skulle binde og udnytte hende. Søsteren måtte gerne være med som garanten for, at legen ikke gik videre end hun selv ønskede det. Det satte tanker i gang hos Ulrikke, og da hendes minespil hele tiden skiftede fra interesse til tvivl, skyndte jeg mig at indskyde, at det kunne hun da tænke lidt over, men at jeg gerne ville komme og besøge hende, f. eks. onsdag i næste uge. Hvad vi skulle foretage os, når vi mødtes var helt op til hende. Ville hun bindes og udnyttes skulle hun blot lægge 4 stk. blødt tovværk á 1 m. og 3 røde silkebånd á ½ m. frem, så jeg kunne se dem så snart jeg trådte ind i hendes entré. Aftalen blev så, at jeg skulle dukke op på hendes adresse onsdag kl. 13:00.

Onsdagen oprandt. Jeg benyttede formiddagen til at besøge en Sexbutik, hvor jeg købte en Sommerfugl med en fjernbetjening og en god vibratorvirkninger (hvis Ulrikke havde besluttet sig til at lade sig binde og udnytte). Ved middagstid tog jeg et par Viagra-piller (hvis nu søsteren også var der). Herefter begav jeg mod Hellerup, hvor Ulrikke boede. Det viste sig være noget af en herskabsvilla, og da jeg trykkede på ringeklokken lød en dyb og varm DING DONG. Der gik ganske kort tid, så blev entrédøren åbnet, og Ulrikke stak hovedet frem, og bød mig indenfor. Hun var klædt i en kropsnær hjemmedragt, så kropsnær, at det nærmest så ud som om den var malet på. Overdelen smøg sig indbydende omkring de flotte H-skålsbryster, hvor de store brystvorter trådte tydeligt frem. Buksedelen fremhævede det flot svungne hofteparti, hendes venusbjerg og de lange elegante ben. På entrémøblet lå – omhyggeligt anbragt – 4 stk. blødt tovværk i hver 1 meters længde og 3 røde silkebånd á ½ meter, så Ulrikke havde altså besluttet sig for at lade sig binde og bruge efter mit forgodtbefindende.

SEX I DAG?

Ulrikke bød mig ind i stuen, hvor der var dækket op til kaffe for to (så søsteren var der altså ikke). Jeg hang mit overtøj og tog med et muntert smil snor og silkebånd med mig. Med vi drak kaffe fortalte jeg Ulrikke, hvad jeg havde af planer. Jeg holdt de fire stykker tovværk op og fortalte, at de skulle bruges til at binde hende til sengen, så hun ikke fandt på narrestreger, medens jeg legede med hende. Jeg ville ikke være ”ond” ved hende, men tværtimod ville jeg pirre hende, og forkæle hende langsomt, kærligt og opmærksomt indtil hun ville trygle om at få pik. Det skulle hun også få, men først når det passede mig. Ulrikke nikkede indforstået, og spurgte så, hvad de tre silkebånd skulle bruges til. Dertil sagde jeg blot, at de var til pynt. Da vi havde drukket vores kaffe, rejste Ulrikke sig, tog mig i hånden og førte mig op af trappen til 1.sal, hvor soveværelset var. Da vi var kommet derind lukkede Ulrikke døren efter os, og begyndte straks at klæde sig af. Det var hurtig gjort: Under den tætsluttende overdel var der ikke andet end de flotte melonstore bryster. De duvede indbydende fra side til sig, og synes at bede om at blive kælet med. De store vindrueformede brystvorter struttede allerede i forventningens glæde. Da bukserne gled ned kom der straks en glatbarberet fisse frem. Den smilede lystent til mig, medens den indbød til at lade sig slikke.

Medens jeg klædte mig af, lagde Ulrikke sig på ryggen i den brede dobbeltseng og kikke på mig med et spørgende blik. Jeg tog de fire stykker tovværk og gik frem til sengen. Her tog jeg først Ulrikkes højre arm og førte den op over hendes hoved. Så bandt jeg tovet omkring hendes håndled og førte den anden ende af tovet ned omkring den nærmeste sengestolpe og bandt det til der. Så kravlede jeg op i sengen til hende, lænede mig ind over hende og bandt på samme måde hendes venstre arm fast til den anden sengestolpe. Så lagde jeg mig ned over hende og gav hende et inderligt kys. Det udviklede sig hurtigt til et rigtigt dybt tungekys, hvor vore tunger gik på opdagelse i hinandens mundhuler. Herefter søgte mine læber længere ned. Den slanke og elegante hals blev kysset og slikket. De flotte H-skåle blev krammet og de store, vindrueformede brystvorter suttet og bidt i. Videre gik min mund på opdagelse ned til navlen og videre ned til den flade mave. Ulrikke blev mere og mere ophidset og begyndte at sno sig på lagnet, og da min mund ramte hendes skamlæber udstødt hun et dybt suk og ville lægge sine ben omkring mit hoved for at presse det mod hendes glødende fisse. Det fik mig til at stoppe mit forehavende for at tage de sidste to tovender, som jeg bandt om hendes ankler – en om hver, førte dem ned omkring hver sin sengestolpe, strammede dem godt til så hun nu lå helt udstrakt på ryggen som et stort X. Så vendte jeg tilbage til hendes underliv, som jeg underkastede et nærmere eftersyn. Forsigtigt førte jeg en finger hele vejen rundt i kanten af de spredte skamlæber. Så stak jeg først én så to finger op i hendes fisse og lod dem køre ind og ud. Med mine fingre spredte jeg hendes skamlæber og lod tungen spille mellem skedevæggene. Så gik jeg i gang med at slikke og sutte det bedste jeg havde lært. Min højre hånd fandt hende klit. Den begyndte jeg at massere mellem tommel og pegefinger. Den var stor som det yderste led af min lillefinger og den var allerede godt hård. Den behandling fik Ulrikke til at vride sig, og medens hendes underkrop roterede rundt sagde hun med grødet stemme: ”Giv mig så den pik!” ”Ork nej, min pige!”, sagde jeg: ”der er lang vej endnu inden du får noget pik. Husk på i dag er det mig, der bestemmer!”.

