Værelseskammerat blev min første

Han havde svært ved at sluge det hele på en gang, og min sperm dryppede ud af munden på ham. Jeg kyssede ham og slikkede min egen sperm af hans ansigt…

Jeg har en historie, jeg har lyst til at fortælle – ja anonymt i det mindste. Det skete for fem år siden, da jeg gik på kostskole. Jeg gik der i tre år og gik ud af tiende klasse. Dette sket det sidste år. De tre år delte jeg værelse med Allan, som også var min bedste ven på skolen.

En aften efter en fest, hvor der havde været fest på skolen og vi var blevet godt fulde, var vi tilbage på værelset efter festen. Vi lå og snakkede inden vi skulle sove – fuldstændigt som vi plejede. Vi snakkede som drenge jo gør selvfølgelig om piger og sex. Der var bare det, at ingen af os rent faktisk havde prøvet sex. Jeg havde onaneret alene i badet, men jeg har senere fundet ud af, at det ikke er det samme. Allan spurgte om jeg havde spillet pik. Jeg blev lidt flov og tøvede lidt. Ja, sagde jeg forsigtigt. Jeg skyndte mig at spørge om han havde prøvet det. Han sagde at han gjorde det tit. Jeg indrømmede så, at jeg også spillede pik, hver gang jeg kunne slippe af sted med det. Jeg kunne mærke, at jeg blev hård af vores snak og stak forsigtigt hånden ned under dynen og tog fast om min efterhånden stive pik, som jeg masserede blidt. Allan hørte det og sagde: "Ligger du og river den af?" Nej skyndte jeg mig at sige men det lød vist ikke overbevisende. "Det gør du jo" sagde Allan og spurgte om han måtte se.

SEX I DAG?

Jeg var lidt fuld, så jeg smed hæmningerne og dynen. Jeg lå og spillede pik foran Allan, der så hev sin pik frem. Den var også blevet stiv, og den var kæmpestor. Den var en del større en min, som vel er almindelig af bygning. Så vi sad to knægte og høvlede den af foran hinanden.

Allan satte sig over i min seng ved siden af mig. Da han sad der tog han pludselig fat om pik. Det var første gang, der var andre end mig der rørte den, og det gav mig et chok. Jeg kunne godt lide at han sad og gnubbede min pik. "Kan du godt lide det"? spurgte Allan. Jeg sad og små stønnede lidt og fik sagt ja. Så lagde Allan mig ned på sengen og lagde selv mellem benene på mig og suttede min pik. Det var helt fantastisk at mærke hans varme mund og hans tunge på min stive pik. Da jeg var ved at komme begyndte Allan i stedet af slikke mine boller. Allan tog min pik i munden igen og suttede til jeg kom. Jeg sendte hele min ladning ud i munden på ham. Han havde svært ved at sluge det hele på en gang, og min sperm dryppede ud af munden på ham. Jeg kyssede ham og slikkede min egen sperm af hans ansigt.

Så lagde Allan sig ned, og det var min tur til at yde. Jeg suttede hans store stive pik mens han lå og stønnede. Jeg suttede hårdere og hårdere og til sidst kom han i munden på mig. Jeg havde aldrig smagt en andens sperm før, men jeg kunne godt lide det. Mens jeg havde suttet pik på Allan, var min egen pik blevet stiv igen. Jeg fik vendt Allan om og sagt at jeg ville prøve at kneppe ham. Jeg fugtede han og stak forsigtigt min pik op i ham. Jeg kunne høre stønne da jeg gjorde. Jeg kneppede ham forsigtigt til jeg kom igen.

Bagefter var det Allans tur. Han fugtede mit røvhul og stak sin pik op i mig. Det gjorde ond af helvedes til i starten men så begyndte jeg at slappe af og nyde det. Allan kneppede mig først forsigtigt og så hårdt. Jeg blev gennempulet af Allans kæmpepik. Da han var færdigt rejste han sig og gik over i sin egen seng. "Det må vi prøve igen i morgen" sagde han. Der gik længe inden jeg faldt i søvn. Jeg lå og både smækliderlig og fuldstændig færdig. Allan holdt sit løfte og vi bollede hinanden igen dagen efter, og det fortsatte vi med at gøre jævnligt resten af tiden på skolen.

Jeg studerer i England nu hvor jeg også er kæreste med en sød tysk pige, men jeg tænker tit på Allan og kostskolen.

porno med danske piger