Så pakkede jeg Sommerfuglen ud medens jeg sagde til Ulrikke, at jeg nu skulle have afprøvet mit nyindkøbte legetøj. Med den ville jeg ændre hende til en dukke, der bare kunne kneppe i en uendelighed. Ulrikke kikkede meget interesseret til medens jeg monterede den i hendes vidt åbne fisse. Da jeg satte den i gang gav til et ryk i hende og inden længe bevægede hendes underliv sig i takt med Sommerfuglens rotationer. Jeg justerede lidt frem og tilbage med hastigheden indtil jeg fandt et niveau, der var lidt hurtigere end det Ulrikke kunne følge med i. Hun skulle jo også selv arbejde lidt for den gode sag. Herefter rettede jeg hele min opmærksomhed mod Ulrikkes bryster, der gyngede indbydende i takt med rotationerne i hendes underliv. Jeg startede med at ælte dem godt igennem. Så tog jeg fat på brystvorterne. Dem hev jeg i, nulrede dem mellem fingrene og nappede i dem. Virkningen var nærmest eksplosiv. Brystvorterne svulmede op og blev hårde som sten og vindruefor men trådte meget tydeligt frem. Samtidig med at jeg satte hastigheden på Sommerfugle lidt op, tog jeg den højre brystvorte i munden og begyndte at sutte og slikke den. Det satte rigtig gang i Ulrikke. Hun udstødte et høj hyl og forlangte endnu engang at få noget pik. Mit eneste svar var, at jeg nu skiftede til venstre brystvorte, medens jeg gav Sommerfuglens hastighed endnu en tak opad. Hun skulle jo stadigvæk selv arbejde lidt for den gode sag.

Medens jeg stadigvæk vekslede mellem de stive brystvorter førte jeg min venstre hånd ned i Ulrikkes skridt, fandt hende klit og begyndte at massere den. Nu stønnende og gispede hun som en besat, medens hun skød sig ryg opad mod min hånd. Det fik mig til at sætte lidt mere fart i Sommerfuglen, der nu roterede lystig i hendes fisse. Klitten var nu blevet stenhård og havde rejst sig så meget, at den stod ud mellem de mellem de ophovnede skamlæber som en lille pik. Med bedende stemme bad Ulrikke om at få fisse. Mit svar var, at jeg stoppede med at massere klitten, hvorefter jeg satte lidt mere fart på Sommerfuglen. Jeg vendte igen tilbage til brysterne, der nu rigtig var kommet i svingninger. Jeg tog først hårdt om det højre bryst, tog brystvorten i munden og begyndte at sutte og bide den. Så stoppede jeg, fandt et de røde silkebånd frem og bandt det hårdt, fast omkring brystvorten og sluttede med en stor, fin sløjfe. Så fik venstre brystvorte samme behandling. Så tog jeg en brystvorterne mellem mine tommel- og pegefingre og vred dem rundt. Medens jeg gjorde det spurgte jeg Ulrikke om hun ikke synes det pyntede på hendes i øvrigt flotte brystparti at få et par sløjfer på. Jeg hørte ikke hendes svar. Det druknede nemlig i det skrig hun udstødte, da jeg vred i de hårdt opbundne vorter.

Al den hersen rundt med Ulrikkes dejligheder havde efterhånden tændt mig så meget, at min pik havde nået en anseelig rejsning, og jeg mente, at den nu også skulle bruges til noget. Derfor steg jeg op i dobbeltsengen til Ulrikke, satte mig overskrævs på hendes mave og førte pikken op mellem hendes bryster. Så tog jeg igen fat i brystvorterne og hev i dem så brysterne klemte sammen om min pik. Så gav jeg mig selv en gang spansk i selvbetjeningsudgaven. Samtidig med det satte jeg endnu en gang mere fart på Sommerfuglen, der nu nærmest fræsede rundt i Ulrikkes brændende fisse. Jeg stoppede min spanske selvbetjeningsforretning, vendte mig om mod Ulrikkes underliv, fandt det sidste silkebånd frem og bandt det hårdt om hendes store, stenhårde klit. Også her sluttede jeg med en stor flot sløjfe. Endelig regulerede jeg endnu engang på Sommerfuglen, så den nu kørte i højeste hastighed. Da det var gjort kravlede jeg ned fra sengen for at beundre den kvindekrop, der snoede sig helt ukontrollabelt i dobbeltsengen. Hovedet gik fra side til side, brysterne gyngede helt vildt, sløjferne på brystvorterne blafrede, maven gik som en blæsebælg og underlivet roterede rundt og rundt i rasende fart, medens silkesløjfen på klitten svævede yndefuldt frem og tilbage.

Efter yderligere et par minutter, sagde jeg henvendt til Ulrikke, at nu var hendes evighedsmaskine startet, så nu kunne hun såmænd kneppe de næste 2-3 timer uden hun fik udløsning. Så entrede jeg igen dobbeltsengen, stoppede sommerfuglen og monterede den af for med det samme at hamre min pik direkte i bund i den udspilede fisse, der lå dampende under mig. Så fulgte der et kvarters tid, hvor jeg fuldstændig hæmningsløst skamred Ulrikke. Pikken blev stødt i bund i fissen. Så hårdt at den hamrede mod hendes livmoderhals. Ulrikke jamrede og skreg – ikke i smerte men af vellyst. Pludselig mærkede jeg et voldsomt pres fra mine nosser op i gennem pikken og ud igennem pikhovedet. Så væltede kaskader af sperm ud og forsvandt dybt ind i Ulrikkes underliv.

Efter den udladning trak jeg mig forsigtigt ud af Ulrikkes fisse for at puste lidt. Herefter søgte min højre hånd op til Ulrikkes bryster, som jeg begyndte at massere. Den venstre gik på opdagelse i hendes fisse. Her fandt den hurtigt den fortsat stenhårde klit, som jeg startede med at tage silkesløjfen af. Herefter tog jeg klitten mellem mine fingre og begyndte at massere den uendelig blindt. Så satte jeg massagen af klitten et gear op, og borede min tunge så langt op i fissen på hendes jeg overhovedet kunne. Samtidig dyppede jeg langfingeren i hendes kussesafter, hvorefter jeg pressede den mod hendes stjerne. Uendelig langsom mærkede jeg, at hendes ringmuskel gav efter og lige så langsomt trængte jeg ind i hendes røvhul. Da langfingeren var kommet på plads, førte jeg tommelfingeren ind mellem hendes skamlæber. Så begyndte jeg at massere klit, røv og skedebund med mine fingre, samtidig med at jeg fortsatte min tungeknepning. Det fik rigtig gang i Ulrikke. Hun hyklede som et vild dyr, spandt som en kattekilling og klynkede som en lille hundehvalp. Alt det samtidig med at hun vred sin som besat af onde ånder. Pludselig gik hun nærmest op i bro og blev gennemrystet af spasmelignende kramper. Herefter fik hun en så voldsom orgasme, at hendes kussesafter sprøjtede ud i hovedet på mig. Da hendes orgasme var klinget af, fjernede jeg sløjferne fra hendes brystvorter og benyttede lige lejligheden til at nulre dem mellem mine fingre medens blodet løb tilbage i vorterne. Det fik Ulrikke tilbage til virkeligheden og medens hun udstødte et højt støn sendte hun min et stort og lykkeligt smil.

Jeg lagde mig nu over hendes helt afspændte krop og hviskede i hendes øre, at jeg var ærgerlig over, at så meget god fisse var blevet spildt. Det kunne have gjort mere gavn, hvis det var blevet delt ud til 8-10 af mine kammerater i stedet for blot at være spillet af her i dobbeltsangen. Herefter løsnede jeg båndene om hendes hænder og fødder, hjalp hende op i siddende stilling og satte mig ved siden af hende i dobbeltsengen. Hun lænede sig træt ind til mig, og gav mig et kys. Vi sad lidt og kælede med hinanden. Så rejste jeg mig, fandt ud i badeværelset og tog mig et velfortjent bad. Da jeg kom tilbage fra badet sad Ulrikke på sengen og talte i telefon. Jeg tog mit tøj på, og da jeg havde gjort det sagde jeg til Ulrikke. ”Jeg finder selv ud. Tak for en dejlig oplevelse. Måske kan vi gøre det om anden dag!” Hertil svarede Ulrikke: ”Selv tak. Mente du det der med de 8-10 kammerater alvorligt?” ”Selvfølgelig”, svarede jeg: ”sådan noget spøger man ikke med! Jeg lægger mit visitkort i entréen. Så kan du jo ringe, hvis du er interesseret!”

porno med danske piger